scion Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Μήπως το 2017.02 είναι η χρονολογία/ μήνας κατασκευής. Για τσέκαρε το s/n της συσκευής να δεις πότε κατασκευάστηκε. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Δε βγάζω άκρη με s/n. Πλέον παιδιά πιστεύω ότι το δικό μου είναι όντως το global. Sot άγγιξε 12h τελικά! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Δε βγάζω άκρη με s/n. Πλέον παιδιά πιστεύω ότι το δικό μου είναι όντως το global. Sot άγγιξε 12h τελικά! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkπαντως δεν καταλαβαινω γιατι πχ αυτο το κινητο με 4100 μπαταρια εχει τοσο sot ενω αλλα με 4000 εχουν πολυ λιγοτερες!κανει καλη διαχειριση μαλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 παντως δεν καταλαβαινω γιατι πχ αυτο το κινητο με 4100 μπαταρια εχει τοσο sot ενω αλλα με 4000 εχουν πολυ λιγοτερες!κανει καλη διαχειριση μαλλον? Ο 625 είναι πολύ efficient. Επίσης δεν έχει και καμιά τρελή ανάλυση οθόνης. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 12 ώρες SOT?!!! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ο 625 είναι πολύ efficient. Επίσης δεν έχει και καμιά τρελή ανάλυση οθόνης. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk δες λιγο τα πμ σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 θήκες flip που ψάχνω (για το note4 global) είναι για όλα τα note4, note4x ίδιες; γιατί και τους πωλητές στο alli & ebay που ρώτησα δεν ξέρουν σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) οποίος το αγοράσει από τα welcome stores ας μας πει ποσά γραμμάρια είναι αν είναι ταϊβανέζικο με B20 πρέπει να ναι 175 γραμμάρια ενώ ο κινέζος άνευ 800αρας είναι στα 165:wacko: Edited March 20, 2017 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 θήκες flip που ψάχνω (για το note4 global) είναι για όλα τα note4, note4x ίδιες; γιατί και τους πωλητές στο alli & ebay που ρώτησα δεν ξέρουν σίγουρα. Ψάξε θήκες για Note 4x Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους θέλουν να δουν απόδοση του GPS https://postimg.org/image/ru5czml13/ https://postimg.org/image/v8t76838l/ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 οποίος το αγοράσει από τα welcome stores ας μας πει ποσά γραμμάρια είναι αν είναι ταϊβανέζικο με B20 πρέπει να ναι 175 γραμμάρια ενώ ο κινέζος άνευ 800αρας είναι στα 165:wacko: Εμένα είναι 170g πάντως. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Τελικά έχει Sony κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Τελικά έχει Sony κάμερα? Και αυτον τον αισθητηρα να χει δεν σημαινει κατι. Υπολογιζε οτι ειναι σαν του Note 4 απλα με λιγο καλυτερα χρωματα/contrast (απο οτι ειδα στα συγκριτικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Ποιος είναι ο σωστός κωδικός τελικά της συσκευής; Γιατί γράψατε 2 διαφορετικούς παραπάνω. Ο σωστός κωδικός είναι : 2016102 θα το δείτε αριστερά του CE1317. Έχει όμως την Β20? (αυτό που πουλανε τα wellcome) Αυτή είναι μια άλλη απορία που δεν έχει απαντηθεί με σιγουριά. Edited March 20, 2017 by nutrialex Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εμένα είναι 170g πάντως. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk από που το πήρες? σε τι ζυγαριά το ζύγισες ήταν μαζί με τις κάρτες (sim, memory) μέσα, φοράει tempered? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 οποίος το αγοράσει από τα welcome stores ας μας πει ποσά γραμμάρια είναι αν είναι ταϊβανέζικο με B20 πρέπει να ναι 175 γραμμάρια ενώ ο κινέζος άνευ 800αρας είναι στα 165:wacko: 10 γραμμαρια διαφορα... τρεχα γυρευε. Δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο μιας και θελει καλη ζυγαρια. Παντως εγω εχω πειστει οτι το welcome stores εχει οντως το global. Το επιβεβαιωνει το καταστημα, το νουμερο στο κουτι, το χαρτακι που χε μεσα που το λεγε global και το νουμερο στο αυτοκολλητακι στη πλατη του κινητου. Και ειναι και μεταπωλητης της infoquest... ποσο απατεωνια πια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 από που το πήρες? σε τι ζυγαριά το ζύγισες ήταν μαζί με τις κάρτες (sim, memory) μέσα, φοράει tempered? Από welcome το πήρα. Το ζυγισα σε ζυγαριά κουζίνας. Φορούσε μόνο δύο sim Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xray2201 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Ρε παιδιά επειδή με τρώει λίγο το δάκτυλο και έχω μπερδευτεί από πού βγαίνει το 175g; Αυτό δεν είναι με B20; 165g λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ναι αυτό είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 η πιο φθηνη τιμη που υπάρχει ειναι αυτη; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Το παρηγγειλα κι εγώ από Welcome Stores. Αύριο πρωί θα το έχω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Το παρηγγειλα κι εγώ από Welcome Stores. Αύριο πρωί θα το έχω στα χέρια μου. Μεγειες! Να πω και για το gold σαν χρώμα. Ενώ σαν πρώτη εικόνα μου φάνηκε κάπως, τώρα μου αρέσει, και θέλω να έχω μόνο διαφανείς θήκες για να το βλέπω! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Μεγειες! Να πω και για το gold σαν χρώμα. Ενώ σαν πρώτη εικόνα μου φάνηκε κάπως, τώρα μου αρέσει, και θέλω να έχω μόνο διαφανείς θήκες για να το βλέπω! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κι εγώ γυμνό θα το χρησιμοποιω. Ίσως μόνο tempered glass θα βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ρε παιδιά τώρα που κάποιοι το έχετε ήδη στα χέρια σας, γιατί δεν βάζετε μια εφαρμογή που λέει τις μπάντες να δούμε αν όντως αυτό που πουλάνε τα welcome stores έχουν Β20? Για να λυθεί αυτό το θέμα μια και καλή... Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ρε παιδιά τώρα που κάποιοι το έχετε ήδη στα χέρια σας, γιατί δεν βάζετε μια εφαρμογή που λέει τις μπάντες να δούμε αν όντως αυτό που πουλάνε τα welcome stores έχουν Β20? Για να λυθεί αυτό το θέμα μια και καλή... Δεν χρειάζεται τόσο ψάξιμο. Ο συνδυασμός ευρωπαϊκού φορτιστή και global rom υπάρχει μόνο στο international model. Ο πωλητής του welcome μάλιστα μου είπε πως η ίδια η xiaomi έχει αυτοκόλλητο global model μέσα στο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ρε παιδιά τώρα που κάποιοι το έχετε ήδη στα χέρια σας, γιατί δεν βάζετε μια εφαρμογή που λέει τις μπάντες να δούμε αν όντως αυτό που πουλάνε τα welcome stores έχουν Β20? Για να λυθεί αυτό το θέμα μια και καλή... το έχω ποστάρει 2 φορές τουλάχιστον, ένα ρουτ χρειάζεται και μετά με την https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest&hl=el θα λυθεί σε όλους η απορία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Δεν διαφωνώ. Απλώς θέλω να μείνω λίγο ακόμη με unrooted stock, και μετά μια και καλή θα βάλω καμιά AOSP-based Rom. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts