Gio77_ Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Θέλω tempered glass για το global edition που να πιάνει όλη την οθόνη και να μην αφήνει κενά στις άκρες. Έχει κανείς εμπειρία να προτείνει κάτι καλό και αν ξέρει και site που να το φερνει γρήγορα από εξωτερικό για να μην το αφήσω απροστάτευτο λόγω τέκνων. Τα ίδια και για θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Το πρωί το LG G3 μου παρέδωσε το πνεύμα του μετά από 18 μήνες θητεία και μετά από μελέτη όλου του νήματος, μόλις παρήγγειλα το Note 4X από τον Κωτσόβολο. Παραλαβή αύριο το μεσημέρι μετά τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Το πρωί το LG G3 μου παρέδωσε το πνεύμα του μετά από 18 μήνες θητεία και μετά από μελέτη όλου του νήματος, μόλις παρήγγειλα το Note 4X από τον Κωτσόβολο. Παραλαβή αύριο το μεσημέρι μετά τη δουλειά.τι χρωμα?το εφερε μαυρο/ η γκρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Μόνο σε χρυσό υπάρχει και δεν μπορώ να περιμένω χωρίς κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Είναι πανέμορφο το λευκό/χρυσό. Αν έχετε ενδοιασμούς ότι είναι "γυναικείο" ή πολύ κιτς, δείτε πρώτα από κοντά τη συσκευή αν μπορείτε. Είναι αρκετά διακριτικό και ματ το χρυσό χρώμα της πλάτης και (κατ' εμέ) δένει απόλυτα αισθητικά με τη λευκή πρόσοψη. Τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι αντιγραφή(?) από το gold iPhone. ΄Δείτε ένα από κοντά και θα καταλάβετε. Edited March 26, 2017 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Γι αυτό προτείνεται ή clear θήκη ή naked για τους τολμηρούς, για να το βλέπουν το gold Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Είναι πανέμορφο το λευκό/χρυσό. Αν έχετε ενδοιασμούς ότι είναι "γυναικείο" ή πολύ κιτς, δείτε πρώτα από κοντά τη συσκευή αν μπορείτε. Είναι αρκετά διακριτικό και ματ το χρυσό χρώμα της πλάτης και (κατ' εμέ) δένει απόλυτα αισθητικά με τη λευκή πρόσοψη. Τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι αντιγραφή(?) από το gold iPhone. ΄Δείτε ένα από κοντά και θα καταλάβετε. Ο ενδοιασμός, τουλάχιστον από την μεριά μου, είναι ότι έχει λευκή πρόσοψη μπροστά. Οπότε όταν δουλεύει η συσκευή βλέπεις λευκό, το μαύρο bezel της οθόνης και τέλος την οθόνη. Αν είχε μαύρη πρόσοψη θα ήταν μια χαρά το χρυσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ο ενδοιασμός, τουλάχιστον από την μεριά μου, είναι ότι έχει λευκή πρόσοψη μπροστά. Οπότε όταν δουλεύει η συσκευή βλέπεις λευκό, το μαύρο bezel της οθόνης και τέλος την οθόνη. Αν είχε μαύρη πρόσοψη θα ήταν μια χαρά το χρυσό. Και εμένα την πρώτη μέρα, μου ξενιζε κυρίως η μαύρη γραμμή ανάμεσα από οθόνη και λευκό bezel. Μετά από 1-2 μέρες το συνήθισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Η γραμμη ειναι ΕΛαχιστη ηρεμηστε... στο redmi 4 φαινοταν παρα παρα πολυ και γιαυτο το εδωσα...σε αυτο ειναι καπως καλυτερα. Το χρωμα τελειο ομως...λευκο με χρυσο ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ζούμε στην εποχή των edge που αυτές οι γραμμές δεν φαίνονται καθόλου από μπροστά, τι να κάνουμε. Για την κατηγορία τιμής του Note 4 βέβαια, δεν τίθεται θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Γούστα είναι αυτά, δεν αμφιβάλλω ότι όντως σύντομα το συνηθίζει κανείς. Απλά προσωπικά την άσπρη πρόσοψη δεν την προτιμώ γενικά, φαίνεται άσχημα με το ακουστικό και όλους τους αισθητήρες και επίσης σε μερικές συσκευές είχε τύχει το άσπρο να είναι ψιλό-διάφανο και έκανε διχρωμία στο φως, έβλεπες σχεδόν την πλακέτα από κάτω. First world problems. :p Όλα λύνονται με ένα μαύρο full tempered glass βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Όλα λύνονται με ένα μαύρο full tempered glass βέβαια. Σε 2.5D οθονη δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 με δεδομένη την έλλειψη sd card αφού θα χρησιμοποιηθεί σαν δικσρτο εάν ξαφνικά το κινητό δεν ανοίγει, νεκρωσει τι γίνονται τα αρχεία;; παπαλα χάνονται. έλεγα αύριο να το πάρω αλλά αυτή η σκέψη με κρατάει Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 με δεδομένη την έλλειψη sd card αφού θα χρησιμοποιηθεί σαν δικσρτο εάν ξαφνικά το κινητό δεν ανοίγει, νεκρωσει τι γίνονται τα αρχεία;; παπαλα χάνονται. έλεγα αύριο να το πάρω αλλά αυτή η σκέψη με κρατάει Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οτι γινεται και σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη... Αν εχεις τετοια αγχη κοιτα κινητο που να χει 2 sim + sd χωριστα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 με δεδομένη την έλλειψη sd card αφού θα χρησιμοποιηθεί σαν δικσρτο εάν ξαφνικά το κινητό δεν ανοίγει, νεκρωσει τι γίνονται τα αρχεία;; παπαλα χάνονται. έλεγα αύριο να το πάρω αλλά αυτή η σκέψη με κρατάει Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι μαλωμενος με τα cloud? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Είσαι μαλωμενος με τα cloud? όχι αλλά το μόνο που ίσως θα μπορούσε να με καλύψει είναι το mega με τα 50 γιγα αλλά δεν είναι τόσο αξιόπιστος ο ιδιοκτήτης... Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Δεν έχεις και πολλά options πλέον. Τα περισσότερα που βγαίνουν dual sim+sd είναι hybrid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Δεν έχεις και πολλά options πλέον. Τα περισσότερα που βγαίνουν dual sim+sd είναι hybrid. το βλέπω αλλά δεν καταλαβαίνω με ποια λογική γίνεται αυτό! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagd66 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Υπάρχει ένα κόλπο για να χρησιμοποιήσεις 2 sim και sd συγχρόνως. Δείτε εδώ πως γίνεται. Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Δουλεύει ή είναι και αυτό ένα από τα πολλά hoax που κυκλοφορούν ? Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Βλεπω στο σαιτ της ινφοκουεστ το 4χ και βλεπω να γραφει οτι εχει υπερυθρες. Ειναι αυτο που λεμε ir blaster; η κατι αλλο; Μπορω δηλαδη να χειριστω συσκευες με το τηλεφωνο σαν τηλεκοντρολ η οχι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Βλεπω στο σαιτ της ινφοκουεστ το 4χ και βλεπω να γραφει οτι εχει υπερυθρες. Ειναι αυτο που λεμε ir blaster; η κατι αλλο; Μπορω δηλαδη να χειριστω συσκευες με το τηλεφωνο σαν τηλεκοντρολ η οχι; Ναι μπορείς να χειριστείς ηλεκτρικές συσκευές, με τη συσκευή ως τηλεχειριστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Υπάρχει ένα κόλπο για να χρησιμοποιήσεις 2 sim και sd συγχρόνως. Δείτε εδώ πως γίνεται. Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Δουλεύει ή είναι και αυτό ένα από τα πολλά hoax που κυκλοφορούν ? Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΥΠΑΡΧΕΙ κ αυτο. https://www.aliexpress.com/item/2-in-1-Double-Dual-SIM-Card-Adapter-for-Android-Micro-SD-extender-Nano-SIM-Micro/32788674545.html?aff_platform=link-c-tool&cpt=1489496939403&sk=vrrJmUR&aff_trace_key=261f5782a56e464cbba4e616056b0424-1489496939403-05703-vrrJmUR δεν το εχω βαλει. αλλά πιστευω οτι θα το αγορασω συντομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Κύριοι επειδή τα έχουν κάνει "τάνα"... 4Χ μαύρο από την info που υπάρχει άμεσα για αγορά γνωρίζει κάποιος;;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Κύριοι επειδή τα έχουν κάνει "τάνα"... 4Χ μαύρο από την info που υπάρχει άμεσα για αγορά γνωρίζει κάποιος;;;; Μα έχει γραφτεί σε πολλές σελίδες ότι η infoquest μάλλον δε θα φέρει καθόλου το μαύρο πως θα υπάρχει για αγορά και άμεσα; :wacko: μόνο από εξωτερικό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 πήρα το my24shop επειδή είδα το μαύρο διαθέσιμο αλλά μου είπαν ότι το έχουν στις αποθήκες και θα έρθει στο κατάστημα σε 4 με 10 μέρες Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts