Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως να παει 300 ευρω καινουργιο που λεει ο φιλος πιο πανω θα περιμενει την δευτερα παρουσια εδω το g4 και εχει πανω απο 300.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλα τωρα να μπω και στην κουβεντα, καλο ειναι να υπαρχουν δε λεω αλλα πολλες φορες τα θελουμε απλα για να υπαρχουν. ενννοω, σε οσα κινητα ειχα και ειχαν ir, δεν το χρησιμοποιησα ποτε, παρα μονο την 1η φορα να δω πως γινεται τηλεκοντρολ! :lol:

για μενα ειναι αλλα τα χαρακτηριστηκα που τα θεωρω απαραιτητα, micro SD, otg..

το led πολυ βολικο, και φαουλ που το εβγαλε, αλλα ζω και χωρις αυτο..

αλλα παλι ολα αυτα ειναι υποκειμενικα παντα.

Κοίτα εφόσον κάποιος βολεύεται πάω πάσο αλλά όχι να λέμε και μπραβο που βγάζουν σημαντικά χαρακτηριστικά. Το Led με βοηθάει όλη μέρα ξέρω ανά πάσα στιγμή αν έχω κλήση μήνυμα viber messenger κτλ. Το ir επίσης μου είναι χρήσιμο συνέχεια. OTG σπάνια χρησιμοποιώ εφόσον έχω sd. Με το ραδιόφωνο συμβιβάστηκα αλλά με τα παραπάνω δεν πρόκειται.

Βγάζουν sd βγάζουν jack βγάζουν ir βγάζουν led. Ε ας βάλουν και ios να μας περιορίσουν και άλλο.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Κοίτα εφόσον κάποιος βολεύεται πάω πάσο αλλά όχι να λέμε και μπραβο που βγάζουν σημαντικά χαρακτηριστικά. Το Led με βοηθάει όλη μέρα ξέρω ανά πάσα στιγμή αν έχω κλήση μήνυμα viber messenger κτλ. Το ir επίσης μου είναι χρήσιμο συνέχεια. OTG σπάνια χρησιμοποιώ εφόσον έχω sd. Με το ραδιόφωνο συμβιβάστηκα αλλά με τα παραπάνω δεν πρόκειται.

Βγάζουν sd βγάζουν jack βγάζουν ir βγάζουν led. Ε ας βάλουν και ios να μας περιορίσουν και άλλο.

symbian FTW! το otg με εχει σωσει απειρες φορες.. ειδικα που περναω αρχεια σε flashακια για να τα εκτυπωσω κλπ.. δε φανταζεσαι! ειναι καθαρα υποκειμενικο, στα 400Ε παντως εγω το τσιμπαω να ανανεωσω το s7 edge μου. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

symbian FTW! το otg με εχει σωσει απειρες φορες.. ειδικα που περναω αρχεια σε flashακια για να τα εκτυπωσω κλπ.. δε φανταζεσαι! ειναι καθαρα υποκειμενικο, στα 400Ε παντως εγω το τσιμπαω να ανανεωσω το s7 edge μου. :)

Αθάνατο Symbian είχε πράγματα που ios wp παλεύουν ακόμα και σήμερα να τα κάνουν. Στο OTG φόρτωσα σκληρό δίσκο μια φορά τον διάβασε κανονικά το κινητό. Το s7 edge θεωρώ είναι καλύτερο λόγο amoled. Στην edge οθόνη τα χαλάει.

Τις λιγότερες εκπτώσεις νομίζω αυτή τη στιγμή τις κάνει το mate 9, που δεν έχει μόνο ράδιο & την αποσπώμενη ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ δυνατό σύνολο χωρίς χτυπητές αδυναμίες. Τώρα για το g6 δεν έχει αποσπώμενη, δεν έχει ir, δεν έχει led, δεν επιτρέπει root & λοιπά πειράγματα, (πάλι καλά έχει ράδιο).

