dimitris6694 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καλησπερα παιδια. Θελω να ρωτησω (οπως ρωτησαν αρκετοι) για την εκδοση με τα 4gb ram. https://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-4x-4gb-ram-64gb-rom-black.html Αυτη ειναι η 3αρα λογικα? Γιατι αλλα λεει στον τιτλο κ αλλα πιο κατω. Με κατω απο 200 ευρω παιζει να βρουμε το μεγαλο? Ολες οι τιμες που βρισκω ειναι γυρω στο 250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια. Θελω να ρωτησω (οπως ρωτησαν αρκετοι) για την εκδοση με τα 4gb ram. https://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-4x-4gb-ram-64gb-rom-black.html Αυτη ειναι η 3αρα λογικα? Γιατι αλλα λεει στον τιτλο κ αλλα πιο κατω. Με κατω απο 200 ευρω παιζει να βρουμε το μεγαλο? Ολες οι τιμες που βρισκω ειναι γυρω στο 250. Aυτό είναι το 4x, όχι το global 4/64. Στο Kimovil φαίνονται όλα τα μαγαζιά που το φέρνουν: http://i.imgur.com/Y6Blb9l.jpg και από ότι φαίνεται στην ελλάδα από δω Edited May 23, 2017 by elektronaut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagggelis Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 σημερα κοιταξα την παραγγελια μου και γραφει Arrive at destination country,waiting for customs clearance γνωριζει κανεις αν θα πληρωσω τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Εβαλα την ελληνικη dev που βασιζεται στην τελευταια developers που ειναι nougat. Το πρωτο που προσεξα ειναι οτι στη καμερα εχει μια επιλογη ακομα στο HDR (λογικα για αυτοματο). Θα γραψω εντυπωσεις τις επομενες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Κανένα θέμα εδώ με την 8.2.5.0 Ελληνικό menou έβαλαν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ελληνικό menou έβαλαν ? Εδω και κανα χρονο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragza Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 paidia kalyspera thelo na rotiso to aliexpress. einai axiopisto site exei parei kaneis?kai an oxi pia einai pio axiopista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Μιλα ελληνικα φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragza Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 παιδια καλυσπερα εχει αγορασει κανεισ κινιτο απο το aliexpress ειναι αξιοπιστο και αν οχι πια ειναι τα πιο αξιοπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 παιδια καλυσπερα εχει αγορασει κανεισ κινιτο απο το aliexpress ειναι αξιοπιστο και αν οχι πια ειναι τα πιο αξιοπιστα. άσχετη ερώτηση, απευθύνσου στο κατάλληλο τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Thanks. Θα το φέρει φίλος αύριο για update και του έχουν περάσει stable χωρίς επιλογή ελληνικού μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Στο network signal guru οταν παταω band locking στο LTE εχει διαθεσιμη την επιλογη B20. Να υποθεσω οτι ειμαι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) Εν αναμονή μαύρο, 4/64Gb, Global από aliexpress (Eternal team) στα 157€. Μια ερώτηση...Τι sot (χρόνο οθόνης) βγάζει το κινητό συνήθως σε σας; Εγώ σαν χρήση έχω δεδομένα, wifi και συγχρονισμό email και κοινωνικών δικτύων συνεχώς ανοιχτά, internet και καθόλου παιχνίδια. Α...και σε τι μπάντα (2g/3g/4g) και σε πόσες μέρες; Γιατί άλλο 6 ώρες σε μία μέρα και άλλο σε δύο μέρες. Ευχαριστώ. Edited May 23, 2017 by Giorgis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Το φορτιζω μια φορα την ημερα οταν πεφτει κατω απο 60% και εχει καπου 4 ωρες sot. Αν τυχον το ξεχασω βγαζω ανετα και την επομενη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αυτό θα πει δεν έχουν ιδέα τι πουλάνε η δεν τους νοιάζει Τίτλος: Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) 32GB Dual Sim Black EU Στα χαρακτηριστικά έχουν Chipset:Mediatek MT6797 Helio X20 CPU: Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 GPU: Mali-T880 MP4 Στην περιγραφή βίντεο που δεν αντιστοιχεί στον τίτλο https://www.kaizer.gr/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-32gb-dual-sim-black-eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) Αυτό θα πει δεν έχουν ιδέα τι πουλάνε η δεν τους νοιάζει Τίτλος: Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) 32GB Dual Sim Black EU Στα χαρακτηριστικά έχουν Chipset:Mediatek MT6797 Helio X20 CPU: Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 GPU: Mali-T880 MP4 Στην περιγραφή βίντεο που δεν αντιστοιχεί στον τίτλο https://www.kaizer.gr/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-32gb-dual-sim-black-eu Ο,τι να ναι δεν λες τιποτα. Λογικα με το snapdragon θα ναι. Αν ενδιαφερεσαι για γνωστο απλα παρε τηλεφωνο και κανε τις κλασσικες ερωτησεις ;) Στο mytel παντως ηταν πολυ εξυπηρετικη η κοπελα και μου ειπε μονη της πρωτου ρωτησω για αυτοκολλητακια κλπ οτι "ναι ειναι το ευρωπαϊκο μοντελο που γραφει global version και model 2016102 απλα η xiaomi δεν μας εχει γραψει στα χαρακτηριστικα τις μπαντες οποτε και γω δεν μπορω να σας το πω ξεκαθαρα" με ενα υφος οπου εννοουσε οτι την εχει την B20 απλα η xiaomi τα χει κανει &^%$&*%$&%# . Στο προγραμματακι μου την εμφανιζει την B20 ως επιλογη αλλα επειδη εβαλα την dev εχω καποια θεματακια και μου κανει reboot το κινητο οταν παω να παιξω με αυτες. Λογικα οκ θα ναι, χαζομαρα μου που δεν το τεσταρα με την stock rom. Οταν ευκαιρησω θα ξαναβαλω πισω τη στοκ και θα σας ξαναγραψω... γιατι το να βγω παγανια και να ψαχνω που εχει μονο b20 δεν παιζει :lol: Edited May 23, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ο,τι να ναι δεν λες τιποτα. Λογικα με το snapdragon θα ναι. Αν ενδιαφερεσαι για γνωστο απλα παρε τηλεφωνο και κανε τις κλασσικες ερωτησεις ;) Στο mytel παντως ηταν πολυ εξυπηρετικη η κοπελα και μου ειπε μονη της πρωτου ρωτησω για αυτοκολλητακια κλπ οτι "ναι ειναι το ευρωπαϊκο μοντελο που γραφει global version και model 2016102 απλα η xiaomi δεν μας εχει γραψει στα χαρακτηριστικα τις μπαντες οποτε και γω δεν μπορω να σας το πω ξεκαθαρα" με ενα υφος οπου εννοουσε οτι την εχει την B20 απλα η xiaomi τα χει κανει &^%$&*%$&%# . Στο προγραμματακι μου την εμφανιζει την B20 ως επιλογη αλλα επειδη εβαλα την dev εχω καποια θεματακια και μου κανει reboot το κινητο οταν παω να παιξω με αυτες. Λογικα οκ θα ναι, χαζομαρα μου που δεν το τεσταρα με την stock rom. Οταν ευκαιρησω θα ξαναβαλω πισω τη στοκ και θα σας ξαναγραψω... γιατι το να βγω παγανια και να ψαχνω που εχει μονο b20 δεν παιζει :lol: Έτσι από περιέργεια μπήκα και το είδα δεν το θέλω για κάποιον και εγώ πιστεύω αυτό με τον snapdragon θέλει να πει ο ποιητής αλλά πώς να το πει Σίγουρα φταίει και η Xiaomi Πιστεύω από την στιγμή που είναι global-ευρωπαϊκή έκδοση όλα θα έχουν την 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αυτο εδω μου βγαζει https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/37194-Screenshot-2017-05-23-20-54-14-745-com-qtrun-QuickTest-png/ . Ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι οκ, απλα δεν εχω καταφερει ακομα να δω συνδεση στην B20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Σίγουρα την έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag_92 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ο,τι να ναι δεν λες τιποτα. Λογικα με το snapdragon θα ναι. Αν ενδιαφερεσαι για γνωστο απλα παρε τηλεφωνο και κανε τις κλασσικες ερωτησεις ;) Στο mytel παντως ηταν πολυ εξυπηρετικη η κοπελα και μου ειπε μονη της πρωτου ρωτησω για αυτοκολλητακια κλπ οτι "ναι ειναι το ευρωπαϊκο μοντελο που γραφει global version και model 2016102 απλα η xiaomi δεν μας εχει γραψει στα χαρακτηριστικα τις μπαντες οποτε και γω δεν μπορω να σας το πω ξεκαθαρα" με ενα υφος οπου εννοουσε οτι την εχει την B20 απλα η xiaomi τα χει κανει &^%$&*%$&%# . Στο προγραμματακι μου την εμφανιζει την B20 ως επιλογη αλλα επειδη εβαλα την dev εχω καποια θεματακια και μου κανει reboot το κινητο οταν παω να παιξω με αυτες. Λογικα οκ θα ναι, χαζομαρα μου που δεν το τεσταρα με την stock rom. Οταν ευκαιρησω θα ξαναβαλω πισω τη στοκ και θα σας ξαναγραψω... γιατι το να βγω παγανια και να ψαχνω που εχει μονο b20 δεν παιζει :lol: Τι παίζει με εγγύηση στο mytel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ότι ισχύει και στα περισσότερα σκρουτζομαγαζα. Ένα έτος εγγυηση καταστήματος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag_92 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ότι ισχύει και στα περισσότερα σκρουτζομαγαζα. Ένα έτος εγγυηση καταστήματος . Οκ ρωτάω γιατί δεν αναφέρουν τίποτα στο σιτε τους :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αυτο εδω μου βγαζει https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/37194-Screenshot-2017-05-23-20-54-14-745-com-qtrun-QuickTest-png/ . Ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι οκ, απλα δεν εχω καταφερει ακομα να δω συνδεση στην B20. Ναι ρε την εχει, εχεις και απορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Aυτό είναι το 4x, όχι το global 4/64. Στο Kimovil φαίνονται όλα τα μαγαζιά που το φέρνουν: http://i.imgur.com/Y6Blb9l.jpg και από ότι φαίνεται στην ελλάδα από δω Σε ευχαριστω πολυ. Οποτε κοιταμε μαλλον geek για αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Σε ευχαριστω πολυ. Οποτε κοιταμε μαλλον geek για αγορα. ναι ! καλά ότι να ναι ! χτες που το παρήγγειλα εγώ είχε ανέβει λίγο η τιμή στο geek και πήγα στο bangood. 9 ευρώ παραπάνω σιγα ! αλλά για το ****το ! πάντως έγινε shipped μέσα στο 24ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts