Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να κάνεις backup - restore μέσω του LG Bridge (από υπολογιστή).

Αυτό σημαίνει ότι ενδεχόμενη αλλαγή μπαταρίας θα μου σβήσει τα πάντα?

Προσπάθησα αδερφέ, έστησα το bridge στον υπολογιστή στο γραφείο μου αλλα δε παίζει....!!! Μου λεει δε βρίσκει δίκτυο !!!!!!

(το πι σι είναι συνδεδεμένο με λαν σε ντομέιν εταιρικό κ βλέπει ιντερνέτι μια χαρά, εκτός άλλων πραγμάτων) . Μάλλον το χαλάνε τα 10άρια windows.........

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Δε σε άκουσα έγκαιρα, τώρα το πήρα.............. Αλλα νομίζω πως απλά έχει πηδήξει κ ο τύπος τη μπαταρία λίγο. ΜΕ το ζόρι μέρα, με πολύ χαλαρή χρήση κ μετά το 50% πέφτει μαμιωντας.

Επίσης, εκτός απο το κόστος κ το που πρέπει να το παω για μπαταρία, θα σβηστούν ότι έχω τώρα με την αλλαγη? Εχασα πάρα πολύ χρόνο να φέρω το κινητό στα μέτρα μου. Δεν είμαι για να ξαναστήνω τώρα................ Κ δεν έχει κ samsung cloud αυτό όπως είδα να αποθηκεύσει τα πάντα σε ρυθμίσεις κ να τα περάσει με τη μια........

χμμ, νομιζω οτι δε χανεις δεδομενα αλλα ισως κανουν επαναφορα, μιας και το εχουν κανει πανακεια τα σερβις να ριχνουν και μια. Δεν ξερω αν μπορεις να το ζητησεις να μην κανουν, αλλα εννοειται παρε μπακ απ, καλου κακου...

Απο την αλλη, αν θες μηνυματα, κλησεις, ημερολογιο, εγω τα παιρνω με my phone explorer που το εχω 15 χρονια και ειναι κορυφαιο για μενα. Τα ριχνω στο Pc και μπορεις να τα ριξεις σε οποιοδηποτε ανδροιδ (μιας και δε θελω να τα συγχρονιζω πουθενα τα δεδομενα μου, λογω σφαλματων και λαθων που μου ειχαν κανει παλια οι συγχρονισμοι). Καταλογο ριχνω με εξαγωγη καταλογου απο ρυθμισεις και κραταω αρχειο παλι στο Pc (παιρνει και το Myphoneexporer αλλα μπορει να σου ριξει και επαφες που δε θες, πχ Mail Κλπ).

Τελος, ρυθμισεις και στησιμο εφαρμογων θεωρω οτι σε 2 ωρες το πολυ εχουν μπει αν εχεις ενα γρηγορο ιντερνετ και πλακωθεις (προσωπικα μου παιρνει κατω απο ωρα πλεον και τα στηνω ολα απο το μηδεν).

Τωρα η μπαταρια, αν την εχει ξεσκισει, θα το μαθουμε μονο αν βαλεις νεα..αλλα ναι αν δουλευε συνεχεια το φορτιστη και αν το ειχε στο ρευμα ενω επαιζε πχ, ισως να την εχει διαλυσει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

χμμ, νομιζω οτι δε χανεις δεδομενα αλλα ισως κανουν επαναφορα, μιας και το εχουν κανει πανακεια τα σερβις να ριχνουν και μια. Δεν ξερω αν μπορεις να το ζητησεις να μην κανουν, αλλα εννοειται παρε μπακ απ, καλου κακου...

Απο την αλλη, αν θες μηνυματα, κλησεις, ημερολογιο, εγω τα παιρνω με my phone explorer που το εχω 15 χρονια και ειναι κορυφαιο για μενα. Τα ριχνω στο Pc και μπορεις να τα ριξεις σε οποιοδηποτε ανδροιδ (μιας και δε θελω να τα συγχρονιζω πουθενα τα δεδομενα μου, λογω σφαλματων και λαθων που μου ειχαν κανει παλια οι συγχρονισμοι). Καταλογο ριχνω με εξαγωγη καταλογου απο ρυθμισεις και κραταω αρχειο παλι στο Pc (παιρνει και το Myphoneexporer αλλα μπορει να σου ριξει και επαφες που δε θες, πχ Mail Κλπ).

Τελος, ρυθμισεις και στησιμο εφαρμογων θεωρω οτι σε 2 ωρες το πολυ εχουν μπει αν εχεις ενα γρηγορο ιντερνετ και πλακωθεις (προσωπικα μου παιρνει κατω απο ωρα πλεον και τα στηνω ολα απο το μηδεν).

Τωρα η μπαταρια, αν την εχει ξεσκισει, θα το μαθουμε μονο αν βαλεις νεα..αλλα ναι αν δουλευε συνεχεια το φορτιστη και αν το ειχε στο ρευμα ενω επαιζε πχ, ισως να την εχει διαλυσει.

ναι τον δουλεύω κ εγώ τον phone explorer.............σώζω πράγματα αλλα μετά όλες τις ρυθμίσεις, φάκελοι προγραμμάτων, οθόνες, ήχους, wallpapers, ακόμα κ τα wifi δε σώζώνται ............

Ούτε να κάθομαι απο την αρχή να περνάω όλους τους κωδικούς σε όλες τις εφαρμογές.......2,3 ώρες δουλειά λέμε.....

Στο Samsung cloud υπάρχουν τα πάντα μέσα.......

Έμπλεξα......... κ φαντάσου ότι θέλω να του αλλάξω κ θήκη............θέλω μια διαφανή γιατί μου αρέσει το κινητό κ όχι η γκρίζα που το πήρα......

Κ τώρα HTC U24pro

Αδελφέ, εγώ στα γραψα παρά πίσω... άλλη κλάση το s8 και μιας και ήσουν εξοικειωμένος με samsung αφού το επαναλαμβάνεις συχνά ,εκεί έπρεπε να στραφείς... Οκ λόγω κόστους ή της wide angle κάμερας ίσως το προτιμησες το g6.
Konakis.

Αδελφέ, εγώ στα γραψα παρά πίσω... άλλη κλάση το s8 και μιας και ήσουν εξοικειωμένος με samsung αφού το επαναλαμβάνεις συχνά ,εκεί έπρεπε να στραφείς... Οκ λόγω κόστους ή της wide angle κάμερας ίσως το προτιμησες το g6.

Εξοικιωμένος ναι. Φανατικός όχι. Αλλωστε απο HTC προήρθα. Χρόνια χρήστης.

Ναι η ευρυγώνια, το κόστος αλλα κ το ράδιο είναι αιτίες . Όπως ότι βαρέθηκα τα παιχνιδάκια της samsung με τις τιμές κ τις 10άδες εκδόσεις που σε όλες κάτι λείπει . Είναι απαράδεκτοι όπως κ να το κάνεις.

Σε αυτή δε θα γύρναγα. Απλά ίσως πήγαινα εξ ολοκλήρου Huawei αλλα γούσταρα τα LG.

Κ τώρα HTC U24pro

Τότε έπρεπε να βάλεις το χέρι πιο βαθιά (V30) κι ακόμα περισσότερο για p20 Pro ;)

Προσωπικά το s8 plus & v30 επειδή οι τιμές τους είναι παραπλήσιες σε καλό μεταχειρισμένα used τα θεωρώ "ολοκληρωμένες" προτάσεις... αυτά από μένα να μην χαλάσουμε άλλο τι νήμα εδώ ...

Konakis.

ναι τον δουλεύω κ εγώ τον phone explorer.............σώζω πράγματα αλλα μετά όλες τις ρυθμίσεις, φάκελοι προγραμμάτων, οθόνες, ήχους, wallpapers, ακόμα κ τα wifi δε σώζώνται ............

Ούτε να κάθομαι απο την αρχή να περνάω όλους τους κωδικούς σε όλες τις εφαρμογές.......2,3 ώρες δουλειά λέμε.....

Στο Samsung cloud υπάρχουν τα πάντα μέσα.......

Έμπλεξα......... κ φαντάσου ότι θέλω να του αλλάξω κ θήκη............θέλω μια διαφανή γιατί μου αρέσει το κινητό κ όχι η γκρίζα που το πήρα......

δεν ξερω ποσες εφαρμογες εχεις, εγω καμια 30αρια κατεβαζω και αμεσα στηνω τις 20, που θελω καμια ωρα συνολο, μαζι με 3 mails κλπ. Ρυθμισεις οκ τις ξερω απεξω σχεδον και παω πολυ γρηγορα (μονο με huawei Μαρτυρησα)

τωρα για κωδικους, οκ προσωπικα εχω τον ιδιο σε σχεδον ολες τις εφαρμογες :lol: :p γιατι δεν γινεται να παιδευομαστε :p:lol:οποτε τελειωνω γρηγορα και εκει. Εξαλλου δεν ειναι αναγκη να τα κανεις ολα μαζι, φανταζομαι.

Τελος παντων, για μενα ή δωσε το και παρε v30 τωρα που ειναι νωρις, ή ρισκαρε μια μπαταρια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δώστε ένα link ρε παιδιά με αυτόν τον explorer που εκθειάζεται. Θέλει κατέβασμα κινητό και pc λογικά. Είναι εύκολο πρόγραμμα στην χρήση; δωρεάν; κτλ
Welcome to Rapture

δεν ξερω ποσες εφαρμογες εχεις, εγω καμια 30αρια κατεβαζω και αμεσα στηνω τις 20, που θελω καμια ωρα συνολο, μαζι με 3 mails κλπ. Ρυθμισεις οκ τις ξερω απεξω σχεδον και παω πολυ γρηγορα (μονο με huawei Μαρτυρησα)

τωρα για κωδικους, οκ προσωπικα εχω τον ιδιο σε σχεδον ολες τις εφαρμογες :lol: :p γιατι δεν γινεται να παιδευομαστε :p:lol:οποτε τελειωνω γρηγορα και εκει. Εξαλλου δεν ειναι αναγκη να τα κανεις ολα μαζι, φανταζομαι.

Τελος παντων, για μενα ή δωσε το και παρε v30 τωρα που ειναι νωρις, ή ρισκαρε μια μπαταρια.

μιας κ σε γενικές γραμμές γουστάρω πολύ τον ευρυγώνιο, άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά τη συμβουλή σου για το 30άρι, αλλα μου λείπουν τα 420 τώρα :p :p . Απο κουσούρια πως πάει αυτό? Κ απο μπαταρία? Να γραφτώ στο θέμα του??

Τη μπαταρία την στρώνω λίγο με αργές φορτίσεις κ πολλές απο αυτές με το τηλέφωνο κλειστό. Μια βελτίωση την είδα. Πόσο ακόμα καλύτερη θα γίνει, θα δείξει....

Με ταλαιπωρεί λίγο το θέμα των διπλών φορτιστών και του ότι ώρες ώρες που θέλω τη γρήγορη, δείχνει να μη θέλει να την πάρει, ακόμα κ τον γρήγορο φορτιστή. Κ βγαζω-βάζω τον φορτιστή 4,5 φορές να ξυπνήσει κ να αρχισει τη γρήγορη.

Κ τώρα HTC U24pro

μιας κ σε γενικές γραμμές γουστάρω πολύ τον ευρυγώνιο, άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά τη συμβουλή σου για το 30άρι, αλλα μου λείπουν τα 420 τώρα :p :p . Απο κουσούρια πως πάει αυτό? Κ απο μπαταρία? Να γραφτώ στο θέμα του??

Τη μπαταρία την στρώνω λίγο με αργές φορτίσεις κ πολλές απο αυτές με το τηλέφωνο κλειστό. Μια βελτίωση την είδα. Πόσο ακόμα καλύτερη θα γίνει, θα δείξει....

Με ταλαιπωρεί λίγο το θέμα των διπλών φορτιστών και του ότι ώρες ώρες που θέλω τη γρήγορη, δείχνει να μη θέλει να την πάρει, ακόμα κ τον γρήγορο φορτιστή. Κ βγαζω-βάζω τον φορτιστή 4,5 φορές να ξυπνήσει κ να αρχισει τη γρήγορη.

Το 30άρι δεν έχει θέματα και θεωρώ ότι αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο θέμα του όπως και στο φωτογραφικό που έχουμε κάνει συγκρίσεις με άλλες ναυαρχίδες..

Κατά τα άλλα από τα 400 ευρώ που κάνεις τα μισά τουλάχιστον τα έχεις..τώρα αν το πάρεις και μεταχειρισμενο, δε θες πολλά παραπάνω

Το 30άρι δεν έχει θέματα και θεωρώ ότι αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο θέμα του όπως και στο φωτογραφικό που έχουμε κάνει συγκρίσεις με άλλες ναυαρχίδες..

Κατά τα άλλα από τα 400 ευρώ που κάνεις τα μισά τουλάχιστον τα έχεις..τώρα αν το πάρεις και μεταχειρισμενο, δε θες πολλά παραπάνω

Με προβληματίζει ότι έχει την ίδια μπαταρία με του G6, παρόλο που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις..................

Εκτός ότι το να βρω να πουλήσω αυτό κ να βρω είναι ενα θέμα, δε βλέπω κ πολλά V30 να πωλούνται........ Κ να είναι σε κατάσταση αψόγου....

Κ τώρα HTC U24pro

Με προβληματίζει ότι έχει την ίδια μπαταρία με του G6, παρόλο που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις..................

Εκτός ότι το να βρω να πουλήσω αυτό κ να βρω είναι ενα θέμα, δε βλέπω κ πολλά V30 να πωλούνται........ Κ να είναι σε κατάσταση αψόγου....

Καμία σχέση , 2+ ώρες Sot σε οποιεσδήποτε συνθήκες , η καλύτερη διαχείριση oled οθόνη .

Δεν πωλούνται γιατί είναι αψεγαδιαστα

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Καμία σχέση , 2+ ώρες Sot σε οποιεσδήποτε συνθήκες , η καλύτερη διαχείριση oled οθόνη .

Δεν πωλούνται γιατί είναι αψεγαδιαστα

Ή γιατί δε τα προτίμησε ο κόσμος :p:p:lol::lol::lol:

(λες να βγάλουν κανα update κ να πλακώσουν τα bootloop??)

Κ τώρα HTC U24pro

Πέραν του αστείου, τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχω βρει λιμάνι με την σειρά galaxy 7edge & s8 (plus) ... ενώ είχαν περάσει ουσιαστικά όλες οι ναυαρχίδες της lg απ τα χέρια μου (g2,g3,g4,g6) ...τούτο δω το v30 είναι το μοναδικό που με δελεάζει ακόμη και σήμερα από τα lg για μια καλή δοκιμή κι επιστροφή στην άλλη κορεατική εταιρεία.Πιστεύω ότι αξίζει να το σκεφτείς...
Konakis.

Ή γιατί δε τα προτίμησε ο κόσμος :p:p:lol::lol::lol:

(λες να βγάλουν κανα update κ να πλακώσουν τα bootloop??)

Η αλήθεια είναι ότι το G6 μοσχοπουλησε και λόγω τιμής , το V30 μετά το καλοκαίρι έπεσε αρκετά . Φυσικά τα ακριβότερα μοντέλα θέλουν και μια προώθηση απ την εταιρία , που φυσικά η LG δεν τα εισάγει οπότε μηδέν προώθηση .

Πάντως έχω το V30 απ το καλοκαίρι και πραγματικά το χω λατρέψει για την χρήση που του κάνω, οθόνη oled, ακουστικά ήχος, μπαταριαρα και wide camera αυτά που λατρεύω και φυσικά πολύ όμορφο λεπτό και κομψό .

Δεν είναι το πιο γρήγορο αλλα ποσώς με ενδιαφέρει...ειναι smooth και μου φτάνει. Θα ήταν το απόλυτο αν είχε 6gb Ram αλλα σε αυτή την τιμή ποιο έχει ? Πας σε S9 plus μόνο η P20 pro που είναι ακριβότερα

Edited by jmarousakis
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Έχει την ίδια, αλλά το G6 έχει lcd οθόνη ενώ το v30 oled, και 2ον το socket 835 που έχει το v30 έχει επεξεργαστή μικρότερης αρχιτεκτονικης με αποτέλεσμα να είναι αρκετά πιο αποδοτικό ενεργειακά. Άρα αυτά τα 2 μαζί συν το καλό γραμμένο λογισμικό του δίνουν χαοτικη διαφορά στην αυτονομία σε σχέση με g6.

Το γράφω εδώ ως χρήστης του g6...

Σας έχει τύχει τώρα τελευταία εφαρμογές του play store να φαίνονται ότι έχουν κάνει update τις τελευταίες ώρες από μόνες τους (έχω ανενεργό το auto update) ενώ αν ανοίξεις την σελίδα της εφαρμογής στο store να δίνει last updated κάτι μήνες πριν;

Μου το παρουσίασε σε s7 edge που ξσναπήρα

προσφάτως. Μου το έκανε, το τικαρισα στις ρυθμίσεις του play store ξανά και το ξετικάρισα και μέχρι στιγμής δεν τι έχει ξανά παρουσιάσει.

Konakis.

Μου το παρουσίασε σε s7 edge που ξσναπήρα

προσφάτως. Μου το έκανε, το τικαρισα στις ρυθμίσεις του play store ξανά και το ξετικάρισα και μέχρι στιγμής δεν τι έχει ξανά παρουσιάσει.

Τικάρισες το auto update εννοείς;

Ευχαριστώ

Ναι και μετά φυσικά τικαρισα στο να μην ενημερώνονται αυτόματα οι εφαρμογές και δεν το ξανά παρουσίασε μέχρι τώρα
Konakis.

Το γράφω εδώ ως χρήστης του g6...

Σας έχει τύχει τώρα τελευταία εφαρμογές του play store να φαίνονται ότι έχουν κάνει update τις τελευταίες ώρες από μόνες τους (έχω ανενεργό το auto update) ενώ αν ανοίξεις την σελίδα της εφαρμογής στο store να δίνει last updated κάτι μήνες πριν;

Μήπως fb, messenger και instagram? αυτές οι 3 έχουν μέσα στις ρυθμίσεις τους επιλογή για update που αν δεν την κλείσεις κάνουν κανονικά και ας έχεις κλειστές από το playstore το update

Μήπως fb, messenger και instagram? αυτές οι 3 έχουν μέσα στις ρυθμίσεις τους επιλογή για update που αν δεν την κλείσεις κάνουν κανονικά και ας έχεις κλειστές από το playstore το update
Όχι καμία από αυτές.

Σε εμένα δεν κάνουν αυτόματα update.

Και δεν έχω κλείσει τπτ.

Όχι καμία από αυτές.

Σε εμένα δεν κάνουν αυτόματα update.

Και δεν έχω κλείσει τπτ.

ωπα το αναποδο καταλαβα, το ειδα βιαστικα. περιεργο αυτο.