vgiozo Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 άλλο θέμα... ...έχει τελικά Dual Band (2.4Ghz + 5Ghz) Wifi n/ac ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Είδα στη σελίδα του Welcome Stores ότι πουλάνε το 4X 249€ https://www.welcomestores.gr/index.php?route=product/product&product_id=693 Στα τεχνικά χαρακτηριστικά κάτω κάτω λέει ότι είναι επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας από την Xiaomi. Τους έστειλα email να τους ρωτήσω αν υποστηρίζει B20, και μου λένε: "ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η INTERNATIONAL ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ (B20)" Δεδομένου ότι το Welcome Stores είναι επίσημος μεταπωλητής στην Ελλάδα, θέλω να πιστεύω ότι μου λένε αλήθεια. Θα πάω μια από αυτές τις μέρες από ένα κατάστημα να τους ρωτήσω και από κοντά. Πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο? Γιατί είναι το δεύτερο μαγαζί που ρωτάω για B20 και μου λένε ότι το υποστηρίζει και ότι πρόκειται για International έκδοση... Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ποιος ξέρει πια τι γίνεται. Δεν βοηθάει το ότι η Xiaomi στο site της εκεί που έχει τις rom όταν λέει "Global" μπορεί να εννοεί είτε global rom ή global hardware με B20. http://i.imgur.com/mtaAZVr.png http://i.imgur.com/DYO1iWk.png Προς το παρόν με αυτά που ξέρουμε από τα από πάνω η μόνη έκδοση που έχει Β20 είναι του Redmi Note 4 Qualcomm Global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τι να πω... πλέον και η ίδια η xiaomi έχει χάσει την μπάλα με τόσες συσκευές και εκδόσεις... Όπως ανάφερα και πιο πάνω, θα πάω από ένα κατάστημα να τους ρωτήσω από κοντά τι συμβαίνει... Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εγω ξερω οτι βολευτηκα προσωρινα με αλλη συσκευη και θα ξανακοιταξω για 4x global 1-2 μηνες μετα. Ειναι μπερδεμα τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εγω ξερω οτι βολευτηκα προσωρινα με αλλη συσκευη και θα ξανακοιταξω για 4x global 1-2 μηνες μετα. Ειναι μπερδεμα τωρα. Χαχα με το windows phone ρε άνθρωπε? πως θα την παλέψεις? :lol: Είχα μια ακόμα απάντηση από τον μαγαζάτορα. Μου έστειλε email που του έστειλε ο προμηθευτής του σχετικά με το 4X. http://oi68.tinypic.com/flzkzq.jpg Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Το email αυτό απλά επιβεβαιώνει ότι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι το Note 4 Special Edition (το λέω έτσι για να έχουμε μια συνέχεια από το Note 3 SE Kate) λέγεται Note 4X. Κάτι που δεν ισχύει. Αυτή η εικόνα εξηγεί κάπως: http://i.imgur.com/SpDV7qJ.png Βλέπεις ότι και το Note 4X China έχει Snapdragon 625 αλλά όχι την Β20. Δεν ξέρω τι παίζει με Νοτε 4Χ Global που λέει στο site της Xiaomi αλλά μάλλον εννοούν global rom. Δεν έχει και πολύ σημασία, ας έχει τον Snapdragon και την B20 αυτό που θα φέρουν και ας το πουν και Note 4 Greek Edition, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αλλά σίγουρα θα περιμένω να αγοράσει κάποιος άλλος πρώτα για να βεβαιωθούμε. :) Edited March 16, 2017 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Χαχα με το windows phone ρε άνθρωπε? πως θα την παλέψεις? :lol: Είχα μια ακόμα απάντηση από τον μαγαζάτορα. Μου έστειλε email που του έστειλε ο προμηθευτής του σχετικά με το 4X. http://oi68.tinypic.com/flzkzq.jpg Προς θεου, βουδα, τουτατη και ολους τους αλλους. Δεν εννοω το windows phone :lol: Βρηκα ενα μεταχειρισμενο android φτηνα που ξερω οτι σε κανα μηνα και να το δωσω δεν θα χει χασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το email αυτό απλά επιβεβαιώνει ότι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι το Note 4 Special Edition (το λέω έτσι για να έχουμε μια συνέχεια από το Note 3 SE Kate) λέγεται Note 4X. Κάτι που δεν ισχύει. Ναι, κάπου στην ονομασία τα έχουν μπερδέψει. Από ότι καταλαβαίνω η συσκευή που πουλάνε είναι το Redmi Note 4 International (ή Redmi Note 4 Global version, πες το όπως θες), απλά αυτοί το έχουν "βαφτίσει" 4X International. Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τι να πω αν δε το αγοράσει κάποιος δύσκολα θα μάθουμε από τη μία το χαρτί που έστειλε το μαγαζί στο φίλο μας 4X(C6) ήταν επίσημο και έγραφε Μαρτιος 2017 κυκλοφορία. Από την άλλη όμως είναι δυνατόν να μην έχει έρθει εκτός ελλάδος η συγκεκριμένη έκδοση; πολύ περίεργα εκτός αν το κινέζικο 4Χ αν μπει η global αποκτά και Β20 αλλά μέχρι τώρα ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τι να πω αν δε το αγοράσει κάποιος δύσκολα θα μάθουμε από τη μία το χαρτί που έστειλε το μαγαζί στο φίλο μας 4X(C6) ήταν επίσημο και έγραφε Μαρτιος 2017 κυκλοφορία. Από την άλλη όμως είναι δυνατόν να μην έχει έρθει εκτός ελλάδος η συγκεκριμένη έκδοση; πολύ περίεργα εκτός αν το κινέζικο 4Χ αν μπει η global αποκτά και Β20 αλλά μέχρι τώρα ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο Κοιτα το κινητο τωρα βγηκε οποτε δεν μου κανει εντυπωση που δεν το χουν φερει. Πιστευω ομως μεχρι τελος του μηνα θα κανει την εμφανιση του και κανα 2 βδομαδες μετα θα πεσει και η τιμη. Οποιος το ηθελε αμεσα το πηρε απο honorbuy (5 μερες μετα τη παραγγελια του το παρελαβε). Τωρα πραγματικα δεν ξερω τι συμφερει καλυτερα καποιον που χει μεινει χωρις κινητο και το επειγεται. Μπορει να το παραγγειλει και 1-2 μερες μετα να το δουμε και σε ελληνικο καταστημα (σιγουρα ομως αρκετα ακριβοτερο παρα τα μεταφορικα). Εγω προσωπικα προτιμησα να βολευτω με μια συσκευη προσωρινα και περιμενω κανα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Κοιτα το κινητο τωρα βγηκε οποτε δεν μου κανει εντυπωση που δεν το χουν φερει. Πιστευω ομως μεχρι τελος του μηνα θα κανει την εμφανιση του και κανα 2 βδομαδες μετα θα πεσει και η τιμη. Οποιος το ηθελε αμεσα το πηρε απο honorbuy (5 μερες μετα τη παραγγελια του το παρελαβε). Τωρα πραγματικα δεν ξερω τι συμφερει καλυτερα καποιον που χει μεινει χωρις κινητο και το επειγεται. Μπορει να το παραγγειλει και 1-2 μερες μετα να το δουμε και σε ελληνικο καταστημα (σιγουρα ομως αρκετα ακριβοτερο παρα τα μεταφορικα). Εγω προσωπικα προτιμησα να βολευτω με μια συσκευη προσωρινα και περιμενω κανα μηνα. ακομα το εχει το honorbuy και μαλιστα τωρα εχει in stock το μαυρο και οχι το gray! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εγώ που είμαι έτοιμος να το παραγγείλω από honorbuy (συγκεκριμένα 2 γκρι κι ένα χρυσαφί) και δεν έχει άμεσα διαθέσιμο το γκρι, τι να πω; Θα το στείλει μετά τις 30 Μαρτίου αλλά επιφυλάσσομαι μήπως μέχρι τότε βγει έκδοση Global με 4/64 Gb RAM/ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εγώ που είμαι έτοιμος να το παραγγείλω από honorbuy (συγκεκριμένα 2 γκρι κι ένα χρυσαφί) και δεν έχει άμεσα διαθέσιμο το γκρι, τι να πω; Θα το στείλει μετά τις 30 Μαρτίου αλλά επιφυλάσσομαι μήπως μέχρι τότε βγει έκδοση Global με 4/64 Gb RAM/ROM. Εδω θα βγει εκδοση snapdragon 653 και 4gb που ακομα και να μην εχει 800αρα το προτιμω... αυτα βλεπω και αποφασισα να περιμενω. Μας εχει πεθανει η xiaomi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εγώ θέλω 800άρα γιατί μένω επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ναι για σενα ειναι μονοδρομος το global. Τεσπα, θα δειξει. Οποιος μπορει να κανει υπομονη ας μη βιαστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 εγω παντως θεωρω μικρη διαφορα μεταξυ 3/4 gb ram αλλα με δεδομενο το μειον οτι δεν θα εχουμε καρτα μνημης γιατι εχουμε 2 σιμ,ισως τα 64 gb αποθηκευτικο χωρο να ειναι ποιο απαραιτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αυτό ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 dual band Wifi έχει τελικά, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος, ότι μπορεί να συνδεθεί σε wifi 5Ghz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ναι για σενα ειναι μονοδρομος το global. Τεσπα, θα δειξει. Οποιος μπορει να κανει υπομονη ας μη βιαστει. Η παρακάτω μέτρηση έγινε πέρυσι τον Απρίλιο από κεραία τηλεόρασης με ενσωματωμένο φίλτρο LTE στη νοτιοδυτική πλευρά της Σύρου κι όχι μέσα στην Ερμούπολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 δεν φαινονται οι εικονες!!!!!(οχι μονμο του ποστ σου ολες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μόλις πήρα το note 4x από welcome stores. Τώρα κατεβάζει την 8.1.15. Η θήκη που πήρα από κοτσωβολο είναι ελαφρώς off στα 3 στρογγυλά της πίσω πλευράς! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κουτί γράφει global version. Αν αυτό σημαίνει ότι έχει την b20 δεν ξέρω. Πάντως 4g στα Γιάννενα με cosmote μια χαρά πιάνει. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μόλις πήρα το note 4x από welcome stores. Τώρα κατεβάζει την 8.1.15. Η θήκη που πήρα από κοτσωβολο είναι ελαφρώς off στα 3 στρογγυλά της πίσω πλευράς! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κουτί γράφει global version. Αν αυτό σημαίνει ότι έχει την b20 δεν ξέρω. Πάντως 4g στα Γιάννενα με cosmote μια χαρά πιάνει. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Είχε ευρωπαϊκό φορτιστή το κουτί; Μπορείς να βγάλεις μια φωτό το πίσω μέρος του κουτιού με τους κωδικούς και να ανεβάσεις ένα link εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μόλις πήρα το note 4x από welcome stores. Τώρα κατεβάζει την 8.1.15. Η θήκη που πήρα από κοτσωβολο είναι ελαφρώς off στα 3 στρογγυλά της πίσω πλευράς! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κουτί γράφει global version. Αν αυτό σημαίνει ότι έχει την b20 δεν ξέρω. Πάντως 4g στα Γιάννενα με cosmote μια χαρά πιάνει. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Μπορείς με τη διαδικασία στον κατωτέρω σύνδεσμο να μας πεις ποιον αισθητήρα φωτογραφικής έχει η συσκευή σου; http://en.miui.com/thread-494696-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ευρωπαικο φορτιστή έχει. Για τον αισθητήρα κάμερας γράφει s5k3I8. Το πίσω μέρος δεν γράφει και τίποτα το ιδιαίτερο. Fdd-lte, Fdd-lte, wcdma, GSM, snap 625. Το Tapatalk δεν με αφήνει να στείλω foto γιατί δεν έχω account. Κάποια στιγμή θα κάνω! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευρωπαικο φορτιστή έχει. Για τον αισθητήρα κάμερας γράφει s5k3I8. Το πίσω μέρος δεν γράφει και τίποτα το ιδιαίτερο. Fdd-lte, Fdd-lte, wcdma, GSM, snap 625. Το Tapatalk δεν με αφήνει να στείλω foto γιατί δεν έχω account. Κάποια στιγμή θα κάνω! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Εδώ είναι η φώτο : https://s3.postimg.org/gc3xsetkz/FJIMG_20170316_230023.jpg Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts