Modeling Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Από σκρουτζομαγαζο το πήρα και έχει την μαμά πάνω που είναι σαν ριζοχαρτο. Στις άκρες και αυτή έχει κενό βέβαια αλλά ούτε ξεκόλλησε ούτε τίποτα μπραβο οι κινεζοι...τα βγαζουν εδω οι δικοι μας για να αλλαξουν ρομ κλπ μαλλον γιαυτο. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Θέλω να πάρω το 4 / 64, αλλά δε το βρίσκω αμεσα διαθέσιμο σε αξιόπιστο site (πχ banggood). Και βέβαια δε θέλω να δώσω τα 240 - 270 ευρώ που στοιχίζει αν το πάρω από δω. Βρίσκω το 3 / 32. Αν πάρω τελικά αυτό, μπορεί να μου πει κάποιος φίλος τι ελεύθερο χώρο να υπολογιζω; (Αν υποθέσουμε ότι θα έχω εγκαταστήσει τις εφαρμογές, ας πούμε καμία 100σταρια, αλλά δεν υπολογίζουμε αρχεία φώτο, βίντεο κ.α έγγραφα). φιλε φωτο κλπ αρχεια στην εξωτερικη καρτα δεν δημιουργουν προβλημα,100 εφαρμογες να βαλεις αφοβα αλα τοσες εφαρμογες ειναι απαραιτητες?παρολα αυτα εγω με περιπου 25 εφαρμογες(που δεν χρησιμοποιω ολες,απλα θελω να τις εχω) εχω 1,5 -1,7 ραμ ελευθερη.καθυστερημενη απαντηση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από σκρουτζομαγαζο το πήρα και έχει την μαμά πάνω που είναι σαν ριζοχαρτο. Στις άκρες και αυτή έχει κενό βέβαια αλλά ούτε ξεκόλλησε ούτε τίποτα το ριζοχαρτο,το λεει και το ονομα του,ειναι λεπτο και σιγουρα οχι για χρηση.η αληθεια ειναι οτι και εγω πεταξα 8 ευρο για τεμπερετ(?) και στις ακρες περιμετρικα αφηνε κατι σαν κενο,θαμπαδα και το πεταξα τελικα.τωρα παρηγκειλα ενα αλλο το οποιο μιαζει με αντιγραφο της προσοψης.ειδομεν. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Αν και στους περισσοτερους φοραγε την official global απο σκρουτζομαγαζο υπαρχει παντα ενα ενδεχομενο να φοραει και κινεζορομ. Της infoquest εχει 100% official. Απο οσο ομως γνωριζω, το mygad επειδη συνεργαζεται με την ελληνικη κοινοτητα εχουν εξασφαλισει οτι ειναι με official. Τους ρωτας βεβαια κιολας. Προσωπικα το πηρα απο το mytel και ειχε οfficial. Να σε ρωτήσω, επειδή μου είχες πει πως το είχες πάρει από εδώ: http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9540 και εγώ από εκεί θα το αγοράσω μάλλον, φοράει την official global ή κινέζικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Να σε ρωτήσω, επειδή μου είχες πει πως το είχες πάρει από εδώ: http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9540 και εγώ από εκεί θα το αγοράσω μάλλον, φοράει την official global ή κινέζικη; Official global πάρε και ρώτα και για σιγουριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 μπραβο οι κινεζοι...τα βγαζουν εδω οι δικοι μας για να αλλαξουν ρομ κλπ μαλλον γιαυτο. Μπα. Εγω τοσο απο πλαισιο οσο και απο σκρουτζομαγαζο ειχε πανω μια ζελατινα. Απλα εχει αυτακι στην ακρη, δεν εινα για μονιμα. Αλλα μεχρι να σου ρθει κανα τζαμακι ή ζελατινα που παρηγγειλες μια χαρα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Να σε ρωτήσω, επειδή μου είχες πει πως το είχες πάρει από εδώ: http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9540 και εγώ από εκεί θα το αγοράσω μάλλον, φοράει την official global ή κινέζικη; Το πήρα το Σάββατο από εκεί, όχι online, πήγα στο μαγαζί. Είναι αυτό που θέλεις, φοράει official global. Μάλιστα ο μαγαζάτορας μου είπε ότι αρχικά δεν γνώριζαν τι έφερναν, με τον καιρό έμαθαν για τις παραλλαγές του RN4 και τις μπάντες 4G από τον κόσμο που ρωτούσε και πλέον τα περισσότερα μαγαζιά, όπως και το mytel, φέρνουν και την global version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μπα. Εγω τοσο απο πλαισιο οσο και απο σκρουτζομαγαζο ειχε πανω μια ζελατινα. Απλα εχει αυτακι στην ακρη, δεν εινα για μονιμα. Αλλα μεχρι να σου ρθει κανα τζαμακι ή ζελατινα που παρηγγειλες μια χαρα ειναι. ειχε και εμενα ρε συ δεν μου αρεσε το εβγαλα αμεσως... Εξαλλου το πρωτο τεστ το εκανα χτες...δεν σπασει ευκολα το τζαμι του σιγουρα. Μαλλον θα βαλω παλι τα κινεζικα τζαμακια των 3 ευρω, δεν εχει νοημα τα ακριβα ! Βασικα θελω να δοκιμασω την νανοτεχνολογια που λενε στα public , τι λες ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 ειχε και εμενα ρε συ δεν μου αρεσε το εβγαλα αμεσως... Εξαλλου το πρωτο τεστ το εκανα χτες...δεν σπασει ευκολα το τζαμι του σιγουρα. Μαλλον θα βαλω παλι τα κινεζικα τζαμακια των 3 ευρω, δεν εχει νοημα τα ακριβα ! Βασικα θελω να δοκιμασω την νανοτεχνολογια που λενε στα public , τι λες ; Το οτι δεν απεκτησε σημαδια ηταν επειδη απλα ησουν τυχερος. Η οθονη δεν εχει καν gorilla glass. Αυτο νομιζω ειναι προσωρινο. Ανα 6 μηνες θα θελει επαναλυπτικο αν δεν κανω λαθος. Κοιτα εγω ενα τζαμακι μαζι με θηκη απο ebay μου ηρθαν 2.5 ευρω. Αυτα εχω βαλει και τωρα περιμενω και μια καλυτερη θηκη που εβαλα. Δεν ειναι να τρελαινεσαι. Σε ολα τα κινητα που εχουν 2.5D οθονη ιδια προβληματα αντιμετωπιζουν. Εξαιρεση αποτελουν σε καποια κινητα τα τζαμακια της nillkin. Αλλα απο οτι διαβασα στο δικο μας ειναι ελαχιστα μικροτερο απο την οθονη οποτε δεν αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Γιατι οταν παταω volume up και power αντι να με βγαλει στο recovery μου δειχνει να το συνδεσω στον υπολογιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά, θα το πάρω από εκεί. Δυστυχώς το μαύρο εξαντλήθηκε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά, θα το πάρω από εκεί. Δυστυχώς το μαύρο εξαντλήθηκε :( Γιατι αλλο καταστημα δεν το εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Κατεβασα το mi pc suite και μου γραφει " you need to update your device to use mi pc suite update your device before conecting " Εχω MIUI 8.2.10.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Κατεβασα το mi pc suite και μου γραφει " you need to update your device to use mi pc suite update your device before conecting " Εχω MIUI 8.2.10.0 το ιδιο κανει και σε εμενα.ισως αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader να περασεις μονος σου twrp στο σαιτ αυτο https://xiaomi-miui.gr/community/ εχει οδηγους και οδηγιες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 το ιδιο κανει και σε εμενα.ισως αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader να περασεις μονος σου twrp στο σαιτ αυτο https://xiaomi-miui.gr/community/ εχει οδηγους και οδηγιες. Δεν πρεπει να ειναι ξεκλειδωτος αλλα εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα. Αν ηταν λογικα δεν θα με εβαζε στο recovery με το V up και το Power? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 το ιδιο κανει και σε εμενα.ισως αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader να περασεις μονος σου twrp στο σαιτ αυτο https://xiaomi-miui.gr/community/ εχει οδηγους και οδηγιες. Αν βαλεις custom recovery θα χρειαστει να φλασαρεις και ενα αρχειο ακομα για να κανει boot official rom. Νομιζω lazyflasher-no-verify λεγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Αρα δεν ειναι προβλημα του κινητου αν και απο Eshop ειναι η αγορα δεν μπλεκω με Κινεζους αλλα και αυτοι οταν θελουν κανουν τους Κινεζους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Αν βαλεις custom recovery θα χρειαστει να φλασαρεις και ενα αρχειο ακομα για να κανει boot official rom. Νομιζω lazyflasher-no-verify λεγεται. μηπως ειναι αυτο no-verity-opt-encrypt-5.1?ρωταω γιατι στον κυκεονα οδηγιων καπου το ειδα και αυτο.παντως καλο τηλ.για φρονιμα παιδια ομως,για τα ατακτα σκετη κουραση:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) μηπως ειναι αυτο no-verity-opt-encrypt-5.1?ρωταω γιατι στον κυκεονα οδηγιων καπου το ειδα και αυτο.παντως καλο τηλ.για φρονιμα παιδια ομως,για τα ατακτα σκετη κουραση:p Καλα μη το λες. Σου φαινονται βουνο γιατι παιρνεις πρωτη φορα xiaomi. Μετα για ολα τα κινητα της ειναι ιδια η διαδικασια, δηλαδη αιτηση ξεκλειδωματος -> ξεκλειδωμα -> περασμα twrp -> κανεις τα πειραγματα σου... Αλλωστε απαξ και ξεκλειδωσεις bootloader και βαλεις twrp βαζεις οποια ρομ θες, δεν εχει κατι παραπανω απο τα αλλα κινητα ;). Αλλα αν θες την official και οχι καποια custom (πχ της ελληνικης κοινοτητας ή AOSP/CM) τοτε χρειαζεται και το αρχειακι που ανεφερες. Προσωπικα το θεωρω σωστο που ειναι ετσι γιατι θυμαμαι στο lg g2 (που του αλλαζαμε τα φωτα) ειχαμε συνεχεια παιδια που το brickarane (ευτυχως ηταν die hard και το σωζαμε). Αλλα αμα δεν εισαι σχετικος καλυτερα να σου φανει βουνο και να μην ασχοληθεις παρα να κλαιμε τη συσκευη. Το αν θα μου παρει και ενα τεταρτο μεχρι να μου ρθει το sms με το κωδικο ξεκλειδωματος δεν μου φαινεται τοσο τραγικο. Edited June 27, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Το citismarket έχει το global version σε οτι χρώμα το θέλεις και με global stable ROM, αρκεί να τους το ζητήσεις. Πριν μια εβδομάδα το πήρε ο αδερφός μου στα 160€(3gb/32gb), τώρα έπεσε στα 156€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μετα απο ενα 5μερο χρησης μπορω να πω οτι δεν περιμενα με 170€ να παρω τετοιο κινητο..Απο ποιοτητα κατασκευης μεχρι και καμερες (που διαβασα αρνητικα σχολια) δεν μπορω να βρω κατι που δεν μ'αρεσει. Καλα η μπαταρια beast mode! Κλασικα η 1η μου κινηση ηταν να βαλω nova αλλα λεω ας δωσω μια ευκαιρια στο MIUI. Ειναι ευκολο στην χρηση του, εχει παραμετροποιηση, θεματα, χρηση ενος χεριου κλπ. Με βολεψε μπορω να πω και αρχιζω και το συνηθιζω σιγα σιγα. Ενα μειον σε σχεση με τον nova ειναι τα gestures. Ειναι η global version απο το nokshop για οσους φιλους ψαχνουν για global γιατι και εγω εφαγα κανα 2 μερες να ρωταω στα μαγαζια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλα μη το λες. Σου φαινονται βουνο γιατι παιρνεις πρωτη φορα xiaomi. Μετα για ολα τα κινητα της ειναι ιδια η διαδικασια, δηλαδη αιτηση ξεκλειδωματος -> ξεκλειδωμα -> περασμα twrp -> κανεις τα πειραγματα σου... Αλλωστε απαξ και ξεκλειδωσεις bootloader και βαλεις twrp βαζεις οποια ρομ θες, δεν εχει κατι παραπανω απο τα αλλα κινητα ;). Αλλα αν θες την official και οχι καποια custom (πχ της ελληνικης κοινοτητας ή AOSP/CM) τοτε χρειαζεται και το αρχειακι που ανεφερες. Προσωπικα το θεωρω σωστο που ειναι ετσι γιατι θυμαμαι στο lg g2 (που του αλλαζαμε τα φωτα) ειχαμε συνεχεια παιδια που το brickarane (ευτυχως ηταν die hard και το σωζαμε). Αλλα αμα δεν εισαι σχετικος καλυτερα να σου φανει βουνο και να μην ασχοληθεις παρα να κλαιμε τη συσκευη. Το αν θα μου παρει και ενα τεταρτο μεχρι να μου ρθει το sms με το κωδικο ξεκλειδωματος δεν μου φαινεται τοσο τραγικο. Οταν κανεις αιτηση ποτε στο ξεκλειδωνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Σου στελνει ενα κωδικο απλα και μετα τον χρησιμοποιεις για να ξεκλειδωσεις. Συνηθως δεν παιρνει πανω απο μιση ωρα να σου στειλει το κωδικο. Βεβαια πλεον νομιζω οτι θελει να περασουν 3 μερες για να σου αφησει να ξεκλειδωσεις. Προσωπικα το προσπερασα βαζοντας απλα παλαιοτερη εκδοση της εφαρμογης που το κανε αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Σου στελνει ενα κωδικο απλα και μετα τον χρησιμοποιεις για να ξεκλειδωσεις. Συνηθως δεν παιρνει πανω απο μιση ωρα να σου στειλει το κωδικο. Βεβαια πλεον νομιζω οτι θελει να περασουν 3 μερες για να σου αφησει να ξεκλειδωσεις. Προσωπικα το προσπερασα βαζοντας απλα παλαιοτερη εκδοση της εφαρμογης που το κανε αμεσα. Πως το προσπερασες γιατί βαριεμαι να περιμένω..ποια έκδοση εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Εμενα μου ηρθε το sms αλλα εκανα επαναφορα και το εσβησα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 wifi 10 ωρες , 4G ολα ανοιχτα 6-8 ωρες αναλογα....φωτεινοτητα στο 80% και καποιες στιγμες που δεν φαινεται τιποτα στον ηλίο 100% ! Ίδια με εμένα κομπλέ χαχα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts