DomieMic65 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Παιδιά αγόρασα το power bank της Intenso που αναφέρθηκε πιο πάνω στο νήμα και τώρα χρειάζομαι ένα καλώδιο από usb σε usb-c, Lightning και micro usb. Έχετε καμία πρόταση; Θα ήθελα να είναι από εδώ γιατί φεύγω σε λίγες μέρες από Αθήνα και δεν θα προλάβω να πάρω απ’ έξω κάτι. Πρέπει να είναι καλών προδιαγραφών ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα στην ταχεία φόρτιση... Αυτό σας λέει κάτι; https://www.skroutz.gr/s/13173406/Ttec-Regular-USB-to-Lightning-Type-C-micro-USB-Cable-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-1m-145056892.htmlΕνημερωτικά: Τελικά πήρα το πιο πάνω καλώδιο σε πιο κοντό μήκος (30εκ) από την ttec αλλά δυστυχώς δημιουργεί πρόβλημα στην ταχεία φόρτιση. Το κινητό από το p.bank φέρω φορτίζει γρήγορα και από τον φορτιστή βγάζει μνμ νερού στη θύρα κλπ. Θα το επιστρέψω... Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη. Χρειάζομαι 3πλο καλώδιο από USB σε USB-C, lightning, micro USB. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 (edited) Καλησπέρα. Χρήστης εδώ και περίπου 2 εβδομάδες της εν λόγω συσκευής και εχω κάποιες απορίες τις οποίες συζητώ μαζί σας μήπως και κάποιος ξέρει κάτι. Είχα άπειρες συσκευές επώνυμες στα χέρια μου στο παρελθόν και τους τελευταίους δεκαοχτώ μήνες είχα δυο meizu πριν το G6. Με έχει απογοητεύσει αρκετά το ποσό πιο αργή συσκευή είναι από τα προηγούμενα τηλ που είχα. Ακόμη κάνοντας και επιλογές προγραμματιστή δεν δείχνει κάτι εξαιρετικά διαφορετικό. Δείχνει να λαγκαρει όπως λέγεται συνήθως, ζεσταίνεται αρκετά σε χρήση και φυσικα η μπαταρία σε χρήση βγάζει οριακά την ημέρα. Εχω αντιληφθεί επίσης αν πας να βάλεις άλλο launcher όπως τον nova η κάποιον άλλο, γίνεται αρκετά πιο αργό. Ακόμη και θέμα να άλλαξεις από τα δικά του πάλι το ίδιο. Σε τεστ τύπου YouTube του μικρού μου γιου το oneplus 3t με σκοτώνει χαλαρά όμως, και οκ είναι πιο γρήγορο. Η σύγκριση όμως με xiaomi των 135 ευρώ καινούργιο....αυτό με ξεπερνάει. Φαντάζεται κανείς πως έχει κάτι....η απλά είναι έτσι το συγκεκριμένο μοντέλο; Μου θυμίζει το Samsung s4 που είχα .....και σε κάμερα θα έλεγα όπως κοιτάω από google fotos παλιές μου, το lg G4 έβγαζε καλύτερες. Επίσης βλέπω από το smart doctor πως συνεχώς δουλεύει πολύ μνήμη ram και έχει λίγο από 1 ελεύθερο και εχω ελάχιστες εφαρμογές χωρίς κανένα παιχνίδι παρά τις άκρως απαραίτητες. Σκέπτομαι για μια επαναφορά εργοστασιακών γιατί δεν μου κολλάει όλο αυτό, δείχνει σοβαρή αρκετά συσκευή για να εχω όλα αυτά τα παράπονα. Ευχαριστω. Edited August 19, 2018 by motojohnnys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakourass Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Το τηλεφωνο ειναι αρκετά σβελτο οπότε κατι δεν παει καλα με την συσκευη σου. Για τις φωτογραφιες εχω κι εγω την αίσθηση οτι με το g4 έβγαζα καλύτερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Η αλήθεια είναι ότι σε θέμα αισθητήρα και software φωτογραφίας έκανε παπάδες ο LG G4. Βέβαια με αναβαθμίσεις θα βελτιωθεί στο software στο G6! Πάντως σε κάθε αναβάθμιση γίνεται καλύτερο το κινητό σε όλα τα σημεία! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Να το πω άλλη μία, η gcam στο G6 βγάζει υπέροχες φωτογραφίες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα. Χρήστης εδώ και περίπου 2 εβδομάδες της εν λόγω συσκευής και εχω κάποιες απορίες τις οποίες συζητώ μαζί σας μήπως και κάποιος ξέρει κάτι. Είχα άπειρες συσκευές επώνυμες στα χέρια μου στο παρελθόν και τους τελευταίους δεκαοχτώ μήνες είχα δυο meizu πριν το G6. Με έχει απογοητεύσει αρκετά το ποσό πιο αργή συσκευή είναι από τα προηγούμενα τηλ που είχα. Ακόμη κάνοντας και επιλογές προγραμματιστή δεν δείχνει κάτι εξαιρετικά διαφορετικό. Δείχνει να λαγκαρει όπως λέγεται συνήθως, ζεσταίνεται αρκετά σε χρήση και φυσικα η μπαταρία σε χρήση βγάζει οριακά την ημέρα. Εχω αντιληφθεί επίσης αν πας να βάλεις άλλο launcher όπως τον nova η κάποιον άλλο, γίνεται αρκετά πιο αργό. Ακόμη και θέμα να άλλαξεις από τα δικά του πάλι το ίδιο. Σε τεστ τύπου YouTube του μικρού μου γιου το oneplus 3t με σκοτώνει χαλαρά όμως, και οκ είναι πιο γρήγορο. Η σύγκριση όμως με xiaomi των 135 ευρώ καινούργιο....αυτό με ξεπερνάει. Φαντάζεται κανείς πως έχει κάτι....η απλά είναι έτσι το συγκεκριμένο μοντέλο; Μου θυμίζει το Samsung s4 που είχα .....και σε κάμερα θα έλεγα όπως κοιτάω από google fotos παλιές μου, το lg G4 έβγαζε καλύτερες. Επίσης βλέπω από το smart doctor πως συνεχώς δουλεύει πολύ μνήμη ram και έχει λίγο από 1 ελεύθερο και εχω ελάχιστες εφαρμογές χωρίς κανένα παιχνίδι παρά τις άκρως απαραίτητες. Σκέπτομαι για μια επαναφορά εργοστασιακών γιατί δεν μου κολλάει όλο αυτό, δείχνει σοβαρή αρκετά συσκευή για να εχω όλα αυτά τα παράπονα. Ευχαριστω. Φίλε μου όπως είχα πει όταν πρώτο πήρα τη συσκευή αυτή, για τα κυβικά του είναι αρκετά αργό. Φαίνεται απροθυμο αρκετά συχνά ενώ έχει τρομερό shutter lag στην κάμερα. Ο αισθητήρας της επίσης είναι μικρότερος από G4 και g5 με αποτέλεσμα να έχει χειρότερες επιδόσεις στις βραδινές ενώ γενικά δεν μπορείς να το πεις ναυαρχίδα για το 2017. Αντίθετα το v30 είναι άριστο σε όλα, εκτός βέβαια από κάμερα όπου δεν διαφέρει πολύ από αυτό. Ο λόγος είναι το socket που φοράει που είναι μια γενιά πίσω και ίσως το κακό ui αλλά πλήρες για μένα της LG. Προσωπικά τα op δεν μου αρέσουν αλλά αν το κοιτάς σε θέμα επιδόσεων είναι λογική αυτή η διαφορά. Τώρα για τα meizu και άλλα φθηνά επίσης δεν έχω άποψη, όμως με ο.τι δούλεψα τα τελευταία 2 χρόνια ( δες υπογραφή μου) το g6 ήταν από τα πιο αργά τηλέφωνα. Για τον μέσο χρήστη η διαφορά είναι ελάχιστη και ανούσια αλλά όταν κάνεις σύγκριση με άλλα κινητά που έχουν πιο ελαφρύ ui και πιο ελλειπες ίσως τότε ίσως σου κακοφαινεται, ειδικά αν η τιμή είναι χώρα στα άλλα. Δεν είναι τυχαίο ότι το g6 έφτασε 400 ευρώ από την αρχή που κυκλοφόρησε. Κατά τα άλλα είναι τίμιο τηλέφωνο πλήρες και καλό, αλλά κάνε μια επαναφορά και στήσιμο από την αρχή μήπως βελτιωθεί Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα, έχει βγεί κάποια έκδοση της gcam που να υποστηριζει και τα 2 modes (+wide) στην ιδια εφαρμογη? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι με αναζήτηση. Πρέπει λογικά να υπάρχει εφόσον έχει πια η google τηλεφωνα με 2 καμερες και παρομοια features. Αλλιώς είναι μπλέξιμο να κατεβάζεις, εγκαθιστάς και κυριως να ανοίγεις διαφορετική εφαρμογή ανάλογα με το mode που θες να χρησιμοποιήσεις. ΘΕΝΞ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Αυτό με τη μνήμη μου το κάνει κ μένα, μόνιμα έχω λιγότερο από giga ελεύθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakourass Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Να το πω άλλη μία, η gcam στο G6 βγάζει υπέροχες φωτογραφίες. Εχω gcam ειχες g4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Γράφω πουθενά για g4 στο σχόλιο μου? Με την στοκ εφαρμογή βγάζει μέτριες φωτογραφίες. Για αυτό αναφέρω τη gcam με την οποία απογειώνεται το συγκεκριμένο κινητό. Αυτό θέλω να πω παραπάνω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Εγώ τη στοκ δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ πια, άλλο αποτέλεσμα με gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakourass Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Παιδιά ουτε εγω χρησιμοποιώ στοκ αλλα ο φιλος μιλαει για σύγκριση των 2 τηλεφώνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Καλησπέρα, έχει βγεί κάποια έκδοση της gcam που να υποστηριζει και τα 2 modes (+wide) στην ιδια εφαρμογη? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι με αναζήτηση. Πρέπει λογικά να υπάρχει εφόσον έχει πια η google τηλεφωνα με 2 καμερες και παρομοια features. Αλλιώς είναι μπλέξιμο να κατεβάζεις, εγκαθιστάς και κυριως να ανοίγεις διαφορετική εφαρμογή ανάλογα με το mode που θες να χρησιμοποιήσεις. ΘΕΝΞ Ναι εχει βγαλει ο cstark27..δες παρακατω στο λινκ που δινω την 9η κ 10η εφαρμογη. Απλα για να κανεις εναλλαγη καμερων πρεπει να μπεις ρυθμισεις-φωτογραφια κ βλεπεις την επιλογη "Toggle camera ID". https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Edited August 20, 2018 by granazias Edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 gcam που είναι ρε παλληκάρια; Στο playstore η ή δεύτερη εφαρμογή που λέγεται sguare? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 gcam που είναι ρε παλληκάρια; Στο playstore η ή δεύτερη εφαρμογή που λέγεται sguare? Δεν είναι στο play store... κοιτά στο πιο πάνω λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Την τύφλα μου δεν ξερω και ποιο να κατεβάσω. Απαράδεκτο πάντως και όσες εφαρμογές κάμερας κατέβασα καμία δεν έβγαλε καλύτερες από την δική του. Κρίμα πάντως για LG με απογοήτευσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Την τύφλα μου δεν ξερω και ποιο να κατεβάσω. Απαράδεκτο πάντως και όσες εφαρμογές κάμερας κατέβασα καμία δεν έβγαλε καλύτερες από την δική του. Κρίμα πάντως για LG με απογοήτευσε. Δεν φταίει η LG. Καμία εφαρμογή από το Play store δεν θα κάνει δουλειά. Στο παραπάνω link που έδωσε ο granazias κατέβασε την 9η από επάνω και τρέξ'την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Να ρωτήσω έχω την 3.6,εχει νοημα να κατεβάσω αυτή που είναι στο link; Αν δεν κάνω λάθος είναι η 3.8.Μου ψιλολαγκαρει μερικές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Την κατέβασα και φυσικά ευχαριστώ όλους για την προτροπή. Δεν θεωρω πάντως λογικό σε μια τέτοια συσκευή να κατεβάζεις άλλη εφαρμογή από την εργοστασιακή για να βγάλεις καλές φώτο. Το G4 έβγαζε θεϊκές φωτο με μόνη κάμερα και πόσα χρόνια πίσω. Ας είναι θα αξιολογήσω και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Να ρωτήσω έχω την 3.6,εχει νοημα να κατεβάσω αυτή που είναι στο link; Αν δεν κάνω λάθος είναι η 3.8.Μου ψιλολαγκαρει μερικές φορές. Αυτη που εχω δωσει στο λινκ ειναι αλλη εκδοση της 3.8 και ειναι 2 σε 1..εχει κ τις 2 καμερες,απλη κι ευρυγωνια σε μια εφαρμογη,και τον τροπο εναλλαγης μεταξυ των 2,τον ανεφερα πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Οπως ανέφερα θα αξιολογήσω την εφαρμογή της καμερας θα πω ναι μεν αλλά. Με εξαίρεση την επιλογή πορτραιτο που έχει δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Είναι αισθητά πιο αργή στο τραβα άνοιξε τις φώτο, οκ δείχνει να κάνει επεξεργασία αλλά βλέποντας τες στο ipad δεν είναι κάτι που το λες και ουαου. Το βράδυ είναι λαχείο αν καταφερεις να βγάλεις καλή φώτο και αναρωτιέμαι πως τελικά οι κατασκευαστές κάνουν τέτοια λάθη με νεότερα μοντέλα σε σχέση με προηγούμενα. Εμένα οι φωτογραφίες αποτελουν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και έχω ξενερώσει αρκετά. Αν υπολογίσω την έλλειψη Led κια το αδύναμο ηχείο με βλέπω άμεσα για αλλαγή όσο και αν χαίρομαι όταν το κρατάω στο χέρι γιατί είναι υπέροχη συσκευή. Ευχαριστώ θερμά όλους για την συμμετοχή σε απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 @motojohnnys το G6 στο manual κανει παπαδες παντως μπορω να πω! Βασικα οσα LG εχω παρει στο θεμα του manual δεν φτανει κανενα τηλεφωνο! Κανε μια δοκιμη να δεις! :D Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 @motojohnnys το G6 στο manual κανει παπαδες παντως μπορω να πω! Βασικα οσα LG εχω παρει στο θεμα του manual δεν φτανει κανενα τηλεφωνο! Κανε μια δοκιμη να δεις! :D Εδώ μπορώ και πρέπει να συμφωνήσω αλλά....σκέψου να είσαι σε μια παραλία....σε μια έξοδο και να περιμένεις σαν στήλη άλατος Να κάνεις ρυθμίσεις manual ..... Εκεί θέλει γνώσεις και εμπειρία και σίγουρα ευνοεί ανθρώπους που γνωρίζουν. Σαν μια τέτοια συσκευή πάντως , σαν μια περσινή ναυαρχίδα και μάλιστα lg που πάντα έβγαζαν υπέροχες φωτό το μοντέλο αυτό θέλει βελτίωση . Και η εταιρία νομίζω το ξέρει αλλά ....δεν στέλνει ενημερώσεις από ότι βλέπω. Π.χ η oneplus στο τελευταίο της μοντέλο το 6 βλέποντας γκρίνιες και παράπονα από τον κόσμο έστειλε ενημέρωση για κάμερα σε χρόνο ρεκόρ. Τέλος πάντων οκ, ξανά ευχαριστω για τις οποίες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Μην περιμένεις θαύματα. Έχει ήδη βγει το G7 ενώ έχει και το πολύ καλό V30. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Συμφωνώ για την gcam αλλά σε καλό φωτισμό (βλέπε παραλία) η στοκ κάμερα βγάζει μια χαρά φωτό στο αυτόματο. Μετά την αναβάθμιση σε Ορεο. Οπωσδήποτε χρειάζεται να υπάρχει και η gcam πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts