Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ουτε το ενα ουτε το αλλο εγω προσωπικα απλα εκανα την αναβαθμιση

ουτε reset ουτε τιποτα, αυτα θα τα κανω στο oreo :)

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εμενα ακομα ουτε αναβαθμηση δεν μ εχει ερθει..

το 8 θα μου ερθει το 19...καλη χρονια κ χρονια πολλα.

ουτε reset ουτε τιποτα, αυτα θα τα κανω στο oreo :)[/QU

ευχαριστω πολυ φιλε μου...το ιδιο θα κανω...καλη χρονια να εχεις με υγεια !! :)

καλημερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους με υγεια !!! Ερωτηση...οσοι κανατε αναβαθμιση κανατε reset της συσκευης ή clean install ?? ευχαριστωωω :)

Χρονια πολλα clean install οταν κανεις μεγαλα updates οπως μεταβαση σε Oreo απο Nougat. Αν δεν κανεις ειναι δεδομενο πως το κινητο θα εχει θεματα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ουτε reset ουτε τιποτα, αυτα θα τα κανω στο oreo :)

Κακος που δεν κανεις. Το ενα λειτουργικο πανω στο αλλο δεν μπαινει για κανενα λογο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδια ο χρονος αναμονης ειναι πραγματικα οργασμος. Και γενικα ικανοποιητική η μπαταρια αλλα Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.. Ξεχνας να το φορτισεις.

Βαλε και το naptime απο το Playstore και θα δεις μεγαλη αλλαγη στην μπαταρία σου ηδικα σε drain

Καλημερααα και καλη χρονια σε ολουςς!!

Οταν ερθει το oreo πως κανω clean install;

Στις ρυθμισεις. Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Backup and reset data. Για αρχη παρε ενα backup και μετα reset.

Και ενας καλος τροπος ειναι και αυτος για reset.

Edited by asdfaster

Τρίτο κινητό της LG μετά το KU990 πριν περίπου μία δεκαετία , το G2 πριν 4 χρόνια και τώρα αυτό εδώ.Σε πρώτη φάση φαίνονται όλα καλά, για να δούμε σιγά σιγά τι θα μας πει..

Καλή χρονιά σε όλους...

Τρίτο κινητό της LG μετά το KU990 πριν περίπου μία δεκαετία , το G2 πριν 4 χρόνια και τώρα αυτό εδώ.Σε πρώτη φάση φαίνονται όλα καλά, για να δούμε σιγά σιγά τι θα μας πει..

Καλή χρονιά σε όλους...

Μια χαρα κινητα ειναι εχω ακομα το g2 και g3 το g6 αν εξαιρεσης την οθονη που εχω βαρεθη της ips των LG πολυ οικονομικο ειναι και εχει ολες τις δυνατότητες που εχουν ολα. Aν σε ενδιαφερει και το root εχει καλο support στο xda.

Edited by asdfaster

Hard reset υποτίθεται ότι πρέπει να γίνει πριν ή μετά την αναβάθμιση σε Oreo όταν έρθει;

Λογικά πριν ναι;

Και πριν και μετά. Το σημαντικό είναι το μετά.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και από εμένα και καλή χρονιά από σήμερα κάτοχος του G6 ερχόμενος από απροβληματιστο και υπέροχο G4.

Βαλε και το naptime απο το Playstore και θα δεις μεγαλη αλλαγη στην μπαταρία σου ηδικα σε drain

Το επί πληρωμή ή το φρι;

free και βαλτο aggressive doze

Τα κλείνει όλα στο stand by όταν επιλέγεις aggressive doze? Επειδή δεν το έχω κατεβάσει ακόμα σε ρωτάω

Το πηρα και εγω...

Μια ματια ομως που εριξα για nillkin amazing h+ δεν βρίσκω πουθενα...

Εχετε κανενα λινκ;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Καλησπερα..μεγαλη απογοητευση για μενα η μπροστινη καμερα..κατοχος του lg g3 περιμενα κατι πολυ καλυτερο..το παρελαβα χθες στις 2/1 και θελω να το πουλησω..ειναι το ice platinum..το κινητο εχει δουλεψει μερικες ωρες..περιοχη δυτικης μακεδονιας Νομος Κοζανης..οποιος ενδιαφερετε ας στειλει inbox.δεν ξερω εαν απαγορευεται αυτο που κανω αλλα ας διαγραφει το post μου σε περιπτωση παραβλεψης κανονα.

Έχει always on display που είναι πολύ πιο βολικό.

Δεν καίει όμως μπαταρία έτσι; Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει oled οθόνη.

Το πηρα και εγω...

Μια ματια ομως που εριξα για nillkin amazing h+ δεν βρίσκω πουθενα...

Εχετε κανενα λινκ;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ.

Δεν καίει όμως μπαταρία έτσι; Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει oled οθόνη.

Είναι τόσο χρήσιμο, που η κατανάλωση για εμένα έρχεται δεύτερη. Και γενικά το κινητό έχει τόσο καλή αυτονομία, που δεν πιστεύω ότι έχει τόση σημασία αν το έχεις κλειστό.

Edited by Voodooman

Καλησπερα..μεγαλη απογοητευση για μενα η μπροστινη καμερα..κατοχος του lg g3 περιμενα κατι πολυ καλυτερο..το παρελαβα χθες στις 2/1 και θελω να το πουλησω..ειναι το ice platinum..το κινητο εχει δουλεψει μερικες ωρες..περιοχη δυτικης μακεδονιας Νομος Κοζανης..οποιος ενδιαφερετε ας στειλει inbox.δεν ξερω εαν απαγορευεται αυτο που κανω αλλα ας διαγραφει το post μου σε περιπτωση παραβλεψης κανονα.
Τα εχουμε αναλυσει πολλες φορες τα περι καμερων του G6. Δυστυχως υστερει αρκετα σε σχεση με τον ανταγωνισμο στην "selfie" καμερα.

Δεν την χρησιμοποιω αρκετα αλλα οσες φορες τη χρειαστηκα, μονο με πολυ σταθερο χερι ειχα ικανοποιητικο αποτελεσμα. Δε με πολυενδιαφερει κιολας να πω την αληθεια μιας και δεν ειμαι selfie maniac οπως "προσταζει" η εποχη...

Για πωληση, υπαρχει η καταλληλη ενοτητα στο forum. Δεν υπαρχει προβλημα, νομιζω, πως το ανεφερες και εδω παντως!

Καλη χρονια παιδια!

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το quick charge του g6 μεχρι ποσα αμπερ αντεχει ; 3Α; γιατι ο φορτιστης που εχει μεσα λεει 1.8Α. μπορω να παρω με πιο πολλα Α;

Καλύτερα να μην το κάνεις και επιβαρύνεις την μπαταρία περεταίρω. Απλά η γνώμη μου
Konakis.

free και βαλτο aggressive doze

ηθελα να ρωτησω ζηταει root ...υπαρχει καποια αλλη διαδικασια ?? ευχαριστω πολυ....:)

ηθελα να ρωτησω ζηταει root ...υπαρχει καποια αλλη διαδικασια ?? ευχαριστω πολυ....:)

τιποτα ειναι και για συσκευες χωρις root

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το επί πληρωμή ή το φρι;

το free χ10 χαρακτήρεςχ