Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας, επειδή έχω μπερδευτεί θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις. Ίσως έχουν ήδη απαντηθεί αλλά δεν θα ήθέλα να κάνω κάποιο λάθος στην αγορά.

Ποια από όλες τις εκδόσεις να πάρω αν θέλω καλή μπαταρία, 64gb και σαν πρώτη κάρτα να βάλω μία wind?

Κάποια πρόταση για κατάστημα?

Γεια σας, επειδή έχω μπερδευτεί θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις. Ίσως έχουν ήδη απαντηθεί αλλά δεν θα ήθέλα να κάνω κάποιο λάθος στην αγορά.

Ποια από όλες τις εκδόσεις να πάρω αν θέλω καλή μπαταρία, 64gb και σαν πρώτη κάρτα να βάλω μία wind?

Κάποια πρόταση για κατάστημα?

Αν το πάρεις από κωτσοβολο ή πλαίσιο παίρνεις το 4χ σε κάθε άλλη περίπτωση παίρνεις το Note 4 global

Αν το πάρεις από κωτσοβολο ή πλαίσιο παίρνεις το 4χ σε κάθε άλλη περίπτωση παίρνεις το Note 4 global

Ευχαριστώ πολύ. Από ότι βλέπω τα σκρουτζομάγαζα είναι 30 ευρώ περίπου πιο φθηνά

Ευχαριστώ πολύ. Από ότι βλέπω τα σκρουτζομάγαζα είναι 30 ευρώ περίπου πιο φθηνά
αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση από σκρουτζομαγαζο έχεις του καταστήματος, ενώ από αλυσίδα της info quest

Μπορώ, όταν χτυπάει το τηλέφωνο, να αλλάξω την απάντηση, από πάνω κάτω σε δεξιά αριστερά;

Οχ.......ι να αλλαξεις τηλεφωνο.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

απενεργοποίησα αυτήν την εντολή και το κινητό έγινε πολύ πιο σβελτο.παρατηρώ και την μπαταρία και πέφτει πλέον πάρα πολύ πιο αργά! ed0b2cc7cc8d2db292222e24d5058a60.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως μπήκες στο μενού αυτό;

Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Πως μπήκες στο μενού αυτό;

Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk

το μενού για προγραμματιστές είναι

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το μενού για προγραμματιστές είναι

μπες στις πληροφορίες τηλεφώνου και πάτα πολλές φορές εκεί που λέει MIUI....και θα εμφανιστεί στο βασικό μενού στα περισσότερα..

παιδια αντιμετωπιζω ενα θεματακι με τον ηχο

παιζω mp3 μεσω poweramp και ενω ξερω οτι τα κοματτια δεν εχουν προβλημα γιατι τα εχω ξαναακουσει στον υπολογιστη,

τουλαχιστον 3 φορες διακοπτεται το τραγουδι η κανει αυτη την παυση για ενα χιλιοδευτερολεπτο σαν να κολλαει ενα πραγμα......

καποις αλλος εχει κατι παρομοιο?

"το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο"

απενεργοποίησα αυτήν την εντολή και το κινητό έγινε πολύ πιο σβελτο.παρατηρώ και την μπαταρία και πέφτει πλέον πάρα πολύ πιο αργά! ed0b2cc7cc8d2db292222e24d5058a60.jpg

τι ακριβως κάνει αυτό που απενεργοποίησες?

Μολις το εκανα και εγω...κανει τιποτα λετε ;

My Name Is George V.

Γνωρίζει κανείς στο Redmi Note 4 Global version (2016102) ποιες θήκες ταιριάζουν?

Κάπου διάβασα ότι εφαρμόζει μόνο στις θήκες του 4x. Ισχύει?

Μολις το εκανα και εγω...κανει τιποτα λετε ;
σαν πως ξέρω έτσι το έκανα! θα δείξει

χαχαχα αρα μπορει και τιποτα...:lol:

Το θεμα ειναι μην κανουμε καποιο κακο ομως .

My Name Is George V.

αν το αγορασω απο Aliexpress ή Gearbest θα εχει ελληνικο μενου και 800αρα μπαντα?

επισης ακουσα οτι 16 αυγουστου βγαινει καινουριο λογισμικο (miui 9)...θα υποστηριζεται απο το redmi note 4X???

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι δεν εχει το ξερω αλλα το πηρα γιατι εμεινα εντελως απο κινητο και φευγω αυριο διακοπες και παλι καλα που εχω 1.2GB στην Cosmote

πως και το πηρες χωρις 800αρα μπαντα εις γνωσην σου? και απο που το πηρες?

Νομίζω ότι είναι το Application Not Responding, δηλαδη όταν ένα προγραμμα κρασαρει σου βγαζει το παραθυρο και σου λεει να θελεις να κλεισει η εφαρμογη ή αν θελεις να περιμενεις μεχρι να υπαρξει αποκριση.

Νομίζω ότι είναι το Application Not Responding, δηλαδη όταν ένα προγραμμα κρασαρει σου βγαζει το παραθυρο και σου λεει να θελεις να κλεισει η εφαρμογη ή αν θελεις να περιμενεις μεχρι να υπαρξει αποκριση.

απλα επειδη το να ψαχνει καθε 30 δευτερα ισως τρωει πορους.γιαυτο το απενεργοποιησα

παιδια αντιμετωπιζω ενα θεματακι με τον ηχο

παιζω mp3 μεσω poweramp και ενω ξερω οτι τα κοματτια δεν εχουν προβλημα γιατι τα εχω ξαναακουσει στον υπολογιστη,

τουλαχιστον 3 φορες διακοπτεται το τραγουδι η κανει αυτη την παυση για ενα χιλιοδευτερολεπτο σαν να κολλαει ενα πραγμα......

καποις αλλος εχει κατι παρομοιο?

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα στο παλιό μου κινητό (moto g2), συνέβαινε κάθε φορά που γύριζα την οθόνη, κοβόταν το κομμάτι για ενα κλάσμα του δευτερολέπτου. Παρόλα αυτά δεν κάθησα να το ψάξω. Στο rn4 δεν συμβαίνει αυτό. Δοκίμασες να παίξεις το τραγούδι με άλλη εφαρμογή ?

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα στο παλιό μου κινητό (moto g2), συνέβαινε κάθε φορά που γύριζα την οθόνη, κοβόταν το κομμάτι για ενα κλάσμα του δευτερολέπτου. Παρόλα αυτά δεν κάθησα να το ψάξω. Στο rn4 δεν συμβαίνει αυτό. Δοκίμασες να παίξεις το τραγούδι με άλλη εφαρμογή ?

Εηω δεν καταλαβαινω γιατι δεν χρησιμοποιει την μαμα εφαρμογη και κατεβαζουν τριτες τεταρτες κλπ τι σκ.. α παιδευονται. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ρε παιδια ας πει καποιος για θηκη που να ψαξουμε.σε 2-3 μαγαζια που δοκιμασα θηκες δεν ταιριαζανε.

Ρε παιδια ας πει καποιος για θηκη που να ψαξουμε.σε 2-3 μαγαζια που δοκιμασα θηκες δεν ταιριαζανε.

για redmi note 4x ψάχνεις

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)