Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σημα χάνει, τελείως.

Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!

Ναι εταιρεία;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

με dev μου κάνει περίεργα το viber.

οτι φωτογραφία στείλω η μου στείλουν μετά από λεπτά η δευτερόλεπτα αν.πάω να την ανοίξω ξανά μου ότι Δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Συμβαίνει και σε άλλους?

με dev μου κάνει περίεργα το viber.

οτι φωτογραφία στείλω η μου στείλουν μετά από λεπτά η δευτερόλεπτα αν.πάω να την ανοίξω ξανά μου ότι Δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Συμβαίνει και σε άλλους?

Αφου εισαι με ντεβ και οχι γνησια ρομ τι θες και ψάχνεις ολο προβληματα ασημαντα μεν αλλα υπαρκτα καθηστεεεε στα "αυγα σαααας" μανουλα και μονο μανουλα ποτε θα μαθετε. :)

Καμιά λύση για την κάμερα υπάρχει? Οι φωτογραφίες είναι άθλιες στο δικό μου. Πως βρίσκετε ποιο φακό φοράει?

Google Assistant χρησιμοποιεί κανείς? Πως μπορεί να λειτουργήσει ώστε να κάνει unlock χωρίς να ζητάει το pin?

εγώ έχω βάλει κρατώντας πατημένο το κεντρικό πλήκτρο να ανοίγει το Google now /assistant η όπως αλλιώς λέγεται αλλά όπως βλέπεις δεν το έχω κάνει turn on ακόμα. τι κάνει γενικά αυτό; 152e4db7b0552793476373ff361fb0fc.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καμιά λύση για την κάμερα υπάρχει? Οι φωτογραφίες είναι άθλιες στο δικό μου. Πως βρίσκετε ποιο φακό φοράει?

Πληκτρολογήστε *#*#64663#*#* ανοίγει το hardware test , η πρώτη επιλογή.

Την ημέρα μια χαρά είναι. Το βράδυ λόγω έλλειψης OIS είναι λογικό να είναι όπως είναι. Μην έχουμε απαιτήσεις.

Για να δεις τι κάμερα φοράς πάτα δέκα φορές στην έκδοση kernel. Σου βγάζει κρυφό μενού και πας στην πρώτη επιλογή. Βλέπεις όλες τις πληροφορίες για το hardware.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την ημέρα μια χαρά είναι. Το βράδυ λόγω έλλειψης OIS είναι λογικό να είναι όπως είναι. Μην έχουμε απαιτήσεις.

Για να δεις τι κάμερα φοράς πάτα δέκα φορές στην έκδοση kernel. Σου βγάζει κρυφό μενού και πας στην πρώτη επιλογή. Βλέπεις όλες τις πληροφορίες για το hardware.

Τι φακό φοράς εσύ; υπάρχουν 3 διαφορετικοί οπότε λογικό να γίνεται αυτός ο ντόρος.

Αφου εισαι με ντεβ και οχι γνησια ρομ τι θες και ψάχνεις ολο προβληματα ασημαντα μεν αλλα υπαρκτα καθηστεεεε στα "αυγα σαααας" μανουλα και μονο μανουλα ποτε θα μαθετε. :)
Από πότε η dev rom δεν είναι γνήσια;;; αν δεν ξέρετε μην λέτε ότι θέτε. Μια χαρά μαμά ρομ είναι η xiaomi την βγάζει όχι η Μαρίκα.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Τι φακό φοράς εσύ; υπάρχουν 3 διαφορετικοί οπότε λογικό να γίνεται αυτός ο ντόρος.
Samsung s5k3l8

Ευχαριστώ τους φίλους για τη βοήθεια. S5k3l8 όπως του φίλου από πάνω γράφει άρα Samsung ε? Πάρα είναι χάλια σε κλειστό χώρο ή νύχτα το ρημάδι. Οκ θα ζήσω και χωρίς καλή κάμερα. Και πάλι ευχαριστώ

Κάτσε εσυ στα αυγά σου φίλε Με την γνήσια..

Για να δουλέψουν κάποια πράγματα περάσαμε στην deeeeev την μαϊμού..

Πότε θα το καταλάβατε ότι ειναι ενα μπ@@@λο η miui..

Edited by drdedus

Κάτσε εσυ στα αυγά σου φίλε Με την γνήσια..

Για να δουλέψουν κάποια πράγματα περάσαμε στην deeeeev την μαϊμού..

Πότε θα το καταλάβατε ότι ειναι ενα μπ@@@λο η miui..

Καλε μου φιλε χωρις ειρωνια, εγω καθομαι στα αυγα μου και για αυτο δεν εχω θεματα εδω και χρόνια διαβασα πανω απο 5 6000 ποστ τα οποια αναφερονται στο οτι πχ το gps χανει, οτι οι φωτο δεν τις βρισκω, δεν φαινετε η καρτα μνημης δεν βρισκω το ραδιοφωνο, δεν μου βγαζει ειδοποιησεις στο φμπου, βαιμπερ, μειλ κλπ κλπ κλπ ο καταλογος ατελειωτος και οοοολοι αυτοι και για ολες τις μαρκες λεω εχουν περασει dev ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΤΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΧ και μετα απορουν γιατι γιατι και γιατί; Δεν φταινε οι συσκευές που ναι καποιες εχουν ατέλειες αλλα η μαμα καποια στιγμη διορθωνει. Και εφοσον το μιουι ειναι.... Δελο μη παιρνεις χιαομι. Τωρα επειδη υπαρχουν προγραμματιστες που ασχολουνται με τα χιαομι και βγαζουν διάφορα δε σημαινει οτι ειναι άμοιροι ευθυνων με τα όποια θεματα προκυπτουν. Φυσικα ο καθενας κανει οτι θέλει στο κινητό του αλλα μετα αν εχει θεματα ψαχνει αλχημείες απο τριτες εφαρμογές που και αυτές συμπαρασυρουν σκουπιδια που δε φαινονται αμεσως.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΎ δεν κανω τον ξερολα αλλα ποτε μα ποτε εγω δεν αντιμετωπισα οποιοδηποτε θεμα εκτος παιδικων ασθενειων που ειναι ιατες απο την μανα.

Και ναι οσοι εχουν ρουταρει αλλαξαν ρομ λοντσερ κλπ κλπ τραβιουντε αργα η γρηγορα. Μπαινω να ενημερωθω οπως πολυ κοσμος και διαβαζει μονιμα προβληματα και αστοχιες κατι ουσιωδες δεν.

Καλο καλοκαιρι σε ολους.

Καλε μου φιλε χωρις ειρωνια, εγω καθομαι στα αυγα μου και για αυτο δεν εχω θεματα εδω και χρόνια διαβασα πανω απο 5 6000 ποστ τα οποια αναφερονται στο οτι πχ το gps χανει, οτι οι φωτο δεν τις βρισκω, δεν φαινετε η καρτα μνημης δεν βρισκω το ραδιοφωνο, δεν μου βγαζει ειδοποιησεις στο φμπου, βαιμπερ, μειλ κλπ κλπ κλπ ο καταλογος ατελειωτος και οοοολοι αυτοι και για ολες τις μαρκες λεω εχουν περασει dev ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΤΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΧ και μετα απορουν γιατι γιατι και γιατί; Δεν φταινε οι συσκευές που ναι καποιες εχουν ατέλειες αλλα η μαμα καποια στιγμη διορθωνει. Και εφοσον το μιουι ειναι.... Δελο μη παιρνεις χιαομι. Τωρα επειδη υπαρχουν προγραμματιστες που ασχολουνται με τα χιαομι και βγαζουν διάφορα δε σημαινει οτι ειναι άμοιροι ευθυνων με τα όποια θεματα προκυπτουν. Φυσικα ο καθενας κανει οτι θέλει στο κινητό του αλλα μετα αν εχει θεματα ψαχνει αλχημείες απο τριτες εφαρμογές που και αυτές συμπαρασυρουν σκουπιδια που δε φαινονται αμεσως.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΎ δεν κανω τον ξερολα αλλα ποτε μα ποτε εγω δεν αντιμετωπισα οποιοδηποτε θεμα εκτος παιδικων ασθενειων που ειναι ιατες απο την μανα.

Και ναι οσοι εχουν ρουταρει αλλαξαν ρομ λοντσερ κλπ κλπ τραβιουντε αργα η γρηγορα. Μπαινω να ενημερωθω οπως πολυ κοσμος και διαβαζει μονιμα προβληματα και αστοχιες κατι ουσιωδες δεν.

Καλο καλοκαιρι σε ολους.

Αγοράζω Xiaomi τηλέφωνα από το 2014.

Το RN4 είναι το πέμπτο στη σειρά.

Ποτέ μα ποτέ δεν τα αφήνω με το μαμά λογισμικό.Τους αλλλάζω τα φώτα στο πείραγμα.

ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιώ dev roms.ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είχα σοβαρά προβλήματα εκτός από κάποια χαζο-bugs που διορθώνονται την επόμενη εβδομάδα.

Αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις δεν τα έχω αντιμετωπίσει ποτέ, όπως και το θέμα με το Viber που είπε ο φίλος πιο πάνω.

Έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ την Globe Rom (πρώην sMiui) η οποία είναι άπαιχτη.

Παλαιότερα χρησιμοποιούσα τις Ελληνικές, αλλά είχα προβλήματα και τις σταμάτησα.

Αυτά.

Φιλικά.Γιώργος.

Λοιπόν, επειδή τα πράγματα έχουν αγριέψει και δεν αποζημιωνεται όλη αυτή η ταλαιπωρία, εγώ το αγόρασα από την ελληνική αποθήκη του vickmall. Τέλη Μάη. Ήρθε σε 24 ώρες στα 172 ευρώ.

Ποιο μοντελο, 4/64 η 3/32 ? note4X η note 4 global?

Στο site τους βλεπω μονο το mediatek και το 4Χ. Και εκει που πατας ελληνικη αποθηκη δεν βγαζει κανενα προιον.Δωσε ενα link αν θες..

Πως ηρθε σε μια μερα,με τι τροπο αποστολης?

Komias2

Έχεις μπερδέψει τις dev rom με τις custom, κατά την γνώμη μου όσα χρόνια ασχολούμαι με xiaomi οι dev είναι πολύ καλές και σταθερές και όποια προβλήματα υπάρχουν φτιάχνονται στην επόμενη, και μην ξεχνάμε ότι οι stable από τις dev βγαίνουν, όσο για τον φίλο που είπε ότι το miui είναι μπο..... Λο, κακός αγόρασε xiaomi, το miui είναι ότι πιο καλό έχει φτιαχτεί για το Android εάν το μάθεις και το φέρεις στα μέτρα σου δεν το αλλάζεις.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Όλη αυτή όμως η ταλαιπωρία για ποιο λόγο.

Για να γλυτώσεις 30 ευρώ που αν σε έπιανε τελωνείο θα τα πλήρωνες με το παραπάνω.

Το έχουμε ξαναπεί η αγορά κινητού από Κίνα είναι πλέον ασύμφορη.

Tα χουμε πει πολλες φορες αλλα εσυ για καποιο λογο ακομα υποστηριζεις οτι δεν υπαρχει διαφορα.Αρχιζω και πιστευω οτι καποια σχεση εχεις με σκρουτζομαγαζο.Εχεις 22 ποστ και τα περισσοτερα ειναι για το ιδιο πραγμα:Μην ψωνιζετε απο Κινα.

RN4 4/64 global : Aπο γνωστο κιολας μαγαζι Κινας = 160ε ( https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global )

Χαμηλοτερη τιμη Σκρουτζ = 256ε ( https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html )

Και να το πιασουν τελωνειο ειναι αλλα 39ε. Οποτε ερχεται στα 199ε .

57ε διαφορα και παλι,δεν ειναι λιγα.

Και τα 2 με εγγυηση μαγαζιου ανεπισημη.Η μια απο μαγαζι με εκατομμυρια πελατες παγκοσμιως και εκατομμυρια σε αποθεματικα,και η αλλη απο μαγαζι 2x2 χωρις βιτρινα που μπορει σε 2 μηνες να ειναι λουκετιασμενο.

Στην αντιληψη του καθενος η επιλογη.

Δεν υποστηριζω σωνει και καλα κινα,αλλα οχι και να λεμε οτι ερχεται ιδιο.

Edited by azuli

Tα χουμε πει πολλες φορες αλλα εσυ για καποιο λογο ακομα υποστηριζεις οτι δεν υπαρχει διαφορα.Αρχιζω και πιστευω οτι καποια σχεση εχεις με σκρουτζομαγαζο.Εχεις 22 ποστ και τα περισσοτερα ειναι για το ιδιο πραγμα:Μην ψωνιζετε απο Κινα.

RN4 4/64 global : Aπο γνωστο κιολας μαγαζι Κινας = 160ε ( https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-44gb-64gb-global )

Χαμηλοτερη τιμη Σκρουτζ = 256ε ( https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html )

Και να το πιασουν τελωνειο ειναι αλλα 39ε. Οποτε ερχεται στα 199ε .

57ε διαφορα και παλι,δεν ειναι λιγα.

Και τα 2 με εγγυηση μαγαζιου ανεπισημη.Η μια απο μαγαζι με εκατομμυρια πελατες παγκοσμιως και εκατομμυρια σε αποθεματικα,και η αλλη απο μαγαζι 2x2 χωρις βιτρινα που μπορει σε 2 μηνες να ειναι λουκετιασμενο.

Στην αντιληψη του καθενος η επιλογη.

Δεν υποστηριζω σωνει και καλα κινα,αλλα οχι και να λεμε οτι ερχεται ιδιο.

Γιατί δεν κάνεις το παράδειγμα και με 3/32 που έχουν οι περισσότεροι εδώ μέσα;

Είναι προφανές ότι πιάνεσαι από το κραυγαλέο 4/64 που είναι ακριβό στην Ελλάδα και σε βολεύει.

Επίσης τα αγορασμένα από Ελλάδα έρχονται με τιμολόγιο και όποιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να τα περάσει στα έξοδα του ως επαγγελματικό τηλέφωνο γλιτώνοντας άμεσα 24% ΦΠΑ και 22% φόρο. Δηλαδή 22+24=46% της τιμής!!!!! Όχι άσχημα ε;

Για κάνε λοιπόν υπολογισμούς να δούμε όλοι τι εννοείς και να κρίνουμε αν αξίζει να περιμένεις 2 μήνες το τηλέφωνο να έρθει.

Edited by atsimeri

Γιατί δεν κάνεις το παράδειγμα και με 3/32 που έχουν οι περισσότεροι εδώ μέσα;

Είναι προφανές ότι πιάνεσαι από το κραυγαλέο 4/64 που είναι ακριβό στην Ελλάδα και σε βολεύει.

Επίσης τα αγορασμένα από Ελλάδα έρχονται με τιμολόγιο και όποιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να τα περάσει στα έξοδα του ως επαγγελματικό τηλέφωνο γλιτώνοντας άμεσα 24% ΦΠΑ και 22% φόρο. Δηλαδή 22+24=46% της τιμής!!!!! Όχι άσχημα ε;

Για κάνε λοιπόν υπολογισμούς να δούμε όλοι τι εννοείς και να κρίνουμε αν αξίζει να περιμένεις 2 μήνες το τηλέφωνο να έρθει.

Να ψαξω να βρω ενα συγκεκριμενο μοντελο δηλαδη που βολευει αυτα που λες,αλλιως να μη μιλησω.

Πλακα εχεις.

Αυτο εχω σαν συσκευη,αυτο ειναι το μοντελο με την μεγαλυτερη ζητηση και παγκοσμιως και στην Ελλαδα (σχεδον παντου out of stock) και γι αυτο εγραψα.

Και συ μαγαζακι?

@azuli

Το νήμα αυτό ξεκίνησε για το 3/32 και για αυτό ακριβώς μιλάω.

Το 4/64 είναι ακόμα νέο μοντέλο

Όταν ομαλοποιηθεί η αγορά ακόμα και σε αυτό η αγορά απο Κίνα + τελωνείο που πλέον είναι σχεδόν σίγουρο θα βγαίνει ίδια τιμή όπως ακριβώς με το 3/32

Τώρα οσον αφορά την εγγύηση των Κινέζων άσε να μιλήσουν όσοι ένιωσαν στο πετσί τους την αδιαφορία και την κοροϊδία των σχιστοματιδων.

Απλα αν σου τύχει πρόβλημα με συσκευή από Κίνα συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις άλλη παρά να πληρώσεις το πάνε έλα Κινα τα ανταλλακτικά που θα σου χρεώσει ο Κινέζος και την αναμονή 2 μηνών για το ταξίδι του κινητού σου στην άλλη άκρη της γης.

Πάντως με την υπομονή που έχεις να κάτσεις να ψάξεις τα ποστ μου και πόσα από αυτά αναφέρονται στο θέμα αγορά από Κίνα και έτσι να βγάζεις το συμπέρασμα ότι έχω σχέση με σκρουτζομαγαζα πιστεύω ότι αδικησε να κάθεσαι να γράφεις εδώ.

Με ακριβώς το δικό σου σκεπτικό (που χωρίς παρεξήγηση είναι τελείως λάθος) να υποθέσω εγώ ότι είσαι εκτελωνιστής και κονομας από αυτούς που αγοράζουν από Κίνα.

:D :D :D :D

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ψαξω να βρω ενα συγκεκριμενο μοντελο δηλαδη που βολευει αυτα που λες,αλλιως να μη μιλησω.

Πλακα εχεις.

Αυτο εχω σαν συσκευη,αυτο ειναι το μοντελο με την μεγαλυτερη ζητηση και παγκοσμιως και στην Ελλαδα (σχεδον παντου out of stock) και γι αυτο εγραψα.

Και συ μαγαζακι?

Περιμένουμε όλοι κανένα υπολογισμό αλλά δεν.

Μάλλον δεν το έχεις με τους υπολογισμούς γιαυτό και μας πρήζεις με μαγαζάκια και Κίνα.

Στις εξυπνάδες πάντως είσαι πρώτος :)

@azuli

Το νήμα αυτό ξεκίνησε για το 3/32 και για αυτό ακριβώς μιλάω.

Το 4/64 είναι ακόμα νέο μοντέλο

Όταν ομαλοποιηθεί η αγορά ακόμα και σε αυτό η αγορά απο Κίνα + τελωνείο που πλέον είναι σχεδόν σίγουρο θα βγαίνει ίδια τιμή όπως ακριβώς με το 3/32

Τώρα οσον αφορά την εγγύηση των Κινέζων άσε να μιλήσουν όσοι ένιωσαν στο πετσί τους την αδιαφορία και την κοροϊδία των σχιστοματιδων.

Απλα αν σου τύχει πρόβλημα με συσκευή από Κίνα συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις άλλη παρά να πληρώσεις το πάνε έλα Κινα τα ανταλλακτικά που θα σου χρεώσει ο Κινέζος και την αναμονή 2 μηνών για το ταξίδι του κινητού σου στην άλλη άκρη της γης.

Πάντως με την υπομονή που έχεις να κάτσεις να ψάξεις τα ποστ μου και πόσα από αυτά αναφέρονται στο θέμα αγορά από Κίνα και έτσι να βγάζεις το συμπέρασμα ότι έχω σχέση με σκρουτζομαγαζα πιστεύω ότι αδικησε να κάθεσαι να γράφεις εδώ.

Με ακριβώς το δικό σου σκεπτικό (που χωρίς παρεξήγηση είναι τελείως λάθος) να υποθέσω εγώ ότι είσαι εκτελωνιστής και κονομας από αυτούς που αγοράζουν από Κίνα.

:D :D :D :D

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτα που λες ανηκουν ομως στην σφαιρα του φανταστικου.

Ποτε δεν θα ''ομαλοποιηθει'' η αγορα μεταξυ Κινας και Ελλαδας και ποτε δεν θα βρεις το 4/64 στην ιδια τιμη εδω.Αμα γινει αυτο ποτε και γω απο Ελλαδα θα αγοραζω!

Kαι επειδη εγω μιλαω με αποδειξεις για κοιτα λιγο ποσο "ομαλοποιηθηκε" η αγορα στο redmi note 3!

Eλλαδα : https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=redmi+note+3

Mονο 200 ευρω!

Κινα : 135 ευρω https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-3-16gb

Και οπως ειπα εμπιστευομαι πιο πολυ την εγγυηση του Κινεζου με τζιρο εκατονταδων εκατομμυριων και εκατομμυρια παγκοσμιους πελατες,που το να σου κανει refund 160 ευρω του ειναι στραγαλια,παρα το σκρουτζομαγαζο που βγαζει δε βγαζει το καλοκαιρι.

Οταν κλεισει που θα πας για εγγυηση οεο?! Θα στειλεις email στην γραμματεια του καταναλωτη?! Η στο myphone?!

To gearbest,banggood,honorbuy κλπ θα ειναι εκει,και δεν θα ρισκαρουν για 160 ευρω να σου κανουν πουστι@ στην εγγυηση γιατι τα μαγαζια αυτα υπολογιζουν το αρνητικο feedback που θα τους κανεις πολυ περισσοτερο απο 160 ευρω.

Ο μονος αρνητικος παραγοντας ειναι ο χρονος που κανει να ρθει,που αμα επιλεξεις ευρωπαικη αποθηκη με μικρη επιβαρυνση μπορει να σου ρθει πιο γρηγορα και απο το αν το εστελνε σκρουτζομαγαζο.

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περιμένουμε όλοι κανένα υπολογισμό αλλά δεν.

Μάλλον δεν το έχεις με τους υπολογισμούς γιαυτό και μας πρήζεις με μαγαζάκια και Κίνα.

Στις εξυπνάδες πάντως είσαι πρώτος :)

διαβασε να μαθεις κι εσυ.

Edited by azuli

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)