Tsarli Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα του κινητού. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές ρυθμίζουν την φωτεινότητα από τον προγραμματιστή τους. Άλλα κινητά το επιτρέπουν να γίνεται, άλλα όχι. Ούτε bug μπορεί να θεωρηθεί. Δες πόσα μοντέλα το κάνουν. Όλα έχουν το ίδιο bug? Το δέχομαι και έτσι όπως το λες. Είναι η λειτουργία της τέτοια.Εγώ πρώτη φορά το συνάντησα σε συσκευή αυτό. Ακόμα και έτσι να είναι, που έτσι είναι γιατί την έχω την συσκευή, είναι μια "λίγο ενοχλητική" λειτουργία που κατ εμέ δεν έχει και νόημα. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά η συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Έδωσα 15 ευρώ και πήρα ένα τζαμάκι από το Public δε θυμάμαι τη μάρκα. Μετά από περίπου 1 μήνα στο σημείο που ακουμπάω το δάκτυλο μου πιο πολύ όταν το δουλεύω έχει ξεφτίσει και έχει γίνει πολύ τραχύ, σαν να έχει φύγει η επικάλυψη.. Τραγικό για τζαμάκι των 15 ευρώ...το πας τώρα πίσω ή το ίδιο μου κάνει; Φυσικά πιο τραγική η ίδια οθόνη του κινητού..πολύ κρίμα να κάνει τόσες δακτυλιές λες και είσαι άπλυτος 1 μήνα. Edited November 29, 2017 by George_mob Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Επειδή το σκέφτομαι να το το πάρω το κινητό μπορείτε να μου πείτε τις εμπειρίες σας από τη κάμερα. Στο αυτόματο είναι ικανοποιητική? στις γρήγορες φωτογραφίες ? Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Το δέχομαι και έτσι όπως το λες. Είναι η λειτουργία της τέτοια.Εγώ πρώτη φορά το συνάντησα σε συσκευή αυτό. Ακόμα και έτσι να είναι, που έτσι είναι γιατί την έχω την συσκευή, είναι μια "λίγο ενοχλητική" λειτουργία που κατ εμέ δεν έχει και νόημα. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά η συγκεκριμένη συσκευή. Δεν διαφωνώ, αν χρησιμοποιείς και τέζα την φωτεινότητα στο manual είναι ακόμη περισσότερο ενοχλητικό. Αν την έχεις στο αυτόματο βέβαια, σχεδόν δεν το αντιλαμβάνεσαι. Και δεν είναι οι μόνη συσκευή. Θυμάμαι από παλιά αυτή την ιστορία, δεν είναι κάτι καινούργιο. Προσωπικά το είχα παρατηρήσει και σε παλιότερες samsung συσκευές, όπου λόγω πολύ μέτριας φωτεινότητας της οθόνης αναγκαζόμουν και την έβαζα manual - τέζα. Εκεί την έβλεπα να γυρνάει σε κάτι αντίστοιχο του 50%. Τόση διαφορά μου έδινε. Τες πα, όπως και να έχει συμφωνώ ότι είναι σπαστικό. Και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα. Edited November 29, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλημέρα παιδιά μπορεί να γίνει κάτι να ζωηρεψουν τα χρώματα? Προερχόμενος από χρόνια amoled μου φενετε ένα πέπλο ασπριλας.. Από τις ρυθμίσεις κλαιν δεν αλλάζει κάτι το τρομερό, ακόμα και το honor 8 που το συγκρίναμε χθες έχει τεράστια διαφορά στο χρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλημέρα παιδιά μπορεί να γίνει κάτι να ζωηρεψουν τα χρώματα? Προερχόμενος από χρόνια amoled μου φενετε ένα πέπλο ασπριλας.. Από τις ρυθμίσεις κλαιν δεν αλλάζει κάτι το τρομερό, ακόμα και το honor 8 που το συγκρίναμε χθες έχει τεράστια διαφορά στο χρωμα Είχα s6 και s7 Η οθόνη του μου φαίνεται πολύ καλή και σε πολλές περιπτώσεις με αρκετά εντονα χρωματα Για τον φίλο με τη καμερα Αν σε ενδιαφέρουν οι γρήγορες φώτο και όλα στο αυτόματο σίγουρα τα galaxy, iPhone κτλ είναι πολύ καλύτερες επιλογες Το p10 μπορεί να υπερτερεί στις ημερήσιες φώτο, στατικές όμως καθώς και στις πολλές ρυθμίσεις για πείραγμα που εχει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ο μονόχρωμος φακός και το 2x zoom μου έχουν λείψει ήδη Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Στα developer option όπως κάνω σε όλα τα κινητά μείωσα επιπλέον το χρόνο response στα 0.5 στα γραφικά στις 3 διαθέσιμες επιλογές. Το δοκίμασα κ γω και έχω πάθει πλάκα, απορώ γιατί δεν το είχα κάνει τόσο καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Το δοκίμασα κ γω και έχω πάθει πλάκα, απορώ γιατί δεν το είχα κάνει τόσο καιρόΑυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο στο nova prime ή και στο απλό nova launcher; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Δεν είναι σε launcher στις ρυθμίσεις είναι στις επιλογές για προγραμματιστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ευχαριστώ. Θα το ψάξω. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Πραγματικά το έκανα και γω, και νομίζω ότι είναι άλλο τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Για πείτε ρε παιδιά ένα ένα τα βήματα. Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο και μετά; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Για πείτε ρε παιδιά ένα ένα τα βήματα. Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο και μετά; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πας developer options και κει που λέει για animations και έχει 3 επιλογές στο 1x, τις βάζεις στο μισό. Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει τις λειτουργίες προγραμματιστη, πας στο built number και το πατάς κάμποσες φορές, και... Voila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Κάτι που είχε αναφέρει ο dgeorge4 όσον αφορά τη κάμερα σχετικά πρόσφατα... Όταν είμαστε στη λειτουργία pro και παίζουμε με τις ρυθμίσεις, όταν τεβηξουμε τη φώτο, αυτή δεν θα βγει όπως φαίνοταν στη κάμερα, αλλά πολύ πιο σκοτεινή η πολύ πιο φωτεινή, διαφορετική τέλος πάντων από αυτό που νομίζαμε ότι τραβηξαμε Ξέρει κανείς τη λύση? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Πειραξα κι εγω τις ρυθμισεις στα γραφικα. Αισθητη διαφορα. Μαζι με τον nova παει αεροπορια. Εχω ενα θεματακι με τον nova και το widget καιρου τον στοκ. Βγαζει γενικο σφαλμα και επιστρεφει στον launcher της huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Τώρα μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Κάτι που είχε αναφέρει ο dgeorge4 όσον αφορά τη κάμερα σχετικά πρόσφατα... Όταν είμαστε στη λειτουργία pro και παίζουμε με τις ρυθμίσεις, όταν τεβηξουμε τη φώτο, αυτή δεν θα βγει όπως φαίνοταν στη κάμερα, αλλά πολύ πιο σκοτεινή η πολύ πιο φωτεινή, διαφορετική τέλος πάντων από αυτό που νομίζαμε ότι τραβηξαμε Ξέρει κανείς τη λύση? Νομίζω δεν υπάρχει. Ειδικά όταν πειράζεις την ταχύτητα συμβαίνει αυτό νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Νομίζω δεν υπάρχει. Ειδικά όταν πειράζεις την ταχύτητα συμβαίνει αυτό νομίζω. Post 1061 και 1066, στο αυτόματο αυτές Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Post 1061 και 1066, στο αυτόματο αυτές Sent from my iPad using Tapatalk Μου κάνει εντύπωση αυτό γιατί στο plus που έχω αλλάζουν κανονικά τα εξιφ όταν πατάω εστίαση σε πιο φωτεινό σημείο πχ. Παρόλα αυτά είχα δοκιμάσει τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις σε χειροκίνητο και αυτόματο με έντονη διαφορά στο αποτέλεσμα. Λογικά στο αυτόματο τραβάει κάπως σαν hdr απ ότι κατάλαβα, οπότε ίσως για μικρές διαφορές να τροποποιεί μέσα στο hdr τα στοιχεία χωρίς να αλλάζει τα εξιφ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Πραγματικά το έκανα και γω, και νομίζω ότι είναι άλλο τηλέφωνο! Πας developer options και κει που λέει για animations και έχει 3 επιλογές στο 1x, τις βάζεις στο μισό. Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει τις λειτουργίες προγραμματιστη, πας στο built number και το πατάς κάμποσες φορές, και... Voila Το τηλέφωνο πάει πιο γρήγορα τώρα ή έιναι ιδέα μου; Επειδή δεν έχω τόσο προχωρημένες γνώσεις, τι ακριβώς κάναμε μειώνοντας την κλίμακα κίνησης παραθύρου - κίνησης μετάβασης και διάρκειας κινούμενων εικόνων από το 1.0x στο 0.5x; Εννοώ που τα συναντάμε αυτά; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αυτά ρυθμίζουν την χρονική διάρκεια που κάνει το κινητό τα διάφορα transiet effects. (εναλλαγές οθόνης, animations κλπ.) Προσθέτει μία χρονική καθυστέρηση για τα οπτικά αυτά εφέ ώστε να γίνει πιο όμορφη στο μάτι η χρήση του κινητού. Μπορείς να τα κλείσεις και τελείως ώστε να μην κάνει τα εφέ αυτά και να γίνει ακόμη πιο γρήγορη η χρήση του, σε βάρος όμως της "αίσθησης" που θα σου δίνει. Θα γίνει δηλαδή πιο ξερό το κινητό οπτικά στην λειτουργία του. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ με τίποτα μα με τίποτα να ρυθμίσω από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της συσκευής το Gmail μου καθώς και το εταιρικό μου mail; exchange Ενώ με τις ίδιες ρυθμίσεις στο Google έχω και τα δύο account σε αυτό της συσκευής τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ με τίποτα μα με τίποτα να ρυθμίσω από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της συσκευής το Gmail μου καθώς και το εταιρικό μου mail; exchange Ενώ με τις ίδιες ρυθμίσεις στο Google έχω και τα δύο account σε αυτό της συσκευής τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Είχα το ίδιο θέμα για το yahoo, η λύση ήταν να επιλέξω να επιτρέπει sign in και μέσω άλλων εφαρμογών. Γράψε στο google search, Gmail secure apps και λογικά θα σε πάει σε αυτήν την επιλογή Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αυτά ρυθμίζουν την χρονική διάρκεια που κάνει το κινητό τα διάφορα transiet effects. (εναλλαγές οθόνης, animations κλπ.) Προσθέτει μία χρονική καθυστέρηση για τα οπτικά αυτά εφέ ώστε να γίνει πιο όμορφη στο μάτι η χρήση του κινητού. Μπορείς να τα κλείσεις και τελείως ώστε να μην κάνει τα εφέ αυτά και να γίνει ακόμη πιο γρήγορη η χρήση του, σε βάρος όμως της "αίσθησης" που θα σου δίνει. Θα γίνει δηλαδή πιο ξερό το κινητό οπτικά στην λειτουργία του. Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση.:rolleyes: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts