Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κόστος μιας καλής 32άρας κάρτας είναι 25€. Τόσο είναι και η διαφορά μεταξύ των εκδόσεων 32 και 64gb. Και έχεις και πιο γρήγορη μνήμη, που κάνει πιο speedάτο το κινητό.

τι να πρωτοκάνεις με 32gb ; την sd τη θελουμε για μουσική κυριως και μετα βίντεο όσοι το χουν για ναπαρακολουθούν ταινίες/σειρές!

Εχει otg παρε ανταπτορακι και βαλε φλασακι.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σοβαρα τωρα ταινιες και σειρες από το κινητό τηλεορασεις δεν εχετε;

Η πατε στην παραλια για να δειτε ταινια και να κανετε like στο φατσαμπουκ και ετσι χανετε τη "ταινια" γυρω σας. :lol:

Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό για μια τέτοια μπαταρία 4100mAh να τελειώνει μέσα σε 8 ώρες???

Φίλε μου τι κινητό είχες πριν και άντεχε τόσο;; Εγώ όσα είχα με 3000mAh περίπου με δυσκολία έβγαζαν 4-5ώρες και το redmi βγάζει ένα 8ωρο στη χειρότερη του, αν δεν έχεις τέρμα φωτισμό έχω βγάλει και 11 ώρες σκέψου. Είπαμε να προσάψουμε πολλά στη συσκευή αλλά όχι και να σου φαίνεται "λίγη" η μπαταρία. Νομίζω αυτό δε το έχει αναφέρει ανθρωπος σε 4453 posts στο θέμα:lol::p

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλησπέρα στην ομάδα το χτύπησα και εγώ σήμερα (global) από πλαίσιο γιατί δεν είχα χρόνο για να περιμένω είχα μείνει από συσκευή. Μέχρι στιγμής δούλευει αψογα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου τι κινητό είχες πριν και άντεχε τόσο;; Εγώ όσα είχα με 3000mAh περίπου με δυσκολία έβγαζαν 4-5ώρες και το redmi βγάζει ένα 8ωρο στη χειρότερη του, αν δεν έχεις τέρμα φωτισμό έχω βγάλει και 11 ώρες σκέψου. Είπαμε να προσάψουμε πολλά στη συσκευή αλλά όχι και να σου φαίνεται "λίγη" η μπαταρία. Νομίζω αυτό δε το έχει αναφέρει ανθρωπος σε 4453 posts στο θέμα:lol::p

εσύ φίλε μου μιλάς για SOT και ο φίλος για συνολική λειτουργία μάλλον

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εσύ φίλε μου μιλάς για SOT και ο φίλος για συνολική λειτουργία μάλλον

Δεν υπαρχει συνολικη λειτουργια 8 ωρων φιλε μου σε αυτο το τηλεφωνο, εκτος αν απο την ωρα που το ανοιξε παιζει και παιζει και παιζει οποτε για ωρες οθονης μιλαει.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Δεν υπαρχει συνολικη λειτουργια 8 ωρων φιλε μου σε αυτο το τηλεφωνο, εκτος αν απο την ωρα που το ανοιξε παιζει και παιζει και παιζει οποτε για ωρες οθονης μιλαει.
Η απάντηση του θα μας λύσει τις απορίες :)

Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το κόστος μιας καλής 32άρας κάρτας είναι 25€. Τόσο είναι και η διαφορά μεταξύ των εκδόσεων 32 και 64gb. Και έχεις και πιο γρήγορη μνήμη, που κάνει πιο speedάτο το κινητό.

Το κόστος μιας 32αρας (ή 64άρας, ή 128άρας, ότι έχει πρόχειρο ο καθένας που δεν χρησιμοποιεί αλλού, εγώ αυτήν είχα) κάρτας είναι μηδενικό, εφόσον την έχεις ήδη από παλαιότερη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας αποθήκευσης.....

Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Σημερα οσοι εχουμε dev γιατι δεν πηραμε αναβαθμιση;

βρεθηκαν bugs και την ανεβαλαν γι αυτην την εβδομαδα του mido.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει την διαφορά του international από το global γιατί είμαι έτοιμος να παραγγείλω από gear best?

μονο για global ψαχνεις,μην μπερδευεσαι!International δεν υπαρχει ως version.Πολλοι βαφτιζουν International τις version με τις πειραγμενες rom που εχουν προσθεσει γλωσσες.

Αν θες 800αρα και official rom με updates ψαχνεις για global

Παιδιά η 8.2.10.0 είναι η τελευταία stable?

Παιδιά η 8.2.10.0 είναι η τελευταία stable?

Ναι περιμενε σε λιγο nougat

Πήρα μια θήκη από ebay => http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Clear-Soft-Silicone-Gel-TPU-Case-Cover-Skin-For-Xiaomi-Redmi-Note-4/162181607905?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

αλλά δεν εφαρμόζει σωστά στην global που έχω.

Την χρησιμοποιώ αλλά έχει διαφορές στο πάνω μέρος της συσκευής και πίσω σε κάμερα και fingerprint

Καμιά πρόταση απο ebay σε transparent silicone case για την έκδοση μας;

Edited by Ataraxos04

Καλησπερα παιδιά, έχει κανείς καμία πρόταση για σπασμένη οθόνη? Αγορά από Κίνα. Αν το πάμε public θα το αναλάβουν? (Προφανώς επι πληρωμή)

Επίσης έχετε καμία ιδέα για το ποσό παίζει να κοστίσει? :wacko::wacko:

Καλησπερα παιδιά, έχει κανείς καμία πρόταση για σπασμένη οθόνη? Αγορά από Κίνα. Αν το πάμε public θα το αναλάβουν? (Προφανώς επι πληρωμή)

Επίσης έχετε καμία ιδέα για το ποσό παίζει να κοστίσει? :wacko::wacko:

Χλωμο να αναλαβει το παμπλικ τωρα το κοστος; μμμμμμ καλυτερα παρε αλλο. :(

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα μια θήκη από ebay => http://www.tlife.gr/news/9/Antigoni-PSyxrami-Dimitris-Makalias-I-fotografisi-ligo-prin-ginoyn-gia-proti-fora-goneis-pics/0-128765

αλλά δεν εφαρμόζει σωστά στην global που έχω.

Την χρησιμοποιώ αλλά έχει διαφορές στο πάνω μέρος της συσκευής και πίσω σε κάμερα και fingerprint

Καμιά πρόταση απο ebay σε transparent silicone case για την έκδοση μας;

Καταρχας τι ειναι συτι που ανέβασες κατα δευτερον τι τραβιεσαι με τα εξωτερικα αντε παρε τιποτα απο την ελλαδιτσα μας που αν ειναι λαθος μπορείς να το αλλαξεις.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)