Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια χρησιμοποιώ τα hammerhead της razer με το dac. Όλες τις φορές στις ρυθμίσεις του dac όταν τα κουμπωνα έβγαζε normal συσκευη. Τωρα που τα έβαλα μου βγάζει συσκευή υψηλής απόδοσης. Κ δεν αντέχω να τα βάλω τέρμα πολύ ένταση. Τί παίχτηκε; edit Μετά που τα έβαλα κ τα ξανακουμπωσα μου έβγαλε κανονική συσκευή κ η ένταση πήγε όπως ήταν. Πάλι καλά γτ δεν τον γλίτωνα τον ωρλ!

453cc0b9ec5ef5d77485823cfa65d779.jpg

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by faf

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το βάζω όλο το βράδυ

Αυτό ακριβώς κάνω αλλά διαβάζω πως ίσως μια φορά στο τόσο πχ μια το μήνα, να σβήνει..

Έχει νόημα να την εξαντλήσεις κάποτε, εάν νομίζεις ότι δεν είναι πολύ ακριβής η πρόβλεψη υπόλοιπου μπαταρίας. Εν γένει δεν χρειάζεται να πολυασχολείσαι μαζί της...

Λοιπόοον, είναι ανοιχτό εδώ και 2 ώρες (και τη 1¨30 ώρα κατεβάζει ανανεώσεις, φτάσαμε Ιούλιο, άααντε να τελειώνουμε). Να ρωτήσω σε τι φωτεινότητες παίζετε συνήθως; Κάτω από 50% μου φαίνεται σα να μη βλέπω! Δεν ξέρω αλλά μετά από 3 χρόνια AMOLED έπαθα ενα μικρό σοκ όταν σήμερα άνοιξα τη συσκευή για πρώτη φορά και είδα τη φωτεινότητα της οθόνης, λέω αποκλείεται να είναι τόσο αδύναμη αλλά οκ θα το συνηθίσω ελπίζω. Επίσης, η γενικότερη απόκριση και εναλλαγή εφαρμογών, για Snap 821, 4gb ram κτλ. δε με τρέλανε, το Nexus 6 με τον 3ετίας Snap 805 και 3gb ram και PureNexus rom πάει ελαφρώς πιο γρήγορα σε απευθείας "κόντρα", μάλλον είναι θέμα lg interface... το βλέπω να πηγαίνει για ρουτ και πέταμα των πάντων μέσα στο Σ/Κ. Άλλο πράγμα οι Nexus συσκευές τελικά, έχουνε και αυτές τα αρνητικά τους αλλά σαν απόδοση μιλώντας, συσκευή του 2014 να κοντράρει άνετα και να κερδίζει και στα σημεία το G6 δεν το περίμενα. Βέβαια όντας παλιά καραβάνα στο android δεν τα παρατάω έτσι εύκολα και θα αρχίσω το πείραγμα για να το στρώσω, αλλά σαν αρχική εντύπωση θυμήθηκα γιατί δεν ήθελα να παίρνω πολύ φορτωμένες συσκευές, ειδικά Samsung αλλά και LG.

Αισθητικά βέβαια το τηλέφωνο είναι υπέροχο, ειδικά από μπροστά και περιμετρικά το βρίσκω ομορφότερο και από iphone (για τα δικά μου γούστα), το πίσω μέρος λόγω του γυαλιού το κάνει να χάνει πόντους σε ότι αφορά την premium αίσθηση αλλά και πάλι είναι πολύ ιδιαίτερο και στα 2 χρώματα πλην μαύρου αρκετά ξεχωριστό. Επίσης πολύ πιο βολικό από τη γκουμούτσα το Ν6 με τις 6 ίντσες, άνετα ζω με τη λίγο μικρότερη οθόνη ώστε να κρατάω ένα κινητό που κουμαντάρεται πολύ πιο εύκολα με ένα χέρι. Αυτά για αρχή και ελπίζω να το φέρω στα μέτρα μου για να το κρατήσω και να μην αλλάξω γιατί σα σχέδιο και αίσθηση το γουστάρω πάρα πολύ.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Καλησπέρα παιδιά μήπως παίζει κάτι με 12% μπαταρία και κα μόνο 2 ώρες και κάτι οθόνη.....τι μπορώ να κάνω, δεύτερων πως μπορώ πόρων να απενεργοποιήσω τα προγράμματα της LG fbf7578f1920de8151975a38015f073d.jpgcac6e705eb04beb1dd4a01fdf75a9aa1.jpgbc228ecaaae29ffa428758dec4788608.jpg

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Διάβασε μερικές σελίδες πίσω...

δεν βλεπω καποια ξεκαθαρη απαντηση. σκεφτομαι να το κανω root να περασω την fulmics απλα δεν κατασταλαξει ακομα αν συμφερει ή οχι και αν κερδισω κατι σε μπαταρια ή επιδοση

Εγώ θα έλεγα όχι εκτός αν χρειάζεσαι κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν γίνεται χωρίς ρουτ

Μια χαρά μπαταρία έχει και επιδόσεις... φορτίζει πολύ γρήγορα όποτε και να ξεμείνεις δεν σε καθυστερεί .. προσωπικά δεν βρίσκω λόγο!

Καλησπέρα παιδιά όπως έγραψα και χτες επιστροφή στην lg μετά από απουσία 1ος έτους περίπου.Μερικές ερωτήσεις...

1. Ο στοκ internet browser της lg δεν υπάρχει πια στην συσκευή?...προερχόμενος από g2,g3,g4 δεν τον βρίσκω στο 6αρι :(

2. Τα soft keys δεν φεύγουν αυτόματα όπως παλιότερα στα προαναφερθέντα κινητά? :(

3.Η μπάρα των ειδοποιήσεων δεν φεύγει κατά το browsing?

Σε πάρα πολλά το τηλέφωνο πολύ βελτιωμένο ειδικά σήμα wifi άλλα και στο σήμα δικτύου, μπαταρία ευχάριστη έκπληξη συγκρινόμενη ακόμα και με του εξαιρετικού s7 edge.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

4.Επιλογή ανάλυσης οθόνης υπάρχει εδώ? Όπως π.χ. στο s7 edge hd-fhd-2k .?

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

5. Screen Shot πώς παίρνουμε?

Konakis.

Καλησπέρα παιδιά όπως έγραψα και χτες επιστροφή στην lg μετά από απουσία 1ος έτους περίπου.Μερικές ερωτήσεις...

1. Ο στοκ internet browser της lg δεν υπάρχει πια στην συσκευή?...προερχόμενος από g2,g3,g4 δεν τον βρίσκω στο 6αρι :(

2. Τα soft keys δεν φεύγουν αυτόματα όπως παλιότερα στα προαναφερθέντα κινητά? :(

3.Η μπάρα των ειδοποιήσεων δεν φεύγει κατά το browsing?

Σε πάρα πολλά το τηλέφωνο πολύ βελτιωμένο ειδικά σήμα wifi άλλα και στο σήμα δικτύου, μπαταρία ευχάριστη έκπληξη συγκρινόμενη ακόμα και με του εξαιρετικού s7 edge.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

4.Επιλογή ανάλυσης οθόνης υπάρχει εδώ? Όπως π.χ. στο s7 edge hd-fhd-2k .?

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

5. Screen Shot πώς παίρνουμε?

Welcome back :)

1. Όχι, έρχεται με τον chrome.

2. Όχι.. εκτός αν βλέπεις βίντεο ή φωτογραφίες ή δουλεύεις στην εφαρμογή της κάμερας. πιθανόν και μερικές άλλες.

3. Όχι..

4. Όχι δεν αλλάζει η ανάλυση (τεχνικά είναι αδύνατο να αλλάξει σε lcd) όμως υπάρχει η επιλογή που υπάρχει σε όλα τα android 7 δηλ να αλλάξεις "εικονικά" (βλ. επιλογή μέγεθος οθόνης) το dpi της συσκευής και έτσι όλα τα φαίνονται μεγαλύτερα ή μικρότερα.

5. power button + volume down..

Σε ευχαριστώ πολύ!! Πω πω κρίμα τόσα καλούδια και συνήθειες προηγούμενων εμπειριών με lg να πάνε χαμένα... :(

Thanks again!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τουλάχιστον ρολαρει σούπερ ο chrome είναι και συγχρονισμένος με του pc μου κι ολα γίνονται αυτόματα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο λόγος της αγοράς του ήταν καθαρά ο wide angle lens του ...ωραίο εργαλείο για τα ταξίδια...κατά τα άλλα με βλέπω για Καθημερινή χρήση με το s7 edge...άλλη φάση σε όλα του...πολύ πιο premium "εσωτερικά" εξωτερικά κόσμημα το lg g6.

Konakis.

Eγω εχω βαλςι τις samsung τον broswer.δουλευςι κανονικα και μς βολευει καλυτερα!
I Want To Believe

καλησπέρα θέλω λίγο τα φώτα σας . έχω το mi6 και λέω να το ανταλλάξω με το g6 dual sim αξίζει? και δεύτερον με την dual sim έκδοση θα έχω κάποιο θέμα?

Είναι beta τον έβαλα από play store...καμία σχέση με το edge.Εκεί παραμετροποιεις το κάνεις όλο οθόνη, εδώ πάλι δεν έχει επιλογή να φύγουν τα soft keys κάτω ούτε η μπάρα ειδοποιήσεων πάνω...όπως και να'χει πρόκειται για ένα πολύ καλό κινητό το lg g6 με το οικείο περιβάλλον της Lg.
Konakis.

εχει δοκιμασει κανεις αν γινεται να βαλεις τον google dialer?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

καλησπερα παιδια εχει καπια επιπτωση στο να γινεισ προγραματηστης στην συσκευη κ να την κανεις λιγο πιο γρηγορη μεσω που προγραματιστη?

Εγώ τον έβαλα προχθές.

Με αυτόν κάνω κλήσεις.

Αν το θες, το ανέβασα στο Dropbox.

https://www.dropbox.com/s/exj02440utk5mxk/com.google.android.dialer-c0a7a4fa8eb47cd4ebb7df1709ea35cf.apk?dl=0

Θα το σβήσω αύριο από το Dropbox.

Edited by stelios67
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

καλησπερα παιδια εχει καπια επιπτωση στο να γινεισ προγραματηστης στην συσκευη κ να την κανεις λιγο πιο γρηγορη μεσω που προγραματιστη?

Ποσο ποιο γρήγορη δηλαδη..!!!!

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καμία απολύτως..απλά μειώνεις τα animations και όντως δίνει μια αίσθηση ότι είναι πιο γρήγορη..άλλοι λένε ότι εξοικονομεις και λιιιιγη μπαταρία

Sent from my LG-D802

Ποσο ποιο γρήγορη δηλαδη..!!!!

και ομως φιλε το εκανα κ εχει διαφορα εμφανης ..αν θελεις μπορω να σου πω τα βηματα..

και ομως φιλε το εκανα κ εχει διαφορα εμφανης ..αν θελεις μπορω να σου πω τα βηματα..

Κοιτα εγω ειμαι ξεροκεφαλος και δεν πειραζω τιποτα στα κινητα μου δε μου λεει κατι να ανοιγει μισο δευτερολεπτο πιο γρηγορα αλλα θα ηταν χρησιμο να τα βαλεις τα βηματα για καποιους φιλους που γουσταρουν τις "επιδοσεις". :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αν σου είναι εύκολο βάλε τα βήματα

όχι, είσαι κομπλε

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος που ασχολείται με τη φωτογραφία. Πως μπορώ να εστιάσω σε ένα αντικείμενο και πίσω το υπόλοιπο τοπίο να βγει θολό με το G6.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα θέλω λίγο τα φώτα σας . έχω το mi6 και λέω να το ανταλλάξω με το g6 dual sim αξίζει? και δεύτερον με την dual sim έκδοση θα έχω κάποιο θέμα?

κάποια βοήθεια?