Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mεγειά φίλε μου, μια χαρά η συσκευούλα από Ali? Κι εγώ από το ίδιο καταστημα περιμένω ευτυχώς γλιτώσαμε το τελωνειο μάλλον χτυπάνε πιο πολύ τα "γνωστά" καταστήματα ή απλά είμασταν τυχεροί. Εμένα έχει κολλήσει από προχθές στο Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ να δω πότε θα παραλάβω.

Καλημερα και ευχαριστω πολυ ωραια συσκευη συντομα θα παραλαβεις και εσυ πιστευω ειναι θεμα τυχης τα πιο πολλα πακετα παιρνανε χωρις τελωνειο

Αλλιως γνωριζετε καποιο μαγαζι Ελλαδα, που να εχει την Β20 κατω απο 200€?

Ελλάδα το κινητό με την Β20 κάτω από 249 δεν πρόκειται να το βρεις.

Τουλάχιστον μέχρι σήμερα αυτή είναι η τιμή.

Κάτω απο 200 μόνο Κίνα με τον κίνδυνο του τελωνείου.

Ελλάδα με την 2ετη εγγύηση γι αυτόν που την χρειάζεται ειναι μια τίμια τιμή αν σκεφτείς την πολύ υψηλή φορολογία και ΦΠΑ.

Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς διαθεσιμότητα μαυρου χρώματος σε ελληνικά μεγάλα καταστήματα? Ξέρω σίγουρα πως ο γερμανος φέρνει μόνο το χρυσό. Ο κωτσόβολος έχει και το μαύρο στο σαιτ, αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει όντως διαθέσιμο.
Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις.

Αν το παρω απο Ελλαδα και του περασω ελληνικη rom, χανεται η εγγυηση, ή υπαρχει "ευκολος" τροπος αν παθει το κινητο κατι να το επαναφερω στην αρχικη του rom, πριν παει για servise?

Network signal guru αλλα χρειάζεται root.

Χωρίς ρουτ;;

Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς διαθεσιμότητα μαυρου χρώματος σε ελληνικά μεγάλα καταστήματα? Ξέρω σίγουρα πως ο γερμανος φέρνει μόνο το χρυσό. Ο κωτσόβολος έχει και το μαύρο στο σαιτ, αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει όντως διαθέσιμο.

Γιατί δεν κοιτάς στο side παραλαβή από κατάστημα να σου βγάλει τη διαθεσιμότητα;;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το 4/64GB είναι ακόμα σε presell στα 187€ (20/4 παραλαμβάνουν οπότε υπολογισε αποστολή τελη του μήνα)

https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-Mobile-Phone-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core/32802373992.html?spm=2114.01010208.8.73.zzObiL

Θεωρω οτι η εκδοση με τα 4/64gb θα σπερνει παντως. Δεν καταλαβα η presell εκδοση που αναφερεις τι σημαινει και αν εχει διαφορα με την παρακατω.

https://www.aliexpress.com/item/Original-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-RAM-64G-ROM-Snapdragon-625-Smartphone-5/32803026778.html?spm=2114.13010608.0.0.Ku4Fv9

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις.

Αν το παρω απο Ελλαδα και του περασω ελληνικη rom, χανεται η εγγυηση, ή υπαρχει "ευκολος" τροπος αν παθει το κινητο κατι να το επαναφερω στην αρχικη του rom, πριν παει για servise?

Aπ΄όπου και να το πάρεις έχει την global rom που φυσικά έχει ελληνικά και κάνει αναβαθμίσεις και όλα κομπλέ.

Μαύρο διαθέσιμο σε ολα τα mediamarkt

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_xiaomi-redmi-note-4x-32-gb-black-1196357.html

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θεωρω οτι η εκδοση με τα 4/64gb θα σπερνει παντως. Δεν καταλαβα η presell εκδοση που αναφερεις τι σημαινει και αν εχει διαφορα με την παρακατω.

https://www.aliexpress.com/item/Original-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-RAM-64G-ROM-Snapdragon-625-Smartphone-5/32803026778.html?spm=2114.13010608.0.0.Ku4Fv9

To ίδιο μου δείχνεις από άλλο πωλητή απλά εννοούμε ότι είναι σε προπαραγγελία ακόμα δεν έχουν παραλάβει. Και αυτό το κατάστημα που λες το γράφει απλά πιο κάτω

7.Ship time (Important)

The Remdi Note 4 4GB/64GB Global Version is on the way to our warehouse.The ship time will be on 2017.4.25~4.29.Pls notice that.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ok, οποτε προτιμω να παρω αυτο το μοντελο, με το οποιο τελωνειακο ρισκο και την 25ημεη αναμονη, αφου τα ιδια λεφτα μου κοστιζει τωρα το μοντελο με τα 3/32gb.. :)

ok, οποτε προτιμω να παρω αυτο το μοντελο, με το οποιο τελωνειακο ρισκο και την 25ημεη αναμονη, αφου τα ιδια λεφτα μου κοστιζει τωρα το μοντελο με τα 3/32gb.. :)

Αν μιλάμε για το 4/64 δε χωραει αμφιβολία και σκέψη. Και με τελωνείο μέσα θα πάει όσο από Ελλάδα η 3/32 στη χειρότερη. Απλά για μένα περίμενε καλύτερα να παραλαβουν και μετά κάνε παραγγελία όχι ακόμα γιατί μπορεί μετά να αλλάξει η xiaomi την αποστολή πχ και να τη πάει αρχές Μαϊου γιατί να έχουν πάρει τα λεφτά σου

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ok, δεν τις γνωριζω αυτες τις λεπτομερειες, απλως ειπα να το κλεισω, να υπαρχει στο "My cart" και οταν τους ερθει τοτε να προχωρησω την παραγγελια.

Και στο Πλαισιο τη τελευταια φορα που κοιταξα ειχε μαυρο

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστο αλλα υπολογιζε οτι μπορει να φτασει και τους 2 μηνες μεχρι να σου ερθει. Μιλαμε για presale ενω σε 2 μηνες ποιος ξερει τι μπορει να γινουν στις τιμες... ακομη και σκρουτζ μπορει να ερθει.

Καλησπέρα παιδια. Γνωριζει κανεις αν το VOPMART είναι αξιοπιστο μαγαζι? Στραβωσα το πισω καπακι καταλαθος και σκέφτομαι να παραγγειλω ένα από εκει.Ειδα βιντεο στο youtube ότι αλλαζει σχετικα ευκολα.Αν εχει καποιος ψωνισει από εκει θα εκτιμουσα την γνωμη του. Επισης ξερει κανεις αν μπορω να το βρω από εδώ? Το κινητο το αγορασα από το πλαισιο θα κανω μια ερωτηση και εκει.Ευχαριστω πολύ!

Παιδιά γνωρίζει κανείς κάτι;

https://www.aliexpress.com/item/Full-Cover-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4-Pro-4A-Prime-3-3S-3X/32798790254.html?spm=2114.13010608.0.0.oQ8k6Z το συγκεκριμενο πατησε πολυ καλα στο κινητο μονο που αφηνει δαχτυλιες

Ο μοναδικός λόγος για να πάρει κάποιος το 4/64 ειναι να χρησιμοποιήσει 2 sim και να θέλει πολύ χώρο στο τηλέφωνο γιατί δεν θα έχει sd card.

Η RAM έτσι κι αλλιώς στα 3 gb ειναι υπεραρκετή αν δεν παίζεις παιχνιδια και ιδιαίτερα τα πολύ βαριά.

Presale σημαίνει αρκετός χρόνος αναμονη που συνήθως είναι πολύ μεγαλύτερος απο αυτόν που αναφέρουν στο site και επιπλέον δεν μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα σου πριν τη λήξη του buyer protection time που είναι 90 ή 120 ημέρες.

Και τέλος για κάποιον που έχει τα χρήματα τώρα δεν υπάρχει λόγος αναμονής 2 και 3 μήνες για ενα υποτίθεται καλύτερο μοντέλο καθώς η Xiaomi σε αυτο το διάστημα σίγουρα θα βγαλει ακομα ένα νέο μοντέλο καλύτερο από αυτό που περιμένεις τώρα.

Ο μοναδικός λόγος για να πάρει κάποιος το 4/64 ειναι να χρησιμοποιήσει 2 sim και να θέλει πολύ χώρο στο τηλέφωνο γιατί δεν θα έχει sd card.

Η RAM έτσι κι αλλιώς στα 3 gb ειναι υπεραρκετή αν δεν παίζεις παιχνιδια και ιδιαίτερα τα πολύ βαριά.

Presale σημαίνει αρκετός χρόνος αναμονη που συνήθως είναι πολύ μεγαλύτερος απο αυτόν που αναφέρουν στο site και επιπλέον δεν μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα σου πριν τη λήξη του buyer protection time που είναι 90 ή 120 ημέρες.

Και τέλος για κάποιον που έχει τα χρήματα τώρα δεν υπάρχει λόγος αναμονής 2 και 3 μήνες για ενα υποτίθεται καλύτερο μοντέλο καθώς η Xiaomi σε αυτο το διάστημα σίγουρα θα βγαλει ακομα ένα νέο μοντέλο καλύτερο από αυτό που περιμένεις τώρα.

Συμφωνω με οσα λες, σκοπος μου ειναι να αποφυγω, για αρχη εστω, την εξωτερικη SD, οποτε με αφορα ο παραπανω χωρος

Οσο για την ram, παιχνιδια θα παιξω σιγουρα.

Σκεφτομαι οτι αφου αυτη την στιγμη και για τουλαχιστον για 1 μηνα θα πρεπει να σκασω 250€ για να το παρω απο Ελλαδα, προτιμω να περιμενω 1 -1,5 μηνα, και να εχω ενα καλυτερο σε επιδοσεις κινητο, μιας που δεν υπαρχει περιπτωση να το αλλαξω τα επομενα 4 χρονια (αν δεν παθει καμια συμφορα...) :P

Θεωρω οτι δεν μπορει να βγει καποιο καινουριο μοντελο στα 190€, με αυτες τις επιδοσεις (λεω εγω τωρα...).

Ασε που μου αρεσει πολυ και η αναμονη...

Καλυτερες επιδοσεις δεν θα δεις αφου θα εχει ιδιο soc, λογισμικο και αναλυση οθονης. Αν κατι εχει καλυτερο θα ειναι το multitasking. Δηλαδη οταν θα βγαινεις απο το παιχνιδι ισως να σου χει κλεισει λιγοτερες εφαρμογες. Βεβαια η xiaomi γενικα εχει επιθετικο κλεισιμο εφαρμογων και δεν ξερω κατα ποσο θα κανει διαφορα απο τα 3 στα 4GB.

Ο μονος λογος για να το παρεις, οπως ειπε και ο vagd66, ειναι αν το χεις δικαρτο που πραγματικα εκει το 64αρη θα σου λυσει τα χερια.

αυτο ακριβως ενοουσα οταν αναφερθηκα για επιδοσεις και στην 2η sim, οπως τα ειπες.. ;-) Edited by euromaster

Θεωρω οτι δεν μπορει να βγει καποιο καινουριο μοντελο στα 190€, με αυτες τις επιδοσεις (λεω εγω τωρα...).

Σε αυτή την τιμή είχε ξεκινήσει και το 3/32 με τον MTK.

Μετά έβγαλαν το ίδιο με τον Snapdragon, αύξησαν σε 4/64 τον ΜΤΚ, πρόσθεσαν την Β20 στο μοντελο με τον Snapdragon, αύξησαν σε 4/64 και αυτό με snapdragon αλλα χωρίς την Β20 και τώρα την βάζουν και αυτή.

Όλα αυτά σε λιγότερο απο χρόνο.

Αν ξεμείνουν από επιλογές για αναβάθμιση θα αρχίσουν να παίζουν με την μπαταρία ή την κάμερα και όλα αυτά λίγο πριν αρχίσει ξανά ο ίδιος κύκλος αυτή την φορά με το Note 5.

Έτσι είναι η Xiaomi.

Σε αυτή την τιμή είχε ξεκινήσει και το 3/32 με τον MTK.

Μετά έβγαλαν το ίδιο με τον Snapdragon, αύξησαν σε 4/64 τον ΜΤΚ, πρόσθεσαν την Β20 στο μοντελο με τον Snapdragon, αύξησαν σε 4/64 και αυτό με snapdragon αλλα χωρίς την Β20 και τώρα την βάζουν και αυτή.

Όλα αυτά σε λιγότερο απο χρόνο.

Αν ξεμείνουν από επιλογές για αναβάθμιση θα αρχίσουν να παίζουν με την μπαταρία ή την κάμερα και όλα αυτά λίγο πριν αρχίσει ξανά ο ίδιος κύκλος αυτή την φορά με το Note 5.

Έτσι είναι η Xiaomi.

Επιβεβαιωνω. Το τελευταιο 1 χρονο που την παρακολουθω εχεις μαμηθει στις νεες συσκευες :lol:

Redmi 3, Redmi 3s , Redmi 3s B20

Redmi note 3 mtk, redmi note 3 snapdragon, redmi note 3 snapdragon 64αρη, redmi note 3 snapdragon B20...

Redmi note 4 mtk, redmi note 4 snapdragon, redmi note 4 snapdragon 64αρη, redmi note 4 snapdragon B20 με εξτρα αυτη τη φορα οτι θα βγει και 64αρη με B20...

Αν το πας με τη λογικη "κανω υπομονη να παρω τη καλυτερη εκδοση" θα απογοητευτεις... σχεδον ανα 2 μηνες βγαζει και νεοτερη εκδοση. Σκεψου οτι πριν μολις ενα χρονο ο κοσμος επαιρνε το Redmi Note 3 με τον helio x10 της mediatek χωρις b20 και ως στο σημερινο note 4 global εχουν βγει 7 αναβαθμισμενες συσκευες (συντομα και η 8η με το 64αρη και μετα note 5).

Edited by Antretng

καταλαβα...

Και πολυ ασχολουμαστε λοιπον...

Καποια συμβουλη για προστασια οθονης απο πεσιματα και για θηκη?

Επειδη δεν εχω εμπειρια σε smartphones, δεν γνωριζω αν θα με βολευε καποια τυπου book case, ή σιλικονης, αλλα αν θα πηγαινα σε book case (ισως για μεγαλυτερη προστασια απο πεσιματα), θα προτιμουσα στο μπροστινο μερος να εχει κενα, ετσι ωστε να μπορω να βλεπω ποιος παιρνει και να απανταω-αποριπτω μια κληση, χωρις να χρειαζεται να την ανοιγω καθε φορα.

Το πιο ασφαλες ειναι book case χωρις κενα. Το πιο βολικο ειναι θηκη μονο πλατη και ανοιχτο στην οθονη. Απλα βαζεις ενα τζαμακι προστασιας και ελπιζεις να στο προστατεψει. Βεβαια αν δεν μπορεις να πιασεις καλα τη συσκευη οπως στο πορτοφολι, τελικα μπορει να σου πεφτει συχνοτερα κατω οποτε και εκει παλι τυχον τζαμακι που θα βαλεις θα σε προστατευει.

Προσωπικα προτιμω θηκη μονο πλατη και τζαμακι μπροστα. Αλλιως γινεται πολυ δυσχρηστο το κινητο ακομα και αν εχει παραθυρακι το book case.

Αυτο το "ελπιζεις να σε προστατεψει" δεν μου αρεσε καθολου, χαχα... Επειδη το 80% της χρησης θα ειναι στην τσεπη της φορμας, πολλα φοβαμαι μην εχουμε πολλες πτωσεις, γι αυτο ρωτασω εσας τους εμπειρους, ποια ειναι ποιο ασφαλης.

Τζαμακι θα μπει 100%, απλως δεν ξερω ποιο και ποσο κοστιζει...

Τσεπη φορμας ενα 5.5αρη κινητο; No way!!! Πηγαινε να το δεις απο κοντα καλυτερα πριν το παρεις. Ακομα και αν χωρεσει στη τσεπη το πιθανοτερο ειναι σε καποια κινηση σου να λυγισει το κινητο. Τετοια κινητα μπαινουν μονο σε τσεπη μπουφαν ή τσαντακι. Αλλιως κοιτα καλυτερα 4.5 ιντσες αντε 5 το πολυ.

Ακριβως γι αυτον τολ λογο δεν ειχα παρει smartphone, τοσα χρονια...

Λες να εχω σοβαρα θεματα εεε? Τσαντακι δεν παιζει να παρω, δεν με βολευει... Γι αυτο ειμαι αναμεσα σε bookcase και σιλικονης, λογω μην σωστης χρησης και σκονης, λογω της δουλειας μου.... Σε ξεκανα τωρα εεε? :p

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)