Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Αν σε νοιαζει η καμερα ειναι πολυ καλη επιλογη το g4 plus. Για να βρεις καλυτερη πας honor 8 μετα. Αλλα σε gaming θα υποφερεις στο asphalt 8. OTG ναι εχει κανονικα το note 4x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ναι γινεται Xiaomi Redmi Note 4 Global πως ακριβως δουλευει ομως ;;; το εχεις δοκιμασει ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Αν σε νοιαζει η καμερα ειναι πολυ καλη επιλογη το g4 plus. Για να βρεις καλυτερη πας honor 8 μετα. Αλλα σε gaming θα υποφερεις στο asphalt 8. OTG ναι εχει κανονικα το note 4x. Αρα ειναι αυτο που παντα λεμε,στην μεσαια κατηγορια,καπου χανεις,καπου κερδιζεις,δυσκολο να βρεις συσκευη που να καλυπτει τα παντα....Απλα βαζεις κατω τις απαιτησεις σου και αναλογα πρατεις....Παντος εχω καταληξει σε αυτα τα δυο για δευτερη συσκευη τελευταια στιγμη θα αποφασισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Αρα ειναι αυτο που παντα λεμε,στην μεσαια κατηγορια,καπου χανεις,καπου κερδιζεις,δυσκολο να βρεις συσκευη που να καλυπτει τα παντα....Απλα βαζεις κατω τις απαιτησεις σου και αναλογα πρατεις....Παντος εχω καταληξει σε αυτα τα δυο για δευτερη συσκευη τελευταια στιγμη θα αποφασισω... Οχι ακριβως. Υπαρχουν και πολλα μεσαιας κατηγοριας που το μονο που αγοραζεις ειναι το ονομα. Το moto g4 plus εχει εξαιρετικη καμερα αλλα δεν το θεωρω τοσο vfm οσο το note 4x καθοτι ο 617 soc χανει αρκετα (περισσοτερο ακομα και απο τον kirni 650 του p9 lite). Απο την αλλη εφοσον σκοπευεις να το κρατησεις μονο 2-3 μηνες ισως τελικα να ειναι καλυτερο το g4 plus του φιλου σου στα 150 που το βρισκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ποια έκδοση miui έχετε? Ακούω εδώ για updates και εγώ είμαι με την 8.1.15.0 από τότε που πήρα το κινητό... Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ποια έκδοση miui έχετε? Ακούω εδώ για updates και εγώ είμαι με την 8.1.15.0 από τότε που πήρα το κινητό... Γυρνα το region σε india και θα σου ρθει λογικα. Εχουν βγει αλλα 2 απο τοτε. Τελευταια ειναι η 8.2.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Είναι stable? Γιατί διάβαζα πριν κάποιες σελίδες προβλήματα με δόνηση κτλπ Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Είναι stable? Γιατί διάβαζα πριν κάποιες σελίδες προβλήματα με δόνηση κτλπ Τι να σου πω. Εμενα μου κανει αυτο που ειπα. Καμια φορα καθως πληκτρολογω αλλαζει λιγο η ενταση της δονησης. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα σε εναν αλλο εδω μεσα εχει σοβαρο θεμα με την δονηση. Αλλα αφενως μπορει σε μενα να ειναι φυσιολογικο και αφετερου στον φιλο να ειναι προβλημα της συσκευης. Παντως δεν εχει χαοτικες διαφορες. Μπορεις να παραμεινεις εκει προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Τι να σου πω. Εμενα μου κανει αυτο που ειπα. Καμια φορα καθως πληκτρολογω αλλαζει λιγο η ενταση της δονησης. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα σε εναν αλλο εδω μεσα εχει σοβαρο θεμα με την δονηση. Αλλα αφενως μπορει σε μενα να ειναι φυσιολογικο και αφετερου στον φιλο να ειναι προβλημα της συσκευης. Παντως δεν εχει χαοτικες διαφορες. Μπορεις να παραμεινεις εκει προς το παρον. Μάλλον εδώ θα μείνω προς το παρών. Γιατί αργεί όμως τόσο πολύ να έρθει ελλαδα? Υπάρχει κάπου μία λίστα με τα νέα features της καινούριας έκδοσης? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Μάλλον εδώ θα μείνω προς το παρών. Γιατί αργεί όμως τόσο πολύ να έρθει ελλαδα? Υπάρχει κάπου μία λίστα με τα νέα features της καινούριας έκδοσης? Εχει ερθει και Ελλαδα απλα καμια φορα σε καποιους αργει (σε ολες τις εταιρειες ισχυει αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) Ναι γινεται Xiaomi Redmi Note 4 Global Sorry άσχετο με το θέμα (αν και ψήνομαι πάρα πολύ να το δοκιμάσω ελέω wind και επαρχία αλλά γλυκοκοιταζω τα mi note 2 global και OP3t περιμένοντας σε αμφότερα μείωση τιμής στο μεν πρώτο λόγω της μειωμένης ζήτησης στο δε δεύτερο λόγω επικείμενης ανακοίνωσης του OP5 ) Επίσης βλέπω το my gad κατέβασε το full black με την B20 , το έχει πλεον σε ασημί και χρυσό . Θα γίνει χαμός με αυτή την έκδοση. Αλήθεια από μεγάλα καταστήματα που παίρνουν από infoquest δεν βλέπω το full black ,κάνω λάθος; Ποιο theme έχεις βάλει και έχει αυτό το μαύρο χρώμα στο μενού; Edited April 23, 2017 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 στο google play ποια εκδοση εχετε; στο redmi 3s εχω την 7,6,08 και στο redmi note4 μου εβγαλε τελευταια την 7,5,08 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 στο google play ποια εκδοση εχετε; στο redmi 3s εχω την 7,6,08 και στο redmi note4 μου εβγαλε τελευταια την 7,5,08 Στο δικό μου έχω την 7.6.08 με την GLOBAL 8.2.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 @VASKIR Xiaomi Redmi Note 4 Global ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο google play ποια εκδοση εχετε; στο redmi 3s εχω την 7,6,08 και στο redmi note4 μου εβγαλε τελευταια την 7,5,08 Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Επίσης βλέπω το my gad κατέβασε το full black με την B20 , το έχει πλεον σε ασημί και χρυσό . Θα γίνει χαμός με αυτή την έκδοση. Αλήθεια από μεγάλα καταστήματα που παίρνουν από infoquest δεν βλέπω το full black ,κάνω λάθος; Εγώ αυτή τη στιγμή το βλέπω σε Κωτσόβολο, Electronet, You, Media Markt, Seven, Welcome! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Στο mygad έχει το redmi note 4x και γράφει 800 όχι,επίσης έχει το redmi note 4 και έχει την 800 band απο οτι κατάλαβα διαβασα δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε στα σίγουρα αν έχει η όχι σωστα?τι μπέρδεμα και αυτο ...πήγα να πάρω ενα honor 6x όλα γραφανε eu αλλά 800 δεν κατάλαβα πιο έχει η όχι μάλλον κανένα αμάν με αυτήν την 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Στο mygad έχει το redmi note 4x και γράφει 800 όχι,επίσης έχει το redmi note 4 και έχει την 800 band απο οτι κατάλαβα διαβασα δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε στα σίγουρα αν έχει η όχι σωστα?τι μπέρδεμα και αυτο ...πήγα να πάρω ενα honor 6x όλα γραφανε eu αλλά 800 δεν κατάλαβα πιο έχει η όχι μάλλον κανένα αμάν με αυτήν την 800 Το 6x με την 800αρα ειναι μονο το BLN-L21 που επειδη το εψαχνα και εγω το ειχα δει μονο στο http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9360 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Ένας φίλος πήρε εδώ και κάτι μέρες το 4 με τον media tek ψάχνει τζαμι με καμπύλη μιας και πήρε ενα και δεν κάθονταν καλά στης γωνίες έχει πάρει κάποιος απο Ελλάδα η εξωτερικό? Ίδια οθόνη δεν έχουν το 4χ με το 4? Συγνώμη αν σας ζαλισα...φιλέ τώρα με μπερδεψες μιας και είχα αποκλείσει το 6x επειδή δεν το εβρισκα με την 800 έβλεπα ενα συγκριτικο στης κάμερες το 4χ με το 6χ και ο μαυρουκος έβγαζε στης φωτο καλυτερο το xiomi τώρα σας ζαλισα και ζαλιστηκα Edited April 24, 2017 by doomgeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Ωραίο το xiaomi 5c theme που αναφέρθηκε πριν. Ένα μείον που βρίσκω είναι η εμφάνιση κινέζικων στις ειδοποιήσεις στη lock screen όταν κάνεις swipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Σε επικοινωνια που ειχα με το mygad, με διαβεβαιωσαν οτι υπαρχει το κινητο με την 800αρα, σε γκρι, μαυρο και χρυσο χρωμα, στα 198,5€ + μεταφορικα... Παραδοση σε 5 εργασιμες περιπου. Ευχαριστω... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Σε επικοινωνια που ειχα με το mygad, με διαβεβαιωσαν οτι υπαρχει το κινητο με την 800αρα, σε γκρι, μαυρο και χρυσο χρωμα, στα 198,5€ + μεταφορικα... Παραδοση σε 5 εργασιμες περιπου. Ευχαριστω... :p Καλοριζικο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω ολο το νημα, ξερει κανεις που μπορω να βρω 4/64 global? Ειτε σε εγχωριο site ειτε του εξωτερικου απο ευρωπαικο εννοειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλοριζικο :p Ευχαριστω, θα το παρω και μετα θα σας αρχισω τα μπινελικια, ετσι επειδη πρεπει καπου να ξεσπασω για την ταλαιπωρια τοσων ημερων... :p Σοβαρα τωρα, πολυ καλη προσφορα για οποιον ενδιαφερεται και με την θηκη που αναφερε καποιος φιλος παραπανω (http://www.ebay.com/itm/252551546732) και μια καλη προστασια οθονης, θεωρω οτι το κινητο θα φυσαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω ολο το νημα, ξερει κανεις που μπορω να βρω 4/64 global? Ειτε σε εγχωριο site ειτε του εξωτερικου απο ευρωπαικο εννοειτε. Κι εγώ αυτό περιμένω για χρήση με δύο SIM...Eίναι νωρίς ακόμη δυστυχώς!!! Μόνο εδώ θα το βρεις τώρα από το κατάστημα Hong Kong Goldway μέσω aliexpress https://de.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-Note-4-Qualcomm-4GB-RAM-64GB-ROM-Mobile-Phone-Snapdragon-625/311331_32805032186.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1493027872180&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=796ec4fa48674509a580b384511f7bd7-1493027872180-00656-JYJQJYByj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κι εγώ αυτό περιμένω για χρήση με δύο SIM...Eίναι νωρίς ακόμη δυστυχώς!!! Μόνο εδώ θα το βρεις τώρα από το κατάστημα Hong Kong Goldway μέσω aliexpress https://de.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-Note-4-Qualcomm-4GB-RAM-64GB-ROM-Mobile-Phone-Snapdragon-625/311331_32805032186.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1493027872180&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=796ec4fa48674509a580b384511f7bd7-1493027872180-00656-JYJQJYByj Ευχαριστω για την απαντηση. Νομιζω το εχει και το vickmall. Ξερει κανεις αν το στελνει απο το ευρωπαικο του warehouse που ειναι στην Θεσσαλονικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts