Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε στο θέμα.

Εχω μια ερώτηση η οποία ξέρω πως έχει συζητηθεί κι εχει "απαντηθεί" αλλά εγω εξακολουθώ να έχω θέμα.

Οπότε...ΠΟΙΑ ευλογημένη (μην πω αλλη λεξη) έκδοση του cstark έχετε για την κάμερα της google στο κινητο σας.

Γιατι όποια και αν έχω βαλει (ειτε αυτη που κανεις εναλλαγη απο μέσα) είτε αυτές που ηταν δυο εφαρμογές ξεχωριστα, η wide camera δεν ανοιγειΛειτουργεί μόνο η κανονική δηλαδή.

Ρωτάω ακριβώς δηαλδη ποια έχετε απο εκει που τις κατεβάζουμε.

Δεν ξέρω τι παιζει και απορώ γιατι παλιότερα λειτουργούσε κανονικα.(2 ξεχωριστα εικονιδια)...

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων πραγματικα.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

την τελευταια που γραφει csstark normal/wide

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

OXI, αυτό δουλεύω ακομα (4.4.2 σταθερά και πάει :superman: ) ......ειναι ''έρωτας'' το G2 ;) Με έτρωγε το χέρι και ..............ειμουν ανάμεσα σε LG G Flex 2 & LG G6 = πλήρωσα 110€ παραπάνω, αλλά ελπίζω να δικαιωθώ για την απόφαση.

Ενταξει μιλαμε οτι ειναι αλλη κλαση το G6,ειδικα στην καμερα σε σχεση με το παλιο,αλλα μην περιμενεις την ιδια μπαταρια ετσι;με ελαφρια χρηση εμενα βγαζει 5-5.30 ωρες οθονης σε μιαμιση μερα..κοινως σαν το g2 δεν εχει.

Ενταξει μιλαμε οτι ειναι αλλη κλαση το G6,ειδικα στην καμερα σε σχεση με το παλιο,αλλα μην περιμενεις την ιδια μπαταρια ετσι;με ελαφρια χρηση εμενα βγαζει 5-5.30 ωρες οθονης σε μιαμιση μερα..κοινως σαν το g2 δεν εχει.

Με το backup της LG που έχω στo G2 μπορώ να το τρέξω στο G6 ? και να το στήσω όπως το G2 ?

Screenshot_2018-09-27-16-56-07.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Γνώμη μου: Στήστο απ'την αρχή καλύτερα. Οπότε αν έχεις κάποιο θέμα να μην υπάρχει υποψία πως φταίει το backup .

Επαφές κλπ θα υπάρχουν από google(φαντάζομαι τις έχεις συγχρονισμένες).

Με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts μπορείς να πάρεις backup τα αρχεία κλήσης και sms .

Με αυτό πάρε μια λίστα τις εφαρμογές σου αν θες https://play.google.com/store/apps/details?id=de.onyxbits.listmyapps .

Καλορίζικο!!

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Παιδια εσας που εχετε καιρο το κινητο ποσο SOT εχετε; Εμενα ειναι περιπου 4ωρες.
    Το κινητο ειναι ενα χρονο τωρα. Πως μπορω να αλλαξω μπαταρια και ποσο κοστιζει;

• Επισης geekbench εβγαλε 1827 περιπου και 4188. Παει και αλλο;
    Επισης στο αντουτου εβγαλε 153000 αλλα στη επιδοση της rom-ram ελεγε οτι ηταν πανω απο το 22% των κινητων.

• Οσον αφορα την καμερα εβαλα την cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.2t3 και δεν εχει 4Κ βιντεο. Οταν εβαζα την 3.2 wide μου εβγαζε τη πρωτη.

egwwef.jpgegwwef.jpg

Edited by astrovasilis
SONY MOBILE

Με το backup της LG που έχω στo G2 μπορώ να το τρέξω στο G6 ? και να το στήσω όπως το G2 ?

Screenshot_2018-09-27-16-56-07.png

Στο G6 υπαρχει η εφαρμογη LG mobile switch που κανει αυτη τη δουλεια αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει γιατι ηθελα καθαρη εγκατασταση..επισης θα πρεπει στο g2 να κατεβασεις την ιδια εφαρμογη απο το playstore για να επικοινωνησουν τα 2 τηλεφωνα μεταξυ τους..βαζω ενα βιντεακι πιο κατω για να δεις.

Edited by granazias
Edit

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

την τελευταια που γραφει csstark normal/wide

Τελευταία χρονολογικά εννοεις; Την version 4.2t3;

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Γνώμη μου: Στήστο απ'την αρχή καλύτερα. Οπότε αν έχεις κάποιο θέμα να μην υπάρχει υποψία πως φταίει το backup .

Επαφές κλπ θα υπάρχουν από google(φαντάζομαι τις έχεις συγχρονισμένες).

Με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts μπορείς να πάρεις backup τα αρχεία κλήσης και sms .

Με αυτό πάρε μια λίστα τις εφαρμογές σου αν θες https://play.google.com/store/apps/details?id=de.onyxbits.listmyapps .

Καλορίζικο!!

Στο G6 υπαρχει η εφαρμογη LG mobile switch που κανει αυτη τη δουλεια αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει γιατι ηθελα καθαρη εγκατασταση..επισης θα πρεπει στο g2 να κατεβασεις την ιδια εφαρμογη απο το playstore για να επικοινωνησουν τα 2 τηλεφωνα μεταξυ τους..βαζω ενα βιντεακι πιο κατω για να δεις.

Σας ευχαριστώ για την βοηθεια......!!!;)

OXI, αυτό δουλεύω ακομα (4.4.2 σταθερά και πάει :superman: ) ......ειναι ''έρωτας'' το G2 ;) Με έτρωγε το χέρι και ..............ειμουν ανάμεσα σε LG G Flex 2 & LG G6 = πλήρωσα 110€ παραπάνω, αλλά ελπίζω να δικαιωθώ για την απόφαση.

Μααα σαν το τζι2 δεν εχει θα δουλευει οταν ολα τα αλλλα σταματανε.:lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Τελευταία χρονολογικά εννοεις; Την version 4.2t3;

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την 2τ3 20-9-2018

Οκ, κομμένη σημαίνει με το χέρι,είτε σε μαγαζί είτε σπίτι. Από εκεί και πέρα μου κάνει εντύπωση, για βγάλε μια φωτογραφία το sim tray σκέτο πάνω και κάτω και μια με τη σιμ πάνω να δούμε πως κάθεται..

Καλό μήνα,Επειδή μου το ξανα έκανε σου στέλνω φωτό. Μου σηκώνει την κάρτα σιμ από την μεριά μου λέει το σιμ τρει nanosim.

Edited by evankap70

Μπήκα στο CLUB > Ήρθε με android 8 αρχίζει το χτίσιμο.......:D

181.png

Με γειες αρχοντα..φρεσκαδουρα ε;

Δεν ηξερα οτι τα νεα μοντελα ερχονται με την 8αρα.

Εμενα ειχε ερθει με την 7,δοκιμασα την 8 για κανενα μηνα κ ξαναγυρισα πισω γιατι μου εκανε νερα η αποδοση της μπαταριας..εχανα πανω απο μια ωρα οθονης με τις ιδιες εφαρμογες κ χρηση..βεβαια αυτα ειναι γουστα,οποτε κοιτα να το ευχαριστηθεις.

Για οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.

Και φυσικα περιμενω εντυπωσεις σε σχεση με το γερικο G2.

Με γειες αρχοντα..φρεσκαδουρα ε;

Δεν ηξερα οτι τα νεα μοντελα ερχονται με την 8αρα.

Εμενα ειχε ερθει με την 7,δοκιμασα την 8 για κανενα μηνα κ ξαναγυρισα πισω γιατι μου εκανε νερα η αποδοση της μπαταριας..εχανα πανω απο μια ωρα οθονης με τις ιδιες εφαρμογες κ χρηση..βεβαια αυτα ειναι γουστα,οποτε κοιτα να το ευχαριστηθεις.

Για οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.

Και φυσικα περιμενω εντυπωσεις σε σχεση με το γερικο G2.

Ευχαριστω φιλαράκι...! πρώτη ''γεύση'' πολύ καλή ! Τωρα απο την 4.4.2 στην 8.0 καταλαβαίνεις ότι χρειαζετε χρόνο για να δω τα ''βίτσια'' της. :lol: τώρα για photo και video να περάσω την cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.2t3 ??? χωρείς να δω την μαμά !

Edited by mariodj

Ευχαριστω φιλαράκι...! πρώτη ''γεύση'' πολύ καλή ! Τωρα απο την 4.4.2 στην 8.0 καταλαβαίνεις ότι χρειαζετε χρόνο για να δω τα ''βίτσια'' της. :lol: τώρα για photo και video να περάσω την cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.2t3 ??? χωρείς να δω την μαμά !

Σιγουρα θα σου παρει λιγο καιρο να προσαρμοστεις με το νεο λειτουργικο,αλλα γενικα σαν μενου συσκευης ειναι γνωστο.

Εμενα προσωπικα κατι που με χαλασε σε σχεση με την 7,ηταν στο μενου των ενδειξεων της μπαταριας,οτι εγραφε κ ποσο ποσοστο καταναλωνε τις 3 τελευταιες ωρες,που ειχαμε κ στο g2 αν θυμασαι..ενω στην 8 δεν το εχει..ισως ειναι λιγο ανουσιο θα μου πει καποιος,ηταν ομως μια χρησιμη λειτουργια..δεν επηρρεασε βεβαια αυτο την επαναφορα μου στην 7,ηταν καθαρα λογοι αυτονομιας κ οτι δε με τραβηξε ιδιαιτερα η αλλαγη σε 8..δεν ειδα κατι πραγματικα ουσιωδες ωστε να με κρατησει εκει.

Θα μου πεις στερουμαι τις αναβαθμισεις ασφαλειας,αλλα ετσι κι αλλιως δεν κανω συναλλαγες απο το τηλεφωνο.

Για καμερα ναι βαλε εκεινη για αρχη κ βλεπεις αν σε βολευει..βλεπω εισαι ηδη ενημερωμενος..ποσο καιρο μας κατασκοπευεις;χαχαχα!!

Ειναι μια εφαρμογη κ για τις 2 καμερες αλλα θελει να παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις για να βρεις που σου καθεται καλα,σε χαμηλου φωτισμου φωτο κυριως.

Και η μαμα εφαρμογη ομως ειναι πολυ καλη,κυριως η manual ρυθμιση..εκει αν το κατεχεις λιγο κανει θαυματα..

Σε βραδυνες ομως κατα γενικη ομολογια απο πολλους,η gcam ειναι καλυτερη,αν κ στην 8 βελτιωθηκε η μαμα,οχι ομως στα επιπεδα της gcam.

Σιγουρα θα σου παρει λιγο καιρο να προσαρμοστεις με το νεο λειτουργικο,αλλα γενικα σαν μενου συσκευης ειναι γνωστο.

Εμενα προσωπικα κατι που με χαλασε σε σχεση με την 7,ηταν στο μενου των ενδειξεων της μπαταριας,οτι εγραφε κ ποσο ποσοστο καταναλωνε τις 3 τελευταιες ωρες,που ειχαμε κ στο g2 αν θυμασαι..ενω στην 8 δεν το εχει..ισως ειναι λιγο ανουσιο θα μου πει καποιος,ηταν ομως μια χρησιμη λειτουργια..δεν επηρρεασε βεβαια αυτο την επαναφορα μου στην 7,ηταν καθαρα λογοι αυτονομιας κ οτι δε με τραβηξε ιδιαιτερα η αλλαγη σε 8..δεν ειδα κατι πραγματικα ουσιωδες ωστε να με κρατησει εκει.

Θα μου πεις στερουμαι τις αναβαθμισεις ασφαλειας,αλλα ετσι κι αλλιως δεν κανω συναλλαγες απο το τηλεφωνο.

Για καμερα ναι βαλε εκεινη για αρχη κ βλεπεις αν σε βολευει..βλεπω εισαι ηδη ενημερωμενος..ποσο καιρο μας κατασκοπευεις;χαχαχα!!

Ειναι μια εφαρμογη κ για τις 2 καμερες αλλα θελει να παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις για να βρεις που σου καθεται καλα,σε χαμηλου φωτισμου φωτο κυριως.

Και η μαμα εφαρμογη ομως ειναι πολυ καλη,κυριως η manual ρυθμιση..εκει αν το κατεχεις λιγο κανει θαυματα..

Σε βραδυνες ομως κατα γενικη ομολογια απο πολλους,η gcam ειναι καλυτερη,αν κ στην 8 βελτιωθηκε η μαμα,οχι ομως στα επιπεδα της gcam.

Ευχαριστω για της πολύτιμες πληροφορίες....! θα επανέλθω

Καλησπερα στην παρεα. Μετα την τελευταια ενημερωση Οκτωβριου του My Cosmote app. δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη. Η εγκατασταση αποτυγχανει και βγαζει σφαλμα 505. εκανα clear data και clear cache στο play store...εκανα και restart και παλι τιποτα. Ξερει κανεις κατι που να μπορει να με βοηθησει?

Καλησπερα στην παρεα. Μετα την τελευταια ενημερωση Οκτωβριου του My Cosmote app. δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη. Η εγκατασταση αποτυγχανει και βγαζει σφαλμα 505. εκανα clear data και clear cache στο play store...εκανα και restart και παλι τιποτα. Ξερει κανεις κατι που να μπορει να με βοηθησει?
Και κάποιος άλλος νομίζω είχε θέμα με άλλη συσκευή (δες στο θέμα προτάσεις γενικές εφαρμογές).

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Και κάποιος άλλος νομίζω είχε θέμα με άλλη συσκευή (δες στο θέμα προτάσεις γενικές εφαρμογές).

Tapatalked

φιλε μου σε ευχαριστω, αλλα εαν σου πω οτι δεν το βρισκω στο θεμα προτασεις γενικες εφαρμογες? :worry:

Edited by logica1

Δεν εγκαθισταται δεν ενημερωνεται (Huawei p10) οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν καλοδεχουμενη

VU1VZHU.png

Ίδιο θέμα;

Καλημέρα στην παρέα, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ τις άγνωστες πήγες για το LG G6, έχει το android 8

Καλημέρα στην παρέα, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ τις άγνωστες πήγες για το LG G6, έχει το android 8

Μπαινεις ρυθμισεις-δακτυλ.αποτυπωματα κ ασφαλεια-αγνωστες προελευσεις.

Καλη σου μερα!

Ίδιο θέμα;

ναι ιδιο προβλημα με τον φιλο. και αποτι βλεπω στο playstore εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα :mad:

Υπάρχει κάπου link για την cstark 4.1 γιατί ψάχνω και βρίσκω μόνο την 5.1 και δεν δουλεύει η εναλλαγή σε wide angle... Help pleeease

LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro