Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λέω Note 4 εννοώ το mediatek. Ξέρω ότι οι θήκες διαφέρουν, για τα τζαμάκια δεν ξέρω. Προφανώς 4X και Global είναι το ίδιο.

Αν ειχες διαβασει τις διαφορες στο λινκ του πρωτου μηνυματος θα ειχες δει οτι εχουμε πει κατηγορηματικα οτι δεν κανουν του mtk στο snap. ;) Εχουν διαφορετικες θεσεις η καμερα και αισθητηρας.

Καλησπέρα. Να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους αγοραστές πως χθες το πρωί αγόρασα την συσκευή από την ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall και η παράδοση έγινε σήμερα το μεσημέρι.!!!

Είναι η μαύρη, μόνο, ματ, με global rom, ευρωπαϊκό φορτιστή, 800 band, θηκη σιλικόνης και τζαμακι μάσκα. Η τιμή του στα 176 ευρώ.

Καλησπέρα. Να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους αγοραστές πως χθες το πρωί αγόρασα την συσκευή από την ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall και η παράδοση έγινε σήμερα το μεσημέρι.!!!

Είναι η μαύρη, μόνο, ματ, με global rom, ευρωπαϊκό φορτιστή, 800 band, θηκη σιλικόνης και τζαμακι μάσκα. Η τιμή του στα 176 ευρώ.

τι λες τώρα!τοσο γρήγορα;μπραβο!φανταζομαι είναι το 3/32 ε;εχεις ενα λινκ;

Sent from mTalk

Ελπιζω να πηρες το 64αρη σε αυτη τη τιμη.

Ελπιζω να πηρες το 64αρη σε αυτη τη τιμη.

https://www.vickmall.com/official-global-version-xiaomi-redmi-note-4-5-5-inch-snapdragon-625-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-black.html

Τόσο κάνει αν το αγοράσεις από Κίνα το 4/64 σε μαγαζιά εκτός ali, αναφέρει ο φίλος ότι είναι EU αποθήκη, καλή λοιπόν η τιμή για το 3/32

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://www.vickmall.com/official-global-version-xiaomi-redmi-note-4-5-5-inch-snapdragon-625-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-black.html

Τόσο κάνει αν το αγοράσεις από Κίνα το 4/64 σε μαγαζιά εκτός ali, αναφέρει ο φίλος ότι είναι EU αποθήκη, καλή λοιπόν η τιμή για το 3/32

Μα το 3/32 τοσο το βρισκεις και Ελλαδα https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html . Γιατι να το παρεις απο εξω;

Μα το 3/32 τοσο το βρισκεις και Ελλαδα https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html . Γιατι να το παρεις απο εξω;

έχει πέσει τόσο η τιμή του ε ????

Καλά μην νομίζεις ότι είναι και ΄΄απέξω΄΄ , η αποθήκη του vick είναι κάπου στην Ελλάδα :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα έχω ένα θεματακη με τα μηνύματα έστειλε μήνυμα​ σε μια από τις επαφές μου και όταν μου απάντησε το έβγαλε σε νέα συνομιλία με το+30 μπροστά γίνεται να ενώσω τις συζητήσεις ; Αυτό θα γίνεται με όλες τις επαφές ;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Καλησπέρα έχω ένα θεματακη με τα μηνύματα έστειλε μήνυμα​ σε μια από τις επαφές μου και όταν μου απάντησε το έβγαλε σε νέα συνομιλία με το+30 μπροστά γίνεται να ενώσω τις συζητήσεις ; Αυτό θα γίνεται με όλες τις επαφές ;

υπαρχει ακομα θεμα σε κινητα με το +30;;; μηπως την επαφη την εχεις αποθηκευμενη 2 φορες;

έχει πέσει τόσο η τιμή του ε ????

Καλά μην νομίζεις ότι είναι και ΄΄απέξω΄΄ , η αποθήκη του vick είναι κάπου στην Ελλάδα :)

Ναι αλλά σε ίδια τιμή το παίρνεις από εδώ με 2 χρόνια εγγύηση ελληνικού καταστήματος...

υπαρχει ακομα θεμα σε κινητα με το +30;;; μηπως την επαφη την εχεις αποθηκευμενη 2 φορες;

Όχι μόνο μια φορά την έχω

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Κατέβασε το number fixer και παρακάτω ένα σύντομο tutorial

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6481-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Number-Fixer/

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δηλαδή όλοι όσοι έχετε το κινητό έχετε το παλιό γνωστό πρόβλημα με το +30;;;;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα παιδια! Διαβαζω καιρο το φορουμ αλλα ειναι η 1η μου δημοσιευση οποτε συγγνωμη αν πιθανον οι πληροφοριες υπαρχουν ηδη στο θεμα διασπαρτες αλλα αισθανομαι χαμενος με τοσες σελιδες, διαβασα αρκετα αλλα οχι ολα. :rolleyes:

Το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι σκεφτομαι την αγορα ενος Global version Note4 και εχω 2 βασικες αποριες.

• Αξιζει η εκδοση με τα 4γιγα μνημη τη διαφορα τιμης, η τα 3 επαρκουν για νορμαλ χρηση? Παιχνιδια δεν παιζω καθολου
  • Τι να περιμενω ρεαλιστικα προερχομενος απο Galaxy S7? Θα με πιασει απελπισια με τη διαφορα ταχυτητας με απλη χρηση, σερφαρισμα, κανα Netflix και πρεπει να δω σε κατι καλυτερο?

ΥΓ. Το S7 μας αφησε χρονους δυστηχως :cry:

ΥΓ2. Εαν εχετε καποιο λινκ για καλη τιμη απο EU Warehouse η recomended sellers, ειμαι ευγνωμων!

εγω αλλαξα απο 6s αν εξαιρεσεις την μπροστινη καμερα σε ολα τα αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασε το number fixer και παρακάτω ένα σύντομο tutorial

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6481-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Number-Fixer/

πρεπει να εχει +30 για να μην buggarei ?:(

Μια ερώτηση, που σίγουρα θα έχει ξανά απαντηθεί. Το κινητό έχει κάποιο nickname (όπως το Kate του RN3);

Ή τα έχει κάνει τοσο θάλασσα η Xiaomi με τις εκδόσεις κινητών που πλέον δεν προσπαθεί ούτε υποτυπωδώς να τα διαχωρίσει;

Ναι αλλά σε ίδια τιμή το παίρνεις από εδώ με 2 χρόνια εγγύηση ελληνικού καταστήματος...

Ισχύει ότι δεν αξίζει να το πάρεις από έξω με τις τρέχουσες τιμές.

Εγώ χτες το παράγγειλα από youhou, λίγο φθηνότερα από το vickmall (που πρέπει να ήταν η φθηνότερη ευρωπαϊκή αποθήκη), αλλά με τα μεταφορικά, μια η άλλη θα πάει.

Συν: 2 χρόνια εγγύηση από το youhou έναντι 1 από vickmall.

Μειον: Πράγματι το vickmall μπορεί να σου το φέρεις την άλλη μέρα ενώ το youhou μου είπε (με πήρανε τηλ) ότι θα έρθει την άλλη βδομάδα.

Μειον2: Το vickmall δίνει τα εξτραδάκια που από ελληνικό θα σου κοστίσουν κάνα 12άρι και βάλε

My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700.

6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev

7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable

ΤΑ ίδια και με μένα! Σπαστικό αυτό...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

ΤΑ ίδια και με μένα! Σπαστικό αυτό...

από που πήρατε το κινητό; είναι δυνατόν global βερσιόν κινητού να έχει αυτό το παμπάλαιο bug;εν ετει 2017;;

αυτοί που το έχετε πάρει τόσο καιρό δεν το έχετε δει αυτό το πρόβλημα; η σε κάποιες εταιρείες κινητής εάν θυμάμαι παλιά δεν γινόταν;;

πρεπει να εχει +30 για να μην buggarei ?:(

Εγώ τουλάχιστον με +30 έχω όλες τις επαφές κι είναι οκ

από που πήρατε το κινητό; είναι δυνατόν global βερσιόν κινητού να έχει αυτό το παμπάλαιο bug;εν ετει 2017;;

αυτοί που το έχετε πάρει τόσο καιρό δεν το έχετε δει αυτό το πρόβλημα; η σε κάποιες εταιρείες κινητής εάν θυμάμαι παλιά δεν γινόταν;;

Δεν ειναι θεμα κινητου αλλα λειτουργικου του MIUI

Oneplus 12R

Και εγώ σε 2 xiaomi που έχω αλλάξει με +30 στις επαφές δεν έχω κανένα πρόβλημα

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλησπερα παιδια! Διαβαζω καιρο το φορουμ αλλα ειναι η 1η μου δημοσιευση οποτε συγγνωμη αν πιθανον οι πληροφοριες υπαρχουν ηδη στο θεμα διασπαρτες αλλα αισθανομαι χαμενος με τοσες σελιδες, διαβασα αρκετα αλλα οχι ολα. :rolleyes:

Το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι σκεφτομαι την αγορα ενος Global version Note4 και εχω 2 βασικες αποριες.

• Αξιζει η εκδοση με τα 4γιγα μνημη τη διαφορα τιμης, η τα 3 επαρκουν για νορμαλ χρηση? Παιχνιδια δεν παιζω καθολου
  • Τι να περιμενω ρεαλιστικα προερχομενος απο Galaxy S7? Θα με πιασει απελπισια με τη διαφορα ταχυτητας με απλη χρηση, σερφαρισμα, κανα Netflix και πρεπει να δω σε κατι καλυτερο?

ΥΓ. Το S7 μας αφησε χρονους δυστηχως :cry:

ΥΓ2. Εαν εχετε καποιο λινκ για καλη τιμη απο EU Warehouse η recomended sellers, ειμαι ευγνωμων!

Καλησπέρα. Σε εμπειρία χρήσης δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές. Είναι πολύ τίμιος ο snapdragon 625. Εκεί όμως που θα ναι απότομη προσγείωση είναι στη φωτογραφία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όσο αφορά τη ραμ νομίζω και η 3 μια χαρά είναι εφόσον δεν σε νοιάζει να ναι 65αρη

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί είναι bug? Επειδη ψάχνει να κάνει match ολους τους αριθμους; Και στη lenovo θυμάμαι ήθελε να το αλλάξεις σε μικρότερο match. Αλλωστε από τη στιγμή που διορθώνετε εύκολα γιατί να μας προβληματίζει; :) Μια φορά θα το αλλάξεις. Και από εκεί και πέρα και κινητό να αλλάξεις δεν θα χει θέμα. Βέβαια θα ήταν προτιμότερο να είχε προνοήσει αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

Edited by Antretng

Απλά επειδή δεν στέλνουμε μήνυμα πάντα σε κάποιο νούμερο που βρίσκεται στις επαφές μας θα πρέπει να του βάζουμε το +30 υποχρεωτικά για να μας απαντήσει στη ίδια συνομιλία και όχι σε καινούργια.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Για tempered glass αν σας ενδιαφέρει εγώ έμεινα ευχαριστημένος με το παρακάτω:

https://www.honorbuy.com/1077-redmi-note-4xredmi-note-4-global-version-full-cover-tempered-glass-screen-protector.html

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για tempered glass αν σας ενδιαφέρει εγώ έμεινα ευχαριστημένος με το παρακάτω:

https://www.honorbuy.com/1077-redmi-note-4xredmi-note-4-global-version-full-cover-tempered-glass-screen-protector.html

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πόσο καιρό έκανα να σου έρθει ;

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)