Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την συσκευή εδώ και μερικές ημέρες και προς το παρόν δεν έχω παράπονο (πριν ειχα samsung note 4).

Εν συντομία, η συσκευή είναι σβέλτη(μείωσα στο μισό τα animations) , καλό ram managment. Καλές έξτρα λειτουργίες απο lg. Γενικά κανένα πρόβλημα από το λογισμικό μεχρι τώρα.

H οθόνη μπορεί να μην είναι amoled αλλά είναι πολύ καλή. Επιτέλους χάρηκα λευκό. Θελει μερικές μερες να συνηθίσεις την αλλαγή.

Καμερα πολύ καλή αλλά στα νυχτερινά σε bar που πήγα είχα θεματάκια στο αυτόματο. Δύσκολοι σκοτεινοί χώροι όμως. Με manual πήρα καλύτερα αποτελέσματα ( το ψαχνω ακόμα). Η selfie απλά καλή.

Ήχος απο το ηχείο καλός. Και απο το ακουστικό στις κλήσεις.

Ραδιόφωνο.

Μπαταρία δείχνει καλή.

Καλή στιβαρή κατασκευή. Του έβαλα και μια spigen rugged armor που δίνει λίγο όγκο αλλα μου άρεσε .

100 gb δωρο google drive και 6 μήνες premium evernote .

Δεν έχω χρόνο για πιο αναλυτικά προς το παρόν δυστυχώς.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα , το χω το κινητό από το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι ειμαι πολυ ευχαριστημενος σχεδον σε ολα . Εδω και λίγες μέρες μου διαμαρτύρονται κάποιοι οτι με ακουνε λες και εχω το κινητο σε ανοικτη ακροαση. Εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο; Έχω ενεργοποιημενα τα φίλτρα στον ήχο για μείωση του θορύβου και βελτιωση της φωνης ;)

Απενεργοποίησε ή το ένα ή το άλλο ή και τα δύο. Το ίδιο παθαινω κι εγω με το G2.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απενεργοποίησε ή το ένα ή το άλλο ή και τα δύο. Το ίδιο παθαινω κι εγω με το G2.

Δεν ειναι ετσι θα το εκανε απο την αρχη καποια κολοεφαρμογη την κανει την δουλεια,α παρεπιπτοντως το τζι 2 4 χρονια και με ενεργοποιημενα αυτα μια χαρα δουλευει μανα και 4,4.2 οποτε μην εισαι σιγουρος.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Νέο update για το H870DS.

V10m με το security patch Οκτωβρίου.

εμενα λεει οτι δεν υπαρχει καποια ενημερωση. v10t-eur h870. είναι άλλο μοντέλο αυτό που λες;

Αξιολόγησή μου, όπως την έγραψα και στο skroutz.

Έψαχνα ένα καλό και ποιοτικό κινητό για να αντικαταστήσω το παλιό μου Nokia Lumia 925. Είμαι άνθρωπος που τα ψάχνω όλα αναλυτικά και κατέληξα στο G6. Πρώτη φορά με LG συσκευή και παραθέτω αναλυτικά τους λόγους που με κέρδισε:

1. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Με γυαλί gorilla μπροστά και πίσω και πραγματικό μέταλλο περιμετρικά η ποιότητα κατασκευής δείχνει στιβαρή και κορυφαία. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά είναι τα επίσης μεταλλικά πλήκτρα έντασης, το μεταλλικό ακουστικό και το γυαλί προστασίας στις κάμερες. Ο JerryRigEverything στο youtube τα δείχνει όλα αναλυτικά και το G6 περνάει με επιτυχία όλα τα crash test χωρίς καν να λυγίσει.

2. Η φανταστική οθόνη. Υψηλή ανάλυση χωρίς ίχνος pixel με ζωντανά χρώματα και άριστη αφή. Επίσης μου αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι curved γωνίες της οθόνης με τα μικρά bezel. Απλά εντυπωσιακή.

3. Ο επεξεργαστής του και τα 4GB μνήμης RAM. Δεν με ενδιαφέρει το σκορ στα benchmarks. Με ενδιαφέρει η γρήγορη καθημερινή χρήση χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις. Το G6 είναι γρήγορο σε όλα, η εμπειρία είναι απόλυτα smooth και το web browsing με τον chrome σφαιράτο.

4. Η τελευταία έκδοση android 7 με επίσημη υποστήριξη του android 8. Το G6 θα πάρει και την έκδοση 8 του android. Ενημερωμένο και ασφαλές και στο μέλλον λοιπόν.

5. Η Πιστοποίηση IP68 με shockproof προστασία χωρίς να θυσιάσει θύρες όπως η υποδοχή 3,5 ακουστικών.

6. Η ύπαρξη ραδιοφώνου με RDS.

7. Οι πολύ ποιοτικές πίσω κάμερες με ευρυγώνιο φακό και διπλό φλας.

8. Τα 32 GB χωρητικότητας που για μένα είναι υπεραρκετά.

9. Ο χαμηλός δείκτης SAR στο κεφάλι (0.39) και σε νορμάλ επίπεδα στο σώμα (1.12).

10. Τα 2 χρόνια εγγύηση.

Στη σφραγισμένη συσκευασία βρήκα γρήγορο φορτιστή με καλώδιο USB type C και premium ακουστικά της LG με υφασμάτινο καλώδιο! Το κινητό είναι Made in Korea και έρχεται με μαντηλάκι καθαρισμού και προ εγκατεστημένο screen protector (!!). Όχι tempered glass αλλά μία ζελατίνα τέλεια τοποθετημένη.

Το μόνο που δεν με εντυπωσίασε είναι η selfie κάμερα του κινητού. Οι selfie φωτογραφίες είναι τυπικές αλλά η LG δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις φωτογραφία λέγοντας cheese ή smile ή απλά πατώντας ένα volume key. Το αναγνωρίζει σαν πλήκτρο κλείστρου. Έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τη βασική ευρυγώνια κάμερα για selfie.

Ήμουν επιφυλακτικός απέναντι στην LG. Είχα συνηθίσει σε άλλες μάρκες. Το κινητό το έχω λίγες μέρες και με έχει εντυπωσιάσει σε όλους τους τομείς. Μπράβο στην LG που κατάφερε να βγάλει ένα τέτοιο κινητό στη high end κατηγορία χωρίς να παραμερίσει το ραδιόφωνο και την 3,5 υποδοχή ακουστικών. Μπράβο της επίσης που κατάφερε να κρατήσει το SAR σε χαμηλά επίπεδα και δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Και όλα αυτά σε νορμάλ τιμή. Πράγματα που δείχνουν πως σέβεται τους πελάτες της.

Συμφωνούμε σε όλα. Με εξαίρεση ίσως την "εργοστασιακή ζελατίνα". Καλοδεχούμενη, και τέλεια τοποθετημένη αλλά είναι απλά για τυπική προστασία μέχρι να αγοράσει κάποιος γυαλί για μπροστά και να την αφαιρέσει. Δεν θα πρότεινα να την αφήσει κάποιος μόνιμα. Με την ζελατίνα χάνεις σε αίσθηση απόκρισης στο touch, επίσης κάνει τα χρώματα της οθόνης να μην φαίνεται τόσο ζωντανά. Δεν το καταλαβαίνεις μέχρι να την βγάλεις, μετά λες "ουαο" :) Αν σε εντυπωσίασε η οθόνη με την ζελατίνα, βγάζοντας την μετά από λίγες ημέρες θα σε εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο. Edited by michalis1984

Καλησπέρα στο forum. Σκέφτομαι να αγοράσω το G6 αλλά δε γνωρίζω αν με εκτροπή κλήσης απο σταθερό, βγάζει τη ειδοποίηση <<προώθηση κλήσης>> χωρίς να σβήσει. Στο παλιό μου κινητο (LG-D605) εμφανίζεται κανονικά. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος απο τους κατόχους το γνωρίζει ή μπορεί να το δοκιμάσει και να μου απαντήσει. Σε άλλες εταιρίες όπως samsung δε βγάζει προώθηση κλήσης παρά μόνο για 2 δευτερόλεπτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για αγορά καινούριου υπάρχει κάποια παρτίδα που προτιμάμε έναντι άλλων; υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε;

Από GPS πως τα πάει; αποσυνδέσεις παρατηρουνται;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για αγορά καινούριου υπάρχει κάποια παρτίδα που προτιμάμε έναντι άλλων; υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε;

Από GPS πως τα πάει; αποσυνδέσεις παρατηρουνται;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι κανενα προβλημα,ουτε σε gps,ουτε παρτιδες,ουτε τιποτα..Πανε αυτα...Ισως το πιο αξιοπιστο κινητο που εχει βγαλει η Lg μεχρι σημερα!

:innocent:

Καλησπέρα στο forum. Σκέφτομαι να αγοράσω το G6 αλλά δε γνωρίζω αν με εκτροπή κλήσης απο σταθερό, βγάζει τη ειδοποίηση <<προώθηση κλήσης>> χωρίς να σβήσει. Στο παλιό μου κινητο (LG-D605) εμφανίζεται κανονικά. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος απο τους κατόχους το γνωρίζει ή μπορεί να το δοκιμάσει και να μου απαντήσει. Σε άλλες εταιρίες όπως samsung δε βγάζει προώθηση κλήσης παρά μόνο για 2 δευτερόλεπτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για το φίλο που ρώτησε ποιο πάνω, εμφανίζετε για όσο κρατάει το χτύπημα "έγινε προώθηση". Το χρησιμοποιώ και εγώ καθημερινά.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το φίλο που ρώτησε ποιο πάνω, εμφανίζετε για όσο κρατάει το χτύπημα "έγινε προώθηση". Το χρησιμοποιώ και εγώ καθημερινά.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα σε ολους ενδιαφέρομαι για το κινητό απλα δυσκολεύομαι να το βρω, μιλαω για το dual sim.

Η αγορά απο ελλαδα είναι απαγορευτική, απο εξωτερικό ειδα εδω στο φορουμ που πολλοί ψωνισαν απο eglobal με δωρεαν κ με χρεωση στην αποστολή.

Να το ρισκαρω; ευχαριστώ!

Έχω την Spigen Crystal clear εδώ και 1,5 μήνα. Τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι θολώνει από την μέσα πλευρά όπως θολώνουν τα τζάμια στο αμάξι. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό εκτός από το να το καθαρίζω συνέχεια; :mad: Δεν μου αρέσει καθόλου σε σημείο να την βγάλω για να μην το βλέπω.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλησπέρα σε ολους ενδιαφέρομαι για το κινητό απλα δυσκολεύομαι να το βρω, μιλαω για το dual sim.

Η αγορά απο ελλαδα είναι απαγορευτική, απο εξωτερικό ειδα εδω στο φορουμ που πολλοί ψωνισαν απο eglobal με δωρεαν κ με χρεωση στην αποστολή.

Να το ρισκαρω; ευχαριστώ!

Από το e-global, όλα μια χαρά εδώ. Είχαν και adapter για τον φορτιστή, και τα ακουστικά που το συνοδεύαν είναι ικανά να ενεργοποιήσουν τo HI-FI dac

Htc Desire, Htc One S, LG G2, LG G4, LG G6, LG V40, S21 Ultra

Καλησπερα παιδιά,

σας παρακολουθώ πάνω από 6-7 χρόνια, χάρη σε αυτό το φόρουμ έχω επιλέξει δύο κινητάρες, ένα lenovo και το lg g3.. όπως καταλαβαίνετε έχω καταλήξει στο lg g6 για το επόμενο κινητό μου, αλλά χθες που πήγα στον κωτσόβολο με τρόμαξαν λίγο γτ μου ειπαν ότι δεν το εισάγει κανείς πλέον στην ελλάδα και αν το βρεις πουθενά στο ίντερνετ, θα ειναι παράνομο και χωρίς εγγύηση.. τα skroutzoμάγαζα δεν είναι αξιόπιστα ρε παιδιά;

Χτύπα το, πολύ καλό κινητό, μετά το g3 θα σε εντυπωσιάσει! Μην ανησυχείς επέλεξε σκρουτζομάγαζο με σχετικα πολλές θετικές κρητικές και αγόρασε το άφοβα.
Konakis.

και αν το βρεις πουθενά στο ίντερνετ, θα ειναι παράνομο και χωρίς εγγύηση.. τα skroutzoμάγαζα δεν είναι αξιόπιστα ρε παιδιά;

μερικά είναι καλύτερα του κωτσου

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Καλησπερα παιδιά,

σας παρακολουθώ πάνω από 6-7 χρόνια, χάρη σε αυτό το φόρουμ έχω επιλέξει δύο κινητάρες, ένα lenovo και το lg g3.. όπως καταλαβαίνετε έχω καταλήξει στο lg g6 για το επόμενο κινητό μου, αλλά χθες που πήγα στον κωτσόβολο με τρόμαξαν λίγο γτ μου ειπαν ότι δεν το εισάγει κανείς πλέον στην ελλάδα και αν το βρεις πουθενά στο ίντερνετ, θα ειναι παράνομο και χωρίς εγγύηση.. τα skroutzoμάγαζα δεν είναι αξιόπιστα ρε παιδιά;

Το ευρωπαϊκό μοντέλο έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας 2 χρόνια. Το άλλο με τα 64gb μνημη κλπ έχει εγγύηση καταστήματος μόνο ,απ'οτι ξέρω.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Το ευρωπαϊκό μοντέλο έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας 2 χρόνια. Το άλλο με τα 64gb μνημη κλπ έχει εγγύηση καταστήματος μόνο ,απ'οτι ξέρω.
Ακριβως ετσι.

Καλησπερα παιδιά,

Και εγώ από G3 ήρθα. Γενικά καλή αναβάθμιση. Με άφησε ικανοποιημένο. Εχχ αυτοί στα καταστήματα θα σου πουν αυτό που πρέπει να σου πουν για να σε πείσουν να αγοράσεις την πραμάτεια τους ή ότι έχουν σε στοκ :cool:

Εγώ είχα ρωτήσει στο πλαίσιο στο περιστέρι πριν κάνα 2μηνο αν υπάρχει το κινητό και μου είπε ο πωλητής:

Δεν το έχουμε αλλά έχουμε το s8 που είναι καλύτερο...

Είναι αστείοι πολλές φορές..δεν εννοώ ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο από το s8 απλά η απάντηση του ήταν όντως ότι να'ναι..

Sent from my LG-D802