Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Για μένα αξίζει! Το έγραψα και πιο πίσω! Πήρα το plus έχει από το s7 edge καλύτερη αυτονομία, καλύτερη κάμερα, είναι ταχύτατο οπότε θεωρώ ότι αξίζει η μετάβαση!!!

Συγκρίνεις διαφορετικές συσκευές σε σχέση με αυτές που ενδιαφέρεται ο φίλος. Συνεπώς...

Modpic.gif

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγκρίνεις διαφορετικές συσκευές σε σχέση με αυτές που ενδιαφέρεται ο φίλος. Συνεπώς...

τώρα το πρόσεξα ότι αναφέρεται στο Plus :O

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Έγραψα ότι αναφέρομαι στο plus! Σαν μια πρώτη άποψη έγραψα την αλλαγή από την μία συσκευή στην άλλη!

Σχετικά με το SOT, μετά από δοκιμές κατέληξα ότι κατά μέσο όρο βγάζει 4 ώρες με τη χρήση που κάνω δλδ φωτεινότητα στο αυτόματο, 4g αρκετό αλλά όχι και μόνιμα ανοιχτό, λιγότερο wi-fi, λίγο gps, fb κτλ. Έχω δει και 3.5 και 4.5 ώρες, αλλά αυτό ειναι το πιο αντιπροσωπευτικό:

https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6Tdzh2U3dpUy1sTGc/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TazRfOWhBQlVyVjg/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TU001SjNRUzRpdnM/view?usp=sharing

Επίσης το βράδυ σε 8 ώρες βλέπω απώλεια 3-4 % με κλειστά όλα και φαίνονται να ξυπνάνε σε τυχαία διαστήματα μες τη νύχτα το FB και το Messenger

Edited by Los

https://drive.google.com/file/d/0ByK4aco0qB92WlNXZk9TdVNzc28/view?usp=sharing

Γεια και απο μένα το αγορασα και εγω το κινητο. Μετά απο πολλά χρόνια στην HTC ελπίζω να μην το μετανιώσω :)

Μιας και το χω στα χέρια μου,είπα να δοκιμάσω κάποια bench,αν κι αυτά δεν έχουν σημασία.

Εντάξει το βίντεο δεν είναι επαγγελματικό,αλλά ok...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μιας και το χω στα χέρια μου,είπα να δοκιμάσω κάποια bench,αν κι αυτά δεν έχουν σημασία.

Εντάξει το βίντεο δεν είναι επαγγελματικό,αλλά ok...

Μιας και έχει γίνει και προηγουμένως μία παρεξήγηση, μπορείτε να ΜΗΝ ποσταρετε σχετικά με το p10 plus?

Το thread είναι για το απλό p10 και μπερδευομαστε αυτοί που ενδιαφερόμαστε για το μικρό

Δεν αναφέρομαι μόνο στον ταξιδιώτη, γενικά μιλαω

• Administrators
Κατέβασα το androbench πως θα δω τι μνήμη έχει το δικό μου p10

Τρέξε το benchmark και πες μας τα αποτελέσματα.

Για να πάρεις μια ιδέα:

• Η eMMC δίνει περίπου 250MB/s sequential read speeds
  • Η UFS 2.0 ξεκινάει από 500MB/s μέχρι 750MB/s (UFS 2.1)

Modpic.gif

Σύμφωνα με αυτό είναι εύκολο να μετατραπεί ένα single sim σε dual sim, φαντάζομαι βέβαια πως χάνεται η εγγύηση χωρίς αυτό να το γνωρίζω σίγουρα. Άρα αν θέλει η Huawei μπορεί με κάποια αναβάθμιση να το δώσει επίσημα σε όλους.

Όταν είχε γίνει αυτό το συγκριτικό σε μένα αλλά και σε άλλους φάνηκε ότι το μικρό βγάζει καλύτερα αποτελέσματα. Υπάρχει περίπτωση να ήταν αρχικό μοντέλο το μεγάλο και να έχει βελτιωθεί αισθητά; Γενικά πως συγκρίνονται οι 2 συσκευές; (δεν ξέρω αν έπρεπε να το θέσω στο νήμα του Plus, απλά αφορά και τα 2)

Και κάτι τελευταίο, το θέμα με τις μνήμες αφορά μόνο το μικρό ή είναι random και στα 2; Στο ίντερνετ βρήκα άρθρα πως το Plus ευνοείται αλλά δεν έλεγαν κάτι με σαφήνεια.

Νομίζω αν η κάμερα είναι στα ίδια επίπεδα, αυτό που θα με κάνει να επιλέξω το μεγάλο θα είναι η ύπαρξη του IR blaster. Κρίμα που δεν βάζουν ίδιες δυνατότητες στις συσκευές. Επίσης κρίμα που δεν υπάρχει FM radio.

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Και γω αυτό θέλω να ρωτήσω σε κάποιον που ήρθε (δύσκολο λογικά) αποG5 s7 κτλπ! Πως του φαίνεται το κινητό σε όλους τους τομείς?

Από ότι εχω καταλάβει η μετάβαση από S7 δεν αξίζει, τουναντίον το S7 είναι και καλύτερο στους περισσότερους τομείς

Κρίμα για τη Huawei, μετά το πολύ καλό P9 να "κάτσει" με το P10

Από ότι εχω καταλάβει η μετάβαση από S7 δεν αξίζει, τουναντίον το S7 είναι και καλύτερο στους περισσότερους τομείς

Κρίμα για τη Huawei, μετά το πολύ καλό P9 να "κάτσει" με το P10

+1 και εγώ έχοντας το Mate 9 λιγουρευτικα το p10 το κράτησα 4 μέρες και τρέχοντας πίσω στο mate

Μιας κι έχω και το μικρό στα χέρια μου,ανέβασα ένα βίντεο.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...

Παιδιά γειά χαρά οι διαφορές από διάφραγμα με το p10 plus κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες ??

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά γειά χαρά οι διαφορές από διάφραγμα με το p10 plus κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες ??

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε reviews που έχω διαβάσει κάνουν λόγο για πολυ μικρή διαφορά στο αποτελεσμα

• 2 weeks later...
εχει ψαξει κανεις αν το dual 64gb θα εχει κανονικα εγγυηση στην ελλαδα? επειδη βλεπω στο skroutz και πουλιεται σαν EU

εχει ψαξει κανεις αν το dual 64gb θα εχει κανονικα εγγυηση στην ελλαδα? επειδη βλεπω στο skroutz και πουλιεται σαν EU

Θα έχει κανονικά εφόσον είναι απο EU.

Γιώργος

Παιδιά Καλημέρα ενδιαφέρομαι να πάρω το p10 το dual λόγο ανάγκης εταιρικού αριθμού έξτρα του προσωπικού θα ήθελα να μάθω πριν προχωρήσω στην αγορά αν ξέρει κάποιος όταν μιλάς στην Μια γραμμή κ σε καλέσουν στην άλλη σου δείχνει δεύτερη γραμμή;είναι πρώτη φορά που χρειάζομαι δικαρτο

• Administrators
Για να έχεις τη δυνατότητα που ζητάς χρειάζεσαι ένα τηλέφωνο με υποστήριξη dual active και όχι dual standby όπως είναι το P10 και τα περισσότερα δίκαρτα. Το τελευταίο Huawei με dual active είναι το Mate 8.

Modpic.gif

Για να έχεις τη δυνατότητα που ζητάς χρειάζεσαι ένα τηλέφωνο με υποστήριξη dual active και όχι dual standby όπως είναι το P10 και τα περισσότερα δίκαρτα. Το τελευταίο Huawei με dual active είναι το Mate 8.

Και το honor 8.....