konakis Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Καλά έκανες...ελπιζεις σε αντικατάσταση λόγω DOA εφόσον το κατάστημα είναι "σωστό" και το αναφέρει στους όρους αγοράς. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Καλησπέρα, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα και εγώ στο LG G6 το οποίο και παρήγγειλα εχθές και περιμένω να παραλάβω αύριο. Ερχόμενος από Samsung S6 edge plus, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε αυτό. Τα δύο πολύ βασικά (για εμένα) πράγματα που έψαχνα είναι το δακτυλικό αποτύπωμα και το NFC (γιατί είναι απαραίτητα στην εργασία μου), και ένα ακόμη πολύ πρακτικό χαρακτηριστικό που είχαν οι συσκευές μου τα τελευταία τρία χρόνια (Lumia 930 και s6 edge+) ήταν η ασύρματη φόρτιση. Σήμερα, ξεψαχνίζοντας λίγο παραπάνω το forum διάβασα πως τελικά, όσον αφορά το G6, δεν έχει ασύρματη φόρτιση το Ευρωπαϊκό μοντέλο, ισχύει κάτι τέτοιο? Είναι δυνατόν? Σε όλα τα site με τα χαρακτηριστικά της συσκευής το αναφέρουν ως χαρακτηριστικό. Πείτε μου πως δεν ισχύουν και τα άλλα δύο να φρικάρω... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Earendil91 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Πράγματι δεν εχει ασύρματη φόρτιση το ευρωπαικό μοντέλο, ακόμα και στα χαρακτηριστικά του skroutz το αναφέρει: https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html#spec Έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος (power button) και μάλιστα πολύ γρήγορο. Επίσης έχει NFC αλλά δεν το χρησιμοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Πράγματι δεν εχει ασύρματη φόρτιση το ευρωπαικό μοντέλο, ακόμα και στα χαρακτηριστικά του skroutz το αναφέρει: https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html#spec Έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος (power button) και μάλιστα πολύ γρήγορο. Επίσης έχει NFC αλλά δεν το χρησιμοποίησα. Εντάξει, μικρό το κακό, ηρέμησα τώρα, τα δύο κρίσιμα για εμένα χαρακτηριστικά, υπάρχουν. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Είναι καλό τηλέφωνο γρήγορο σε όλα του. Θα το ευχαριστηθείς μην ανησυχείς ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Σας βγάζει ειδοποίηση η εφαρμογή smart doctor για restart της συσκευής κάθε τόσο; Το έχω λιγότερο από μήνα και μου το έχει βγάλει 2 φορές. Ήξερα πως ένα restart μία στο τόσο κάνει καλό αλλά κάθε 15 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ναι. Καλό είναι να του κάνουμε που και που μια επανεκκίνηση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 ναι κι εμενα μου το εβγαλε μια φορα να το κανω restart.. αλλα γενικα ειναι πολυ καλο να το κλεινουμε που κ που λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Όλες τις συσκευές που έχω και που πέρασαν από τα χέρια μου κάθε 2η ,3η μέρα τις έκλεινα το βράδυ. Ποτέ δεν αντιμετώπισα σε καμία κανένα απολύτως θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τουλάχιστον ένα restart την εβδομάδα πιθανότατα να βοηθάει. Το ότι κλείνει τελείως για κάποιο διάστημα πιστεύω επίσης ότι βοηθάει...μπορει να είναι και κουτο όμως από μικρός με ότι ηλεκτρονική συσκευή είχα το εφάρμοζα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 ΟΚ.. μερσί παιδιά! Άρα να γίνεται restart ή να κλείνει και να μένει κλειστό για λίγη ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Μην το ψειρίζεις τόσο....... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Να κλείνει λίγο και να το χαιδευετε στην πλατουλα Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Χα χα χα ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Να κλείνει λίγο και να το χαιδευετε στην πλατουλα +1000 Σιγα μην κάνουμε επανεκκίνηση κάθε μέρα λες και η συσκευή δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια της την επόμενη μέρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Καλησπερα σε ολη την παρεα !! Μετα απο πολυ καιρο απο εποχης lg g2 ξανα ηρθα στην παρεα της LG με το G6 !!! ;) ;) Μου αρέσει παρα πολυ ειναι ομορφο και παει σφαιρα !! Εχετε να μου προτεινετε κανα καλο tempered glass που να καλυπτει ωραια ολοκληρη την οθονη αλλα να μπορεις και να βαλεις και μια θηκουλα χωρις να πεταει το τζαμι ?? ;) ;) Edited September 30, 2017 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ρε παιδια το smart doctor απλα δινει καποιες συμβουλες. Και για το σημα μου γραφει εμενα. Τι να κανω δηλαδη, να το βγαλω στο μπαλκονι οσο κοιμαμαι για να μη με πριζει μετα; :lol: Δεν θα παθει τιποτα εαν δεν το κανετε επανεκκινηση, οποτε σας το αναφερει το app. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Μου ηρθε αναβαθμιση σε dual(twn) v10j Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ρε παιδια το smart doctor απλα δινει καποιες συμβουλες. Και για το σημα μου γραφει εμενα. Τι να κανω δηλαδη, να το βγαλω στο μπαλκονι οσο κοιμαμαι για να μη με πριζει μετα; :lol: Δεν θα παθει τιποτα εαν δεν το κανετε επανεκκινηση, οποτε σας το αναφερει το app. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να βγαλετε την εφαρμογη τι σας προσφερει ολα ειναι μουφα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Έχει βάλει κανένας skin στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Καλησπερα σε ολη την παρεα !! Μετα απο πολυ καιρο απο εποχης lg g2 ξανα ηρθα στην παρεα της LG με το G6 !!! ;) ;) Μου αρέσει παρα πολυ ειναι ομορφο και παει σφαιρα !! Εχετε να μου προτεινετε κανα καλο tempered glass που να καλυπτει ωραια ολοκληρη την οθονη αλλα να μπορεις και να βαλεις και μια θηκουλα χωρις να πεταει το τζαμι ?? ;) ;) Έχω βάλει της Nillkin και είναι όπως ακριβώς το θες. Επίσης έχω και μια θήκη Nillkin nature tpu και είναι κομπλέ ο ανωτέρω συνδυασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Καλημέρα ξέρετε τι είναι αυτό που καταναλώνει 66% Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Καλημέρα ξέρετε τι είναι αυτό που καταναλώνει 66% Sent from my LG-H870 using Tapatalk κάνω κάτι λάθος?...έβγαλες το κινητό πριν από ένα 8ωρο και σου έφαγε 1%? δεν ξέρω τι είναι,αλλά σε 8 ώρες το 66% με 1% πτώση μπαταρίας,δεν είναι κι άξιο προσοχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Όταν χρησιμοποιούμε (κακογραμμένες) εφαρμογές να καταλαβαίνουμε τουλάχιστον τι εννοεί ο ποιητής! Η εφαρμογή που έβαλες σε ενημέρωσε ότι οι εφαρμογές του κινητού κατανάλωσαν το 66% του 1% της μπαταρίας, δηλαδή το 0,66% της μπαταρίας σε 8 ώρες. Το οποίο είναι σωστό μεν, παραπλανητικό δε (όπως αποδείχθηκε). Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teri82 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Το παρέλαβα εχθές....πείτε μου ότι έχει κάποια ζελατίνα που δεν φένεται εύκολα και που πρέπει να βγει από τις κάμερες σας παρακαλώ....οι φωτογραφιες είναι άθλιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω...οι κάμερες του πάντως είναι εξαιρετικές. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts