elteo Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ότι εξυπηρετεί τον καθένα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Το γράφω γιατί θα μπει κάποιος και θα νομίζει ότι έχουμε σαλίγκαρο για smartphone. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ότι εξυπηρετεί τον καθένα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Το γράφω γιατί θα μπει κάποιος και θα νομίζει ότι έχουμε σαλίγκαρο για smartphone.Φιλε μου, το καταλαβαινω. Καποιες φορες μπαινω στα θεματα που προτεινουν συσκευες σε καποιους που ζητουν τη βοηθεια της κοινωτητας και δεν ειναι λιγες οι φορες που διαβαζω πως το G6 εχει ir και bootloop γιατι ετσι... ξερουν... και γιαυτο δεν το προτεινουν. :lol: Δεν εχω μπει καν στον κοπο να απαντησω ποτε γιατι δε με ενδιαφερει να αλλαξω αποψη σε κανεναν. Εγω, τι προσφερει σε εμενα η συσκευη κοιταζω. Δε θα εχω προβλημα να το πεταξω στη θαλασσα αν παθει bootloop και να το πω και εδω. Αλλα, προφανως, τα εχουμε στο service και δεν τους το λεμε γιατι ειμαστε μετοχοι! :lol: Τελος παντων, ας μην κουραζω αλλο..! :) Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καλημέρα! Ήρθε και το δικό μου σε μαύρο!Υπέροχο! Ερώτηση: Σε όλα σχεδόν τα κινητά μου είχα τη Nillkin super frosted. http://nillkin.org/smartphones-accessories/lg-phones-accessories/lg-g6-accessories/nillkin-lg-g6-frosted Λέω να αλλάξω τώρα. Ποια spigen?αν κατάλαβα καλά είναι ανάλογη? Εννοώ λεπτή και να μην προστατεύει και πολύ :) Ευχαριστώ πολύ πολύ! Είναι ανάλογη, απλά δεν έχει αυτήν την ωραία υφή των Nillkin. Όταν πρόκειται να αγοράσω κινητό η ρουτίνα αγορών είναι συνηθισμένη, παραγγελία έναν μήνα πριν Nillkin frosted shield και Nillkin tempered glass.Τα υπόλοιπα μετά, αυτά είναι τα απαραίτητα. Εγώ ακόμη ψάχνω να βρω μία θήκη με υφή sandstone, όπως ήταν τα πρώτα Oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Χαχαχα εσύ είσαι το alter ego μου. Νομίζω είχαν βρει τύπου sandstone για το g4 που είχα! Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Αναρωτιέμαι τι συσκευή είχαν πριν όσοι γράφουν για σφαιρατο? Το είχε ο αδερφός μου για μια μέρα και λίγο που έπαιξα μαζί του το μόνο που δεν ήταν, σφαιρατο, και δεν είχε καν εφαρμογές εγκατεστημένες αναλογα φιλε μου με τι το σηγκρινεις.. ειναι γρηγορο πιο γρηγορο απο το σ8 π.χ..και δεν σ λεω οτι να ναι γτ ειναι η δουλεια μ τετια κ μπορω να παιξω με ολλα τα κινιτα.. απο εκει και περα υπαρχουνε κ πιο γρηγορα οπως το ματε 10 που ειδα προχτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα με τη συσκευή; Μια χαρά τη βρίσκω. Απλά ανέφερα ότι δεν έχει τη smooth λειτουργία του P10. Δεν τσουλάει δηλαδή το ίδιο γρήγορα. Αυτό από μόνο του, δεν την καθιστά προβληματική. Άλλωστε μιλάμε για λεπτομέρειες. Κάνει μισό δεύτερο παραπάνω να ανοίξει μια εφαρμογή και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ναι, μου έκανε εντύπωση, αλλά ως εκεί. Δεν είπα ότι δεν αξίζει τα χρήματά της κ.τ.λ. Ο μόνος λόγος που το ανέφερα, είναι επειδή μου δόθηκε η δυνατότητα της ταυτόχρονης λειτουργίας των δυο αυτών συσκευών. Συμφωνώ ότι δεν σου δίνει την εντύπωση του γρήγορου,τουλάχιστον δεν φαίνεται τόσο γρήγορο όσο πρέπει με το hardware που έχει. Αν πας στις επιλογές για προγραμματιστές και βάλεις τις ρυθμίσεις "ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ" ΚΑΙ ΤΙς ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ (μεταβαση κινουμενης εικονας & διαρκειας κινουμενω σχεδιων) στο 0,5 από 1.0 που είναι ,θα δεις διαφορά στην απόκριση/ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα με τη συσκευή; Μια χαρά τη βρίσκω. Απλά ανέφερα ότι δεν έχει τη smooth λειτουργία του P10. Δεν τσουλάει δηλαδή το ίδιο γρήγορα. Αυτό από μόνο του, δεν την καθιστά προβληματική. Άλλωστε μιλάμε για λεπτομέρειες. Κάνει μισό δεύτερο παραπάνω να ανοίξει μια εφαρμογή και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ναι, μου έκανε εντύπωση, αλλά ως εκεί. Δεν είπα ότι δεν αξίζει τα χρήματά της κ.τ.λ. Ο μόνος λόγος που το ανέφερα, είναι επειδή μου δόθηκε η δυνατότητα της ταυτόχρονης λειτουργίας των δυο αυτών συσκευών. Προσωπικά το χρησιμοποιώ ως δεύτερη συσκευή (δανεική), παράλληλα με ένα Huawei P10 που έχω, και το έχω φορτώσει με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές. Πολύ όμορφο τηλέφωνο, υπέροχη οθόνη, καταπληκτική κάμερα και αυτή η απουσία των bezels, πολύ μου αρέσει. Εκεί όμως που με απογοήτευσε, σε σχέση πάντα με το huawei, είναι στο θέμα της ταχύτητας. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Μιλάμε ότι το Ρ10 και πριν από αυτό το Mate 9 που είχα, κυριολεκτικά πετάνε. Δε συγκρίνεται ο Kirin 960 με τον snap 820. Απλά δε συγκρίνεται. Όπου κι αν δοκίμασα να μπω (insta, fb, tapatalk, booking, internet), το G6 ήταν πάντα πιο αργό με αρκετή διαφορά. Δεν ξέρω αν κακώς περίμενα καλύτερη απόδοση από το G6, οι ειδικοί ενδεχομένως να ξέρουν καλύτερα, αλλά δε σας κρύβω ότι ψιλοξενέρωσα. Κάτι άλλο που παρατήρησα, το οποίο μπορεί να παίζει ρόλο, είναι ότι κλείνοντας όλες τις ενεργές καρτέλες, το P10 έχει διαθέσιμη ram 2,55 με 2,70 ενώ το G6 μόλις 1,70. Ίσως να φταίνε οι πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές που βάζει η LG. Επίσης πρόσεξα ότι με τον nova launcher, σταμάτησε να λειτουργεί το double tap to sleep. Το double tap to wake, δουλεύει κανονικά. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την ξέρω; Συγγνώμη μαν που επεμβαίνω, αλλά αυτό που γράφεις στο 2ο ποστ που παρέθεσα, δηλώνει ότι τα κινητά είναι η μέρα με τη νύχτα και όχι οτι κάνει μισό δεύτερο παραπάνω να ανοίξει την εκάστοτε εφαρμογή το G6. Οπότε δημιουργούνται εντυπώσεις. Συν τοις άλλοις παίζει ρόλο το software. Το implementation της rom, τι εφαρμογές έχει το καθένα, πόσο καιρό ήταν ανοιχτό, για να δεις την διαφορά του μισού δεύτερου που λες. Δεν έχω το κινητό ,ούτε λόγο να σε αμφισβητήσω, αλλά το post περί kirin + sd821 δεν στέκει θαρρώ :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εγώ με nova Launcher έχω κανονικά double tap to sleep kai wake. Σε όλη τη οθόνη, απλά να μην είναι από κάτω κάποιο εικονίδιο εφαρμογής ή widjet. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εγώ με nova Launcher έχω κανονικά double tap to sleep kai wake. Σε όλη τη οθόνη, απλά να μην είναι από κάτω κάποιο εικονίδιο εφαρμογής ή widjet. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Ναι, έχει αλλά χωρίς να λειτουργεί, μετά το double tap, το ξεκλείδωμα με finger print reader. Σε πάει στην εισαγωγή κωδικού. Εκτός εάν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για αναμονή 30 δευτερολέπτων και μετά κλειδώνει και λειτουργεί με το ξεκλείδωμα του finger print κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ναι βρε 'συ. Τι συγγνώμη; Κουβεντα κάνουμε. Εντάξει, ισως να ήμουν λίγακι υπερβολικος στο πρώτο μου ποστ και να δημιουργησα λανθασμενες εντυπωσεις. Το κινητό είναι καταπληκτικό. Δεν το συζητάμε. Απλα δεν έχει αυτή τη σπιρταδα του P10. Δεν το λες αργό σε καμια περιπτωση. Απλα όταν φτάνεις στο σημείο να δώσεις τοσα χρηματα για ενα κινητο, ειναι δεδομένο ότι δε θα βγεις χαμενος. Επομενως κάθεσαι και εστιαζεις στις λεπτομέρειες. Αυτο είναι όλο. Ευχαριστώ και το φιλο που είπε για την επιλογη προγραμματιστών. Το έχω ήδη κάνει. Να ειναι καλά. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ναι βρε 'συ. Τι συγγνώμη; Κουβεντα κάνουμε. Εντάξει, ισως να ήμουν λίγακι υπερβολικος στο πρώτο μου ποστ και να δημιουργησα λανθασμενες εντυπωσεις. Το κινητό είναι καταπληκτικό. Δεν το συζητάμε. Απλα δεν έχει αυτή τη σπιρταδα του P10. Δεν το λες αργό σε καμια περιπτωση. Απλα όταν φτάνεις στο σημείο να δώσεις τοσα χρηματα για ενα κινητο, ειναι δεδομένο ότι δε θα βγεις χαμενος. Επομενως κάθεσαι και εστιαζεις στις λεπτομέρειες. Αυτο είναι όλο. Ευχαριστώ και το φιλο που είπε για την επιλογη προγραμματιστών. Το έχω ήδη κάνει. Να ειναι καλά. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα μιλάς απόλυτα σωστά :) Εγώ το σκεφτόμουν το G6, μπορώ να έχω το μαρούλι μέχρι πριν τα Χριστούγεννα, αλλά θα πάω σε πιο "προσγειωμένη " λύση (xiaomi mi max 2), κυρίως λόγω μπαταρίας (βγάζει κάτι 15ωρα SOT, το είδα με τα μάτια μου :lol::lol: ) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Με το καλό λοιπόν. Πολύ δυνατή συσκευή. Το είχα αλλά αφενος δε με βόλεψε το μέγεθος κι αφετέρου δίνω μεγάλη σημασία στην καλή κάμερα. Αυτό δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα στις φωτό. Η μπαταρία του όμως είναι όντως παραπάνω από απίστευτη. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Παιδιά καλημερα θα μπορούσατε να μου πείτε αν γίνεται να αλλάξω τα καρέ που τραβάει το βίντεο;; Και αν ναι πως το κάνω; Edited December 3, 2017 by Grigorios1990 Τυπογραφικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Παιδιά καλημερα θα μπορούσατε να μου πείτε αν γίνεται να αλλάξω τα καρέ που τραβάει το βίντεο;; Και αν ναι πως το κάνω; Καλημέρα! Για να αλλάξεις τα καρέ έχεις δύο επιλογές. Στο βασικό(αυτόματο) mode της κάμερας πατας στις ρυθμίσεις->ανάλυση βίντεο. Εκεί θα δεις οτι στο Ένα fhd 16:9 Γράφει στα 60 καρέ στη μια επιλογή. Σε όλες τις αλλες γράφει στα 30. Στο χειροκίνητο mode Του βίντεο πατάς πάλι στις ρυθμίσεις Και εχεις την επιλογή ρυθμός καρέ με 1,2,24,30, και 60 καρέ για να επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλημέρα! Για να αλλάξεις τα καρέ έχεις δύο επιλογές. Στο βασικό(αυτόματο) mode της κάμερας πατας στις ρυθμίσεις->ανάλυση βίντεο. Εκεί θα δεις οτι στο Ένα fhd 16:9 Γράφει στα 60 καρέ στη μια επιλογή. Σε όλες τις αλλες γράφει στα 30. Στο χειροκίνητο mode Του βίντεο πατάς πάλι στις ρυθμίσεις Και εχεις την επιλογή ρυθμός καρέ με 1,2,24,30, και 60 καρέ για να επιλέξεις. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Προερχομενος από galaxy s6 κάτοχος του g6 εδώ και 2 βδομαδες παρατήρησα τα εξής : 1. Και τα 2 κινητά φορτωμένα με τις ιδιες εφαρμογες και φωτο με ίδιο ποσοστό μπαταρίας μετά από restart το s6 μου έβγαλε 85000+ και το g6 150000 στο antuntu. στο 3d του antuntu το s6 ψιλοσερνοταν ενώ το g6 ήταν απροβληματιστο . 2. Παρόλο που το προσέχω το γυαλί πίσω εκανε ήδη καποιες μικρές γρατζουνιές. Συνήθως το ακουμπάω πάνω σε γραφείο λειο ή τραπέζι με γυαλι. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατι. 3. Σαν σύνολο ειμαι πολύ ευχαριστημενος για την αγορά μου στα 350 ευρω κάνω τα πάντα χωρίς κολλήματα κ χωρίς καθυστερησεις. 4. Μπαταρία απίστευτα καλή βγάζω 24ωρο ανετα. Ασχολούμαι αρκετά μαζί του μέσα στη μερα. Αυτα προς το παρόν αν δω κάτι άλλο θα ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Να ρωτήσω κατι; Η εφαρμογή antutu τι πληροφορίες μας παρέχει; Με τι έχουν να κάνουν σχέση; Το κατέβασα παρόλο που δεν εχω ιδέα περί τίνος πρόκειται και τώρα ψάχνω να δω πως λειτουργεί. Πάτωντας το "test" μου έβγαλε ένα νούμερο 140085. Αυτό τι ακριβώς αντιπροσωπεύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Να ρωτήσω κατι; Η εφαρμογή antutu τι πληροφορίες μας παρέχει; Με τι έχουν να κάνουν σχέση; Το κατέβασα παρόλο που δεν εχω ιδέα περί τίνος πρόκειται και τώρα ψάχνω να δω πως λειτουργεί. Πάτωντας το "test" μου έβγαλε ένα νούμερο 140085. Αυτό τι ακριβώς αντιπροσωπεύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ελευθερη μεταφραση,αυτες οι εφαρμογες ειναι ενα συνολο διεργασιων-τεστ της συσκευης σε θεματα επιδοσεων της,γρηγοραδας ανοιγματος και κλεισιμο των εφαρμογων,λειτουργια οθονης,3d απεικονισης κλπ και στο τελος βγαζει κατα την γνωμη της εκαστοτε εφαρμογης το συγκεντρωτικο σκορ...Τα οποια στην ουσια μπορει και να λενε κατι,μπορει και τιποτα.Προσωπικα πιστευω οτι αυτες οι εφαρμογες ειναι για το "Θεαθηναι" και για ψυχολογικους καθαρα σκοπους.... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Να κάνω με τη σειρά μου 2 ερωτήσεις μετ ατο πρώτο 24ωρο συμβίωσης. 1)Η χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος προυποθέτει απαραίτητα τη χρήση Pin ή μοτίβου ξεκλειδώματος? και 2)Στο youtube δεν μπορώ να κάνω Pinch to zoom παρότι έκανα ενημέρωση της εφαρμογής-μικρό το κακό βέβαια μιας και χρησιμοποιώ τον samsung browser. Ευχαριστώ πολύ Edited December 3, 2017 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Σε ελευθερη μεταφραση,αυτες οι εφαρμογες ειναι ενα συνολο διεργασιων-τεστ της συσκευης σε θεματα επιδοσεων της,γρηγοραδας ανοιγματος και κλεισιμο των εφαρμογων,λειτουργια οθονης,3d απεικονισης κλπ και στο τελος βγαζει κατα την γνωμη της εκαστοτε εφαρμογης το συγκεντρωτικο σκορ...Τα οποια στην ουσια μπορει και να λενε κατι,μπορει και τιποτα.Προσωπικα πιστευω οτι αυτες οι εφαρμογες ειναι για το "Θεαθηναι" και για ψυχολογικους καθαρα σκοπους....Αναλυτικοτατος. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Μετά από δύο εβδομάδες με το κινητό, γενικά έχω καταλήξει. Οι συγκρίσεις έχουν να κάνουν με το πρηγούμενό μου, ένα Samsung Note 4, καλό μεν, παλιό δε. -Είναι γρήγορο. Δεν κολλάει, δεν ζορίζεται στα καθημερινά καθήκοντα. Αλλά βλέπω διαφορές και σε άλλα πράγματα, στην μεταφορά αρχείων για παράδειγμα. Ο Nova τρέχει απολύτως ομαλά. Σε όλα τα παραπάνω το N4 ήταν καλό, αλλά φαινόταν ότι ζοριζόταν, η αίσθηση που μου έδινε ήταν αντίστοιχει του P10 lite, με το οποίο έπαιξα τελευταία. -Η φωτογραφική του πολύ καλή, αλλά μετά από ψάξιμο. Στο auto δεν λέει και πολλά, αλλά αν ασχοληθεί κανείς με τις manual ρυθμίσεις, δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Ήθελα πολύ να χρησιμοποιεί την δεύτερη κάμερα για εφέ αποεστίασης ή οπτικό ζουμ, αλλά τελικά το πρώτο επιτυγχάνεται με πολύ καλύτερο τελικό αποτέλεσμα με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις, ενώ και ο ευρυγώνιος φακός είναι καταπληκτικός και σε απόδοση και σε προοπτικές που ανοίγει, αν μου πούνε τώρα να τον αλλάξω, δεν θα το έκανα με τίποτα. -Η αυτονομία. Με την χρήση μου, έχω πολύ εύκολα την μιάμιση ημέρα και φτάνω στις δύο, εκεί που με το ταλιπωρημένο Ν4 και τις custom rom είχα καταντήσει να ζορίζομαι να βγάλω την ημέρα. -Ο ήχος. Ακούω πολύ μουσική με το κινητό και, επιτέλους, μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει κάτι. Καθαρός ήχος, γεμάτη απόδοση, πραγματική απόλαυση. Μία σύγχρονη, καλή ηχογράφηση με πολύ υψηλό bitrate είναι πραγματική εμεπιρία, αν και δεν έχω και πολλές εμπειρίες σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι με καλύπτει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Απλά μπήκα σε επιπλέον έξοδα και είπα να αγοράσω ένα πραγματικά σοβαρό ζευγάρι ακουστικών για να δω πόσο παραπάνω θα ανέβει η απόδοση. Beyerdynamic DT770 pro 80ohm, μόλις με το καλό παραλάβω, θα αναφέρω. Τα αρνητικά: -Αυτή η αναλογία οθόνης. Δυστυχώς, το 19:8 δεν έχει καθιερωθεί ακόμη και αυτό, σε συνδυασμό με την τσαπατσούλικη δουλειά της LG στο UI της, δημιουργεί αυτήν την αντιαισθητική μαύρη (ή άσπρη, ανάλογα) μπάρα στα navigation buttons. Να βρούνε τρόπο γρήγορα να την κάνουν διάφανη και auto hide, ενώ και οι εφαρμογές να προσαρμοστούν αντίστοιχα. Αν και μου φαίνεται πως το τελευταίο δεν θα αργήσει, έτσι όπως γεμίσαμε από κινητά με αυτήν την αναλογία. -Για την ένταση του ηχείου τα είπα ήδη. Δεν είναι κακή, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι και αρκετή. Edited December 4, 2017 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλοδουλευτο να το ευχαριστηθεις, μια χαρά συσκευή το 6 ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Να κάνω με τη σειρά μου 2 ερωτήσεις μετ ατο πρώτο 24ωρο συμβίωσης. 1)Η χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος προυποθέτει απαραίτητα τη χρήση Pin ή μοτίβου ξεκλειδώματος? και 2)Στο youtube δεν μπορώ να κάνω Pinch to zoom παρότι έκανα ενημέρωση της εφαρμογής-μικρό το κακό βέβαια μιας και χρησιμοποιώ τον samsung browser. Ευχαριστώ πολύ Τι εννοείς στο 1); Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος ξεκλειδωματος. Αν όμως στο ζητάει το πατερν ή το πιν κάθε φορά που ξεκλειδώνεις με δαχτυλικο, αυτό είναι άλλο θέμα. Έχει σχέση να κάνει με το πως κλειδώσες την συσκευή ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή η αναλογία οθόνης. Δυστυχώς, το 19:8 δεν έχει καθιερωθεί ακόμη και αυτό, σε συνδυασμό με την τσαπατσούλικη δουλειά της LG στο UI της, δημιουργεί αυτήν την αντιαισθητική μαύρη (ή άσπρη, ανάλογα) μπάρα στα navigation buttons. Να βρούνε τρόπο γρήγορα να την κάνουν διάφανη και auto hide, ενώ και οι εφαρμογές να προσαρμοστούν αντίστοιχα. Αν και μου φαίνεται πως το τελευταίο δεν θα αργήσει, έτσι όπως γεμίσαμε από κινητά με αυτήν την αναλογία. Η Google φταίει, πολύ απλά τα software buttons δεν έπρεπε ποτέ να έχουν υπάρξει. Είτε τα έχεις πάνω στην οθόνη και τρώνε τον χώρο που θα έτρωγαν και τα capacitive ούτως ή άλλως είτε θα είναι κρυμμένα και θα πρέπει να κάνεις έξτρα κινήσεις για να τα εμφανίσεις. Η apple εδώ τους έβαλε τα γυαλιά με τα gestures την ώρα που στο Βιλαμπαχο ακόμα τρίβουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Η Google φταίει, πολύ απλά τα software buttons δεν έπρεπε ποτέ να έχουν υπάρξει. Είτε τα έχεις πάνω στην οθόνη και τρώνε τον χώρο που θα έτρωγαν και τα capacitive ούτως ή άλλως είτε θα είναι κρυμμένα και θα πρέπει να κάνεις έξτρα κινήσεις για να τα εμφανίσεις. Η apple εδώ τους έβαλε τα γυαλιά με τα gestures την ώρα που στο Βιλαμπαχο ακόμα τρίβουν.... Δυστυχώς είναι απίστευτα ενοχλητικά και φυσικά η οθόνη μόνο στα χαρτιά είναι 5.7", στην πραγματικότητα είναι μικρότερη. Έχω ελπίδες ότι θα στρώσει η κατάσταση. Ας πούμε στο Quickpic η μπάρα είναι ημιδιαφανής στο Gallery και εξαφανίζεται όταν βλέπεις μία φωτογραφία. ΟΚ, θέλει ένα tap για να εμφανιστεί, αλλά το κέρδος είναι μεγαλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 @Voodooman Από τον τρόπο που γράφεις, καταλαβαίνω ότι έχεις κάποια εμπειρία πάνω στα κινητά κι έχεις κάποιο μέτρο σύγκρισης. Δε γράφεις δηλαδή στην τύχη. Μου έκανε πάντως εντύπωση αυτό που είπες για την κάμερα. Ότι δηλαδή στο auto δε λέει και πολλά. Εγώ από τη μεριά μου τη βρήκα πάρα πολύ καλή. Βέβαια αλλα τα θέλω τα δικά μου και άλλα τα δικά σου. Ο καθένας μπορεί να αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο την "καλή κάμερα". Απλά είχα την εντύπωση ότι η κάμερα είναι το πιο δυνατό χαρτί του G6. Στάλθηκε από το LG G6 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts