mose Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Όχι ακόμα, αλλά ας ελπίσουμε να μην αργήσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Αυτο πιστευω κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Ακομα βλεπω να ερθει η pie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Καλησπέρα σας, υπάρχει δυνατότητα να βάλω τον Google dialer? Η κάτι αντίστοιχο. Διότι το κινητό απευθύνεται στον πατέρα μου, κ δεν τον βολεύει αυτός που ήδη έχει διότι δεν του εμφανίζει τις τελευταίες κλήσεις κ τις επαφές όπως ο άλλος. Ουσιαστικά επειδή είναι σαν λίστα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Καλησπέρα σας, υπάρχει δυνατότητα να βάλω τον Google dialer? Η κάτι αντίστοιχο. Διότι το κινητό απευθύνεται στον πατέρα μου, κ δεν τον βολεύει αυτός που ήδη έχει διότι δεν του εμφανίζει τις τελευταίες κλήσεις κ τις επαφές όπως ο άλλος. Ουσιαστικά επειδή είναι σαν λίστα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Το google dialler θα το βρεις στο xda σε apk . Μάλιστα ο developer κάνει συνέχεια και τις αναβαθμίσεις , αρκεί να παρακολουθείς το θέμα και να κατεβάζεις το νέο apk. Το χρησιμοποιούσα στο xz1 που είχα. Αλλά στο p10 της γυναίκας μου δεν δούλεψε ποτέ σωστά λόγω emui . Αν κανείς στο google αναζητήσει google dialler xda θα το βρεις . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Και το xperia xz1 παντως που αναφερες ειναι πολυ καλο τηλεφωνο ειδικα στην τιμη των 229 που το εχουν βαλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Καλή Σαρακοστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Ακόμα και το p20 lite θα την πάρει την 9.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 ρε φιλε τι τρελενεσαι. παρει δεν παρει την 9 είναι ένα κινητο 2ετιας πλεον. ας κανει 1 χρονο την δουλεια του ακομη και ας μεινει και στην 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Κάποια πρόταση για δοκιμασμένο tempered glass απο Κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpr Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε pie μέσω του Hicare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mose Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Αντε σιγά σιγά να παίρνουμε και εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpr Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Ξεκίνησε και στην Ελλάδα. Αναβάθμισα εχθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mose Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Σε εμένα δεν ήρθε ακόμα αλλά θέλω να πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να σκάσει μύτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Είθε να έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Καλησπέρα παίδες, χρόνια πολλά. Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το hotspot του κινητού? Όπως και αν το σεταρω καμία συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί. Έχω κάνει reset τα network settings Και Το apn. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philpi Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Καλησπέρα παίδες, χρόνια πολλά. Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το hotspot του κινητού? Όπως και αν το σεταρω καμία συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί. Έχω κάνει reset τα network settings Και Το apn. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά Σ εμένα λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Update Pie Ρε παιδιά έκανα σήμερα το update και στο βίντεο σε πίσω-μπροστά κάμερα η σταθεροποίηση είναι fail. Πριν είχα την δυνατότητα να έχω EIS on/off. Και στις 2 κάμερες. Τώρα δεν έχω την επιλογή. Στα βίντεο έχει πολύ τρέμουλο. Είτε είναι πίσω κάμερα 1080/30fps είτε μπροστά. (Δεν νομίζω (?) να ήταν OIS η σταθεροποίηση που επέλεγα on/off διότι αυτό είναι hardware). Anyway, γιατι συνέβει αυτό? Μπορεί να το τσεκάρει κάποιος? Επίσης το menu της κάμερας μου φαίνεται ότι νάναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpr Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Ούτε σε εμένα εμφανίζει επιλογή σταθεροποίησης. Στα gsmarena και phonearena διαβάζω πως έχει ois. Edited March 25, 2019 by agpr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) OIS έχει....Κάτι κάνανε. Δεν υπάρχει η επιλογή πλέον..Και κάτι άλλο που είδα, όταν τραβάω βίντεο και πατάω pause, κάνει έναν ήχο χαρακτηριστικό, ο οποίος δεν φεύγει όταν παίζεις μετά το βίντεο. Δηλαδή έλεος, κάθε φορά που παίζω ένα βίντεο θα ακούγεται ο ήχος από τα pause που είχα πατήσει όταν το τράβαγα. Edited March 25, 2019 by Magas_28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mose Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Πείτε καμία εμπειρία από pie για εμάς που δεν έχουμε πάρει ακόμα. Και καμιά φώτο με τίποτα αλλαγές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Headman Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Εμένα σήμερα μου έκανε αναβάθμιση την 8.0.0.391 (C02). Αλλάζουν πολλά πράγματα με την pie? Παράθεση HUAWEI P30 PRO (Breathing Crystal) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_lfc Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Έχει πάρει κανείς την 9 να μας πει εντυπώσεις? Πάντως μετά απο 2,5 χρόνια με το κινητό πάει σφαίρα!! Αλλα το P30 pro τα σπάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Smooth όπως ήταν κι με την 8. Ανανεωμένο το emui προς το καλύτερο. Μπαταρία δεν μπορώ να κρίνω γιατί έπαιξα αποκλειστικό δεδομένα από την Παρασκευή που πέρασα την 9. Γενικά έχοντας την συσκευή 15 μήνες έχω να πω τα καλύτερα. Και εγώ θα ήθελα να κινηθώ προς mate 20 pro η αλήθεια είναι είναι λόγο μεγάλης οθόνης και φυσικά κάμερας (σημείο που κατ εμέ χωλαίνει το 10αρι μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Πολύ πλήρες κινητό το mate 20 pro, ειδικά τώρα σε καλό μεταχειρισμένο από 550 ευρώ μέχρι 6 κατοστάρικα ανάλογα, είναι κορυφαία επιλογή σε ιδανικές διαστάσεις. Διαφορετικά Ν9 με πενάκι για τους μυημένους και φυσικά για αυτούς που το θεωρούν απαραίτητο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts