Giorgis4 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Το νήμα έχει φτάσει τις 187 σελίδες και ακόμα ρωτάνε κάποιοι πως να το παραγγείλουν και αν είναι το σωστό Global. Νήμα για το πώς γίνονται οι αγορές από Κίνα υπάρχει. Ρίξτε λίγο διάβασμα παιδιά. Όχι μόνο έτοιμη και γρήγορη τροφή. Το πιο πάνω post είναι στο νόημα της βοήθειας για το κινητό στα χέρια. Εγώ πριν 30 σελίδες είχα ρωτήσει για το κινητό αυτούς που το έχουν τι SOT (χρόνο αναμενης οθόνης) έχουν και με τι χρήση και ακόμη απάντηση δεν πήρα. Βασική ερώτηση που μπορεί να βοηθήσει κάποιον στην αγορά ενός κινητού. Τελικά δε με βοηθήσατε, αλλά το παρήγγειλα. Edited June 8, 2017 by Giorgis4 Ας μιλήσουμε επιτέλους για το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Εμένα τώρα που το είδα με αφήνει να βάλω ότι ήχο θέλω τι να πω μπορείς να σκεφτείς τί μπορεί να φταίει πριν κάνω φορματ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk EDIT έλα τελικά οι ήχοι που είναι προεγκατεστημενοι είναι στο εικονίδιο "θέματα" ! Edited June 8, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το νήμα έχει φτάσει τις 187 σελίδες και ακόμα ρωτάνε κάποιοι πως να το παραγγείλουν και αν είναι το σωστό Global. Νήμα για το πώς γίνονται οι αγορές από Κίνα υπάρχει. Ρίξτε λίγο διάβασμα παιδιά. Όχι μόνο έτοιμη και γρήγορη τροφή. Το πιο πάνω post είναι στο νόημα της βοήθειας για το κινητό στα χέρια. Εγώ πριν 30 σελίδες είχα ρωτήσει για το κινητό αυτούς που το έχουν τι SOT (χρόνο αναμενης οθόνης) έχουν και με τι χρήση και ακόμη απάντηση δεν πήρα. Βασική ερώτηση που μπορεί να βοηθήσει κάποιον στην αγορά ενός κινητού. Τελικά δε με βοηθήσατε, αλλά το παρήγγειλα. Ακόμα και αν όλες οι πληροφορίες τοποθετηθούν στην πρώτη σελίδα πάντα κάποιο καλόπαιδο θα ρωτάει τα ίδια και τα γίδια. Το τι γέλιο έχει να πέσει όταν το παραλάβουν όμως δε λέγεται. Ποια Ρομ θα βάλουμε; Τι σημαίνει Mido και τι Nikel; Θήκες και Tempered glass; Όλα έχουν απαντηθεί ήδη έτσι; Τώρα στα δικά μας λοιπόν. Επειδή το έχω 10 μέρες φίλε μου και ήθελα να το τεστάρω πρώτα σε ενημερώνω πως με σκληρή χρήση δηλαδή όλα ανοιχτά με gaming 1 ώρα και 2-3ωρες ομιλία έχω τουλάχιστον 8 ώρες οθόνη φίλε μου με την 7.5.25. Ενώ τώρα με την 7.6.8 βλέπω να πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Από 74%->23% έχω ήδη 6 ώρες οθόνη :wacko: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 2 ερωτήσεις τι είναι το εικονίδιο δίπλα στο Bluetooth ; και, δείτε την φώτο, δεν έχει πχ να διαλέξω ήχο από τους ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΟΥΣ του κινητού για το Viber! υπάρχει λύση; πάντως μπαταρία από το πρωί στις 9 με 40 λεπτά οθόνη είναι στο 85%.με όλα ανοιχτά 4g, GPS, bt συγχρονισμοι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εικονίδιο δίπλα στο Bluetooth σου δείχνει την μπαταρία νομίζω της συνδεδεμένης συσκευής Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Το νήμα έχει φτάσει τις 187 σελίδες και ακόμα ρωτάνε κάποιοι πως να το παραγγείλουν και αν είναι το σωστό Global. Νήμα για το πώς γίνονται οι αγορές από Κίνα υπάρχει. Ρίξτε λίγο διάβασμα παιδιά. Όχι μόνο έτοιμη και γρήγορη τροφή. Το πιο πάνω post είναι στο νόημα της βοήθειας για το κινητό στα χέρια. Εγώ πριν 30 σελίδες είχα ρωτήσει για το κινητό αυτούς που το έχουν τι SOT (χρόνο αναμενης οθόνης) έχουν και με τι χρήση και ακόμη απάντηση δεν πήρα. Βασική ερώτηση που μπορεί να βοηθήσει κάποιον στην αγορά ενός κινητού. Τελικά δε με βοηθήσατε, αλλά το παρήγγειλα. Βασικά χωρίς να θέλω να στο παίξω έξυπνος, όπως και εκείνα τα παιδιά μπορούσαν να βρουν το χιλιοαπαντημενο ερώτημα για τις μπάντες, έτσι και εσύ μπορούσες να βρεις το αρκετα συχνο ερωτημα για το sot γράφοντας στην αναζήτηση εντός του θέματος "μπαταρία sot" ;) . Αλλωστε, μου κανει εντυπωση που ειχες τετοιο ερωτημα οταν το πρωτο που σχολιαζουν σε reviews, συγκριτικα, προτασεις συσκευων ή πρωτες εντυπωσεις αυτων που το αγορασαν ειναι το sot του. Προσωπικά δεν το πρόσεξα το ερώτημα σου το οποίο φυσικά έχω απαντήσει αρκετες φορές. Λοιπον για να απαντήσω, μου βγάζει κάπου 4,5 ώρες sot όταν φτάνει στο 50%. Άρα θα λεγα κάπου στο 9ωρο. Έχω αυτόματη φωτεινότητα στο 60-70%, με ανάμικτο 4g/wifi (τις περισσότερες ώρες είμαι συνδεδεμένος σε wifi) και παίζω και καμία ωρίτσα παιχνίδια. Το βράδυ με όλα κλειστά στις 7-8 ώρες χάνει 2% αν και με nougat developers όσο το άφηνα τόσο το έβρισκα. Τελος σχετικα με το παραπονο σου οτι δεν σε "βοηθησαμε", μπορει να μην σε βοηθησαμε αμεσα στο ερωτημα σου αλλα σιγουρα σε βοηθησαμε εμμεσα με τα γραπτα που εχουμε αφησει. Ειδικα το κειμενο μου για το πως να βρεις ποιο ειναι το global το χω βρει copy paste ακομη και στο σκρουτζ. ;) Edited June 8, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 τελικά με την πρώτη φόρτιση και εμένα έβγαλε 4.5 ώρες μέχρι το 50 %.μια χαρά. η ζελατίνα που έχει το κινητό μόλις το αγοράσεις εάν την βγάλουμε έχει από κάτω άλλη μεμβράνη προστασίας η τίποτα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) τελικά με την πρώτη φόρτιση και εμένα έβγαλε 4.5 ώρες μέχρι το 50 %.μια χαρά. η ζελατίνα που έχει το κινητό μόλις το αγοράσεις εάν την βγάλουμε έχει από κάτω άλλη μεμβράνη προστασίας η τίποτα; Δεν εχει τιποτε αλλο ... Edited June 9, 2017 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) τελικά με την πρώτη φόρτιση και εμένα έβγαλε 4.5 ώρες μέχρι το 50 %.μια χαρά. η ζελατίνα που έχει το κινητό μόλις το αγοράσεις εάν την βγάλουμε έχει από κάτω άλλη μεμβράνη προστασίας η τίποτα; /QUOTE] Δεν εχει τιποτε αλλο ...ωραια αρα καλα εκανα που δεν την εβγαλα μεχρι να μου ερθει μια κανονικη ζελατινα,ευχαριστω! το καλλυματακι της θηκης που μπαινουν οι σιμ σας τρεμοπαιζει η οχι,ειναι σφιχτο?ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα ιδιο?(ελλαδα,ebay κλπ) επίσης όταν είμαι σε κλήση και πάω σε μια άλλη εφαρμογή, πάνω πάνω μένει μια πράσινη γραμμή που κρύβει όμως την μπάρα ειδοποιησεων, γίνεται να μην εμφανίζεται αυτή η πράσινη γραμμή; Edited June 9, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 επίσης όταν είμαι σε κλήση και πάω σε μια άλλη εφαρμογή, πάνω πάνω μένει μια πράσινη γραμμή που κρύβει όμως την μπάρα ειδοποιησεων, γίνεται να μην εμφανίζεται αυτή η πράσινη γραμμή; απ όσο μπορώ να θυμηθώ σε ολες τις συσκευές android ετσι είναι για να σου δείχνει πως εισαι σε κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 ωραια αρα καλα εκανα που δεν την εβγαλα μεχρι να μου ερθει μια κανονικη ζελατινα,ευχαριστω! το καλλυματακι της θηκης που μπαινουν οι σιμ σας τρεμοπαιζει η οχι,ειναι σφιχτο?ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα ιδιο?(ελλαδα,ebay κλπ) επίσης όταν είμαι σε κλήση και πάω σε μια άλλη εφαρμογή, πάνω πάνω μένει μια πράσινη γραμμή που κρύβει όμως την μπάρα ειδοποιησεων, γίνεται να μην εμφανίζεται αυτή η πράσινη γραμμή; Είναι πολύ σφιχτό. Γιατί εσένα τρεμοπαίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μεγαλυτερη σαπιλα απο DHL δεν υπαρχει... Ακομα on hold ειμαι... 5 μερες εξπρες. Πιο φτηνο ηταν να παρω ryanair μεχρι Ιταλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 ωραια αρα καλα εκανα που δεν την εβγαλα μεχρι να μου ερθει μια κανονικη ζελατινα,ευχαριστω! Από που πήρες ζελατίνα; Μπορείς να δώσεις ένα link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Από που πήρες ζελατίνα; Μπορείς να δώσεις ένα link;οχι δεν παρηγγειλα ακομα αφου με βολεψε η αρχικη ζελατινα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 οχι δεν παρηγγειλα ακομα αφου με βολεψε η αρχικη ζελατινα! Και γω με αυτη το ειχα αρχικα. Μαλιστα το ειχα προτεινει να το αφησετε με τη ζελατινα μεχρι να σου ερθει καποιο τζαμακι. Προσεξε μονο μην την ξεκολησεις απο το αυτακι που εχει απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Και γω με αυτη το ειχα αρχικα. Μαλιστα το ειχα προτεινει να το αφησετε με τη ζελατινα μεχρι να σου ερθει καποιο τζαμακι. Προσεξε μονο μην την ξεκολησεις απο το αυτακι που εχει απο πανω. ναι,μου αρεσει που ειναι ματ και δεν φαινονται οι δαχτυλιες αλλα και στον ηλιο/φως δεν αντανακλαται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 ναι,μου αρεσει που ειναι ματ και δεν φαινονται οι δαχτυλιες αλλα και στον ηλιο/φως δεν αντανακλαται! Δυστυχως ομως δεν μπορει να κρατησει μονιμα. Ειχε τυχει αρκετες φορες να την ανασηκωσω κατα λαθος απο ακρουλα (ευτυχως δεν προλαβε να μπει σκονη). Βεβαια χανει λιγο σε εικονα μιας και δεν ειναι εντελως διαφανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 στην οθόνη κλειδώματος πάνω δεξιά ένα εικονίδιο τί είναι; το πατάω κάτι αναβοσβήνει αλλά δεν γίνεται τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 στην οθόνη κλειδώματος πάνω δεξιά ένα εικονίδιο τί είναι; το πατάω κάτι αναβοσβήνει αλλά δεν γίνεται τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλάζεις wallpaper αν σύρεις δεξιά αριστερά Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 έχω τουλάχιστον 8 ώρες οθόνη φίλε μου με την 7.5.25. Ενώ τώρα με την 7.6.8 βλέπω να πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Από 74%->23% έχω ήδη 6 ώρες οθόνη :wacko: Γιατι στο site δεν μου την βγαζει την 7.6.8, παρα μονο την 7.5.25? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Αλλάζεις wallpaper αν σύρεις δεξιά αριστερά Sent from my C103 using Tapatalk αι στο καλό και είχα φάει το κεφάλι μου να βρω τί κάνει! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Γιατι στο site δεν μου την βγαζει την 7.6.8, παρα μονο την 7.5.25? Σε αυτό...http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=309&mobile=no#468 το site εννοείς; Είναι το επίσημο έτσι; Redmi note 4 global version και Redmi note 4x παίρνουν την ίδια Rom μην αγχωθείς αρκεί να βλέπεις mido. Εάν δεις nikel μακριά επειδή είναι για το κινητό με τον mediatek. Edited June 9, 2017 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 στην οθόνη κλειδώματος για να βλέπω τις ειδοποιήσεις τι ρύθμιση πρέπει να αλλάξω γιατί τώρα μόνο τα εικονίδια στην πάνω μπάρα φαίνονται; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Σε αυτό...http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=309&mobile=no#468 το site εννοείς; Είναι το επίσημο έτσι; Οχι, εγω αναφερομαι στο επισημο ελληνικο forum... Οποτε καταλαβα, μαλλον τα παιδια δουλευουν πανω σε αυτο και θα το βγαλουν τις επομενες μερες λογικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Οχι, εγω αναφερομαι στο επισημο ελληνικο forum... Οποτε καταλαβα, μαλλον τα παιδια δουλευουν πανω σε αυτο και θα το βγαλουν τις επομενες μερες λογικα.. Υποψιν, στη developers που χα δοκιμασει δεν δουλευε το αυτοματο hht με αποτελεσμα να ειναι χαλια στις φωτογραφιες με χαμηλο φωτισμο (εκτος και αν το ενεργοποιουσες χειροκινητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Φίλος πήρε το κινητό από to citismarket ...είναι φυσιολογικό να πεφτει χωρίς καρτα σιμ και με ολα κλειστα δηλ στην αναμονή σε7-8 ώρες 15% ?? Κλειστή η εξοικονόμηση φυσικα. Για πείτε λίγο φταίει η ρομ ή το κινητό έχει θέμα οποτε να το γυρίσουμε ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts