bill_thes Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Θα έλεγα 12MP πάντα. Ειδικά στο έγχρωμο.. Πάντως ο μονόχρωμος αισθητήρας σειράς imx3xx είναι αισθητά καλύτερος από τον έγχρωμο imx3xx και δεν μιλάω μόνο για low light όπου σαφώς έχει το πλεονέκτημα της έλλειψης του rgb φίλτρου... Μάλλον το άφησαν για βελτίωση για το mate 10. Εκεί η κάμερα δεν θα παίζεται αν συνδυαστεί και με ένα f1. 8 θα είναι άλλο πράγμα Θα συμφώνησε και εγώ για τα 12. Δεν έχω δει κάτι ουσιαστικό τραβώντας το ίδιο ακριβώς κάδρο στα 20. Πάντα για έγχρωμη. Στην ασπρόμαυρη έχει διαφορά. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Μάλιστα.. ευχαριστώ για τις απόψεις Επίσης για τη φόρτιση τι γνώμη έχετε; Αυτός της συσκευασίας παραείναι γρήγορος, όποτε τον συνδέω γράφει στην οθόνη κλειδώματος ''υπερταχεία φόρτιση'' Αν βάλω εναν πιο αργό (1.0 Α) που εχω απο άλλη συσκευή, θα ειναι καλύτερα; Θα κάνει καλό για τη μπαταρία σε βάθος χρόνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 πως δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Μάλιστα.. ευχαριστώ για τις απόψεις Επίσης για τη φόρτιση τι γνώμη έχετε; Αυτός της συσκευασίας παραείναι γρήγορος, όποτε τον συνδέω γράφει στην οθόνη κλειδώματος ''υπερταχεία φόρτιση'' Αν βάλω εναν πιο αργό (1.0 Α) που εχω απο άλλη συσκευή, θα ειναι καλύτερα; Θα κάνει καλό για τη μπαταρία σε βάθος χρόνου; Αναμφισβήτητα! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Αναμφισβήτητα! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. ωραία.. θέλει βέβαια 3+ ώρες για να φορτίσει αλλά τι να κάνουμε έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το γυαλί; http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-PRO-0-2-mm-2-5D-Tempered-Glass-Phone-Screen-Protectors-For-HUAWEI-P10-/162434803000?hash=item25d1de6538:g:AMUAAOSwSlBYy82h δείχνει να κάθεται καλά στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 bill_thes από θέμα κάμερας πως σου φαίνεται; Ρωτάω γιατί βλέπω ότι ποστάρεις και στο άλλο θέμα με τις φωτο κι έχεις αλλάξει κάποιες συσκευές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 bill_thes από θέμα κάμερας πως σου φαίνεται; Ρωτάω γιατί βλέπω ότι ποστάρεις και στο άλλο θέμα με τις φωτο κι έχεις αλλάξει κάποιες συσκευές.. ακόμα δεν πρόλαβα να τεστάρω, θα βγω απόψε μάλλον για δοκιμή και θα ανεβάσω μερικά δείγματα στο γνωστό νήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Oκ! Ειναι η συσκευη που κοιταω να παω και με καλυπτει σε ολα απ οσα διαβαζω αλλα ερχομενος απο LG G4 εχω καποιες απαιτησεις απο καμερα!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 ωραία.. θέλει βέβαια 3+ ώρες για να φορτίσει αλλά τι να κάνουμε έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το γυαλί; http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-PRO-0-2-mm-2-5D-Tempered-Glass-Phone-Screen-Protectors-For-HUAWEI-P10-/162434803000?hash=item25d1de6538:g:AMUAAOSwSlBYy82h δείχνει να κάθεται καλά στην οθόνηΣτο 10αρι δεν έχω δοκιμάσει για 2 λόγους. 1. Είχε από την μαμά του ζελατίνα & 2. Στο 9αρι που το είχα δοκιμάσει ήταν χάλι μαύρο (όπως και όποιο άλλο γυαλί δοκίμασα). Και εκεί (στο 9αρι δηλαδή) και εδώ έμεινα στην ζελατίνα. Αν όμως κάνεις την κίνηση θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον το αποτέλεσμα γιατί όπως και να το κάνουμε το γυαλί είναι άλλη φάση! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Στο 10αρι δεν έχω δοκιμάσει για 2 λόγους. 1. Είχε από την μαμά του ζελατίνα & 2. Στο 9αρι που το είχα δοκιμάσει ήταν χάλι μαύρο (όπως και όποιο άλλο γυαλί δοκίμασα). Και εκεί (στο 9αρι δηλαδή) και εδώ έμεινα στην ζελατίνα. Αν όμως κάνεις την κίνηση θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον το αποτέλεσμα γιατί όπως και να το κάνουμε το γυαλί είναι άλλη φάση! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Μάλλον θα μείνω με την εργοστασιακή ζελατίνα κι εγω, δεν θα το ρισκάρω.. αν βγει μάπα το γυαλί μετά θα έχω χαραμίσει και τη ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Πιθανων θα παρω και εγω το p10 για δυο κυριους λογους. Το wifi calling της cosmote (προβληματικο σημα στο σπιτι με ολους τους παροχους) και επειδη ειναι λεπτη, κομψη, βολικη, ελαφρια συσκευη για καθηνερινη χρηση,τσεπη ή τσαντακι ωμου κλπ. Επειδη περναω πολλες ωρες browsing απο το wifi στο σπιτι,για τον σκοπο αυτο εχω το θηριακι σε θεμα μπαταρια oukitel k6000 pro σε flight mode(6080mah,3 GB ram,android 7, 5,5'' FHD οθονη,140 ευρω περιπου,12-13 ωρες sot με wifi). Σε flight mode μεσα στο σπιτι θα εχω και το p10 οποτε ακτινοβολια τελος. Εκτος σπιτιου φυσικα θα ειναι η συσκευη που θα χρησιμοποιω. Για καποιο ανεξηγητο λογο,αντιπαθω τα samsung παρολο που το s8 ειναι κομψοτεχνημα στο θεμα οθονης. Και το p10 ομως με την αποκρυψη των soft buttons πιστευω θα μου δωσει μεγαλυτερο οφελιμο ευρος οθονης απο κλασικη 5,1" οθονη. Καλως ή κακως ο αντιχειρας καταλαμβανει μερος της οθονης. Σε συνδυασμο με nova prime και αποκλειστικη λειτουργια μεσω χειρονομιων,θα το εχω ταχυτατο στη χρηση (ειμαι 3-4 χρονια με nova και δεν ξαναγυρισα σε εργοστασιακο launcher ποτε). Αυριο θα παω μια βολτα απο cosmote. Φοβαμαι σκρουτζομαγαζα λογω ενδεχομενης ασυμβατοτητας με wifi calling της cosmote συν οτι δεν εχω το πλεονεκτημα πολλων ατοκων δοσεων. Απο χρωμα... Μαυρο για πρωτη φορα μετα απο δυο ασπρα και ενα ασημο-σαμπανιζε smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Καλημέρα! Λοιπόν πάλι θα ρωτήσω κάτι για την ελαιοφοβικη επίστρωση, να με συγχωρείτε αλλά είμαι λίγο ψειρας! Έκανα μια ερώτηση στο fb της Huawei Hellas και μου είπαν ότι το p10 έχει κανονικά την επίστρωση. Έχει βγάλει κάποιος την ζελατίνα να το επιβεβαιώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Καλημέρα! Λοιπόν πάλι θα ρωτήσω κάτι για την ελαιοφοβικη επίστρωση, να με συγχωρείτε αλλά είμαι λίγο ψειρας! Έκανα μια ερώτηση στο fb της Huawei Hellas και μου είπαν ότι το p10 έχει κανονικά την επίστρωση. Έχει βγάλει κάποιος την ζελατίνα να το επιβεβαιώσει; Μιας και με ρώτησες για τις φωτογραφίες.. αν είσαι του καλλιτεχνικού και του νυχτερινού παρτο χθες κιόλας. Έχει πολλά προγράμματα μακράς έκθεσης και όρεξη να χεις να τραβάς αστέρια, φώτα αυτοκινήτων κλπ. Στο αυτόματο νύχτα ο μονόχρωμος τα πάει εξαιρετικά, αρκεί να υπάρχει λίγο φως.. ο έγχρωμος βγάζει παραπάνω θόρυβο. Επαναλαμβάνω όμως πως σε manual και night mode μεταμορφώνεται ριζικά, αρκεί να έχεις στήριγμα/τριποδάκι Οι ημερήσιες είναι πολύ καλές αλλά τις βγάζει κάπως υπερφωτισμένες, με ντάλα ήλιο εγω κατεβάζω λίγο την έκθεση να φανταστείς για να μη την κάψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Σ ευχαριστώ για το mini review! Την νύχτα όταν θέλω να τραβήξω κάποια συνήθως πάω σε manual ρυθμίσεις. Και στο lg g4 που έχω πολύ σπάνια τραβούσα αυτόματα στο βράδυ. Παιδιά σκυλιά κτλ δεν έχω ώστε να θέλω πολύ γρήγορο focus στις αυτόματες φωτο όπως πχ τα galaxy. Απλά σε κάποια δείγματα,όσο έχω δει στο ίντερνετ, βλέπω λίγο ότι είναι πιο soft μπορώ να πω στις λεπτομέρειες δεν είναι τόσο sharp. Αλλά απ οτι καταλαβαίνω είναι σίγουρα στο top 5 με τις καλύτερες κάμερες από τις νέες ναυαρχίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Σ ευχαριστώ για το mini review! Την νύχτα όταν θέλω να τραβήξω κάποια συνήθως πάω σε manual ρυθμίσεις. Και στο lg g4 που έχω πολύ σπάνια τραβούσα αυτόματα στο βράδυ. Παιδιά σκυλιά κτλ δεν έχω ώστε να θέλω πολύ γρήγορο focus στις αυτόματες φωτο όπως πχ τα galaxy. Απλά σε κάποια δείγματα,όσο έχω δει στο ίντερνετ, βλέπω λίγο ότι είναι πιο soft μπορώ να πω στις λεπτομέρειες δεν είναι τόσο sharp. Αλλά απ οτι καταλαβαίνω είναι σίγουρα στο top 5 με τις καλύτερες κάμερες από τις νέες ναυαρχίδες. είναι πιο σοφτ απο s7 και πιο sharp απο g4 για να σου δώσω να καταλάβεις.. κάπου ενδιάμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Θα με καλυψει και με το παραπάνω λοιπόν αφού έχω μείνει ευχαριστημένος από το g4.. Και πάλι σ ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) Τελικα το πηρα το τουμπανακι σε μαυρο χρωμα,απο καταστημα cosmote στα 599ευρω και ατοκες (εως 36 δινουν παντως) . Εχει την δωρεαν επεκταση εγγυησης στα 3 ετη συνολο. Πολυ καλο αυτο. Πηρα ενα τζαμακι που φυσικα δεν κολλαει καλα περιμετρικα αλλα ειναι μονο οπτικο το θεμα. Καμια δυσλειτουργια. Επισης,πηρα μια διαφανη πολυ λεπτη σιλικονατη θηκη πλατης οποτε το κινητο εμεινε λεπτουλικο και δεν γλυστραει τοσο ευκολα. Με 4 ευρω απο MrGadget η θηκη. Αυτα για αρχη, γιατι τωρα θα σηκωσω ολο το ebay για αυτα τα πραματακια... Η εργοστασιακη ζελατινα αφαιρεθηκε στα δυο πρωτα λεπτα. Στις ακρες τις φαινεται σαν να ειχε αρχισει να ξεκολλαει.την εβγαλα και σε δευτερολεπτα κολλησα το τζαμακι οποτε δεν ειναι δυνατον να ξερω για επιστρωση κλπ μιας και δεν αγγιξα οθονη. Τα τζαμακια μου εχουν σωσει ολα μου τα κινητα και δεν τα αλλαζω με τιποτα. Εκανα και το γνωστο androbench και μου βγαλε 759,32 ΜΒ οποτε για στατιστικους λογους,λεμε οτι εχω και εγω καποια απο τις καλες μνημες. Μου βγαλε ενα update 245MB το οποιο κατεβασα και τωρα εχω την εκδοση με αριθμο VTR-L09C432B113. Ο αισθητηρας αποτυπωματος ειναι εξωφρενικα γρηγορος. Η συσκευη ειναι το ιδανικο μεγεθος και παχος για το χερι μου. Η επεκταση της εγγυησης γινεται μεσα απο της εφαρμογη της Huawei και αφου κανουμε λογαριασμο με το email μας. Επειδη ακομα στηνω το τηλεφωνο και θα δοκιμασω πριν απ ολα το wifi calling δεν εχω ψαξει σχεδον τιποτα. Σαν πρωτη αισθηση το κινητο ειναι τρομακτικα γρηγορο και πολυ ωραια οθονη. Η συσκευασια ειχε μεσα φορτιστη,ακουστικα,καρφιτσα, οδηγιες. Πολυ ωραια συσκευασια. Edited August 24, 2017 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 καλορίζικο φίλε.. θα σου βγάλει άλλες δυο ενημερώσεις λογικά γιατί είσαι λίγο πίσω. Η B162 είναι η τελευταία είναι branded ή ελεύθερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Τελικα το πηρα το τουμπανακι σε μαυρο χρωμα,απο καταστημα cosmote στα 599ευρω και ατοκες (εως 36 δινουν παντως) . Εχει την δωρεαν επεκταση εγγυησης στα 3 ετη συνολο. Πολυ καλο αυτο. Πηρα ενα τζαμακι που φυσικα δεν κολλαει καλα περιμετρικα αλλα ειναι μονο οπτικο το θεμα. Καμια δυσλειτουργια. Επισης,πηρα μια διαφανη πολυ λεπτη σιλικονατη θηκη πλατης οποτε το κινητο εμεινε λεπτουλικο και δεν γλυστραει τοσο ευκολα. Με 4 ευρω απο MrGadget η θηκη. Αυτα για αρχη, γιατι τωρα θα σηκωσω ολο το ebay για αυτα τα πραματακια... Η εργοστασιακη ζελατινα αφαιρεθηκε στα δυο πρωτα λεπτα. Στις ακρες τις φαινεται σαν να ειχε αρχισει να ξεκολλαει.την εβγαλα και σε δευτερολεπτα κολλησα το τζαμακι οποτε δεν ειναι δυνατον να ξερω για επιστρωση κλπ μιας και δεν αγγιξα οθονη. Τα τζαμακια μου εχουν σωσει ολα μου τα κινητα και δεν τα αλλαζω με τιποτα. Εκανα και το γνωστο androbench και μου βγαλε 759,32 ΜΒ οποτε για στατιστικους λογους,λεμε οτι εχω και εγω καποια απο τις καλες μνημες. Μου βγαλε ενα update 245MB το οποιο κατεβασα και τωρα εχω την εκδοση με αριθμο VTR-L09C432B113. Ο αισθητηρας αποτυπωματος ειναι εξωφρενικα γρηγορος. Η συσκευη ειναι το ιδανικο μεγεθος και παχος για το χερι μου. Η επεκταση της εγγυησης γινεται μεσα απο της εφαρμογη της Huawei και αφου κανουμε λογαριασμο με το email μας. Επειδη ακομα στηνω το τηλεφωνο και θα δοκιμασω πριν απ ολα το wifi calling δεν εχω ψαξει σχεδον τιποτα. Σαν πρωτη αισθηση το κινητο ειναι τρομακτικα γρηγορο και πολυ ωραια οθονη. Η συσκευασια ειχε μεσα φορτιστη,ακουστικα,καρφιτσα, οδηγιες. Πολυ ωραια συσκευασια. καλοριζικο φιλε μου,και να το χαρεις...χωρις να θελω να επεμβω στα οικονομικα....δεν ειναι αμαρτια τα 200 ευρω επιπλεον....???:blink: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) Σας ευχαριστω. 413 ειχε μονο το χρυσο. 507 το φθηνοτερο μαυρο σε σκρουτζομαγαζο. Ηθελα να ειμαι σιγουρος για το wifi calling αλλιως δεν θα ασχολιομουν. Αδικα ειναι ακομα και τα 400 αν σκεφτεις ποσο λιγο κοστιζει η κατασκευη και τα υλικα. Δεδομενου οτι πουλησα αμεσως και το z1 compact μου,συν τις δοσεις, οσο να ναι δεν μου φυγαν 600 ευρω απο την τσεπη με την μια. Ειχα καποτε σκασει 600 για xperia s που με σημερα δεδομενα ειναι αδυναμη συσκευη. Και παλιοτερα για ΝΟΚΙΑ 6600... Το ελευθερο ή branded τι σημαινει; ΥΓ:Μολις μου βγαλε την Β150, περιπου 1,1 GB μεγεθος Edited August 24, 2017 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Το ελευθερο ή branded τι σημαινει; βγάζει το λογότυπο της κοσμοτε στην εκκίνηση; έχει εφαρμογές της εταιρείας μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 βγάζει το λογότυπο της κοσμοτε στην εκκίνηση; έχει εφαρμογές της εταιρείας μέσα; Δεν εχει τιποτα τετοιο μεσα,ουτε στην εκκινηση. Πανω αριστερα στην οθονη γραφει COSMOTE GR αλλα νομιζω ειναι απλα ο παροχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Δεν εχει τιποτα τετοιο μεσα,ουτε στην εκκινηση. Πανω αριστερα στην οθονη γραφει COSMOTE GR αλλα νομιζω ειναι απλα ο παροχος οχι αυτό το βγάζει σε όλα (απενεργοποιειται αν θες) οπότε κομπλέ.. τσέκαρε για αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) οχι αυτό το βγάζει σε όλα (απενεργοποιειται αν θες) οπότε κομπλέ.. τσέκαρε για αναβάθμιση Ηδη εβγαλε την 150 με μεγεθος 1,1 GB οποτε εχουμε δρομο ακομα Edited August 24, 2017 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Σας ευχαριστω. 413 ειχε μονο το χρυσο. 507 το φθηνοτερο μαυρο σε σκρουτζομαγαζο. Ηθελα να ειμαι σιγουρος για το wifi calling αλλιως δεν θα ασχολιομουν. Αδικα ειναι ακομα και τα 400 αν σκεφτεις ποσο λιγο κοστιζει η κατασκευη και τα υλικα. Δεδομενου οτι πουλησα αμεσως και το z1 compact μου,συν τις δοσεις, οσο να ναι δεν μου φυγαν 600 ευρω απο την τσεπη με την μια. Ειχα καποτε σκασει 600 για xperia s που με σημερα δεδομενα ειναι αδυναμη συσκευη. Και παλιοτερα για ΝΟΚΙΑ 6600... Το ελευθερο ή branded τι σημαινει; ΥΓ:Μολις μου βγαλε την Β150, περιπου 1,1 GB μεγεθος branded ειναι να ειναι απο εταιρεια κινητης,δηλαδη στην αρχη να βγαζει το λογοτυπο της και να εχει εφαρμογες.....μεσα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 branded ειναι να ειναι απο εταιρεια κινητης,δηλαδη στην αρχη να βγαζει το λογοτυπο της και να εχει εφαρμογες.....μεσα.... Οπως προειπα πιο πανω,δεν εχει τπτ τετοιο μεσα ουτε στην εκκινηση παρολο που θεωρητικα εχει εγκατεστημενο λογισμικο απο την ιδια την cosmote μεσα για το wifi calling. Αλλιως θα πρεπε να παω σε Γερμανο για εγκατασταση μου ειπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts