stapd_21 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Γιατι εγινε αυτη η αυξηση; Καποιος φορος με τα νεα μετρα; Όλες οι τιμές προς τα πάνω πήγαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλημερα παιδια.Νεος κάτοχος της συσκευής απο χθες.Έκανα μετάβαση απο s7 edge.Τα μόνα που φοβόμουν σε σχέση με το s7 ήταν η μπαταρία και η μπροστινή κάμερα , αλλα τελικά είπα να την κάνω την αλλαγή! Θήκη πήρα αυτήν εδώ http://www.skroutz.gr/s/12611790/Spigen-Ultra-Hybrid-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-LG-G6.html καθώς την είχα και στο s7 edge και ήμουν πολύ ευχαριστημένος , και ενα τζαμάκι της terrapin το οποίο έκατσε κουτί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Όλες οι τιμές προς τα πάνω πήγαν...Με το g6 μονο ή με ολα τα κινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Οι κατοχοι θα ξέρουν ότι το κινητό έρχεται χωρίς equalizer. Με μικρή έρευνα βρήκα ότι μπορεί να μπει ο equalizer της snapdragon που τον βλέπει και το spotify. https://htc-one.gadgethacks.com/how-to/boost-your-htc-ones-audio-quality-with-snapdragon-audio-0155924/ Η εγκατάσταση έγινε χωρις root, σε quad dac version, απλά θελει και restart διοτι είδα ενα μπερδεμα μεταξυ on/off quad dac. Αποτέλεσμα: - γενικα λιγο πιο δυνατή ένταση - ωραια preset modes που δειχνουν τις δυνατότητες του quad dac. Υπαρχει αναφορά και στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Με το g6 μονο ή με ολα τα κινητα;Η αύξηση αφορά όλα τα κινητά... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Θα ήθελα να ρωτησω κάτι.Υπάρχει τρόπος να κρυψουμε τα κουμπια της οθονης η έστω να μικρίνουμε το πλαισιο τους?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Δυστυχώς χωρίς ροοτ όχι.. The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλημέρα.Από αύριο κάτοχος κι εγώ της μαύρης έκδοσης του κινητού! Μετάβαση από s8 plus..Ελπίζω να μην το μετανιώσω! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλημέρα.Από αύριο κάτοχος κι εγώ της μαύρης έκδοσης του κινητού! Μετάβαση από s8 plus..Ελπίζω να μην το μετανιώσω! :P λογικά θα είχες καλύτερη αυτονομία με το s8 + ότι έχει πιο καινούργιο επεξεργαστή 835 αντι για 821 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Η ταχύτητα της κάμερας στην στοκ εφαρμογή πως είναι; Ένας λόγος που αλλάζω από το Nexus 6 είναι ότι με την εφαρμογή της Google έχω αυτό το ενοχλητικό μισό με ένα δευτερόλεπτο καθυστέρησης από τη στιγμή που θα πατήσω το κουμπί μέχρι να τραβήξει συν διάφορα άλλα κρεμάσματα τα οποία με έχουν κάνει να χάσω αρκετά στιγμιότυπα κ να θέλω να πετάξω το κινητό από το παράθυρο. Όποιος έχει εμπειρία λήψης με iphone που τραβάει αμέσως καταλαβαίνει τι εννοώ. Επίσης διάβασα κάποιες σελίδες πιο πίσω ότι κάποιοι περνάνε την κάμερα του Pixel που υποθέτω είναι η ίδια που έχω στο Nexus 6 στο 7.1.1 και μου κάνει εντύπωση γιατί λογικά χάνονται όλα αυτά τα special features που έχει η LG camera και την κάνουν αρκετά ξεχωριστή. Είναι τόσο διαφορετική η ποιότητα για να θυσιάσεις τα παραπάνω features? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 εγώ βλέπω καλύτερες φωτό με την εφαρμογή του πιξελ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Φίλε έχω το p10 και προερχόμενος από iphone καταλαβαίνω απόλυτα τί εννοείς. Δε καταλαβαίνω πώς γίνεται να πατάω το κουμπί και να καθυστερεί η λήψη μέρα μεσημέρι. Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος με G6 Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Φίλε έχω το p10 και προερχόμενος από iphone καταλαβαίνω απόλυτα τί εννοείς. Δε καταλαβαίνω πώς γίνεται να πατάω το κουμπί και να καθυστερεί η λήψη μέρα μεσημέρι. Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος με G6 Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Θα προσπαθησω να το τσεκαρω σε καποιο καταστημα αλλα ηλπιζα οτι θα ειναι σχετικα αμεση η αποκριση ειδικα στην στοκ εφαρμογη που εχει βελτιστοποιηθει (θεωρητικα) για το hardware της συσκευης. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 εγώ βλέπω καλύτερες φωτό με την εφαρμογή του πιξελ. η εφαρμογη αυτη εχει το ονομα camera; γιατι αν λεμε το ιδιο που κατεβασα απο ενα παιδι που ειχε ανεβασει ενα Apk λιγες σελιδες πισω εμενα μου φαινεται καλυτερη της στοκ, εκτος αν μιλαμε για αλλη εφαρμογη ή για manual εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 η εφαρμογη αυτη εχει το ονομα camera; γιατι αν λεμε το ιδιο που κατεβασα απο ενα παιδι που ειχε ανεβασει ενα Apk λιγες σελιδες πισω εμενα μου φαινεται καλυτερη της στοκ, εκτος αν μιλαμε για αλλη εφαρμογη ή για manual εφαρμογη post #2274 αν ζουμάρεις θα δεις την διαφορά. εγώ όσες έβγαλα οι 8 στις 10 ήταν καλύτερες με του pixel την cam app. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 post #2274 αν ζουμάρεις θα δεις την διαφορά. εγώ όσες έβγαλα οι 8 στις 10 ήταν καλύτερες με του pixel την cam app. το ιδιο λέμε και στο auto mode Σου φαίνονται καλύτερες; θα το ξανακοιταξω Επίσης θα ήθελα όποιος μπορεί να μου προτείνει ενα καλωδιο type c 3.0 για να μην μεταφέρω παντού το καλώδιο που είχε μέσα το κουτί όπως και μια βάση ασύρματης φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Επίσης θα ήθελα όποιος μπορεί να μου προτείνει ενα καλωδιο type c 3.0 για να μην μεταφέρω παντού το καλώδιο που είχε μέσα το κουτί όπως και μια βάση ασύρματης φόρτισης Εγώ πήρα ένα ανταπτοράκι usbc to micro-usb και όπου και αν πάω σίγουρα θα έχει ένα κλασσικό φορτιστή microusb, το κουμπώνω και τέλος. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonoif Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Επίσης θα ήθελα όποιος μπορεί να μου προτείνει ενα καλωδιο type c 3.0 για να μην μεταφέρω παντού το καλώδιο που είχε μέσα το κουτί όπως και μια βάση ασύρματης φόρτισης Εγώ παρήγγειλα σήμερα 2 τέτοια: https://www.banggood.com/BlitzWolf-AmpCore-BW-TC5-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1144832.html Τα είχε προτείνει κ ένας φίλος σε προηγούμενες σελίδες. Φαίνονται να είναι αντοχής. Τα πήρα για να τα έχω στα σημεία που κινούμαι συνέχεια δλδ γραφείο, σπίτι, εξωχικό κτλ Παντως και ένα ανταπτοράκι για να το έχουμε πάντα μαζί μας είναι καλή λύση, μάλλον θα πάρω και ένα τέτοιο σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 (edited) ... Επίσης θα ήθελα όποιος μπορεί να μου προτείνει ενα καλωδιο type c 3.0 για να μην μεταφέρω παντού το καλώδιο που είχε μέσα το κουτί όπως και μια βάση ασύρματης φόρτισης Τα usb-c καλώδια θέλουν προσοχή. Στο γράφω έχοντας παλαιότερη εμπειρία από το Nexus 5x. Δεν είναι όλα τα καλώδια σωστά και μπορεί να προξενήσουν και ζημιά. Εγώ θα κοίταζα τα reviews του Benson Leung, μηχανικού της Google πρώτα, και μετά θα αγόραζα. Εδώ τα έχεις μαζεμένα τα reviews του: https://www.amazon.com/gp/profile/amzn1.account.AFLICGQRF6BRJGH2RRD4VGMB47ZA?ie=UTF8&ref_=cm_cr_srp_d_pdp Προσοχή, μην κοιτάξεις για usb-c usb-c καλώδια. Ο φορτιστής του G6 θέλει καλώδια usb-c to usb 2 ή usb-c to usb 3.0 Μη βιαστείς. Edited September 5, 2017 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Τα usb-c καλώδια θέλουν προσοχή. Στο γράφω έχοντας παλαιότερη εμπειρία από το Nexus 5x. Δεν είναι όλα τα καλώδια σωστά και μπορεί να προξενήσουν και ζημιά. Εγώ θα κοίταζα τα reviews του Benson Leung, μηχανικού της Google πρώτα, και μετά θα αγόραζα. Εδώ τα έχεις μαζεμένα τα reviews του: https://www.amazon.com/gp/profile/amzn1.account.AFLICGQRF6BRJGH2RRD4VGMB47ZA?ie=UTF8&ref_=cm_cr_srp_d_pdp Προσοχή, μην κοιτάξεις για usb-c usb-c καλώδια. Ο φορτιστής του G6 θέλει καλώδια usb-c to usb 2 ή usb-c to usb 3.0 Μη βιαστείς. Σε ευχαριστώ πολύ θα τα κοιτάξω, απλά ρώτησα για να μην πάρω τιποτα και έχω θέμα με την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ θα τα κοιτάξω, απλά ρώτησα για να μην πάρω τιποτα και έχω θέμα με την μπαταρία Εδώ είναι τα reviews που σε ενδιαφέρουν: https://www.amazon.com/gp/aw/ls/ref=pdp_new_wl?lid=KF89JCHI0KT4 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Προτίμησε αυτά που είναι usb-c to usb 3, Benson approved. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Τόση φασαρία για ένα καλώδιο;;;; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Μα καλά 40 ευρώ αύξηση στην τιμή; Παμε καλά; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 (edited) Όποιος πρόλαβε, τον "Κύριο" είδε... :p Χτύπησε limit down η τιμή τη θερινή σαιζόν. Δε θα το "λιβάνιζαν" για πολύ καιρό ακόμα... Ξερει κανεις τι φορτιστης ενδεικνυται για μη fast charge για το G6; Edited September 5, 2017 by NickTSPre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts