LoukG Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Κατι αλλο.Στον λογαριασμο ΜΙ που φτιαχνουμε δινουμε κανονικα δικαιωματα σε οτι ζηταει;;;Εγω δεν εδωσα θα εχω κανα θεμα;;; Συντομα θα ερθω με εντυπωσεις... Υπάρχει περίπτωση να έχεις θέμα με τον συγχρονισμό μηνυμάτων, αρχείου κλήσεων κτλ στο cloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Καλημέρα, παρέλαβα και εγώ μόλις το συγκεκριμένο κινητό, στην 3/32 global έκδοση. Παρήγγειλα από Banggood στις 12/4 (δεν το περίμενα τόσο γρήγορα) και δεν πέρασε από το τέρας του Τελ... νειου. Το κουτί πίσω κάτω δεξιά έχει ημερομηνία 2017.02 και είναι η έκδοση με την 800αρα μπάντα. Edited May 3, 2017 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Καλημέρα, παρέλαβα και εγώ μόλις το συγκεκριμένο κινητό, στην 3/32 global έκδοση. Παρήγγειλα από Banggood στις 12/4 (δεν το περίμενα τόσο γρήγορα) και δεν πέρασε από το τέρας του Τελ... νειου. Το κουτί πίσω κάτω δεξιά έχει ημερομηνία 2017.02 και είναι η έκδοση με την 800αρα μπάντα. Και το δικο μου απο Banggood ειναι...Για δες τι καμερα πισω εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Και το δικο μου απο Banggood ειναι...Για δες τι καμερα πισω εχει... Τώρα που πρόσεξα το κουτί εμένα λέει παραγωγή 2017.03 άρα δεν είναι από τη πρώτη φουρνιά του Φλεβάρη και έχει φακό sony όμως. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 τελικα, ποιος φακος ειναι καλυτερος; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 τελικα, ποιος φακος ειναι καλυτερος; Καλύτερος είναι προφανώς ο sony φακός γιο αυτό και τον διαφήμισε τόσο η xiaomi στην αρχή και γι αυτό και δυσεύρετος. Θα δεις και συγκρίσεις σε προηγούμενες σελίδες. Αλλά το πόσο μεγάλη η διαφορά και στη πράξη στη συγκεκριμένη συσκευή θα φανεί σε μεταξύ τους σύγκριση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Και το δικο μου απο Banggood ειναι...Για δες τι καμερα πισω εχει... Θύμισε μου πως το βλέπω.... Α, το βρήκα... Front Camera = ofilm_s5k5e8 Back Camera = ofilm_s5k3l8 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edited May 3, 2017 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Με το aida64 μηπως? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Τώρα που πρόσεξα το κουτί εμένα λέει παραγωγή 2017.03 άρα δεν είναι από τη πρώτη φουρνιά του Φλεβάρη και έχει φακό sony όμως. Οτι να ναι :lol: Με λιγα λογια δεν ξεμειναν απο αισθητηρες sony, απλα σε καποιες γραμμες παραγωγες βαζουν samsung και σε αλλες sony. Καθαρα δηλαδη για να μειωσουν το κοστος παραγωγης... Δεν ξερω αλλα τωρα εκνευριστικα ακομα παραπανω. Παντως μεχρι στιγμης απο καποια προωρα στατιστικα βλεπω οτι τα περισσοτερα global edition ειναι με samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Οτι να ναι :lol: Με λιγα λογια δεν ξεμειναν απο αισθητηρες sony, απλα σε καποιες γραμμες παραγωγες βαζουν samsung και σε αλλες sony. Καθαρα δηλαδη για να μειωσουν το κοστος παραγωγης... Δεν ξερω αλλα τωρα εκνευριστικα ακομα παραπανω. Παντως μεχρι στιγμης απο καποια προωρα στατιστικα βλεπω οτι τα περισσοτερα global edition ειναι με samsung. όντως αφού εμένα είναι 03/2017 και είναι με sony τη στιγμή που 02/2017 είναι με samsung είναι όντως κάπως έτσι το παιχνίδι και ότι κάτσει. Αν δεν ήταν και μερικά με sony απο infoquest θα πόνταρα ότι τα global όλα έχουν samsung ενώ τα global μεν που πάνε προς Ινδία όπως το δικό μου ήταν με sony αλλά ούτε αυτο παίζει, απλά ότι λάχει παίζει η xiaomi Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 όντως αφού εμένα είναι 03/2017 και είναι με sony τη στιγμή που 02/2017 είναι με samsung είναι όντως κάπως έτσι το παιχνίδι και ότι κάτσει. Αν δεν ήταν και μερικά με sony απο infoquest θα πόνταρα ότι τα global όλα έχουν samsung ενώ τα global μεν που πάνε προς Ινδία όπως το δικό μου ήταν με sony αλλά ούτε αυτο παίζει, απλά ότι λάχει παίζει η xiaomi Εγω παντως πηρα αλλη συσκευη. Ακομα και αν δεν με ενοχλουσε η διαφορα στη καμερα ενιωθα πολυ κοροϊδο να τα σκασω οικειοθελως σε τετοια λαμογια. Δυστυχως η αναπτυξη που ειχε τα προηγουμενα χρονια η Xiaomi εχει σταματησει και χει μεινει στασιμη. Εχει ανεβασει τιμες χωρις ομως να χει ανεβασει και αντιστοιχα τη ποιοτητα της. Για μενα μετα το Redmi Note 3 pro στην οικονομικη της σειρα εμεινε στασιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Αν αποδειχθεί ότι ο sony υπερέχει ξεκάθαρα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (όπως υποψιάζομαι), τότε θα πρόκειται για κατάφωρη έλλειψη σεβασμού στον τελικό καταναλωτή από πλευράς xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Εγω παντως πηρα αλλη συσκευη. Ακομα και αν δεν με ενοχλουσε η διαφορα στη καμερα ενιωθα πολυ κοροϊδο να τα σκασω οικειοθελως σε τετοια λαμογια. Δυστυχως η αναπτυξη που ειχε τα προηγουμενα χρονια η Xiaomi εχει σταματησει και χει μεινει στασιμη. Εχει ανεβασει τιμες χωρις ομως να χει ανεβασει και αντιστοιχα τη ποιοτητα της. Για μενα μετα το Redmi Note 3 pro στην οικονομικη της σειρα εμεινε στασιμη. Εντάξει δίκαια τα λες αλλά όσον αφορά τις τιμές εκεί δε μπορείς να πεις ότι της αύξησε, μη συγκρίσεις με τιμές Ελλάδας που χτυπάνε όσο θέλουν. Οταν η συσκευή κάνει 150$ τελική όσο κάνουν και noname κινέζικα παρόμοιων δυνατοτήτων και νομίζω φθηνότερα από τo 3αρι international που ακόμα και τώρα το βρισκεις 170$ θα έλεγα ότι είναι τιμή χώμα ακόμα και με το samsung αισθητήρα. Απλά είναι η κοροϊδία που τα διαφημίζει με sony. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Οταν ειχε βγαλει αντιστοιχα το rn3pro η σχεση τιμης και χαρακτηριστικων ηταν πολυ ανωτερη. Οπως επισης προβληματα στο βιντεο με χαμηλα καρε ελεγες ε στο μελλον θα το φτιαξουν... καθε χρονο τα ιδια λεμε και καθε χρονο ιδιο μενει. Παντως οπως και να χει τα 150-170 που λες ειναι τιμες χωρις φπα, μεταφορικα, κερδη αντιπροσωπου και εγγυηση αντιπροσωπου. Ακομα και σκρουτζομαγαζα που ειναι παλι χωρις εγγυηση το βρισκεις καπου στα 200 ευρω και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για τον snapdragon 625 που σε αποδοση δεν ειναι πολυ καλυτερος απο πχ Kirin 650. Οκ εχει χαμηλοτερη καταναλωση αλλα δεν εχει καμια σχεση με τα τουμπανο specs που εβαζε παλια η xiaomi (ακομη και στη ram στα 3gb εμεινε αν δεν παρεις το 64αρη) Edited May 3, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 έτσι ακριβώς φαίνεται ότι είναι η xiaomi. Κάθε πέρυσι και καλύτερο vfm. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2016 έπεσε στην 4η θέση στην Κίνα σε πωλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Θύμισε μου πως το βλέπω.... Α, το βρήκα... Front Camera = ofilm_s5k5e8 Back Camera = ofilm_s5k3l8 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ιδια καμερα φοραμε την Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 03/2017 με samsung εγω (skrutz) Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Καλύτερος είναι προφανώς ο sony φακός γιο αυτό και τον διαφήμισε τόσο η xiaomi στην αρχή και γι αυτό και δυσεύρετος. Θα δεις και συγκρίσεις σε προηγούμενες σελίδες. Αλλά το πόσο μεγάλη η διαφορά και στη πράξη στη συγκεκριμένη συσκευή θα φανεί σε μεταξύ τους σύγκριση Πού την διαφήμισε τη Sony κάμερα η Xiaomi;; Κάποιο δείγμα, σύνδεσμο, διαφημιστικό "φυλλάδιο"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Πού την διαφήμισε τη Sony κάμερα η Xiaomi;; Κάποιο δείγμα, σύνδεσμο, διαφημιστικό "φυλλάδιο"; Μα δε τη διαφήμισε η ίδια φυσικά γιατί θα γινόταν ρεζίλι τώρα. Απλά φρόντισε να στείλει σε όλα τα site για reviews συσκευές με το νέο αισθητήρα, έγραψαν όλοι το πόσο καλύτερη κάμερα έχει το note 4 (snap) από το 3αρι και το απλό 4αρι, έγινε το γνωστό σουσουρο και συγκρίσεις σε πολλά σάιτ και ανεβηκε υλικό μεταξύ της κάμερας του και των πιο παλιών redmi και στη συνέχεια αθόρυβα έβαλε τον ίδιο παλιό αισθητήρα με τις προηγούμενες συσκευές :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Μα δε τη διαφήμισε η ίδια φυσικά γιατί θα γινόταν ρεζίλι τώρα. Απλά φρόντισε να στείλει σε όλα τα site για reviews συσκευές με το νέο αισθητήρα, έγραψαν όλοι το πόσο καλύτερη κάμερα έχει το note 4 (snap) από το 3αρι και το απλό 4αρι, έγινε το γνωστό σουσουρο και συγκρίσεις σε πολλά σάιτ και ανεβηκε υλικό μεταξύ της κάμερας του και των πιο παλιών redmi και στη συνέχεια αθόρυβα έβαλε τον ίδιο παλιό αισθητήρα με τις προηγούμενες συσκευές :lol::lol::lol::lol: αυτό που θέλω να πω είναι αυτοθυματοποιήθηκαν οι χρήστες, τρόπον τινά, γιατί η Xiaomi ανέφερε μόνο προδιαγραφές της κάμερας, όχι μοντέλο ή μάρκα... ...το ότι δεν είδαμε πουθενά Sony σε οποιοδήποτε διαφημιστικό, όταν πχ στο Mi5 δηλώνεται ρητώς, αλλά παρόλαυτά το δέσαμε κόμπο οι περισσότεροι, είναι δικό μας φταίξιμο. και το 4X σε πολλά δείγματα είχε Sony και το 4 Global είχε δείγματα Samsung...αν ηταν τυχαίο (ό,τι ήταν διαθέσιμο δλδ) ή σκόπιμο δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Ο περισσοτερος κοσμος αγοραζει βασει reviews και συγκριτικων. Μην ξεχναμε οτι πολλα χαρακτηριστικα δεν αναγραφονται στις σελιδες των εταιρειων χωρια οτι οι περισσοτεροι δεν μπορουμε να τα καταλαβουμε κιολας. Ο μεσος καταναλωτης δεν συχναζει σε myphone ή gsmarena για να καταλαβει τι ειναι το καθε spec (ποσο μαλλον για τη καμερα που δεν αρκει μονο ο καλος αισθητηρας). Αντιθετα, κρινουμε την τελικη τους αποδοση απο reviews, συγκριτικα, εκθεσιακα ή ακομα και κινητα φιλων. Οταν λοιπον η εμπειρια χρησης διαφερει προς το χειροτερο απο τη μια συσκευη στην αλλη, για μενα ειναι απατη. Ναι σιγουρα ειναι καλυμμενη εφοσον δεν το εγραψε καπου. Απο την αλλη μια χαρα παραπλανηση ειναι να στελνεις συσκευες για reviews που διαφερουν απο αυτο που τελικα πουλας. Βεβαια ας κανουμε και λιγο υπομονη να δουμε το συγκριτικο μην γινομαστε αδικοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Δεν μπορείς να το πεις απάτη, γιατί δεν ισχύει ότι σε όλα τα τηλέφωνα της πρώτης φουρνιάς έβαλε Sony, υπήρχαν και Samsung...όπως και σε 4Χ έβαλε sony, αν και πουθενά εκεί κανείς δεν το έδεσε κόμπο... ...επειδή ήταν άλλο μοντέλο, πολλοί μπορεί να βιάστηκαν να κάνουν τον διαχωρισμό... Οπότε οι χρήστες επιλεκτικά - και σίγουρα κάποιοι ΜΗΝ θεωρώντας το δεδομένο αλλά απλώς Πιθανότερο να έχει sony φωτογραφική - ανέγνωσαν τη κατάσταση υπέρ τους...θεώρησαν ότι ήταν πιο πιθανό να πάρουν κινητό με Sony παρά Samsung αισθητήρα... ...και πάλι από τη στιγμή που η Χιαομι δηλώνει μόνο προδιαγραφές, και μόνο ένα δείγμα αισθητήρα να είχαμε, όποιος δεν θα ήθελε να αυτο-εξαπατηθεί, θα σκεφτόταν ότι μπορεί να είναι τυχαίο ή να αλλάξει... Για να φτάσεις να το πεις απάτη, λοιπόν, πρέπει να έχεις συνειδητά αποκλείσει από την εξίσωση κάθε δείγμα και στοιχείο που έλεγε το αντίθετο, καταγράφοντας περισσότερο την απογοήτευση, παρά εκφράζοντας ορθολογικό επιχείρημα. Κατανοητό, αλλά μη ακριβές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Τα πρωτα που πηραν οι reviewers ειχαν sony. Επισης τα πρωτα Note 4X (χωρις B20) ειχαν επισης sony. Αρα απο reviews και συγκριτικα μια χαρα μπορεις να ξεγελαστεις. Επιπλεον βλεπω οτι τα περισσοτερα απο τα global edition που εχουν sony ειναι αυτα που ειχαν γινει παραγγελια πρωτα πρωτα απο κινα. Στα επομενα ειναι kinder εκπληξη. Απατη με την νομικη εννοια δεν ξερω (αλλωστε δεν μιλησα για κατι τετοιο). Με την ουσιαστικη ομως σιγουρα. Εκτος και αν αποδειχτει οτι ο samsung με το optimization που εγινε ειναι εφαμιλλο. Ιδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Με αφορμή την συζήτηση και τις απόψεις περί κάμερας-απάτης κ.λ.π. ρώτησα πριν από λίγο στο πρώτο μεγάλο κατάστημα της Κίνας που εμφανίστηκε για προπαραγγελία το 4GB RAM 64GB ROM αν γνωρίζουν τι Back camera θα φοράει αυτό...https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1148122.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=219346 Το αν ξέρουν θα μου πείτε και το τι θα απαντήσουν είναι άλλο θέμα!!! Θα ενημερώσω αύριο που πιστεύω θα διαβάσουν το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Με αφορμή την συζήτηση και τις απόψεις περί κάμερας-απάτης κ.λ.π. ρώτησα πριν από λίγο στο πρώτο μεγάλο κατάστημα της Κίνας που εμφανίστηκε για προπαραγγελία το 4GB RAM 64GB ROM αν γνωρίζουν τι Back camera θα φοράει αυτό...https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1148122.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=219346 Το αν ξέρουν θα μου πείτε και το τι θα απαντήσουν είναι άλλο θέμα!!! Θα ενημερώσω αύριο που πιστεύω θα διαβάσουν το μήνυμα. Μα δεν έχει νόημα η ερώτηση, γιατί προϋποθέτει ότι θα φοράει αποκλειστικά ένα συγκεκριμένο μοντέλο/μάρκα, ενώ η ίδια η εταιρεία διαφημίζει μόνο προδιαγραφές και ως προς αυτό, είτε samsung είτε sony είναι ίδιες. ΔΕΝ δηλώνεται από την ίδια τη Xiaomi > χρησιμοποιούνται μοντέλα που πληρούν τις προδιαγραφές...αυτά μπορέι να είναι δύο ή περισσότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts