bill_thes Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Εντωμεταξυ έβαλα για να δω αν μπορώ να συνηθίσω για πλήκτρο πλοήγησης το κάτω κουμπί αντί τα πλήκτρα στην οθόνη και έπειτα από 3 μέρες μπορώ να πω ότι είναι απίστευτα βολικό Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Ποιες 3 μέρες,.. εγώ στα 3 πρώτα λεπτά το συνήθισα, πάει μόνο του το δάχτυλο. Μεγάλη ευκολία κι ευτυχώς που βάλανε αυτή τη λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Με την μπαταρία, είστε ευχαριστημένοι; εγώ όχι και τόσο, μιλάω πάντα με το iPhone που είχα πριν. Πάντως, ας όψεται το Fast Charge ! φορτίζει απίστευτα γρήγορα, συνήθως το αφήνω να πάει μέχρι 90%.. Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Με την μπαταρία, είστε ευχαριστημένοι; εγώ όχι και τόσο, μιλάω πάντα με το iPhone που είχα πριν. Πάντως, ας όψεται το Fast Charge ! φορτίζει απίστευτα γρήγορα, συνήθως το αφήνω να πάει μέχρι 90%.. γιατί δεν το φορτίζεις φουλ; αυτό το 10% που χάνεις είναι περίπου μια ώρα ομιλία:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 γιατί δεν το φορτίζεις φουλ; αυτό το 10% που χάνεις είναι περίπου μια ώρα ομιλία:rolleyes: Αν δεν κάνω λάθος ιδανικά πρέπει να φορτίζουμε τα κινητά μέχρι 90%, να μη πέφτει κάτω από 15% και με αργό φορτιστή. Οπότε χάνεις σε ώρα ομιλίας και κερδίζεις σε "χρονο" μπαταρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Σε χρόνους iphone, το P10 μου βγάζει μέσο όρο 6:50 ώρες χρήσης και 4:20 ώρες οθόνης με 60% 4G - 40% Wifi. Άμα ρίξω τα data σε 3G αντέχει πολύ παραπάνω η μπαταρία Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Αν δεν κάνω λάθος ιδανικά πρέπει να φορτίζουμε τα κινητά μέχρι 90%, ! Δε νομίζω πως έχει νόημα να το κάνεις αυτό. Έτσι κι αλλιώς στο 100 σταματάει απο μόνη της η φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Ποιες 3 μέρες,.. εγώ στα 3 πρώτα λεπτά το συνήθισα, πάει μόνο του το δάχτυλο. Μεγάλη ευκολία κι ευτυχώς που βάλανε αυτή τη λειτουργία Εγώ το έχω συνηθίσει τόσο πολύ, που όταν χρησιμοποιώ το tablet μου (tab s2) από συνήθεια κάνω 'ταπ' στο κεντρικό κουμπί για να πάω πίσω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Σκέφτομαι να του κάνω root, έχει κάνει κάνεις; Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Πως βλέπετε το SOT; έχετε κατεβάσει κάποιο πρόγραμμα για τη μπαταρία; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Πως βλέπετε το SOT; έχετε κατεβάσει κάποιο πρόγραμμα για τη μπαταρία; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Gsam battery, το καλύτερο Βέβαια έχει το κινητό από μόνο του και μέσα στις ρυθμίσεις - μπαταρία τις ώρες οθόνης Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Δουλεύω το πληκτρολόγιο SwiftKey, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιώ την δόνηση όταν γράφω; έχω ψάξει παντού! Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βρήκα, δε παίζει να ήταν πιο κρυμενο και εγω αυτές τις ρυθμισεις έχω αλλα δεν έχω δονηση. κοιτα στις ρυθμισεις δονησης του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Νομίζω οτι το έχει ήδη βρει ο φίλος. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Φίλε Glx90, όπως τα λέει ο fanatikos είναι, στο Screentshot, είχα βάλει ήδη τη ρύθμιση. Αγαπητέ dgeorge4, ευχαριστώ πολύ για το App. Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Εν τω μεταξύ έτρεξα πάλι το Androbench και μου έβγαλε 886MB/s στο Sequential Read :lol::D Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (edited) Καλημέρα σας. Τελικά το πρόβλημα με το play store πως λύνεται; Σήμερα το παρατήρησα και στη συσκευή μου! Μονο μετα απο επανεκκίνηση κατεβάζει Edited September 18, 2017 by Minas_Kriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Παιδιά εσείς την κάμερα σε τι ανάλυση την έχετε;Έχετε δει διαφορά από τα 20 στα 12 mp?Λέω να το αφήσω στα 12 γτ στα 20 δεν έχουμε zoom! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 12 την εχω από την αρχή Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 12 την εχω από την αρχή Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Βλέπεις κάποια διαφορά σε ποιότητα 12 με 20?Εγώ τραβάω δύο ιδιες φώτο στις δύο αυτές αναλύσεις και διαφορά δεν βλέπω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Βλέπεις κάποια διαφορά σε ποιότητα 12 με 20?Εγώ τραβάω δύο ιδιες φώτο στις δύο αυτές αναλύσεις και διαφορά δεν βλέπω! Δεν εχει διαφορά, τράβα στα 12, επιπλέοντα με το 2χ zoom μπορείς να βγάλεις ωραία καδρα PS. Με τρώει να κάνω root :) Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Δεν εχει διαφορά, τράβα στα 12, επιπλέοντα με το 2χ zoom μπορείς να βγάλεις ωραία καδρα PS. Με τρώει να κάνω root :) Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Ναι κ εγώ αυτής της άποψης είμαι!!Όσον αφορά το root ,δεν σε ικανοποιεί η συμπεριφορά του κινητού; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ναι κ εγώ αυτής της άποψης είμαι!!Όσον αφορά το root ,δεν σε ικανοποιεί η συμπεριφορά του κινητού; Αψογο είναι, stock firmware θέλω να παραμείνω, απλά θέλω να περάσω το automate που κάνει κάποιους αυτοματισμους στο κινητό, πχ να είναι πάντα κλειστό το GPS και όταν ανοίγω του χάρτες να ανοίγει αυτόματα ή πχ όταν μπαίνω στο σπίτι να μπαίνει σε airplane mode με WiFi καθώς έχω Vowifi. Είναι ωραία tweaks αυτά(και πολλά άλλα) , πιο πολύ για τη μπαταρία Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Αψογο είναι, stock firmware θέλω να παραμείνω, απλά θέλω να περάσω το automate που κάνει κάποιους αυτοματισμους στο κινητό, πχ να είναι πάντα κλειστό το GPS και όταν ανοίγω του χάρτες να ανοίγει αυτόματα ή πχ όταν μπαίνω στο σπίτι να μπαίνει σε airplane mode με WiFi καθώς έχω Vowifi. Είναι ωραία tweaks αυτά(και πολλά άλλα) , πιο πολύ για τη μπαταρία Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Ναι σε καταλαβαίνω!Απλά πρόσεχε με το root ,γτ εγώ μια φορά έκανα χαζομάρα και παραλίγο να το brickαρω!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ναι σε καταλαβαίνω!Απλά πρόσεχε με το root ,γτ εγώ μια φορά έκανα χαζομάρα και παραλίγο να το brickαρω!! Μπα εγώ το έχω στανταρακι ότι θα το μπρικαρω, αυτό που ψάχνω είναι αν επανέρχεται στην εργοστασιακή κατάσταση για να μη χάνεται η εγγύηση Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μπα εγώ το έχω στανταρακι ότι θα το μπρικαρω Sent from my Huawei P10 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπα εγώ το έχω στανταρακι ότι θα το μπρικαρω, αυτό που ψάχνω είναι αν επανέρχεται στην εργοστασιακή κατάσταση για να μη χάνεται η εγγύηση Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Χαχα δεν brickαρει τόσο εύκολα!!Και πατάτα να κάνεις επαναφέρεται!Απλά θέλει δουλίτσα μετά! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Άμα δεν ξεκλειδώσετε το boot, root δεν βλέπετε! Ξεκλειδώνοντας το boot (μέσω της μαμάς HUA), λογικά χαιρετάτε και την εγγύηση γιατί δίνετε το imei. Και πάει λέγοντας. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts