fanisgauros Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Ας πέσει γρήγορα γρήγορα στα 300€ κ το παίρνω κ χωρίς led... Χα χα! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι που το χρησιμοποιούν, απλώς δυσκολεύομαι να καταλάβω τη χρησιμότητα του το 2017.. δεν είμαστε στο 2009 που μόλις είχε βγει το android που είχες ένα notif. από το gmail και ένα από το facebook.. Πλέον θα έπρεπε το led να δουλεύει υπερωρίες με τόσα not. που δεχόμαστε κάθε λεπτό.. Το μόνο σίγουρο είναι πως προτού βγάλουν κάτι, έχουν κανει την έρευνα τους θαρρώ.. :lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι που το χρησιμοποιούν, απλώς δυσκολεύομαι να καταλάβω τη χρησιμότητα του το 2017.. δεν είμαστε στο 2009 που μόλις είχε βγει το android που είχες ένα notif. από το gmail και ένα από το facebook.. Πλέον θα έπρεπε το led να δουλεύει υπερωρίες με τόσα not. που δεχόμαστε κάθε λεπτό.. Το μόνο σίγουρο είναι πως προτού βγάλουν κάτι, έχουν κανει την έρευνα τους θαρρώ.. :lol: Τη χρησιμότητα του Led? Σοβαρά τώρα? Εγώ για κάθε εφαρμογή πχ messenger viber Gmail κλήσεις έχω και το ανάλογο χρώμα για να ξέρω τι ειδοποίηση έχω. Ότι πιο χρήσιμο είναι το Led για ειδοοιησιες και θα είναι για πάντα. Επίσης έβγαλαν ir. Το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά ελέγχω τηλεόραση ote tv ηχεία μέχρι και το air condition. Το κινητό το θέλω για να κάνω τη δουλειά μου. Αυτοί αφαιρούν συνεχεία χαρακτηριστικά και ανεβάζουν και τις τιμές. Δεν θα πάμε μπροστά έτσι. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κατά πάσα πιθανότητα, έκαναν την έρευνα τους και είδαν πως ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιεί το λεντ ή το ir, δεν είναι ικανοποιητικός έτσι ώστε να το προσθέσουν. Στο 2017 ζούμε, ως επί το πλείστον έχουμε και ένα ικανοποιητικό iq, καταλαβαίνουμε όλοι πιστεύω πως οι εταιρείες θέλουν να βγάλουν χρήματα.. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κατά πάσα πιθανότητα, έκαναν την έρευνα τους και είδαν πως ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιεί το λεντ ή το ir, δεν είναι ικανοποιητικός έτσι ώστε να το προσθέσουν. Στο 2017 ζούμε, ως επί το πλείστον έχουμε και ένα ικανοποιητικό iq, καταλαβαίνουμε όλοι πιστεύω πως οι εταιρείες θέλουν να βγάλουν χρήματα.. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Τα ίδια πήγε να κανει και η samsung με την αφαίρεση sd και την πάτησε και την ξανά έβαλε. Η LG δεν πρόκειται να βγάλει χρήματα με τέτοια κινητά που βγάζει. Τo IQ μας είναι πολύ μεγαλύτερο από των εταιριών γιατί εμείς δίνουμε τα χρήματα μας σε αυτές όχι το αντίθετο. Η LG μονίμως ζημίες έχει στο mobile τμήμα δεν την πέρνει να αφαιρεί σημαντικά χαρακτηριστικά από τα κινητά της. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κατά πάσα πιθανότητα, έκαναν την έρευνα τους και είδαν πως ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιεί το λεντ ή το ir, δεν είναι ικανοποιητικός έτσι ώστε να το προσθέσουν. Στο 2017 ζούμε, ως επί το πλείστον έχουμε και ένα ικανοποιητικό iq, καταλαβαίνουμε όλοι πιστεύω πως οι εταιρείες θέλουν να βγάλουν χρήματα.. Δεν υπάρχει αυτό... Αν είχαν κάνει κάποια έρευνα όπως το θέτεις, δεν θα είχαμε παράπονα για τη συγκεκριμένη συσκευή από όλα τα τεχνολογικά site του πλανήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Δεν υπάρχει αυτό... Αν είχαν κάνει κάποια έρευνα όπως το θέτεις, δεν θα είχαμε παράπονα για τη συγκεκριμένη συσκευή από όλα τα τεχνολογικά site του πλανήτη. Έχουν πλάκα κάτι τέτοιες δηλώσεις, τόσο απόλυτες, που γίνονται στα διάφορα forum που δε ξέρεις σε τι κλάδο και τι επάγγελμα κάνει ο καθένας :D. Αφού είσαι τόσο σίγουρος λοιπόν, μαζι σου :D Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 tι λετε μωρε δε το βλεπεις στην οθονη στο ''παντα ενεργο''?την ιδια δουλεια κατα καποιο τροπο κανει με το λαμπακι,.:) Ποιος σου είπε ότι εγώ θέλω να έχω το always on συνέχεια; Έτσι όπως ρουφάει την μπαταρία... Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Έχουν πλάκα κάτι τέτοιες δηλώσεις, τόσο απόλυτες, που γίνονται στα διάφορα forum που δε ξέρεις σε τι κλάδο και τι επάγγελμα κάνει ο καθένας :D. Αφού είσαι τόσο σίγουρος λοιπόν, μαζι σου :D Δεν κατάλαβα τίποτα! Ωστόσο... έχεις υπόψιν σου ότι βάσει των κανονισμών του φόρουμ δεν επιτρέπεται να κρίνουμε τους άλλους πάρα μόνο να σχολιάζουμε χωρίς ειρωνείες τα γραφόμενα τους; Ας μη δώσουμε άλλη έκταση λοιπόν και ας συνεχίσουμε επί της ουσίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Ότι και να γράφουμε εμείς το θέμα είναι ότι η LG πάει χάλια στο mobile τμήμα. Δεν την πέρνει να αφαιρεί χρήσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Εγώ θέλω το κινητό να είναι εργαλείο να μου διευκολύνει την καθημερινότητα μου όχι να με παιδευει με τις χίλιες ελλείψεις τους όπως κάνει τόσα χρόνια το iphone στους χρήστες τους και πάει προς εκείνη την κατεύθυνση και η samsung επικίνδυνα και θα το φάει το κεφάλι της. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 μπορει να τ αφαιρεσε επειδη δε χωραγε πια λογω μεγαλης οθονης. Ή να τη δυσκολευε γι αυτο το λογο.... το θεμα ειναι οτι δεν εχει , παμε παρακατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Δεν κατάλαβα τίποτα! Ωστόσο... έχεις υπόψιν σου ότι βάσει των κανονισμών του φόρουμ δεν επιτρέπεται να κρίνουμε τους άλλους πάρα μόνο να σχολιάζουμε χωρίς ειρωνείες τα γραφόμενα τους; Ας μη δώσουμε άλλη έκταση λοιπόν και ας συνεχίσουμε επί της ουσίας... Δε κατάλαβα τίποτα, τους κανονισμούς τους ξέρω, για μερικά φεγγάρια ήμουν editor στο myphone :D Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 ρε παιδιά διαβάζω τόσες σελίδες να λέτε δεν έχει λεντ γι αυτό δεν το παίρνω δεν έχει το άλλο δεν το παίρνω.ξερουμε τι έχει και τι δεν έχει η συσκευή .Αφού δεν σας αρέσει μην το πάρετε τόσο απλά.γιατι γεμίζετε με ανούσια σχόλια? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 γιατι γεμίζετε με ανούσια σχόλια? Γιατί γι'αυτό είμαστε εδώ να συζητάμε για τις συσκευές και ίσως αυτά τα "ανούσια" σχόλια να βοηθήσουν αρκετούς υποψήφιους αγοραστές να ενημερωθούν για πράγματα που ίσως δεν γνώριζαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Γιατί γι'αυτό είμαστε εδώ να συζητάμε για τις συσκευές και ίσως αυτά τα "ανούσια" σχόλια να βοηθήσουν αρκετούς υποψήφιους αγοραστές να ενημερωθούν για πράγματα που ίσως δεν γνώριζαν... +1 Αν και με "χαλάει" το ir όταν θα βγουν κομμάτια μεταχειρισμένα πιπιλάτα κάποιο θα τιμήσω!!! ;) Νικόλα όσο για το Notification Led... Κλάϊν μαν που λένε και στο χωριό μου... Θυμάσαι πόσο πιο πρακτικό ήταν το Always on στο V10.... Και στο G5....;) Edited April 24, 2017 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 μπορει να τ αφαιρεσε επειδη δε χωραγε πια λογω μεγαλης οθονης. Ή να τη δυσκολευε γι αυτο το λογο.... το θεμα ειναι οτι δεν εχει , παμε παρακατω. κι όμως το S8 με ακόμα λεπτότερα bezel εχει led κανονικά..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδιά το always καλό χρυσό αλλά δεν αντικαθιστά το led συν το γεγονός ότι καταναλώνει μπαταρία 1-2% την ώρα σίγουρα. Τώρα αν για κάποιους είναι χρήσιμο η όχι είναι άλλο πράγμα. Προσωπικά το led μιας και φοράω ρολόι android οπότε δεν χάνω τίποτα δεν με ενδιαφέρει. Για κάποιους όμως είναι σημαντικό. Nikos from S8 Plus Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 1-2% σε μια ώρα ;;; Μάλλον δεν ειχες καμία από τις δύο συσκευές για να το γράφεις... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 1-2% χάνει στις amoled, καθώς δεν φωτίζεται όλη η οθόνη.. στις lcd είναι μεγαλύτερο το ποσοστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 1-2% σε μια ώρα ;;; Μάλλον δεν ειχες καμία από τις δύο συσκευές για να το γράφεις... Δηλαδή οι συσκευές που έχουν περάσει από χέρια μας * note7 * S7 edge*s8 plus και υποστηρίζουν την συγκεκριμένη εφαρμογή και χαλούσαν τόσο σε idie κατάσταση δεν είναι αντιπροσωπευτικό? Nikos S7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Όχι τα εν λογο σε αυτό το τομέα έχουν πολύ καλή διαχείριση. Κοιτα στα συγκεκριμένα νήματα και θα καταλάβεις... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 ρε παιδιά διαβάζω τόσες σελίδες να λέτε δεν έχει λεντ γι αυτό δεν το παίρνω δεν έχει το άλλο δεν το παίρνω.ξερουμε τι έχει και τι δεν έχει η συσκευή .Αφού δεν σας αρέσει μην το πάρετε τόσο απλά.γιατι γεμίζετε με ανούσια σχόλια? Ανούσια σχόλια; Μάλλον δε γνωρίζεις τι θα πει off topic σε ένα θέμα. Το παρόν θέμα είναι για να συζητάμε ακριβώς αυτά που συζητάμε... Είναι μάλιστα από τα λίγα θέματα που δεν έχουμε βγει off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 +1 Αν και με "χαλάει" το ir όταν θα βγουν κομμάτια μεταχειρισμένα πιπιλάτα κάποιο θα τιμήσω!!! ;) Νικόλα όσο για το Notification Led... Κλάϊν μαν που λένε και στο χωριό μου... Θυμάσαι πόσο πιο πρακτικό ήταν το Always on στο V10.... Και στο G5....;) Αυτο λεω και εγω αλλα δεν το καταλαβαινουν οτι μονο ενα μερος της οθονης ειναι ον με αμυδρη καταναλωση αντε 10 με 15% παραπανω απο το λεντ.:) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι όμως το S8 με ακόμα λεπτότερα bezel εχει led κανονικά..:rolleyes: Ναι αλλα ξεχνας οτι δεν ειναι θεμα μπεζελ αλλα πχ το 6 εχει μεγαλυτερη μπαταρια οποτε το εσωτερικο του ειναι πιο στριμωγμενο και ισως δεν ηταν εφικτο το κυκλωματακι του λεντ να χωρεσει χωρις προβληματα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 +1 Αν και με "χαλάει" το ir όταν θα βγουν κομμάτια μεταχειρισμένα πιπιλάτα κάποιο θα τιμήσω!!! ;) Νικόλα όσο για το Notification Led... Κλάϊν μαν που λένε και στο χωριό μου... Θυμάσαι πόσο πιο πρακτικό ήταν το Always on στο V10.... Και στο G5....;) Κλάιν μαιν το ένα κλαιν μαιν το άλλο δεν γίνεται δουλειά. Εμείς δίνουμε τα χρήματα μας και χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε καμία εταιρεία να πλουτίζει με τα υπερκερδη. Να μην επιβραβρευουμε όταν αφαιρούν χρήσιμα χαρακτηριστικά. Κράξιμο τους αξίζει και όχι άδικα. Μετά θα γράφει πάλι ο πρόεδρος της LG πέσαμε κάτω από 1% παγκοσμίως και θα αναρωτιέται γιατί. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Κλάιν μαιν το ένα κλαιν μαιν το άλλο δεν γίνεται δουλειά. Εμείς δίνουμε τα χρήματα μας και χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε καμία εταιρεία να πλουτίζει με τα υπερκερδη. Να μην επιβραβρευουμε όταν αφαιρούν χρήσιμα χαρακτηριστικά. Κράξιμο τους αξίζει και όχι άδικα. Μετά θα γράφει πάλι ο πρόεδρος της LG πέσαμε κάτω από 1% παγκοσμίως και θα αναρωτιέται γιατί. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom καλα τωρα να μπω και στην κουβεντα, καλο ειναι να υπαρχουν δε λεω αλλα πολλες φορες τα θελουμε απλα για να υπαρχουν. ενννοω, σε οσα κινητα ειχα και ειχαν ir, δεν το χρησιμοποιησα ποτε, παρα μονο την 1η φορα να δω πως γινεται τηλεκοντρολ! :lol: για μενα ειναι αλλα τα χαρακτηριστηκα που τα θεωρω απαραιτητα, micro SD, otg.. το led πολυ βολικο, και φαουλ που το εβγαλε, αλλα ζω και χωρις αυτο.. αλλα παλι ολα αυτα ειναι υποκειμενικα παντα. Edited April 24, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts