Amlet Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Παιδια επειδη δεν βρισκω πουθενα το Mi5, αξιζει να παρω αυτο? https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4-5_0-inch-2_5D-Fingerprint-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1102622.html?rmmds=search Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Παιδια επειδη δεν βρισκω πουθενα το Mi5, αξιζει να παρω αυτο? https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4-5_0-inch-2_5D-Fingerprint-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1102622.html?rmmds=search Ευχαριστω! Σε λαθος ενοτητα εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 για κάθε ενδιαφερόμενο..... http://www.citismarket.com/xiaomi-redmi-note-4-exclusive-4GB-64GB-snapdragon-grey Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris30 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Εγώ θα το αγόραζα από εδώ . Περίπου 100ευρώ φθηνότερα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Εγώ θα το αγόραζα από εδώ . Περίπου 100ευρώ φθηνότερα.:rolleyes: συμφωνώ, απλά εγώ το πόσταρα για κάποιους που ρωτάνε για την έκδοση 4/64 αν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Εγώ θα το αγόραζα από εδώ . Περίπου 100ευρώ φθηνότερα.:rolleyes: Μην αρχικσουμε παλι τα Κινα vs εγχωρια αγορα. :X ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για κάθε ενδιαφερόμενο..... http://www.citismarket.com/xiaomi-redmi-note-4-exclusive-4GB-64GB-snapdragon-grey Με μολις 5 ευρω διαφορα πας στο lenovo vibe p2 που εχει ακομα μεγαλυτερη μπαταρια, amoled οθονη και εγγυηση αντιπροσωπειας https://www.skroutz.gr/s/10325957/Lenovo-Vibe-P2-4GB-32GB.html?from=account_notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Μην αρχικσουμε παλι τα Κινα vs εγχωρια αγορα. :X ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με μολις 5 ευρω διαφορα πας στο lenovo vibe p2 που εχει ακομα μεγαλυτερη μπαταρια, amoled οθονη και εγγυηση αντιπροσωπειας https://www.skroutz.gr/s/10325957/Lenovo-Vibe-P2-4GB-32GB.html?from=account_notifications Eπίσης δεν αντιλέγω, αλλά το νήμα δεν είναι note 4 VS ........ , οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα σύγκρισης Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris30 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 συμφωνώ, απλά εγώ το πόσταρα για κάποιους που ρωτάνε για την έκδοση 4/64 αν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα Το κατάλαβα φίλε μου. Απλά είναι μεγάλη η διαφορά γ' αυτό το έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Eπίσης δεν αντιλέγω, αλλά το νήμα δεν είναι note 4 VS ........ , οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα σύγκρισης Σωστα αλλα επειδη η διαφορα ειναι πραγματικα αστεια, ειναι κριμα να το παρει καποιος νομιζοντας οτι ειναι vfm. Για αυτο το γραψα. Μην ξεχναμε οτι ο περισσοτερος κοσμος το παιρνει λογω τιμης. Οποτε δεν ειναι κακο να το αναφερουμε ;) Απο εκει και περα στη θεση των ενδιαφερομενων θα περιμενα 2-3 βδομαδες να το φερουν μερικα ακομα ωστε να πεσει η τιμη, οπως δηλαδη εγινε και με το 32αρη. Επιπλεον, νομιζω καποιος ειπε οτι στο mytel αυτο που φερνουν ειναι το global και εχει κανα 30αρη κατω. Edited May 22, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tycharpastos Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Ενδιαφέρομαι για το global 3/32 απο κάποιο σκρουτζομάγαζο. Υπάρχει κάποιος που να το έχει πάρει και να μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει την 800αρα μπάντα? Έχει αναφερθει το mytel στο οποίο πήρα τηλέφωνο και δεν ήξεραν ακριβώς να μου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Ενδιαφέρομαι για το global 3/32 απο κάποιο σκρουτζομάγαζο. Υπάρχει κάποιος που να το έχει πάρει και να μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει την 800αρα μπάντα? Έχει αναφερθει το mytel στο οποίο πήρα τηλέφωνο και δεν ήξεραν ακριβώς να μου πουν. Παιρνεις τηλεφωνο τα σκρουτζομαγαζα και ρωτας αυτα που λεει στο link του πρωτου μηνυματος οπου εχω γραψει τις διαφορες συσκευων με και χωρις 800αρα. Επειτα τα επιβεβαιωνεις απο κοντα. Ακομα και να σου επιβεβαιωσει καποιος εδω μεσα οτι ενα καταστημα εχει το global δεν σημαινει απαραιτητα οτι συνεχιζει να πουλαει το ιδιο εφοσον δεν γραφει στη σελιδα του προϊοντος τις μπαντες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Ξερει καποιος, πως μπορω να ρυθμισω το κινητο 1 φορα, ετσι ωστε οταν το συνδεω με τον υπολογιστη, να μπαινει αυτοματα σε mode "μεταφορα αρχειων" και οχι "σε φορτιση" που ειναι τωρα? Edited May 22, 2017 by euromaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos29 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Επειδή διαβάζω πολλά θέματα σχετικά με τα καμμένα pixels στο συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί κάποιος ή κάποιοι κάτοχοι να μας διαφωτίσουν Παραπανω;; Ευχαριστώ παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Επειδή διαβάζω πολλά θέματα σχετικά με τα καμμένα pixels στο συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί κάποιος ή κάποιοι κάτοχοι να μας διαφωτίσουν Παραπανω;; Ευχαριστώ παίδες. Εδω δεν εχει αναφερθει παντως κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Επειδή διαβάζω πολλά θέματα σχετικά με τα καμμένα pixels στο συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί κάποιος ή κάποιοι κάτοχοι να μας διαφωτίσουν Παραπανω;; Ευχαριστώ παίδες. 2 έχουν περάσει από τα χέρια μου και το 3ο που έχω προς πώληση τώρα (όλα infoquest) σε κανένα τέτοιο θέμα (και απορώ βέβαια....) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 2 έχουν περάσει από τα χέρια μου και το 3ο που έχω προς πώληση τώρα (όλα infoquest) σε κανένα τέτοιο θέμα (και απορώ βέβαια....) Ελεγα για μενα που το ξαναπηρα αλλα και εσυ δεν πας πισω. :lol: Ποτε πηρες 3; Παντως ουτε εδω ουτε σε αλλα forums δεν εχω διαβασει κατι τετοιο. Αν εχει ο φιλος καποιο link με αυτο που λεει για τα pixels ας το ανεβασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Υπάρχει επιλογή να ακούω ράδιο με συνδεδεμένα hands free σε ανοιχτή ακρόαση; Όσο και να το έχω ψάξει δεν μπορώ να βρω επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos29 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 http://en.miui.com/thread-543714-1-1.html Μια από τις συζητήσεις!! Αν δεις στο ιντερνέτ υπάρχουν πολλά παρόμοια άρθρα για το μοντέλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) http://en.miui.com/thread-543714-1-1.html Μια από τις συζητήσεις!! Αν δεις στο ιντερνέτ υπάρχουν πολλά παρόμοια άρθρα για το μοντέλο αυτό. Για 2 σελιδες (ουτε καν γεματες) μιλας τοση ωρα οπου φυσικα οι μισοι απλα σχολιαζουν; Σε οποιοδηποτε κινητο μπορεις να βρεις τετοια θεματα. Γενικα δεν θα με απασχολουσε κατι τετοιο δεδομενο οτι σε οσα φορουμ συμμετεχω δεν εχω διαβασει κρουσματα. Δηλαδη δεν ειναι κατι συστηματικο. Βεβαια απο την αλλη δεν ειναι πανω απο 5 μηνες στην αγορα το note 4x οποτε τιποτε δεν μπορω να αποκλεισω. Απλα δεν θα δινα σημασια σε κατι που δεν εχει εμφανιστει συστηματικα. Edited May 22, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Σήμερα ήρθε το πραγματακι Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter Extender 2 Nano SIM Adapter for Android XIAOMI REDMI NOTE 3 4 3s PRO Prime mi Max http://s.aliexpress.com/AZ3Abaaq (from AliExpress Android) Το έβαλα και δουλεύει 2 κάρτες sim και κάρτα μνήμης Απλά πρέπει να έχεις θήκη σιλικόνης για να μην κρέμεται το καλώδιακι με τη δεύτερη sim. Δεν είναι και πολύ όμορφο αλλά εντάξει. Edited May 22, 2017 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Υπάρχει επιλογή να ακούω ράδιο με συνδεδεμένα hands free σε ανοιχτή ακρόαση; Όσο και να το έχω ψάξει δεν μπορώ να βρω επιλογή Στο μενού πάνω δεξιά γράφει αλλαγή σε μεγάφωνο Edited May 22, 2017 by tollisth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Το τηλεφωνο εχει δeδομενα (3g,4g) και στις 2 sim ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Στο μενού πάνω δεξιά γράφει αλλαγή σε μεγάφωνο Δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή. Μήπως έχω κάνα bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Σήμερα ήρθε το πραγματακι Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter Extender 2 Nano SIM Adapter for Android XIAOMI REDMI NOTE 3 4 3s PRO Prime mi Max http://s.aliexpress.com/AZ3Abaaq (from AliExpress Android) Το έβαλα και δουλεύει 2 κάρτες sim και κάρτα μνήμης Απλά πρέπει να έχεις θήκη σιλικόνης για να μην κρέμεται το καλώδιακι με τη δεύτερη sim. Δεν είναι και πολύ όμορφο αλλά εντάξει. Ωραία, περιμένω πως και πως το δικό μου... Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos29 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Για 2 σελιδες (ουτε καν γεματες) μιλας τοση ωρα οπου φυσικα οι μισοι απλα σχολιαζουν; Σε οποιοδηποτε κινητο μπορεις να βρεις τετοια θεματα. Γενικα δεν θα με απασχολουσε κατι τετοιο δεδομενο οτι σε οσα φορουμ συμμετεχω δεν εχω διαβασει κρουσματα. Δηλαδη δεν ειναι κατι συστηματικο. Βεβαια απο την αλλη δεν ειναι πανω απο 5 μηνες στην αγορα το note 4x οποτε τιποτε δεν μπορω να αποκλεισω. Απλα δεν θα δινα σημασια σε κατι που δεν εχει εμφανιστει συστηματικα. Δεν σου είπα ότι αυτό είναι ότι βρήκα..Σου έδειξα ένα από αυτά που διάβασα και ειπα αν ψάξεις θα βρεις πολλά τέτοια τοπικ.Δεν μπορώ να βάλω όλο το ιντερνετ σε λινκ εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts