Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο τοπικό του g6 ρωτάνε τους κατόχους αν αξίζει η αγορά του.... Τι να πω.

Χα, χα, χα.....ρε 'συ, μην προγκάς τον κόσμο.:lol:

Μπορεί κάποιος να το έχει πάρει και μην έχει μείνει ευχαριστημένος, επομένως θα πει στον υποψήφιο αγοραστή ποια, κατά τη γνώμη του, είναι τα ελαττώματα του τηλεφώνου.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρωτάω απλά τις εντυπώσεις σας ουτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε. Ειρωνίες κομμένες. Αν θέλετε μου λέτε τα θετικά ή τυχόν αρνητικά. Δεν προσέβαλα κανέναν. Αυτα σε τίποτα παιδακια. Φόρουμ είναι. Η συσκευή δεν κυκλοφορεί επίσημα για να πάω να τη δω σε κατάστημα. Σας ευχαριστω

Στα λεφτα της ο,τι καλυτερο απο σχεδιασμο.Απιστευτη καμερα για αρχαριο ειδικα αλλα και στο manual εχω ακουσει καλυτερα! Ο ευρυγωνιος φακος θαυμα.Μπαταρια στην αναμονη κανει παπαδες,στην χρηση και ειδικα του 4g κλαις αλλα σου βγαζει τη μερα 20-80% με χρηση social κ φωτο σε ικανοποιητικο βαθμο.Διαμαντακι!! Και δεν ειχα παρει ποτε Lg,τωρα προσκυναω.

Σήμερα κλείνει 5 μερες η συσκευή στα χέρια μου κι εχω να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος με την μπαταρία.

Ειλικρινά δεν το περίμενα. Παρά πολυ σωστή διαχείριση.

Οταν είδα την ανάλυση και το μεγεθος της οθόνης σε συνδυασμό με τα 3300mAh, φανταστηκα ότι θα είχα τα καλά του G3. Το powerbank παραμασχαλα δηλαδή.

Αντ' αυτού ομως με βγάζει 1,5 μερα άνετα, με αρκετή χρήση θα έλεγα σε fb, insta, tapatalk και πολύ ιντερνέτ.

Απόλυτα ευχαριστημένος θα ελεγα στον τομέα αυτό.

Στάλθηκε από το LG G6 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σήμερα κλείνει 5 μερες η συσκευή στα χέρια μου κι εχω να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος με την μπαταρία.

Ειλικρινά δεν το περίμενα. Παρά πολυ σωστή διαχείριση.

Οταν είδα την ανάλυση και το μεγεθος της οθόνης σε συνδυασμό με τα 3300mAh, φανταστηκα ότι θα είχα τα καλά του G3. Το powerbank παραμασχαλα δηλαδή.

Αντ' αυτού ομως με βγάζει 1,5 μερα άνετα, με αρκετή χρήση θα έλεγα σε fb, insta, tapatalk και πολύ ιντερνέτ.

Απόλυτα ευχαριστημένος θα ελεγα στον τομέα αυτό.

Nαι τελικα εχει πολυ δυνατη μπαταρια...

:innocent:

Χαίρομαι με αυτά που διαβάζω!

Και ανυπομονώ, αναμένεται το δικαρτο απο supermobile. : -)

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Σήμερα νωρίς το πρωί που σηκώθηκα, είπα να ασχοληθώ με τους χρόνους της φόρτισης.

Από το 28% στο 58% χρειάστηκε 27 λεπτά και μέχρι το 87% άλλα 28 λεπτά. (εν ολίγοις 28%-87% 55 λεπτά)

Τρία πραγματάκια έχω βρει μέχρι στιγμής που κάπως με χαλάνε, αλλα δεν είναι εκείνα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο αν θα πάρεις τη συσκευή ή όχι. Απλά κουβέντα να γίνεται και τίποτα παραπάνω.

α) Θα προτιμούσα τη συσκευή λιγάκι πιο λεπτή. Γενικά για 5,7" είναι πολύ σουλουπωμένη, κυρίως λόγω της έλλειψης bezels, απλά θα μου άρεσε να μην ήταν τόσο "μπαμπάτσικη".

β) Όταν είμαι στο σκοτάδι, επιλέγω αυτόματη φωτεινότητα προκειμένου να μειωθεί το φως της οθόνης. Όταν όπως την αποεπιλέγω, δεν επανέρχεται στην αρχική της ρύθμιση, όπως με είχε συνηθίσει το G3.

Για παράδειγμα, εγώ έχω τη φωτεινότητα στο 60%. Πέφτοντας στο κρεβάτι, ενεργοποιώ την αυτόματη και κατεβαίνει στο 15%. Όταν όμως την απενεργοποιήσω (όντας στο σκοτάδι ακόμα) δεν επανέρχεται στο 60% που εγώ είχα ορίσει, αλλά μένει στο 15%. Πρέπει λοιπόν να παω χειροκίνητα και να ορίσω από την αρχή τη φωτεινότητα στην ένταση που επιθυμώ.

γ) Θα ήθελα το "double tap to sleep" να λειτουργεί και με το nova launcher. Βέβαια εν μέρει επιτυγχάνεται αυτό, με την προϋπόθεση όμως ότι θα κάνεις double tap στην μπάρα ειδοποιήσεων και όχι οπουδήποτε στην οθόνη.

Δε γκρινιάζω όμως γιατί επιλογή μου ήταν να εγκαταστήσω το nova.

Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να μην κούρασα.

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

α) Θα προτιμούσα τη συσκευή λιγάκι πιο λεπτή. Γενικά για 5,7" είναι πολύ σουλουπωμένη, κυρίως λόγω της έλλειψης bezels, απλά θα μου άρεσε να μην ήταν τόσο "μπαμπάτσικη".

Μην τα λες αυτά και μας ακούσουν οι εταιρίες!

Με τόσο μεγάλη οθόνη, τόσο δυνατό επεξεργαστή και τόσο μικρό εμβαδό, ο μόνος τρόπος για πιο λεπτή συσκευή θα ήταν η μικρότερη μπαταρία. Νομίζω κανείς δεν θα ήθελε μία μπαταρία 2800-3000 mAh και αντίστοιχη επίπτωση στην αυτονομία.

Το μεγάλο (ο Θεός να το κάνει) πάχος έχει ένα ακόμη θετικό, δεν προεξέχει καθόλου ο φακός, οπότε προστατεύεται πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

Όσον αφορά το πάχος της συσκευής που αναφέρει ο jimteo όταν το είχα ήταν στην σκέψη μου και μένα ,ότι όντας πιο λεπτή θα ήταν ακόμη πιο όμορφη, όμως δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τον πολύ εύστοχο τρόπο που δικαιολόγησε ο Voodooman ✌
Konakis.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μου έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη. Ευτυχώς το touch λειτουργεί αψεγάδιαστα. Ξέρει κανείς αν γίνεται να αλλάξει μόνο η οθόνη? Το έχει κάνει κάποιος? Κόστος?

γ) Θα ήθελα το "double tap to sleep" να λειτουργεί και με το nova launcher. Βέβαια εν μέρει επιτυγχάνεται αυτό, με την προϋπόθεση όμως ότι θα κάνεις double tap στην μπάρα ειδοποιήσεων και όχι οπουδήποτε στην οθόνη.

Δε γκρινιάζω όμως γιατί επιλογή μου ήταν να εγκαταστήσω το nova.

.

Μα αυτό είναι ρύθμιση του nova launcher ρε συ. Μέσα από τις ρυθμίσεις του επιλέγεις double tap to sleep. Στο G4 πως γίνεται και κλειδώνει κανονικά με nova? :blink: Μήπως είναι καμία εξυπνάδα της Nougat αυτή; idk...

Μα αυτό είναι ρύθμιση του nova launcher ρε συ. Μέσα από τις ρυθμίσεις του επιλέγεις double tap to sleep. Στο G4 πως γίνεται και κλειδώνει κανονικά με nova? :blink: Μήπως είναι καμία εξυπνάδα της Nougat αυτή; idk...
Γινεται, απλα δε μπορεις να ξεκλειδωσεις με το fingerprint μετα. Ζηταει αναγκαστικα τον κωδικο/μοτιβο...

Ειναι λογικο γιατι κλειδωνεις τη συσκευη απο "εξωτερικη πηγη" ,ας το πουμε ετσι, και οχι απο το UX της LG.

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικά είχα διαβάσει και γιαυτή και για άλλες συσκευές ότι είναι πολύ δύσκολο και ριψοκίνδυνο να αλλάξεις μόνο το "τζάμι".

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις σε κάποιο service.όχι επίσημο.

165 το κόστος για ολόκληρη την οθόνη στην procordia...

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μου έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη. Ευτυχώς το touch λειτουργεί αψεγάδιαστα. Ξέρει κανείς αν γίνεται να αλλάξει μόνο η οθόνη? Το έχει κάνει κάποιος? Κόστος?

Έλα ρε παίκτη.:respect:

Ευχαριστώ πολύ. Δεν το γνώριζα. Μόλις το ενεργοποίησα. Πολύ καλό.

Το δακτυλικό δε με ενοχλεί γιατί δεν το χρησιμοποιώ ποτέ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γινεται, απλα δε μπορεις να ξεκλειδωσεις με το fingerprint μετα. Ζηταει αναγκαστικα τον κωδικο/μοτιβο...

Ειναι λογικο γιατι κλειδωνεις τη συσκευη απο "εξωτερικη πηγη" ,ας το πουμε ετσι, και οχι απο το UX της LG.

Σε rooted συσκευή ξεκλειδώνει κανονικά.

Υπάρχει ρύθμιση στο Nova.

Ρυθμίσεις, για προχωρημένους, μέθοδος κλειδώματος οθόνης, root

Edited by stelios67
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Όλα ανοιχτα εκτός από bluetooth και αυτόματη φωτεινότητα.Σας ικανοποιούν οι χρόνοι; ταιριάζουν με τους δικούς σας; (για να προχωράει και το νήμα).

https://imgur.com/a/2AMKa

Edited by stavrosspil

Όλα ανοιχτα εκτός από bluetooth και αυτόματη φωτεινότητα.Σας ικανοποιούν οι χρόνοι; ταιριάζουν με τους δικούς σας; (για να προχωράει και το νήμα).

https://imgur.com/a/2AMKa

εχεις ανοιχτη ην εξοικονομιση; επειδη βλεπω ενα φιλαρακι πανω αριστερα. εκει ειναι οι χρονοι 5ωρο χαλαρα αν εισαι σε wifi και κανα 4ωρο με 3g. αναλογα και την χρηση παντα

Πολύ ωραία!..

Δυστυχώς στο δικό μου ice platinum δεν θα δείχνει τόσο ωραία η μαύρη, αλλά τί να κάνουμε, ας έρθει και βλέπουμε. :)

Η αλήθεια είναι οτι προτιμώ το κινητο να είναι όλο μαυρο. Ακόμα και το logo της εκάστοτε εταιρείας, θέλω να είναι διακριτικό.

Ευτυχώς στη δική μας περίπτωση, μετα βίας φαίνεται το "LG" στην οθονη.

Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι δυσκολεύτηκα να αποφασίσω μεταξύ ice platinum και μαύρου.

Είναι πολύ ωραία η απόχρωση που έχει πετύχει η LG.

Πιστεύω παντως ότι μια χαρά θα δειχνει.

Don't worry λοιπόν.....

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μακαρι να εβγαζε νωριτερα το μπλε. Θα ηταν μονοδρομος για εμενα. Βλεπω το V30 και ζηλευω! Βεβαια, το μαυρο, που εχω και εγω, το κανει πιο premium.

Ειναι πανεμορφο το ατιμο. Φτιαχνει ομορφες συσκευες η LG!

εχεις ανοιχτη ην εξοικονομιση; επειδη βλεπω ενα φιλαρακι πανω αριστερα. εκει ειναι οι χρονοι 5ωρο χαλαρα αν εισαι σε wifi και κανα 4ωρο με 3g. αναλογα και την χρηση παντα

Απ το 32% ειχα ανοίξει την εξοικονόμηση για να μην ξεμεινω. Δεν ξέρω πάντως το 4ωρο οθόνη με 3g προσωπικά δεν το λέω Καλή αυτονομία. Μια μερα χρειάστηκε να είμαι κοντα στις 14-15 ώρες έξω και να μην το φορτίσω και εκεί ένιωσα την αδυναμία του. Αντίστοιχα το ενός χρόνου iphone 6s plus με 2750 mAh μπαταρία με αρκετα παρομοια χρήση μεσα στην ίδια μέρα ήταν 20% πιο πάνω δηλαδή όσο χρειάζεται για να βγάλεις την μεγάλη και απαιτητική μέρα σου. Κακή διαχείριση από το android? Δεν ξέρω.

Μακαρι να εβγαζε νωριτερα το μπλε. Θα ηταν μονοδρομος για εμενα. Βλεπω το V30 και ζηλευω! Βεβαια, το μαυρο, που εχω και εγω, το κανει πιο premium.

Ειναι πανεμορφο το ατιμο. Φτιαχνει ομορφες συσκευες η LG!

επειδη περασαν και τα τρια απο τα χερια μου χρωματα ποιο ωραιο μου φανηκε το ice platinum φιλε μου!

I Want To Believe