m_alex1908 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Παιδιά καλωσήρθα. Μπήκα στη συζήτηση για να πω τον πόνο μου 1ον και 2ον να σας προειδοποιήσω γιατί: Το έχω παραγγείλει κι εγώ στις 17/05 από gearbest με Paypal . To tracking είναι κολλημένο στο office of exchange από τις 27/05 Από τα κεντρικά του ΕΛΤΑ στην Αθήνα και τους υπεύθνυους για το τελωνείο και τα δέματα εξωτερικου μου ζητήσαν ο πωλητής(gearbest) να κάνει track καταχωρώντας μια χειρόγραφη αίτηση CN09 και τα στοιχεία του, Καθώς αυτό είναι το διεθνές standard. Ακολούθησαν πολλές κουραστικές συζητήσεις με το support του gearbest και διαβεβαιώσεις από βδομάδα σε βδομάδα ότι θα το κάνουν. Δε το κάνανε ποτέ όμως, και μου το επιβεβαίωσε και η ΕΛΤΑ. Προσπαθούσανε επισης πάντα να με πείσουν να αχοληθώ μόνο στις 18 Ιουλίου, η οποία ήταν η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής. Έφτασε η ημερομηνία και μου είπανε απλά ότι χάθηκε, δεν ευθύνονται αυτοί και μπορούν να μου δώσουνε 80usd από τα 145eur που έδωσα γιατί δεν είχα αγοράσει insurance! Έπειτα από 2 ξεχεσίματα και απειλές τύπου ότι θα βγω σε όαλα τα forums κτλ που είπανε Ok θα σου δώσουμε 95usd !!! Οπότε τώρα είμαι στη φάση claim (ύστερα από dispute) μέσω Paypal και ελπίζω να πάρουν τη δική μου θέση. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα με την κωλοεταιρεία και τα λαμόγια του τελωνείου. Προετοιμαστείτε τουλάχιστο ψυγχολογικά... Τώρα το παρήγγειλα από cityshop.gr και με διαβεβαίωσαν ότι είναι η global version και ο κωδικός μοντέλου είναι 2016102 ! Εμπειρία κανείς? Όσον αφορά το citychop το πήρα από εκεί. Κανένα πρόβλημα. Είναι το global με την επίσημη ρομ. Για εγγύηση δεν ξέρω. Αν και όταν χρειαστούμε θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ki11ua Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 @VaggelisD66 και @m_alex1908 ευχαριστώ. @VaggelisD66 έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί sd card σαν internal ή δεν γίνεται με τα miui; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr13 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 μεταξυ των CitisMarket HellasPhone Nok-Shop ποιο προτείνετε απο θεμα καλυψης-εγγυησης αργοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 μεταξυ των CitisMarket HellasPhone Nok-Shop ποιο προτείνετε απο θεμα καλυψης-εγγυησης αργοτερα?Αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είδους εγγύηση δίνουν και με ποια δικαιοδοσία και ιδιότητα, τους ίσως αναθεωρήσεις την ερώτηση σου. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr13 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είδους εγγύηση δίνουν και με ποια δικαιοδοσία και ιδιότητα, τους ίσως αναθεωρήσεις την ερώτηση σου. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω ρωτησα αν εχει καποιος εμπειρια απο καποιο μαγαζι?? φανταζομαι πανω κατω τα ιδια θα δινουν απο θεμα καλυψεων-εγγυησης. οχι? απο θεμα reviews ευκολα βλεπω απο skroutz οτι το hellasphone εχει 448 θετικα κ τα αλλα απο 130 κ κατω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 εγω ρωτησα αν εχει καποιος εμπειρια απο καποιο μαγαζι?? φανταζομαι πανω κατω τα ιδια θα δινουν απο θεμα καλυψεων-εγγυησης. οχι? απο θεμα reviews ευκολα βλεπω απο skroutz οτι το hellasphone εχει 448 θετικα κ τα αλλα απο 130 κ κατω...Καταρχήν είναι μαγαζιά που αλλάζουν αφμ κάθε λίγο για ευνόητους λόγους. Την εγγύηση την δίνουν αυτοί με δικούς τους όρους. Δεν είναι επίσημοι εισαγωγείς ούτε αντιπρόσωποι ούτε Τπτ. Απλώς για να καταφέρουν να πουλήσουν λένε πάρε εγγύηση 2 χρόνια από εμένα. Από εκεί και πέρα αν πάθει κάτι εξασφάλιση δεν έχεις. Από την καλή θέληση του μαγαζιού και τις απειλές που θα κάνεις εξαρτάται τι θα γίνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Εχω το εξης προβλημα: Οταν με καλουν και μιλαω στο τηλεφωνο θελω μετα να πατησω το κοκκινο πληκτρο τερματισμου της κλησης αλλα η οθονη ειναι μαυρη. Το απομακρυνω απο το προσωπο και παραμενει μαυρη. Η μονη λυση για να κλεισω την κληση ειναι να πατησω το on/off. Τοτε μονο φωτιζεται η οθονη και κλεινει η κληση. Καμμια λυση; ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ γενικα βλεπω μια μικρη μεν αισθητη δε, καθυστερηση ακομα και στο τατς καμια φορα,οπως αν προσπαθω ναπατησω την αλλη ακρη της οθονης με τον αντιχειρα ακουμπαει κατι η λιγο η παλαμη και δεχεται λαθος εντολη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr13 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Καταρχήν είναι μαγαζιά που αλλάζουν αφμ κάθε λίγο για ευνόητους λόγους. Την εγγύηση την δίνουν αυτοί με δικούς τους όρους. Δεν είναι επίσημοι εισαγωγείς ούτε αντιπρόσωποι ούτε Τπτ. Απλώς για να καταφέρουν να πουλήσουν λένε πάρε εγγύηση 2 χρόνια από εμένα. Από εκεί και πέρα αν πάθει κάτι εξασφάλιση δεν έχεις. Από την καλή θέληση του μαγαζιού και τις απειλές που θα κάνεις εξαρτάται τι θα γίνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γι΄αυτο ακριβώς ρωταω για εμπειρίες απο άλλους χρήστες. εφόσον δεν ειναι εξουσιοδοτημενοι ή κατι αλλο, και δεν έχεις κάλυψη αντιπροσωπιας, τουλάχιστον να μπορέσεις να έχεις το μάξιμουμ της κάλυψης που θα μπορούσες να εχεις απο αυτους. Υπαρχουν σκρουτζομαγαζα που ειναι χρονια στον κλαδο κ φαντάζομαι θα ειναι πιο φερέγγυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 ας φτιαχτει ενα φορουμ για θεματα θηκων τζαμιων εγγυησεων αγορα απο κινα κλπ,και ας αφησουμε αυτο το φορουμ για προβληματα λειτουργικα μοντιες κλπ.προταση κανω γιατι σιγουρα και αλλοι θα εχουν αποριες για την συσκευη και μονο. η και το αντιθετο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosak Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ γενικα βλεπω μια μικρη μεν αισθητη δε, καθυστερηση ακομα και στο τατς καμια φορα,οπως αν προσπαθω ναπατησω την αλλη ακρη της οθονης με τον αντιχειρα ακουμπαει κατι η λιγο η παλαμη και δεχεται λαθος εντολη. Αυτό που λες συμβαίνει σε κάθε οθόνη αφής:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 (edited) Αυτό που λες συμβαίνει σε κάθε οθόνη αφής:) στο g3 που ειχα οχι.νομιζω φταιει το τζαμι που φτανει μεχρι την ακρη σχεδον.(καμπυλλοτητα?) Edited July 30, 2017 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenis80 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 (edited) SOS!!!! Πριν κάνα τέταρτο ενώ το είχα αφημένο πήγα να το πάρω στα χέρια μου και ήταν στην αρχική οθόνη που δείχνει το σήμα της Xiaomi και στο κάτω μέρος της οθόνης γράφει "android" και έχει 3 τελίτσες και δείχνει ότι φορτώνει. Παίζει να περνάει κάποια αναβάθμηση;; Το ανησυχητικό είναι πως το έβαλα στον φορτιστή και δεν άναψε το notification led Edited July 30, 2017 by Digenis80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ναι παίζει. Υπομονη Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Υπάρχει τρόπος να σκάει ειδοποίηση όταν είμαι συνδεδεμένος σε δίκτυο WiFi και αποσυνδέεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 SOS!!!! Πριν κάνα τέταρτο ενώ το είχα αφημένο πήγα να το πάρω στα χέρια μου και ήταν στην αρχική οθόνη που δείχνει το σήμα της Xiaomi και στο κάτω μέρος της οθόνης γράφει "android" και έχει 3 τελίτσες και δείχνει ότι φορτώνει. Παίζει να περνάει κάποια αναβάθμηση;; Το ανησυχητικό είναι πως το έβαλα στον φορτιστή και δεν άναψε το notification led Επίσημη αναβάθμιση δεν παίζει ακόμα.μηπως εκάνε μόνο του επανεκκίνηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Επίσημη αναβάθμιση δεν παίζει ακόμα.μηπως εκάνε μόνο του επανεκκίνηση. μπορεί να μην είχε κάνει όλες τις τελευταίες. είχε πάρει την 8.2.10.0; ας μας πει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Αυτό ναι,παίζει,αλλά καλό είναι να λένε οι φίλοι που ρωτάνε τι έγινε για να μαθαίνουν και οι άλλοι.γι αυτό είναι τα φόρουμ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Όσοι φοράμε global stable η αναβάθμιση θα έρθει Σεπτέμβρη Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Όσοι φοράμε global stable η αναβάθμιση θα έρθει Σεπτέμβρη Xiaomi Redmi Note 4 Global Ωραία, μακάρι! Που το διάβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Παιδιά καλωσήρθα. Μπήκα στη συζήτηση για να πω τον πόνο μου 1ον και 2ον να σας προειδοποιήσω γιατί: Το έχω παραγγείλει κι εγώ στις 17/05 από gearbest με Paypal . To tracking είναι κολλημένο στο office of exchange από τις 27/05 Από τα κεντρικά του ΕΛΤΑ στην Αθήνα και τους υπεύθνυους για το τελωνείο και τα δέματα εξωτερικου μου ζητήσαν ο πωλητής(gearbest) να κάνει track καταχωρώντας μια χειρόγραφη αίτηση CN09 και τα στοιχεία του, Καθώς αυτό είναι το διεθνές standard. Ακολούθησαν πολλές κουραστικές συζητήσεις με το support του gearbest και διαβεβαιώσεις από βδομάδα σε βδομάδα ότι θα το κάνουν. Δε το κάνανε ποτέ όμως, και μου το επιβεβαίωσε και η ΕΛΤΑ. Προσπαθούσανε επισης πάντα να με πείσουν να αχοληθώ μόνο στις 18 Ιουλίου, η οποία ήταν η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής. Έφτασε η ημερομηνία και μου είπανε απλά ότι χάθηκε, δεν ευθύνονται αυτοί και μπορούν να μου δώσουνε 80usd από τα 145eur που έδωσα γιατί δεν είχα αγοράσει insurance! Έπειτα από 2 ξεχεσίματα και απειλές τύπου ότι θα βγω σε όαλα τα forums κτλ που είπανε Ok θα σου δώσουμε 95usd !!! Οπότε τώρα είμαι στη φάση claim (ύστερα από dispute) μέσω Paypal και ελπίζω να πάρουν τη δική μου θέση. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα με την κωλοεταιρεία και τα λαμόγια του τελωνείου. Προετοιμαστείτε τουλάχιστο ψυγχολογικά... Τώρα το παρήγγειλα από cityshop.gr και με διαβεβαίωσαν ότι είναι η global version και ο κωδικός μοντέλου είναι 2016102 ! Εμπειρία κανείς? Λοιπόν, επειδή τα πράγματα έχουν αγριέψει και δεν αποζημιωνεται όλη αυτή η ταλαιπωρία, εγώ το αγόρασα από την ελληνική αποθήκη του vickmall. Τέλη Μάη. Ήρθε σε 24 ώρες στα 172 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Λοιπόν, επειδή τα πράγματα έχουν αγριέψει και δεν αποζημιωνεται όλη αυτή η ταλαιπωρία, εγώ το αγόρασα από την ελληνική αποθήκη του vickmall. Τέλη Μάη. Ήρθε σε 24 ώρες στα 172 ευρώ. Το 4/64 πήρες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cliffg21 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μερικές φορές χάνω το δίκτυο στην δεύτερη κάρτα.... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenis80 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Τελικώς για κάποιο περίεργο λόγο έκανε μόνο του επανεκίνηση και είχε κολλήσει bootloop. Πατώντας power+vol up έκανε restart και ξεκίνησε κανονικά. Και δυστυχώς για τους ανυπόμονους φίλους, δεν βγήκε κάποιο καινούριο update. Είμαι και εγώ εδώ και λίγο καιρό στην 8.2.10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μερικές φορές χάνω το δίκτυο στην δεύτερη κάρτα.... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο δικτυο; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts