saltofx_v Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Μεγάλη πτώση τιμής!450€ στο Σκρουτζ Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Κακα τα ψέματα. Το Ρ10 δεν ήταν αυτό που έπρεπε ν' ακολουθήσει το εξαιρετικό Ρ8 και το παρα πολύ καλό Ρ9. Καλό, χρυσό και άγιο αλλά κάτι άλλο θα έπρεπε να είναι. Βγήκαν και οι "βρωμες" με τις μνήμες και ήρθε και έδεσε η συνταγή. Sent from my Huawei P9, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 ρε παιδια εχω παρει το P10-VTR L09 64GB,αυτο ειναι το δικαρτο σωστα?οταν λοιπον βαζω την δευτερη καρτα μεσα δεν την αναγνωριζει κ λειτουργει μονο με την πρωτη καρτα.... ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να αλλαξω? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Το δίκαρτο είναι το VTR-L29, αυτό που πήρες είναι το μονόκαρτο απ' όσο ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Το δίκαρτο είναι το VTR-L29, αυτό που πήρες είναι το μονόκαρτο απ' όσο ξέρω Ναι φιλε μου εχεις δικιο,αργησα λιγο να το καταλαβω αλλα μικρο το κακο:O:O:O Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά κρίνοντας από τα lite να υποθέσω ότι και το p10 dual sim καλύπτεται από εγγύηση αντιπροσωπείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιδιά επειδή ψήνομαι για το P10 με έχει προβληματίσει ένα θέμα που υπάρχει με το WiFi του. Αυτό διορθώνεται; Το έχουν παρουσιάσει όλα; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιδιά επειδή ψήνομαι για το P10 με έχει προβληματίσει ένα θέμα που υπάρχει με το WiFi του. Αυτό διορθώνεται; Το έχουν παρουσιάσει όλα; Δε μου χει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f15 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παιδιά επειδή ψήνομαι για το P10 με έχει προβληματίσει ένα θέμα που υπάρχει με το WiFi του. Αυτό διορθώνεται; Το έχουν παρουσιάσει όλα; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε και έμενα μου έχει παρουσιάσει κάτι, όλα δουλεύουν καΐλα (VTR-L29) Dual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Το χτεσινό update πάντως έγραφε μεταξύ των άλλων και βελτίωση του wifi, μπορεί να σχετίζεται με αυτό που λέει ο pektis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 παιδια τι θηκες έχετε βαλει? μπορείται να μου προτείνεται καποια? οπως και καποιο tempered Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 παιδια τι θηκες έχετε βαλει? μπορείται να μου προτείνεται καποια? οπως και καποιο tempered έχω γράψει για θήκη στη σελίδα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Παιδιά επειδή ψήνομαι για το P10 με έχει προβληματίσει ένα θέμα που υπάρχει με το WiFi του. Αυτό διορθώνεται; Το έχουν παρουσιάσει όλα; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλαράκι μην την αγοράσεις. Δεν είναι για σένα αυτή η συσκευή Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Φιλαράκι μην την αγοράσεις. Δεν είναι για σένα αυτή η συσκευή Τι εννοείς δεν είναι για εμένα; Δικαιολόγησε το μου λίγο. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Φιλαράκι μην την αγοράσεις. Δεν είναι για σένα αυτή η συσκευή Επειδή την έχω & εγώ στα υπ όψιν, τι σημαίνει φίλε αυτό με το wifi; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 παιδια τι θηκες έχετε βαλει? μπορείται να μου προτείνεται καποια? οπως και καποιο tempered Οι θήκες είναι περισσότερο θέμα γούστου, προσωπικά σε όλες τις συσκευές μου χρησιμοποιώ και προτείνω αυτή της Spigen. Είναι ότι πιο value for money κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Καλησπερα, απο σημερα νεος κατοχος της συσκευης σε μαυρο.Πανεμορφο κινητο. Εχω την dual sim εκδοση. Edited June 14, 2017 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giovanoudis Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για το P10. Πήγα στο Public για χάζεμα. Όταν μπήκα στις ρυθμίσεις, πάτησα "μπαταρία" και με πέταξε στην αρχική οθόνη. (δεν έμπαινε). Το έκανα 2-3 φορές και πάλι τα ίδια. Σε P9, P9 lite, P10 lite (ρυθμίσεις/μπαταρία) κανένα πρόβλημα. Πήγα στον Κωτσόβολο και πάλι τα ίδια. Αυτό είναι ένδειξη δυσλειτουργίας; Είμαι της άποψης "ότι δουλεύει δεν το πειράζεις". Έχω S2 Plus. Δεν κάνω ενημερώσεις (τις έχω κλειστές) και όλα λειτουργούν τέλεια όπως την πρώτη μέρα. Πολύς κόσμος κάνει αναβαθμίσεις και μετά το μετανιώνει. Εγώ αν το πάρω δεν θέλω να κάνω καμία αναβάθμιση. Σε εσάς, σας εμφανίζει αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Καλησπερα παιδια ,βρηκα οδηγο για root στο Huawei P10 Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Καλησπερα παιδια ,βρηκα οδηγο για root στο Huawei P10 Αυτός είναι ο επίσημος τρόπος από τα πάντα, απλά χάνεις την εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giovanoudis Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για το P10. Πήγα στο Public για χάζεμα. Όταν μπήκα στις ρυθμίσεις, πάτησα "μπαταρία" και με πέταξε στην αρχική οθόνη. (δεν έμπαινε). Το έκανα 2-3 φορές και πάλι τα ίδια. Σε P9, P9 lite, P10 lite (ρυθμίσεις/μπαταρία) κανένα πρόβλημα. Πήγα στον Κωτσόβολο και πάλι τα ίδια. Αυτό είναι ένδειξη δυσλειτουργίας; Είμαι της άποψης "ότι δουλεύει δεν το πειράζεις". Έχω S2 Plus. Δεν κάνω ενημερώσεις (τις έχω κλειστές) και όλα λειτουργούν τέλεια όπως την πρώτη μέρα. Πολύς κόσμος κάνει αναβαθμίσεις και μετά το μετανιώνει. Εγώ αν το πάρω δεν θέλω να κάνω καμία αναβάθμιση. Σε εσάς, σας εμφανίζει αυτό το πρόβλημα; Γεια σας και πάλι. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Με μια επανεκκίνηση και όλα λειτουργούσαν τέλεια. Το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσω για single ή dual. Όσοι έχετε το dual βάλατε 2 sim ή απλά είπατε ας έχει και αυτή τη δυνατότητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Αγορασμένο πριν 2 εβδομάδες από vodafone, το άνοιξα χθες πρώτη φορά γιατί έλειπα και μέχρι σήμερα δεν είχα ιδέα για το θέμα. Ευτυχώς είναι με LDDR4 και UFS 2.1 https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/19894486_10209460634133298_1379883872_n.png?oh=a12a1079d03f76807e91996b12129e8c&oe=59622F06 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 πως μετρατε τις μνημες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Καλησπέρα, έχω honor 8 πιστεύετε αξίζει η μετάβαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 πως μετρατε τις μνημες ? δες 2 σελίδες πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts