Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά είχα 2 βδομάδες κοντά να μπω στο νήμα και έχω μείνει παγωτό με αυτά που διαβάζω...

Αρχικά για τα lag που παρουσιάζει το κινητό... 6 μήνες το έχω και τρέχω πολύ πιο βαριές εφαρμογές από το whats up που διάβασα, λαγκάρισμα πάντως δεν έχω δει...Ακόμα και με 85-90% πληρότητα στη ram... Αν πάλι λαγκάρισμα εννοείται το ότι καθυστερεί στο άνοιγμα μιας εφαρμογής ένα κλάσμα του κλάσματος, επειδή δεν φοράει τον 835 πάω πάσο...

Από άποψη σβελτάδας το κινητό είναι καθαρά σε κατηγορία ναυαρχίδας και ας αφήνουμε τις υπερβολές στην άκρη...

Από θέμα αυτονομίας ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση με samsung. Δίπλα σε s7 edge που είχε φίλος μου έχει κρατήσει σταθερά τις επιδόσεις του ίδιες όπως την πρώτη μέρα, ενώ το s7 έχει πέσει εντυπωσιακά. Δεν ξέρω γιατί αλλά αρκετά s7 τα βλέπω έτσι. Προσωπικά με gps και δεδομένα πάντα ανοικτά, όπως επίσης και αρκετές εφαρμογές στο μπακράουντ, στο τέλος τη μέρας μου αφήνει 40% απόθεμα. Με αρκετή χρήση.

Στο θέμα της κάμερας τώρα δεν έχω να πω πολλά. Είναι λίγο πολύ υποκειμενικό θέμα. Συγκριτικά με ένα s8 σε άλλες συνθήκες θα χάσει, σε άλλες θα το ισοπεδώσει. Προσωπικά απεχθάνομαι αυτό που κάνει η samsung στην επεξεργασία των φώτο όπου ανεβάζει θερμότητες και τα λοιπά. Θεωρώ πως χαλάει τη φυσικότητα της λήψης. Η φωτογραφία που θα βγει θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που βλέπεις με τα μάτια σου. Από κει και πέρα μπορείς να την επεξεργαστείς εσύ όπως θες. Μεγάλο φάουλ κατ' εμέ να το κάνει ο λογάριθμος από μόνος του...

Στο manual mode από την άλλη μπορείς να βγάλεις τρομερές λήψεις με λίγη εξάσκηση.

Για τον wide φακό δεν έχω να πω κάτι, αν δεν τον δουλέψεις λίγο δεν μπορείς να τον εκτιμήσεις. Προσωπικά τον λατρεύω.

Στο θέμα της μπροστινής υπάρχει θέμα, αλλά διορθώνεται με την gcam και το hdr+ σε μεγάλο βαθμό.

Γενικά είναι άδικο να αξιολογούμε μια συσκευή βάσει αρχικών επιδόσεων. Μια συσκευή που κάνει και κάποια χρήματα δεν αγοράζεται για 1 μήνα, αλλά για κάναν χρόνο χρήσης τουλάχιστον από τους περισσότερους. Γι αυτό καλό είναι να βλέπουμε και να κρίνουμε βάσει μακροχρόνιων σχετικά επιδόσεων, ώστε να καταλαβαίνουν καλύτερα κι αυτοί που μπαίνουν να διαβάσουν για να κάνουν έρευνα αγοράς.

Η συγκεκριμένη συσκευή που είναι και πολύ όμορφη στο ασημί εκτός των άλλων, πλασάρεται αυτήν τη στιγμή στα 370ε και απλά είναι το απόλυτο vfm.

Απλά να αναφέρω ότι στα 420ε πλασάρεται το Α8 της samsung πλέον που πέραν του ότι αντιγράφει φανερά το design είναι και παρόμοιων επιδόσεων πάνω κάτω και κατώτερο σε κάμερα.

To v30 για το οποίο μιλάτε, όταν σταθεροποιηθεί θα του ρίχνει καπέλο 300ε!!!

Μην είστε υπερβολικοί και πάντα να βλέπετε όλες τις μεταβλητές.

Στο εύρος τιμής που δίδεται το κινητό είναι απλά το κορυφαίο.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νίκο είσαι υπερβολικός!

Έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις το παιδί με το ΝΟΤΕ 8 ή το S8!

Το g6 είπαμε,είναι μόνο για να του τα χώνουμε :rolleyes:

Φιλικά πάντα

Καλά, βγάλε μια φώτο μέσα σε σπίτι ένα παιδί χωρίς φλας και άμα φαίνεται έλα πες μου.

@Voodooman Ευχαριστούμε για τις φώτο! Τέλειος ο μικρός!

@Kostakis77 365 το κινητό, ούτε καν 370! Και εγώ παρόμοιες παρατηρήσεις έχω με εσένα, με μπαταρία έχω πάθει πλάκα βασικά, περίμενα λόγω IPS ότι θα καίει περισσότερο. Ούτε Always On-Display έχω βγάλει, ούτε τίποτα. Τα παιδιά στα φόρουμς κάνουν τρομερή δουλειά και υπάρχουν 3 τουλάχιστον version του Gcam για G6, και η στοκ δεν με χαλάει να σου πω την ημέρα. Αφού τραβάω εναλλασώμενα έτσι για τη φάση! Επίσης το Food της stock είναι πολύ καλό για κοντινά, ειδικά όταν θέλουμε ωραία χρώματα.

Το Α8 υστερεί σε πολλά πράγματα, καμία σχέση σε επιδόσεις, ούτε USB3, ούτε παρόμοια ανάλυση οθόνης, ούτε - ούτε. Κοιτάζει περισσότερο την αγορά των selfie κινητών, που θα εκτιμήσουν τις δυνατότητες των 2 μπροστινών καμερών. Θα με ενδιέφερε περισσότερο αν είχε 2 πίσω. Επίσης από μέγεθος και βάρος, νομίζω είναι αρκετά χειρότερα από το G6.

Δεν έχουν όλοι το μοτίβο σου. Να κυνηγάνε ένα παιδί να το βγάλουν φώτο.

Κοίτα να δεις, το να μιλάω για φωτογραφίες που και τα κινητά των 200 ευρώ βγάζουν καλά δεν είναι νόημα.

Τώρα για τη φώτο παραπάνω , το παιδί κοιτάζει που το βγάζουν φώτο, δεν κινείται και τόσο. Λίγο το χέρι του και είναι θολό.

Εγώ δεν έχω σκοπό να βάλω την κόρη μου εδώ αλλά λέω ότι είδα.

Όσο για το lag, ναι όταν πατάω ένα whatsapp να ανοίξει και βγάζει κλεψύδρα τι να πω ? Ότι πετάει ??

Γιατί θέλετε να μην λένε ότι αρνητικό διαπιστώνουμε σε κάθε συσκευή, πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω. Μπαταρία καλή είχε, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νίκο με το συμπαθειο αλλά κούρασες. Ξέρουμε τι έχουμε αγοράσει. Με το να λέμε τα ίδια και τα ίδια δεν βγαίνει τίποτα.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Νίκο με το συμπαθειο αλλά κούρασες. Ξέρουμε τι έχουμε αγοράσει. Με το να λέμε τα ίδια και τα ίδια δεν βγαίνει τίποτα.

Συμφωνώ, όπως και όσοι θέλουν να αποδείξουν οτι λέω παραμύθια. Συγγνώμη φίλε μου αλλά όταν με αμφισβητεί κάποιος απαντάω. Ειδικά όταν επαναλαμβάνεται και αυτός είτε άλλος με τα ίδια λόγια..

Εξάλλου το φόρουμ είναι και για αυτούς που δεν το έχουν..πραγματικά έχω βαρεθεί να διαβάζω για κάθε κινητό πόσο τέλειο είναι και όταν το παιρνω να τρώω την μία ήττα μετά την άλλη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νίκο είσαι υπερβολικός!

Έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις το παιδί με το ΝΟΤΕ 8 ή το S8!

Το g6 είπαμε,είναι μόνο για να του τα χώνουμε :rolleyes:

Φιλικά πάντα

Οκ συγγνώμη, το g6 γαμει και δέρνει και η κάμερα του κάνει παπάδες. Γιαυτό άλλωστε έχει πάει στον πάτο η τιμή του, επειδή είναι το καλύτερο όλων.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το θέμα με σένα είναι ότι το πήρες 2 φορές.

Φυσικά, και το πήρα επειδή μου αρέσει τρομερά εμφανισιακά, σε αντίθεση με νότε που δε μου αρέσει τόσο.

Απλά την πρώτη φορά ήταν μαύρο και το πήρα για δοκιμή, δε μου άρεσε το χρώμα, ήθελα ασημί. Τώρα το πήρα ασημί αλλά αφού έσκασε η προσφορά με τα mate και αφού έτυχε ένας φίλος να μου ζητήσει το g6 μου τι να έκανα, να μην πάω και σε εκείνο ?

Προσωπικά δεν κολλάω με εταιρίες, μακάρι να είχα τα λεφτά να τα παίρνω όλα χωρίς να σκέφτομαι χασουρα. Τώρα αγοράζω όταν βρίσκω ευκαιρία μόνο..

Ελπίζω να σε κάλυψα και σε αυτό. Θα απολογουμαι τώρα για ότι κάνω επειδή σε μερικούς δεν αρέσουν αυτά που γράφω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμβαίνει τώρα...

Αυτή ήταν η τρίτη λήψη, στις άλλες δύο τον είχα βάλει να πάρει φόρα και να κλωτσήσει την μπάλα. Αλλά τόσο γρήγορη κίνηση σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού ούτε DSLR θα την έπιανε.

Σε αυτήν τον έβαλα να κρατάει κάτι (για να έχει βάρος το χέρι) και να σκύψει να πιάσει την μπάλα. Επίσης καθόλου άσχημα...

IMG_20180213_210830.jpg

Επίσης αυτή η φώτο τώρα που την κατέβασα είναι κακιστη.

Δεν ξανά γράφω φίλοι μου για το g6 αφού σαν ενοχλεί τόσο, αλλά η σύγκριση που κάνω δεν είναι με κάνα Α5..

Συγκρίνω με πιο ακριβά και το λέω από την αρχή, με s8, U11, 5t κλπ.

Ναι είναι πιο ακριβά, αλλά όταν κάποιος ρωτάει αν έχει καλή κάμερα, τι να του πω ? Δώσε 100 ή και 200 παραπάνω να πας σε κάτι πολύ ανώτερο, κακό είναι ?

Καλή συνέχεια από μένα, δε θα σας το χαλάσω άλλο το όνειρο.

Η λεπτολογία έχει και τα όριά της.

Αν ήθελα να βγάζω τον μικρό την ώρα που κλωτσάει την μπάλα μέσα στο σπίτι την νύχτα, θα έστηνα πέντε προβολείς τριγύρω, θα έπαιρνα και μία Hasselblad και θα ήμουν άρχοντας. Η φωτό είναι μία αυθόρμητη φωτό ενός παιδιού που τραβήχτηκε με την πρώτη προσπάθεια. Όποιος ξέρει από επτάχρονα, ξέρει ότι κανένα δεν μπορεί να κάτσει ακίνητο έτσι. Ο μικρός έσκυβε και έπιανε την μπάλα, δεν ήταν ακίνητος.

Είναι πολύ καλή η φωτογραφία; Όχι. Στο κανονικό μέγεθός της έχει θολούρα. Αλλά είναι good enough για πολλές χρήσεις. Ο χώρος είναι υποφωτισμένος, φλας δεν έβαλα και γενικά είναι usable. Να μην λέω ψέματα, περίμενα χειρότερο αποτέλεσμα. Η κάμερα του G6 δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου από την αρχή, μόνο η wide με ξετρέλανε και "απορούσα πώς τόσο καιρό ζούσα χωρίς αυτήν", ήδη με έχει σώσει πολλές φορές. Αλλά η G-camera ανέδειξε τις δυνατότητες του hardware και ο τελευταίος ενδοιασμός μου για το κινητό χάθηκε.

Πριν από 5 μήνες είχα Samsung, πιο πριν Oneplus, σε 1,5 χρόνο θα έχω, πιθανότατα, άλλη μάρκα, σιγά μην κρεμαστώ σε εταιρίες.

Edited by Voodooman

Παραξηγήθηκες ενώ είδες ότι έκανα πλάκα!

Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τις γνώσεις που έχεις εσύ οι άλλοι όσον αφορά στη φωτογραφία.

Το σχόλιο σου "είναι κάκιστη" η φωτογραφία που ανέβηκε πριν είναι τελείως υποκειμενικό,ατυχές και αβάσιμο.

Έβαλα στο άλλο νήμα με τις φώτο μερικές από τη Μαρίνα της Πάτρας οι οποίες μου άρεσαν.Ζήτησα γνώμες,καμία απόκριση.

Το G6 θα μείνει στην ιστορία ως το πρώτο 18:9.

Δεν παίρνουμε κάποιον στο λαιμό μας ούτε κάποιος προτιμάει μία συσκευή έναντι μιας άλλης μόνο με αυτά που διαβάζει εδώ.

Υπάρχουν reviews που κάποιος μπορεί να πάρει τις απαντήσεις του.

Η τιμή του αυτή τη στιγμή είναι άκρως ανταγωνιστική και όπως λέω πάντα, η πτώση της-όπως συμβαίνει συνήθως με τα LG-μπορεί να μην συμφέρει εμάς που αλλάζουμε συχνά συσκευές-εγώ όχι τόσο πια-αλλά τα κάνει προσιτά σε πολύ κόσμο και αυτό είναι ΓΕΝΙΚΟ καλό!

[/color]

Οκ συγγνώμη, το g6 γαμει και δέρνει και η κάμερα του κάνει παπάδες. Γιαυτό άλλωστε έχει πάει στον πάτο η τιμή του, επειδή είναι το καλύτερο όλων.

http://www.androidfinest.com/lg-g6-and-g5-android-o/

Update on 7/2/2018 :

According to LG Italy on Twitter, European LG G6 devices will get the Android 8.0 Oreo update in Second Quarter of 2018. Most likely, G6 Oreo rollout will begin in April/March.

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Η λεπτολογία έχει και τα όριά της.

Αν ήθελα να βγάζω τον μικρό την ώρα που κλωτσάει την μπάλα μέσα στο σπίτι την νύχτα, θα έστηνα πέντε προβολείς τριγύρω, θα έπαιρνα και μία Hasselblad και θα ήμουν άρχοντας. Η φωτό είναι μία αυθόρμητη φωτό ενός παιδιού που τραβήχτηκε με την πρώτη προσπάθεια. Όποιος ξέρει από επτάχρονα, ξέρει ότι κανένα δεν μπορεί να κάτσει ακίνητο έτσι. Ο μικρός έσκυβε και έπιανε την μπάλα, δεν ήταν ακίνητος.

Είναι πολύ καλή η φωτογραφία; Όχι. Στο κανονικό μέγεθός της έχει θολούρα. Αλλά είναι good enough για πολλές χρήσεις. Ο χώρος είναι υποφωτισμένος, φλας δεν έβαλα και γενικά είναι usable. Να μην λέω ψέματα, περίμενα χειρότερο αποτέλεσμα. Η κάμερα του G6 δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου από την αρχή, μόνο η wide με ξετρέλανε και "απορούσα πώς τόσο καιρό ζούσα χωρίς αυτήν", ήδη με έχει σώσει πολλές φορές. Αλλά η G-camera ανέδειξε τις δυνατότητες του hardware και ο τελευταίος ενδοιασμός μου για το κινητό χάθηκε.

Πριν από 5 μήνες είχα Samsung, πιο πριν Oneplus, σε 1,5 χρόνο θα έχω, πιθανότατα, άλλη μάρκα, σιγά μην κρεμαστώ σε εταιρίες.

Οι φωτο που εβγαλες στο αεροδρομιο ειναι πολυ καλες παντως για νυχτερινες..εισαι απο τους τυχερους που επεσαν στην "καλη" παρτιδα καμερων..απο οτι ειδα στις λεπτομερειες των φωτο,το μηκος εστιασης ειναι 4,03mm οποτε λογικα εχεις την wide με τα 2,01mm σωστα;

Οι φωτο που εβγαλες στο αεροδρομιο ειναι πολυ καλες παντως για νυχτερινες..εισαι απο τους τυχερους που επεσαν στην "καλη" παρτιδα καμερων..απο οτι ειδα στις λεπτομερειες των φωτο,το μηκος εστιασης ειναι 4,03mm οποτε λογικα εχεις την wide με τα 2,01mm σωστα;

Σωστά. Σε μερικές λήψεις είχα πετύχει και εγώ το φαινόμενο της "ελαιογραφίας" που αναφέρθηκε, και τοτε άρχισα να ψάχνομαι με την gcam. Από τότε χρησιμοποιώ τη stock εφαρμογή μόνο όταν θέλω ευρυγώνιο ή full manual, για όλες τις άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιώ την gcam.

http://www.androidfinest.com/lg-g6-and-g5-android-o/

Update on 7/2/2018 :

According to LG Italy on Twitter, European LG G6 devices will get the Android 8.0 Oreo update in Second Quarter of 2018. Most likely, G6 Oreo rollout will begin in April/March.

Ευχαριστούμε! Διαβάσαμε και κάτι που ενδιαφέρει τους ήδη χρήστες! :)

Από πού την βρίσκουμε την gcam ρε παιδιά;

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

Όταν γίνεται τόσος ντόρος για τις φωτογραφικές των κινητών πραγματικά γελάω. Στις ανηψιές μου προχθές έβγαλα με κάμερα+φακό+φλας = 3000ευρώ, και τις μισές τις έσβησα με το που άνοιξα την κάρτα.

Edited by Yiouria

Ναι είναι πιο ακριβά, αλλά όταν κάποιος ρωτάει αν έχει καλή κάμερα, τι να του πω ? Δώσε 100 ή και 200 παραπάνω να πας σε κάτι πολύ ανώτερο, κακό είναι ?

Καλή συνέχεια από μένα, δε θα σας το χαλάσω άλλο το όνειρο.

φίλε είσαι στο νήμα μιας συσκευής και την κράζεις για πράγματα που είναι είτε μηδαμινά έως ανύπαρκτα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της (λάγκ) είτε για πράγματα που δεν ισχύουν (φακός).

και προφανώς αν πάρεις το s8 δεν παίρνεις πολύ καλύτερη κάμερα παρά το παραπάνω χρήμα που θα δώσεις... Άντε ένα κλικ και αν.

Πολύ καλύτερη θα πάρεις αν δώσεις 250 ευρώ παραπάνω για το u11 , 400(!) ευρώ παραπάνω και πάρεις το v30 και 600(!) παραπάνω για το pixel2.

Σχεδόν τα διπλάσια δηλαδή από την τιμή της συσκευής, για να πάρεις κάτι ένα κλικ πιο γρήγορο και λίγη παραπάνω λεπτομέρεια σε εικόνα!

Άμα, λοιπόν, το πάμε έτσι πάρε το g6, πάρε και μια dslr με τα χρήματα που σου περισσεύουν και είσαι άρχοντας παντός καιρού και συνθηκών...

Όπως λέει και ο φίλος και το είχα τονίσει και εγώ παλαιότερα, αν συνδυάσεις το hardware της κάμερας με το software της gcam και το HDR+ οι φωτογραφίες που βγαίνουν είναι σε ορισμένες περιπτώσεις τρομερές! Ειδικά το πορτρέτο που δίνει η gcam με τον φακό του G6 είναι από τα κορυφαία.

Επίσης για τις βραδινές εντός κλειστού χώρου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παίξεις λίγο με το κλείστρο και το iso και το αποτέλεσμα επίσης είναι απόλυτα ικανοποιητικό!

Στο σύνολο αν τα βάλεις όλα μέσα (design, στιβαρότητα, επιδόσεις, κάμερα, τιμή) δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο στις μέρες μας...

Και αυτό είναι απλά μια αλήθεια.

Edited by kostakis77

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

Όταν γίνεται τόσος ντόρος για τις φωτογραφικές των κινητών πραγματικά γελάω. Στις ανηψιές μου προχθές έβγαλα με κάμερα+φακό+φλας = 3000ευρώ, και τις μισές τις έσβησα με το που άνοιξα την κάρτα.

Ποια έκδοση κατεβάζουμε;

φίλε είσαι στο νήμα μιας συσκευής και την κράζεις για πράγματα που είναι είτε μηδαμινά έως ανύπαρκτα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της (λάγκ) είτε για πράγματα που δεν ισχύουν (φακός).

και προφανώς αν πάρεις το s8 δεν παίρνεις πολύ καλύτερη κάμερα παρά το παραπάνω χρήμα που θα δώσεις... Άντε ένα κλικ και αν.

Πολύ καλύτερη θα πάρεις αν δώσεις 250 ευρώ παραπάνω για το u11 , 400(!) ευρώ παραπάνω και πάρεις το v30 και 600(!) παραπάνω για το pixel2.

Σχεδόν τα διπλάσια δηλαδή από την τιμή της συσκευής, για να πάρεις κάτι ένα κλικ πιο γρήγορο και λίγη παραπάνω λεπτομέρεια σε εικόνα!

Άμα, λοιπόν, το πάμε έτσι πάρε το g6, πάρε και μια dslr με τα χρήματα που σου περισσεύουν και είσαι άρχοντας παντός καιρού και συνθηκών...

Όπως λέει και ο φίλος και το είχα τονίσει και εγώ παλαιότερα, αν συνδυάσεις το hardware της κάμερας με το software της gcam και το HDR+ οι φωτογραφίες που βγαίνουν είναι σε ορισμένες περιπτώσεις τρομερές! Ειδικά το πορτρέτο που δίνει η gcam με τον φακό του G6 είναι από τα κορυφαία.

Επίσης για τις βραδινές εντός κλειστού χώρου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παίξεις λίγο με το κλείστρο και το iso και το αποτέλεσμα επίσης είναι απόλυτα ικανοποιητικό!

Στο σύνολο αν τα βάλεις όλα μέσα (design, στιβαρότητα, επιδόσεις, κάμερα, τιμή) δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο στις μέρες μας...

Και αυτό είναι απλά μια αλήθεια.

ειχα πει δε θα απαντησω, αλλα επειδη με κατηγορεις για ανοησιες θα σου απαντησω απλα:

μπες στα συγκριτικα που εκανα μεταξυ σ8 και u11 Και πες μας ποιο ειναι καλυτερο...αν λες ο,τι σου ερθει στο μυαλο επειδη ετσι τα φανταζεσαι δε σου φταιω εγω.

Για ενημερωση σου λοιπον, το s8 με u11 δεν ειχαν καμια διαφορα ενω σε πολλες φωτογραφιες το σ8 ηταν καλυτερο...

Ως εκ τουτου, ειτε το g6 ειναι το ιδιο καλο με τα αλλα 2 και απλα εχει ξεπεσει η τιμη του για αγνωστο λογο μιας και ολα ειναι τελεια πανω του, ειτε ειναι πιο κατω και απο τα 2 και σε συνδυασμο με αλλα πραγματα που ανεφερα, δικαιολογει και την τιμη του...

Και ναι, ακομα και το οτι δεν συνδεεται στα 5ghz με την gopro θα το αναφερων, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι αληθεια και παρατηρω το λεω γιατι μπορει να ενδιαφερει καποιον!!

Απο εκει και περα,ποτε δεν ειναι ειπα οτι δεν ειναι φοβερο για την τιμη του, φοβερο για το σχεδιο του κλπ. Αλλα αυτο τι παει να πει, οτι δε θα λεμε που μειονεκτει? ειδικα για καποια παιδια που τα σκανε μια φορα στα 2 χρονια και τους ενδιαφερει κυριως καμερα?

Οποιος εχει κομπλεξ μη του θιξουμε τη συσκευη του να το κραταει για τον εαυτο του.

Από πού την βρίσκουμε την gcam ρε παιδιά;

Ξεκινάς από εδώ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές εκδόσεις, δύο τουλάχιστον devs που μαλώνουν (αυτό μας έλειπε, να μην υπήρχαν...) και ένα σωρό γνώμες, απόψεις, κριτικές, φωτογραφίες, διαξιφισμοί...

Παρέλαβα το προστατευτικό γυαλί Nillkin Amazing H+ Pro. Το τοποθέτησα και όλα μια χαρά.

To πρόβλημα που έχω αφορά την πίσω κάμερα. Πριν βάλω θήκη στο κινητό, δημιουργήθηκε μια ανεπαίσθητη γραμμούλα που περνάει μπροστά από το φακό. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν έχει επηρεάσει την απόδοση στη φωτογραφία ή αν είναι απλά η ιδέα μου.

Μέσα στη συσκευασία της Nillkin υπήρχαν 2 ανταλλακτικά φιλμ (όχι glass) για την πίσω κάμερα του κινητού. Έτσι πήγα να αντικαταστήσω το φιλμ που νόμιζα ότι θα υπάρχει πάνω από τους πίσω φακούς. Δυστυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Οπότε καταλαβαίνω ότι αν θέλω να απαλλαγώ από την γραμμούλα που υπάρχει, θα πρέπει πρώτα να αλλάξω το γυαλί πάνω από τους φακούς και στη συνέχεια να προσθέσω την extra προστασία.

- Γνωρίζετε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να αλλάξω το γυαλί των πίσω φακών και πόσο θα κόστιζε συνολικά;

- Ξέρετε αν για extra προστασία του γυαλιού των πίσω φακών, εκτός από απλό φιλμ, υπάρχει και glass οπώς και για την οθόνη;

δεν είναι και δύσκολο....και δεν πιστεύω να ζητάνε και καμιά περιουσία για την αλλαγή.

procordia τηλέφωνο και θα μάθεις τα νέα....

Ρώτησα στη procordia:

θα κοστίσει περίπου 75€ (30€ εργασία + 35€ ανταλλακτικό). Είπαν επίσης ότι θα δούν μήπως μπορούν να το περάσουν από εγγύηση, κάτι που φαντάζομαι ότι αφορά μόνο το κόστος του ανταλλακτικού. Σκέφτομαι να το πάω έστω για τον έλεγχο για να δούν αν μπορούν να το περάσουν στην εγγύηση (μου είπαν κόστος στα 7€).

Από ψάξιμο στο internet είδα ότι θα μπορούσα να αγοράσω κάποιο ΟΕΜ ανταλλακτικό και να το βάλω μόνος μου. Κοστίζει γύρω από 2€ μέχρι 5€. Το θέμα είναι ότι φαίνεται να μην υπάρχει με το ίδιο ακριβώς χρώμα (Ice Platinum). Σε κάποιον που έχει ρωτήσει, του έχουν απαντήσει ότι παρόλο που αναφέρουν σαν χρώμα του ανταλλακτικού το Ice Platinum, υπάρχει μια μικρή διαφορά σε σχέση με αυτό της συσκευής.

Original ανταλλακτικό της LG δεν έχω καταφέρει να βρω.

Τρόπος να ξεχωρίσει κάποιος την έκδοση με τον 2.01 φακό υπάρχει;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εδώ έχει τεστ με τους 2 φακούς, και φωτογραφία εξωτερικά των φακών αυτών (ξεχωρίζουν, αν μπορείς να ανοίξεις το κουτί και να δεις)

https://drive.google.com/drive/folders/1vydBeDKxsZgOVJV_htySMiEd5lyfoQVd

επίσης όταν τραβήξεις με τον ευρυγώνιο, στις πληροφορίες του αρχείου της φωτογραφίας, θα λέει ή 2.01 ή 2.09. Θες το 2.01! (κάποια προγράμματα κάνουν στρογγυλοποίηση, μπορεί να γράψουν είτε 2 είτε 2.1, ο καλός θα είναι πάντα ο μικρότερος, το 2).