Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Για μένα αξίζει! Το έγραψα και πιο πίσω! Πήρα το plus έχει από το s7 edge καλύτερη αυτονομία, καλύτερη κάμερα, είναι ταχύτατο οπότε θεωρώ ότι αξίζει η μετάβαση!!! Συγκρίνεις διαφορετικές συσκευές σε σχέση με αυτές που ενδιαφέρεται ο φίλος. Συνεπώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Συγκρίνεις διαφορετικές συσκευές σε σχέση με αυτές που ενδιαφέρεται ο φίλος. Συνεπώς... τώρα το πρόσεξα ότι αναφέρεται στο Plus :O Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Έγραψα ότι αναφέρομαι στο plus! Σαν μια πρώτη άποψη έγραψα την αλλαγή από την μία συσκευή στην άλλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Σχετικά με το SOT, μετά από δοκιμές κατέληξα ότι κατά μέσο όρο βγάζει 4 ώρες με τη χρήση που κάνω δλδ φωτεινότητα στο αυτόματο, 4g αρκετό αλλά όχι και μόνιμα ανοιχτό, λιγότερο wi-fi, λίγο gps, fb κτλ. Έχω δει και 3.5 και 4.5 ώρες, αλλά αυτό ειναι το πιο αντιπροσωπευτικό: https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6Tdzh2U3dpUy1sTGc/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TazRfOWhBQlVyVjg/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TU001SjNRUzRpdnM/view?usp=sharing Επίσης το βράδυ σε 8 ώρες βλέπω απώλεια 3-4 % με κλειστά όλα και φαίνονται να ξυπνάνε σε τυχαία διαστήματα μες τη νύχτα το FB και το Messenger Edited April 27, 2017 by Los Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisd1 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 https://drive.google.com/file/d/0ByK4aco0qB92WlNXZk9TdVNzc28/view?usp=sharing Γεια και απο μένα το αγορασα και εγω το κινητο. Μετά απο πολλά χρόνια στην HTC ελπίζω να μην το μετανιώσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Μιας και το χω στα χέρια μου,είπα να δοκιμάσω κάποια bench,αν κι αυτά δεν έχουν σημασία. Εντάξει το βίντεο δεν είναι επαγγελματικό,αλλά ok... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Μιας και το χω στα χέρια μου,είπα να δοκιμάσω κάποια bench,αν κι αυτά δεν έχουν σημασία. Εντάξει το βίντεο δεν είναι επαγγελματικό,αλλά ok... Μιας και έχει γίνει και προηγουμένως μία παρεξήγηση, μπορείτε να ΜΗΝ ποσταρετε σχετικά με το p10 plus? Το thread είναι για το απλό p10 και μπερδευομαστε αυτοί που ενδιαφερόμαστε για το μικρό Δεν αναφέρομαι μόνο στον ταξιδιώτη, γενικά μιλαω Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gampros Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Κατέβασα το androbench πως θα δω τι μνήμη έχει το δικό μου p10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Κατέβασα το androbench πως θα δω τι μνήμη έχει το δικό μου p10 Τρέξε το benchmark και πες μας τα αποτελέσματα. Για να πάρεις μια ιδέα: Η eMMC δίνει περίπου 250MB/s sequential read speeds Η UFS 2.0 ξεκινάει από 500MB/s μέχρι 750MB/s (UFS 2.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σύμφωνα με αυτό είναι εύκολο να μετατραπεί ένα single sim σε dual sim, φαντάζομαι βέβαια πως χάνεται η εγγύηση χωρίς αυτό να το γνωρίζω σίγουρα. Άρα αν θέλει η Huawei μπορεί με κάποια αναβάθμιση να το δώσει επίσημα σε όλους. Όταν είχε γίνει αυτό το συγκριτικό σε μένα αλλά και σε άλλους φάνηκε ότι το μικρό βγάζει καλύτερα αποτελέσματα. Υπάρχει περίπτωση να ήταν αρχικό μοντέλο το μεγάλο και να έχει βελτιωθεί αισθητά; Γενικά πως συγκρίνονται οι 2 συσκευές; (δεν ξέρω αν έπρεπε να το θέσω στο νήμα του Plus, απλά αφορά και τα 2) Και κάτι τελευταίο, το θέμα με τις μνήμες αφορά μόνο το μικρό ή είναι random και στα 2; Στο ίντερνετ βρήκα άρθρα πως το Plus ευνοείται αλλά δεν έλεγαν κάτι με σαφήνεια. Νομίζω αν η κάμερα είναι στα ίδια επίπεδα, αυτό που θα με κάνει να επιλέξω το μεγάλο θα είναι η ύπαρξη του IR blaster. Κρίμα που δεν βάζουν ίδιες δυνατότητες στις συσκευές. Επίσης κρίμα που δεν υπάρχει FM radio. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Τελικά ξερουμε τι μνήμη έχουν τα ελληνικά? Ή δεν ειναι στάνταρ και θα πιάσουμε κανα λαχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gampros Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 athanaso77 #184 Δημοσιεύθηκε: 3 Μάι. 2017, 09:12 580 με 590mb/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 athanaso77 #184 Δημοσιεύθηκε: 3 Μάι. 2017, 09:12 580 με 590mb/s Όσο και το δικό μου, UFS 2.0 δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Καλησπερα. Απο Z5 Compact αξιζει να κανω το βημα αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Και γω αυτό θέλω να ρωτήσω σε κάποιον που ήρθε (δύσκολο λογικά) αποG5 s7 κτλπ! Πως του φαίνεται το κινητό σε όλους τους τομείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Από ότι εχω καταλάβει η μετάβαση από S7 δεν αξίζει, τουναντίον το S7 είναι και καλύτερο στους περισσότερους τομείς Κρίμα για τη Huawei, μετά το πολύ καλό P9 να "κάτσει" με το P10 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Από ότι εχω καταλάβει η μετάβαση από S7 δεν αξίζει, τουναντίον το S7 είναι και καλύτερο στους περισσότερους τομείς Κρίμα για τη Huawei, μετά το πολύ καλό P9 να "κάτσει" με το P10 +1 και εγώ έχοντας το Mate 9 λιγουρευτικα το p10 το κράτησα 4 μέρες και τρέχοντας πίσω στο mate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μιας κι έχω και το μικρό στα χέρια μου,ανέβασα ένα βίντεο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παιδιά γειά χαρά οι διαφορές από διάφραγμα με το p10 plus κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες ?? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά γειά χαρά οι διαφορές από διάφραγμα με το p10 plus κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες ?? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε reviews που έχω διαβάσει κάνουν λόγο για πολυ μικρή διαφορά στο αποτελεσμα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 εχει ψαξει κανεις αν το dual 64gb θα εχει κανονικα εγγυηση στην ελλαδα? επειδη βλεπω στο skroutz και πουλιεται σαν EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 εχει ψαξει κανεις αν το dual 64gb θα εχει κανονικα εγγυηση στην ελλαδα? επειδη βλεπω στο skroutz και πουλιεται σαν EU Θα έχει κανονικά εφόσον είναι απο EU. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Παιδιά Καλημέρα ενδιαφέρομαι να πάρω το p10 το dual λόγο ανάγκης εταιρικού αριθμού έξτρα του προσωπικού θα ήθελα να μάθω πριν προχωρήσω στην αγορά αν ξέρει κάποιος όταν μιλάς στην Μια γραμμή κ σε καλέσουν στην άλλη σου δείχνει δεύτερη γραμμή;είναι πρώτη φορά που χρειάζομαι δικαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Για να έχεις τη δυνατότητα που ζητάς χρειάζεσαι ένα τηλέφωνο με υποστήριξη dual active και όχι dual standby όπως είναι το P10 και τα περισσότερα δίκαρτα. Το τελευταίο Huawei με dual active είναι το Mate 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Για να έχεις τη δυνατότητα που ζητάς χρειάζεσαι ένα τηλέφωνο με υποστήριξη dual active και όχι dual standby όπως είναι το P10 και τα περισσότερα δίκαρτα. Το τελευταίο Huawei με dual active είναι το Mate 8. Και το honor 8..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts