Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν σε νοιαζει η καμερα ειναι πολυ καλη επιλογη το g4 plus. Για να βρεις καλυτερη πας honor 8 μετα. Αλλα σε gaming θα υποφερεις στο asphalt 8.

OTG ναι εχει κανονικα το note 4x.

Ναι γινεται95b1e922dffc511c908b22d64e17f7e6.jpg

Xiaomi Redmi Note 4 Global

πως ακριβως δουλευει ομως ;;; το εχεις δοκιμασει ;

My Name Is George V.

Αν σε νοιαζει η καμερα ειναι πολυ καλη επιλογη το g4 plus. Για να βρεις καλυτερη πας honor 8 μετα. Αλλα σε gaming θα υποφερεις στο asphalt 8.

OTG ναι εχει κανονικα το note 4x.

Αρα ειναι αυτο που παντα λεμε,στην μεσαια κατηγορια,καπου χανεις,καπου κερδιζεις,δυσκολο να βρεις συσκευη που να καλυπτει τα παντα....Απλα βαζεις κατω τις απαιτησεις σου και αναλογα πρατεις....Παντος εχω καταληξει σε αυτα τα δυο για δευτερη συσκευη τελευταια στιγμη θα αποφασισω...

Αρα ειναι αυτο που παντα λεμε,στην μεσαια κατηγορια,καπου χανεις,καπου κερδιζεις,δυσκολο να βρεις συσκευη που να καλυπτει τα παντα....Απλα βαζεις κατω τις απαιτησεις σου και αναλογα πρατεις....Παντος εχω καταληξει σε αυτα τα δυο για δευτερη συσκευη τελευταια στιγμη θα αποφασισω...

Οχι ακριβως. Υπαρχουν και πολλα μεσαιας κατηγοριας που το μονο που αγοραζεις ειναι το ονομα.

Το moto g4 plus εχει εξαιρετικη καμερα αλλα δεν το θεωρω τοσο vfm οσο το note 4x καθοτι ο 617 soc χανει αρκετα (περισσοτερο ακομα και απο τον kirni 650 του p9 lite). Απο την αλλη εφοσον σκοπευεις να το κρατησεις μονο 2-3 μηνες ισως τελικα να ειναι καλυτερο το g4 plus του φιλου σου στα 150 που το βρισκεις.

Ποια έκδοση miui έχετε? Ακούω εδώ για updates και εγώ είμαι με την 8.1.15.0 από τότε που πήρα το κινητό...
Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Ποια έκδοση miui έχετε? Ακούω εδώ για updates και εγώ είμαι με την 8.1.15.0 από τότε που πήρα το κινητό...

Γυρνα το region σε india και θα σου ρθει λογικα. Εχουν βγει αλλα 2 απο τοτε. Τελευταια ειναι η 8.2.4.0

Είναι stable? Γιατί διάβαζα πριν κάποιες σελίδες προβλήματα με δόνηση κτλπ
Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Είναι stable? Γιατί διάβαζα πριν κάποιες σελίδες προβλήματα με δόνηση κτλπ

Τι να σου πω. Εμενα μου κανει αυτο που ειπα. Καμια φορα καθως πληκτρολογω αλλαζει λιγο η ενταση της δονησης. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα σε εναν αλλο εδω μεσα εχει σοβαρο θεμα με την δονηση. Αλλα αφενως μπορει σε μενα να ειναι φυσιολογικο και αφετερου στον φιλο να ειναι προβλημα της συσκευης.

Παντως δεν εχει χαοτικες διαφορες. Μπορεις να παραμεινεις εκει προς το παρον.

Τι να σου πω. Εμενα μου κανει αυτο που ειπα. Καμια φορα καθως πληκτρολογω αλλαζει λιγο η ενταση της δονησης. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα σε εναν αλλο εδω μεσα εχει σοβαρο θεμα με την δονηση. Αλλα αφενως μπορει σε μενα να ειναι φυσιολογικο και αφετερου στον φιλο να ειναι προβλημα της συσκευης.

Παντως δεν εχει χαοτικες διαφορες. Μπορεις να παραμεινεις εκει προς το παρον.

Μάλλον εδώ θα μείνω προς το παρών. Γιατί αργεί όμως τόσο πολύ να έρθει ελλαδα?

Υπάρχει κάπου μία λίστα με τα νέα features της καινούριας έκδοσης?

Μάλλον εδώ θα μείνω προς το παρών. Γιατί αργεί όμως τόσο πολύ να έρθει ελλαδα?

Υπάρχει κάπου μία λίστα με τα νέα features της καινούριας έκδοσης?

Εχει ερθει και Ελλαδα απλα καμια φορα σε καποιους αργει (σε ολες τις εταιρειες ισχυει αυτο).

Ναι γινεται95b1e922dffc511c908b22d64e17f7e6.jpg

Sorry άσχετο με το θέμα (αν και ψήνομαι πάρα πολύ να το δοκιμάσω ελέω wind και επαρχία αλλά

γλυκοκοιταζω τα mi note 2 global και OP3t περιμένοντας σε αμφότερα μείωση τιμής στο μεν πρώτο λόγω της μειωμένης ζήτησης στο δε δεύτερο λόγω επικείμενης ανακοίνωσης του OP5 )

Επίσης βλέπω το my gad κατέβασε το full black με την B20 , το έχει πλεον σε ασημί και χρυσό . Θα γίνει χαμός με αυτή την έκδοση. Αλήθεια από μεγάλα καταστήματα που παίρνουν από infoquest δεν βλέπω το full black ,κάνω λάθος;

Ποιο theme έχεις βάλει και έχει αυτό το μαύρο χρώμα στο μενού;

Edited by VASKIR

στο google play ποια εκδοση εχετε;

στο redmi 3s εχω την 7,6,08 και στο redmi note4 μου εβγαλε τελευταια την 7,5,08

Στο δικό μου έχω την 7.6.08 με την GLOBAL 8.2.4.0

@VASKIR9b5d970219cd37e1a1a524f66f3c83b9.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

3d79316ab5ad6ff997b49ededc722965.jpg

Επίσης βλέπω το my gad κατέβασε το full black με την B20 , το έχει πλεον σε ασημί και χρυσό . Θα γίνει χαμός με αυτή την έκδοση. Αλήθεια από μεγάλα καταστήματα που παίρνουν από infoquest δεν βλέπω το full black ,κάνω λάθος;

Εγώ αυτή τη στιγμή το βλέπω σε Κωτσόβολο, Electronet, You, Media Markt, Seven, Welcome!

Στο mygad έχει το redmi note 4x και γράφει 800 όχι,επίσης έχει το redmi note 4 και έχει την 800 band απο οτι κατάλαβα διαβασα δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε στα σίγουρα αν έχει η όχι σωστα?τι μπέρδεμα και αυτο ...πήγα να πάρω ενα honor 6x όλα γραφανε eu αλλά 800 δεν κατάλαβα πιο έχει η όχι μάλλον κανένα αμάν με αυτήν την 800

Στο mygad έχει το redmi note 4x και γράφει 800 όχι,επίσης έχει το redmi note 4 και έχει την 800 band απο οτι κατάλαβα διαβασα δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε στα σίγουρα αν έχει η όχι σωστα?τι μπέρδεμα και αυτο ...πήγα να πάρω ενα honor 6x όλα γραφανε eu αλλά 800 δεν κατάλαβα πιο έχει η όχι μάλλον κανένα αμάν με αυτήν την 800

Το 6x με την 800αρα ειναι μονο το BLN-L21 που επειδη το εψαχνα και εγω το ειχα δει μονο στο http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9360

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ένας φίλος πήρε εδώ και κάτι μέρες το 4 με τον media tek ψάχνει τζαμι με καμπύλη μιας και πήρε ενα και δεν κάθονταν καλά στης γωνίες έχει πάρει κάποιος απο Ελλάδα η εξωτερικό? Ίδια οθόνη δεν έχουν το 4χ με το 4? Συγνώμη αν σας ζαλισα...φιλέ τώρα με μπερδεψες μιας και είχα αποκλείσει το 6x επειδή δεν το εβρισκα με την 800 έβλεπα ενα συγκριτικο στης κάμερες το 4χ με το 6χ και ο μαυρουκος έβγαζε στης φωτο καλυτερο το xiomi τώρα σας ζαλισα και ζαλιστηκα Edited by doomgeorge

Ωραίο το xiaomi 5c theme που αναφέρθηκε πριν. Ένα μείον που βρίσκω είναι η εμφάνιση κινέζικων στις ειδοποιήσεις στη lock screen όταν κάνεις swipe.

Σε επικοινωνια που ειχα με το mygad, με διαβεβαιωσαν οτι υπαρχει το κινητο με την 800αρα, σε γκρι, μαυρο και χρυσο χρωμα, στα 198,5€ + μεταφορικα...

Παραδοση σε 5 εργασιμες περιπου.

Ευχαριστω... :p

Σε επικοινωνια που ειχα με το mygad, με διαβεβαιωσαν οτι υπαρχει το κινητο με την 800αρα, σε γκρι, μαυρο και χρυσο χρωμα, στα 198,5€ + μεταφορικα...

Παραδοση σε 5 εργασιμες περιπου.

Ευχαριστω... :p

Καλοριζικο :p

Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω ολο το νημα, ξερει κανεις που μπορω να βρω 4/64 global? Ειτε σε εγχωριο site ειτε του εξωτερικου απο ευρωπαικο εννοειτε.

Καλοριζικο :p

Ευχαριστω, θα το παρω και μετα θα σας αρχισω τα μπινελικια, ετσι επειδη πρεπει καπου να ξεσπασω για την ταλαιπωρια τοσων ημερων... :p

Σοβαρα τωρα, πολυ καλη προσφορα για οποιον ενδιαφερεται και με την θηκη που αναφερε καποιος φιλος παραπανω (http://www.ebay.com/itm/252551546732) και μια καλη προστασια οθονης, θεωρω οτι το κινητο θα φυσαει...

Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω ολο το νημα, ξερει κανεις που μπορω να βρω 4/64 global? Ειτε σε εγχωριο site ειτε του εξωτερικου απο ευρωπαικο εννοειτε.

Κι εγώ αυτό περιμένω για χρήση με δύο SIM...Eίναι νωρίς ακόμη δυστυχώς!!!

Μόνο εδώ θα το βρεις τώρα από το κατάστημα Hong Kong Goldway μέσω aliexpress

https://de.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-Note-4-Qualcomm-4GB-RAM-64GB-ROM-Mobile-Phone-Snapdragon-625/311331_32805032186.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1493027872180&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=796ec4fa48674509a580b384511f7bd7-1493027872180-00656-JYJQJYByj

Κι εγώ αυτό περιμένω για χρήση με δύο SIM...Eίναι νωρίς ακόμη δυστυχώς!!!

Μόνο εδώ θα το βρεις τώρα από το κατάστημα Hong Kong Goldway μέσω aliexpress

https://de.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-Note-4-Qualcomm-4GB-RAM-64GB-ROM-Mobile-Phone-Snapdragon-625/311331_32805032186.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1493027872180&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=796ec4fa48674509a580b384511f7bd7-1493027872180-00656-JYJQJYByj

Ευχαριστω για την απαντηση. Νομιζω το εχει και το vickmall. Ξερει κανεις αν το στελνει απο το ευρωπαικο του warehouse που ειναι στην Θεσσαλονικη?

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)