Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πιρα και δεν το μετανιωσα καθολου φυσαει λεμε το κινητο παρα πολυ δυνατο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα αλλα της κατηγοριας του !!! τι να πρωτοπεις για τις λειτουργιες της καμερας του ;; Η ανάλυση του αισθητήρα είναι 13MP και έχει διάφραγμα f/1.8, ενώ ο ευρυγώνιος φακός είναι και αυτός ανάλυσης 13MP και f/2.2. και τοσα αλλα Η μπαταρία του LG G6 έχει ανεβεί στα 3.300mAh το συνιστω !!!

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα xiaomi με 10.000 mah powerbank π ειχα γ τ samsung a3 1-2 φορες π εχω φορτισει το g6 λετε να κανει κακο;
Όχι βέβαια

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήθελα να θέσω αν γίνεται 2 ακόμα ερωτήσεις σχετικά με τα power banks.

1) Για να φορτιστεί γρήγορα και σωστά το g6 δε θα πρέπει το powerbank να υποστηρίζει το Quick Charge 3.0 της Qualcomm;

2) Πόσα Volt και πόσα amp θα πρέπει να είναι το ρεύμα που δίνει το power bank στο g6 για να μην καταπονηθεί η μπαταρία του κινητού;

Ζητώ συγγνώμη αν έχετε απαντήσει ξανά σε αυτές τις ερωτήσεις και για την άγνοιά μου.

Σε ευχαριστώ πολύ :). Ναι, από ένα γρήγορο κοίταγμα που έκανα στο Σκρουτζ το είχα δει. Απλώς, επειδή λόγω άγνοιας, φοβήθηκα μήπως και αγοράσω κάποιο power bank που ενδεχομένως θα έδινε περισσότερη τάση ή ένταση (δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό) από όση είναι σχεδιασμένο το κινητό να προσλαμβάνει. Επιπλέον ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά δεν πρόσεξα να αναφέρει στα χαρακτηριστικά του κάπου ότι το power bank αυτό ότι υποστηρίζει fast charge.

-Edit- από κοίταγμα εδώ http://uk.tp-link.com/products/details/cat-5689_TL-PB20100.html πρόσεξα ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Τίποτα! Να σαι καλά!

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σχεδόν σίγουρα όχι. Γράφει "compatible with LG G6". Και είναι και υπερβολικά φθηνή

Και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση και είπα να ρωτήσω μια δεύτερη γνώμη

Καλημερα κ χρονια πολλα στους εορταζοντες!

Οσοι εχετε αγορασει τη συσκευη,σας ερχετε σφραγισμενο το κουτι με καποια ταινια ασφαλειας;

Και σε εμένα ταινία είχε.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να κάνω μία ερώτηση απευθυνόμενος στους διαχειριστές του Forum μπορούμε να κάνουμε υποκατηγορία για το LG G6???

κατοχος του lg g6 h870

2 μερες τωρα μου βγαζει μια ειδοποιηση απο το lg system server που λεει ειτε η θυρα usb ειτε ο φορτιστης εχουν υγρασια και πρεπει να κανω ελεγχο πριν κανω φορτιστη και δεν φορτιζει το κινητο

οταν το κλεινω ομως και συνδεω τον φορτιστη φορτιζει κανονικα χωρισ μηνυμα

τι να κανω?

κατοχος του lg g6 h870

2 μερες τωρα μου βγαζει μια ειδοποιηση απο το lg system server που λεει ειτε η θυρα usb ειτε ο φορτιστης εχουν υγρασια και πρεπει να κανω ελεγχο πριν κανω φορτιστη και δεν φορτιζει το κινητο

τι να κανω?

Φαινεται πως υπαρχει γενικα το φαινομενο σε πολλους τουλαχιστον στο εξωτερικο..για ριξε μια ματια στο παρακατω αρθρο,ισως σε βοηθησει.

https://forum.xda-developers.com/lg-g6/help/moisture-usb-port-warning-t3617975/amp/

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κατοχος του lg g6 h870

τι να κανω?

https://amp.reddit.com/r/lgg6/comments/6oa8vo/charging_blocked_moisture_detected/

Καλησπέρα παιδιά. Όταν βάλω για φόρτιση το g6 και είναι απενεργοποιημένο (είτε το έχω κλείσει εγώ, είτε έχει μείνει από μπαταρία) τότε αυτό ενεργοποιείται μόνο του. Αν τότε το απενεργοποιήσω ξανά, παραμένει φυσιολογικά κλειστό μέχρι να το ενεργοποιήσω πάλι. Δεν είναι ότι με ενοχλεί... απλώς στα μέχρι τώρα κινητά μου δεν το είχα ξανασυναντήσει και μου κίνησε την περιέργεια. Συμβαίνει μόνο στο δικό μου να ανοίγει μόνο του ή γίνεται σε όλα;

Καλησπέρα παιδιά. Όταν βάλω για φόρτιση το g6 και είναι απενεργοποιημένο (είτε το έχω κλείσει εγώ, είτε έχει μείνει από μπαταρία) τότε αυτό ενεργοποιείται μόνο του. Αν τότε το απενεργοποιήσω ξανά, παραμένει φυσιολογικά κλειστό μέχρι να το ενεργοποιήσω πάλι. Δεν είναι ότι με ενοχλεί... απλώς στα μέχρι τώρα κινητά μου δεν το είχα ξανασυναντήσει και μου κίνησε την περιέργεια. Συμβαίνει μόνο στο δικό μου να ανοίγει μόνο του ή γίνεται σε όλα;

Ειναι φυσιολογικο.Ετσι συμπεριφερονται τα Lg στην φορτιση...

Poco X3 nfc 6/128

Ειναι φυσιολογικο.Ετσι συμπεριφερονται τα Lg στην φορτιση...
Το G2 δε συμπεριφέρεται έτσι.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλη Χρονια σε ολους! Κατοχος G6 τις τελευταιες 20 ημερες , μετάβαση απο G3.

Ερωτηση. Υπάρχει καποιο διαπιστωμενο θεμα με το WiFi ?Παρατηρω στο σπιτι μου , οταν απομακρυνθω απο το router οχι πολυ μακρια 10 μετρα ενδεχομενως κ ενω η σταθμη εχει απλως μειωθει , μου βγαζει μηνυμα: "αποφυγη κακης συνδεσης Wifi" κ αποσυνδέεται. αν ξανακάνω συνδεση , συνδεεται κανονικα , αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα έως λεπτο , ξανα αποσυνδεεεται.

Να επισημανω τα εξης:

* Εκπέμπω 2 SSIDs στο σπίτι , στα 2.4Ghz και 5Ghz (το κανει κ στα 2)

* Εχω κλεισει το repeater (5Ghz) μπας και , αλλα κανει τα ιδια

* Με το G3 που πλεον χρησιμοποιει η συζηγος , δεν υπαρχει τετοια συμπεριφορα

* οταν ειμαι σαλονι , 3-5 m απο router , no problems at all..

Καλη Χρονια σε ολους! Κατοχος G6 τις τελευταιες 20 ημερες , μετάβαση απο G3.

Ερωτηση. Υπάρχει καποιο διαπιστωμενο θεμα με το WiFi ?Παρατηρω στο σπιτι μου , οταν απομακρυνθω απο το router οχι πολυ μακρια 10 μετρα ενδεχομενως κ ενω η σταθμη εχει απλως μειωθει , μου βγαζει μηνυμα: "αποφυγη κακης συνδεσης Wifi" κ αποσυνδέεται. αν ξανακάνω συνδεση , συνδεεται κανονικα , αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα έως λεπτο , ξανα αποσυνδεεεται.

Να επισημανω τα εξης:

* Εκπέμπω 2 SSIDs στο σπίτι , στα 2.4Ghz και 5Ghz (το κανει κ στα 2)

* Εχω κλεισει το repeater (5Ghz) μπας και , αλλα κανει τα ιδια

* Με το G3 που πλεον χρησιμοποιει η συζηγος , δεν υπαρχει τετοια συμπεριφορα

* οταν ειμαι σαλονι , 3-5 m απο router , no problems at all..

Φοράς θήκη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανα παραγγελία για:

1. Nillkin H+Pro 9H

2. Nillkin Nature

3. Converter USB-C Adapter

Σύνολο: 10,83 euro

Το αναφέρω για να ευχαριστήσω τα μέλη του forum για τις πληροφορίες που δίνουν και με βοήθησαν έτσι στις επιλογές προϊόν/τιμή.

Edited by nkar72
ορθογραφικό λάθος

καλησπέρα στη παρέα

η λύση στο μόνο θέμα που σήκωνε γκρίνια πάνω στη συσκευή βρέθηκε, αν και δεν ήρθε από την lg αλλά από τη google :)

το θέμα αυτό βέβαια έχει να κάνει με την απαράδεκτη για ναυαρχίδα μπροστινή κάμερα του g6...

και γενικότερα με τη φτωχή στοκ εφαρμογή της LG από την οποία το μόνο που αξίζει είναι το manual mode.

παρακάτω θα βρείτε λινκ για να κατεβάσετε τη νέα εφαρμογή της google camera η οποία σε βραδινές φωτογραφίες και στη μπροστινή έχει απλά χαώδεις διαφορές με τη στοκ εφαρμογή. Τρομερή επεξεργασία από την google που πραγματικά αξιοποιεί τον φακό της συσκευής, εδικά τον μπροστινό που σε κάνει να νιώθεις ότι άλλαξες κάμερα...

σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, αλλά και τη μέρα με το hdr+ μπορείτε να τραβήξετε στο αυτόματο πραγματικά τρομερές φώτο.

επίσης έχει και έξτρα λειτουργίες όπως το πορτρέτο, σλόου μόσιον κτλ

Με λίγα λόγια απογειώνει το θέμα της κάμερας.

Πραγματικά αν τραβήξετε σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού με τη μπροστινή με hdr+ θα πάθετε πλάκα σε σχέση με τη στοκ εφαρμογή...

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν υποστηρίζει τον ευρυγώνιο, αλλά ντάξει αν θες να τον χρησιμοποιήσεις ανοίγεις την στοκ

δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί επειδή είχα καιρό να παρακολουθήσω το νήμα οπότε σε τέτοια περίπτωση σόρρυ χεχε

update

εδώ το νέο λινκ, ελπίζω να μην υπάρχει θέμα

https://ufile.io/b1xmr

Edited by kostakis77

Δεν δουεύει το λινκ

Βγάζει κάποιο error

καλησπέρα στη παρέα

η λύση στο μόνο θέμα που σήκωνε γκρίνια πάνω στη συσκευή βρέθηκε, αν και δεν ήρθε από την lg αλλά από τη google :)

το θέμα αυτό βέβαια έχει να κάνει με την απαράδεκτη για ναυαρχίδα μπροστινή κάμερα του g6...

και γενικότερα με τη φτωχή στοκ εφαρμογή της LG από την οποία το μόνο που αξίζει είναι το manual mode.

παρακάτω θα βρείτε λινκ για να κατεβάσετε τη νέα εφαρμογή της google camera η οποία σε βραδινές φωτογραφίες και στη μπροστινή έχει απλά χαώδεις διαφορές με τη στοκ εφαρμογή. Τρομερή επεξεργασία από την google που πραγματικά αξιοποιεί τον φακό της συσκευής, εδικά τον μπροστινό που σε κάνει να νιώθεις ότι άλλαξες κάμερα...

σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, αλλά και τη μέρα με το hdr+ μπορείτε να τραβήξετε στο αυτόματο πραγματικά τρομερές φώτο.

Πραγματικά αν τραβήξετε σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού με τη μπροστινή με hdr+ θα πάθετε πλάκα σε σχέση με τη στοκ εφαρμογή...

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν υποστηρίζει τον ευρυγώνιο, αλλά ντάξει αν θες να τον χρησιμοποιήσεις ανοίγεις την στοκ

Απλά κατεβάζετε το mega, κάνετε το download και πατάτε εγκατάσταση.

https://mega.nz/#!svxwmQTY!npYmxQQCN...bLFXmbLwr0hqiQ

δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί επειδή είχα καιρό να παρακολουθήσω το νήμα οπότε σε τέτοια περίπτωση σόρρυ χεχε

καλησπέρα στη παρέα

Απλά κατεβάζετε το mega, κάνετε το download και πατάτε εγκατάσταση.

https://mega.nz/#!svxwmQTY!npYmxQQCN...bLFXmbLwr0hqiQ

Ευχαριστουμε για την πληροφορια αλλα οπως ειπε κι ο φιλος πριν,δεν δουλευει το λινκ.

Εμένα από το pc μου το ανοίγει κανονικά πάντως.

Από τη συσκευή μου ζητάει κλειδί, ενώ μέχρι κι όταν έκανα το post δεν ζητούσε.

Παράξενο...

Για κάθε περίπτωση, το κατέβασα στο pc και το ανέβασα πρόχειρα εδώ για να το κατεβάσετε όσοι έχετε την περιέργεια.

https://ufile.io/b1xmr

Edited by kostakis77