Θα περίμενα να έχει πέσει το νήμα μιας και μέχρι τώρα η lg έδινε όλα αυτά που οι υπόλοιποι έβγαλαν & γι'αυτό την επιλέγουμε & λοιπά όμορφα, όπως γράφονταν τόσα χρόνια. :rolleyes:

Τις λιγότερες εκπτώσεις νομίζω αυτή τη στιγμή τις κάνει το mate 9, που δεν έχει μόνο ράδιο & την αποσπώμενη ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ δυνατό σύνολο χωρίς χτυπητές αδυναμίες. Τώρα για το g6 δεν έχει αποσπώμενη, δεν έχει ir, δεν έχει led, δεν επιτρέπει root & λοιπά πειράγματα, (πάλι καλά έχει ράδιο).

Θα περίμενα να έχει πέσει το νήμα μιας και μέχρι τώρα η lg έδινε όλα αυτά που οι υπόλοιποι έβγαλαν & γι'αυτό την επιλέγουμε & λοιπά όμορφα, όπως γράφονταν τόσα χρόνια. :rolleyes:

Ναι αυτο που γραφεις σου βραζει τον εγκεφαλο,προτιμοτερο το 6αρι.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδιά γιατί το κουράζουμε ο καθένας παίρνει ένα κινητό ανάλογα τις ανάγκες του, σε μερικούς ειναι αναγκαίο το λεντ σε άλλους όχι. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ το κινητό μου χωρίς λεντ, όταν δίνω ενα σεβαστό ποσό θέλω το κινητό να έχει τουλάχιστον τα βασικά και για μένα ειναι βασικό.. Είχα windows phone κινητά για χρόνια, που δεν είχαν λεντ και μόλις αγόρασα android κατάλαβα την διαφορά αμέσως. Και εμένα μου άρεσε το g6 αλλά μετά από αυτή την απόφαση που πήραν κοιτάω αλλού δυστυχώς.
:respect:

Παιδιά γιατί το κουράζουμε ο καθένας παίρνει ένα κινητό ανάλογα τις ανάγκες του, σε μερικούς ειναι αναγκαίο το λεντ σε άλλους όχι. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ το κινητό μου χωρίς λεντ, όταν δίνω ενα σεβαστό ποσό θέλω το κινητό να έχει τουλάχιστον τα βασικά και για μένα ειναι βασικό.. Είχα windows phone κινητά για χρόνια, που δεν είχαν λεντ και μόλις αγόρασα android κατάλαβα την διαφορά αμέσως. Και εμένα μου άρεσε το g6 αλλά μετά από αυτή την απόφαση που πήραν κοιτάω αλλού δυστυχώς.

Και καλά θα κάνεις όπως πχ εγώ απέρριψα δια πάντως την ακατανόμαστη που από εποχή ΝΟΤΕ 2 και μετά έβγαλε δέκτη ραδιοφώνου, και sd... (βέβαια κατάλαβε τη λαλακία της στο S7 αλλά ως εκεί...)

Ο καθένας μας με τις ανάγκες του ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Έλεος βρε παιδιά με το led εγώ πάντα το ανοίγω αφού έρχεται ηχητική ειδοποίηση για μηνύματα κλήσεις....Και οποίος δέ ν το θέλει λόγω ελλείψεων δεν το αγοράζει

Η αλήθεια είναι ότι το led βοηθάει πάρα πολύ. Άμα παίξεις με τα χρώματα του και την εκάστοτε εφαρμογή, σου λείνει τα χέρια. Πχ. στο εταιρικό μου τηλέφωνο που δεν έχει led, χάνω πολλές κλήσεις και μυνήματα επειδή έχω συνηθίσει στο led του προσωπικού μου τηλεφώνου.

Ειλικρινά ακατανόητες οι κινήσεις και τα κοψίματα της LG, ειδικά τώρα που έπρεπε να δώσει ένα άρτιο τηλέφωνο σε όλους τους τομείς...αλλά ο καθένας όπως στρώνει, κοιμάται...(βλέπε HTC).

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Έλεος βρε παιδιά με το led εγώ πάντα το ανοίγω αφού έρχεται ηχητική ειδοποίηση για μηνύματα κλήσεις....Και οποίος δέ ν το θέλει λόγω ελλείψεων δεν το αγοράζει
Δηλαδή εσύ κάθεσαι πάνω απτο τηλεφωνο και περιμενεις να ακουσεις κάτι για να το ανοιξεις;; Προφανώς δεν το κανουμε ολοι αυτό και πιστέυω ουτε κι εσύ τελικά, γιατί όλοι, άλλος λιγοτερο άλλος περισσότερο, είμαστε απασχολημενοι και με αλλα πραματα καθημερινα, ούτε το κουβαλαμε όπου παμε ανα πάσα στιγμη.. και δικαίως βρισκουμε πολύ βολικο όταν περναμε μπροστα απο το κινητό να μας ειδοποιεί ένα LED ότι έχουμε κάτι εισερχομενο (κλήση, μνμ, viber, messenger, mail κτλ)

Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω κάτι ακόμα.... είναι κακό που εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας για μια συσκευή που περιμεναμε καιρό;; Τι σημαίνει η εξυπναδα "οποιος δε θελει δε το παίρνει";;

Κανεις δε θα ασκήσει έλεγχο στο πως θα ξοδεψει ο καθενας ενα σεβαστο ποσο για μια ακριβή συσκευή και σίγουρα δε θα χασουμε το δικαιωμα να συζηταμε κόσμια και να εκφράζουμε αντιρρήσεις και παράπονα για παραλείψεις των εταιρειών...

αν αγοραστει απο ευρωπαικο αμαζον, ισχυει η εγγυηση στην Ελλαδα, ή μονο απο αμαζον ?

φυσικά,αρκει να είναι EU,και έχεις και την εγγύηση της amazon

LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

αν αγοραστει απο ευρωπαικο αμαζον, ισχυει η εγγυηση στην Ελλαδα, ή μονο απο αμαζον ?

Αφού θα έχεις την εγγύηση του Amazon, είσαι κομπλέ! Τους γράφεις όλους ..... εκεί που δεν πιάνει μελάνι!;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

άστα να πάνε... το περίμενα κι εγώ τόσο καιρό και απογοήτευτηκα, καλύτερα ένα S7 edge, ο μοναδικός λόγος που θα έπαιρνα G6 ήταν για την wide angle camera. Αλλά όχι και να το έχουν τόσο κουτσουρεμενο με 750 ευρώ αρχική... Έλεος!

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσωπικά, περνεις ένα G5 εάν θες wide angle camera και σου μένουν 400ευρω στη τσέπη. Γιατί από ότι είδα μπαταρία είναι μια από τα ίδια δυστυχώς

Και εγώ οπαδος του IR blaster κτλ κτλ,με βλέπω να περνώ το Honor 8 pro!!!

Edited by john74
Greek Android & iOS users (FB group)

Το εχει κανεις να μας πει για τη μπαταρια?

Θα έρθει στις αλυσίδες καταστημάτων να το δούμε από κοντά?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Σε λίγο θα φτάσουμε και το κόψιμο πραγματοποίησης κλήσεως να το δικαιολογούμε.:rolleyes:

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Προσωπικά, περνεις ένα G5 εάν θες wide angle camera και σου μένουν 400ευρω στη τσέπη. Γιατί από ότι είδα μπαταρία είναι μια από τα ίδια δυστυχώς

Και εγώ οπαδος του IR blaster κτλ κτλ,με βλέπω να περνώ το Honor 8 pro!!!

Με τίποτα , η ποιότητα της 8mpixel wide angle camera του G5 είναι χάλια σε σχέση με την κανονική, άσε που δεν μ αρέσει κιόλας ευτυχώς που δεν το πήρα με τόσα θέματα που έχει. Τώρα ειδικά στα 380 ευρώ είναι ακριβό.

Στο G6 η ποιότητα της wide angle camera είναι εφαμιλλη με την κανονική (ίδιος αισθητήρας απλά λιγότερο φωτεινός φακός).

Απλά θα δούμε πόσο γρήγορα θα φτάσει το G6 τα 400 ευρώ που είναι μια καλή θεωρητικά τιμή απόκτησης

Edited by jmarousakis
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Με τίποτα , η ποιότητα της 8mpixel wide angle camera του G5 είναι χάλια σε σχέση με την κανονική, άσε που δεν μ αρέσει κιόλας ευτυχώς που δεν το πήρα με τόσα θέματα που έχει. Τώρα ειδικά στα 380 ευρώ είναι ακριβό.

Στο G6 η ποιότητα της wide angle camera είναι εφαμιλλη με την κανονική (ίδιος αισθητήρας απλά λιγότερο φωτεινός φακός).

Απλά θα δούμε πόσο γρήγορα θα φτάσει το G6 τα 400 ευρώ που είναι μια καλή θεωρητικά τιμή απόκτησης

Και στην κανονικη καμερα,υπερτερει σε ποιοτητα το G6 εναντι του 5,ειδικα στις νυχτερινες.Επισης η μπαταρια ειναι καλυτερη στο 6...

Poco X3 nfc 6/128

Ο ένας λέει μπαταρία μία από τα ίδια, ο άλλος λέει καλύτερη.

Sent from my Huawei P9, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ο ένας λέει μπαταρία μία από τα ίδια, ο άλλος λέει καλύτερη.

Sent from my Huawei P9, using Tapatalk

Εγω λεω καλυτερη γιατι εχω και τα 2!!Και το G5, απο την Παρασκευη και κατοχος του G6....Απο οτι εχω προλαβει και εχω τεσταρει σε καθημερινη χρηση το g6 κανει καλυτερη διαχειριση και στην αναμονη,αλλα και με ανοιχτο wifi ή δεδομενα..Απλως δεν παραθετω αποψεις και σχολια στο φορουμ γιατι βλεπω οτι πεφτει τρελλο κραξιμο για το g6 και αποφασισα να αποστασοποιηθω και να κρατησω τα αρνητικα και τα θετικα για τον εαυτο μου!Παντως εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο,το μονο που με χαλαει ειναι η απουσια του λεντ ειδοποιησεων.Ολα τα υπολοιπα με καλυπτουν και με το παραπανω και εχει σαφως καλυτερη εμπειρια χρησης απο το g5 οσο και καμερες με εξαιρεση την μπροστινη που ειναι επιεικως απαραδεκτη και κατωτερη του g5...

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Και στην κανονικη καμερα,υπερτερει σε ποιοτητα το G6 εναντι του 5,ειδικα στις νυχτερινες.Επισης η μπαταρια ειναι καλυτερη στο 6...

To γραφω φιλε μου δεν χρειαζεται να με διορθωνεις, λιγοτερο φωτεινος φακος(f2,4 αντι για 1,8 και χωρις OIS) αυτο σημαινει αυτοματα χειροτερη βραδινη φωτο (για να πετυχει ιδιες συνθηκες ανεβαζει iso το κινητο και χαλαει η ποιοτητα της φωτο)

Ο αισθητηρας των δυο καμερων ομως ειναι ιδιος, καμια σχεση με την ευρυγωνια του G5

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Πάντως στα σκρουντζομαγαζα τις λίγες μέρες που κυκλοφορεί έχει πέσει η τιμή... 660€ σήμερα... Είχε ξεκινήσει από 725€ περίπου...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Ναι, καλά το πάει. Τυπική πορεία LG. Μετα το καλοκαίρι φαίνεται οτι θα το έχει πιάσει το 400αρι.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.