Antretng Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ιδιο ουσιαστηκα με το p9 lite (3 Gb). Απλα εχει νεοτερη εκδοσης soc αλλα δεν εχουν ουσιαστηκες διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παίδες καλημέρα. Θέλω μια βοήθεια σε κάποιες απορίες γιατί ετοιμάζομαι να το αγοράσω. 1) Έχει τη λειτουργία double tap to wake ? 2) Το ξυπνητήρι ενεργοποιείται αν η συσκευή είναι σε power off ? 3) Έχει τη δυνατότητα για gestures με κλειδωμένη οθόνη (όπως το P8 lite) ? 4) Έχει notification led ? 5) Το ραδιόφωνο έχει RDS ? 6) Η κάμερα έχει touch to focus ? Θα βοηθήσει πολύ όποιος απαντήσει :) Μήπως μπορεί κάποιος να απαντήσει και σε αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Μετα απο 10 μερες με την συσκευη εχω μονο ενα μεγαλο παραπονο.Η πλατη δυστηχως ειναι τοσο ευθραυστη που στο γυαλι πανω ηδη φαινονται αλοιωσεις και μικρογρατζουνιες που δεν φευγουν.Και το θεμα ειναι οτι το εχω στα πουπουλα,μονο του παντα στην τσεπη και στο σπιτι στα μαλακα. Παραγγειλα 2 θηκουλες απο e bay που δεν ειχα σκοπο αρχικα αλλα επιβαλονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) Τελικά το πήρα και εγώ. Μεγειά μου λοιπόν και ας μου επιτραπεί ένα μίνι review :p Πάντως για τη θηκούλα, που λέει και ο φίλος πιο πάνω, τη θέλει και για πολλούς λόγους. Κατά πρώτον είναι εξαιρετικά γλιστερό. Μου χει φύγει ήδη 2 φορές απ' τα χέρια και ευτυχώς και τις 2 έπεσε στα μαλακά. Ακόμη και ακουμπισμένο να το έχεις κάπου, είναι τόσο γλιστερό, που αν μπει στη δόνηση μετακινείται και φεύγει και απο τραπέζι για παράδειγμα εύκολα. Κατά δεύτερον, δεν νομίζω πως είναι από γυαλί ούτε το μπρος ούτε το πίσω μέρος του. Για περιποιημένο πλαστικό μοιάζει, γι' αυτό και γεμίζει πανεύκολα δακτυλιές. Ο σκελετός όμως φαίνεται να είναι μεταλλικός και η εικόνα του συνολικά δείχνει premium. Οπότε απαραίτητο και το tempered glass και η θήκη, αν θέλει να το γλιτώσει κανείς. Τώρα όσο αφορά τα ερωτήματα που έθεσα χθες, θα τα απαντήσω μόνος μου τελικά αφού είμαι κάτοχος ποια και μπορεί να βοηθήσουν και κάποιον άλλο. 1) Έχει τη λειτουργία double tap to wake ? Όχι, μόνο με root (σε αντίθεση με το προηγούμενο P8 lite που δεν ήθελε) 2) Το ξυπνητήρι ενεργοποιείται αν η συσκευή είναι σε power off ? Ναι. 3) Έχει τη δυνατότητα για gestures με κλειδωμένη οθόνη (όπως το P8 lite) ? Όχι, επίσης μόνο με root. 4) Έχει notification led ? Ναι αλλά είναι μικρό σαν κεφάλι καρφίτσας και άρα δυσανάγνωστο. 5) Το ραδιόφωνο έχει RDS ? Όχι και επίσης δεν λειτουργεί σε flight mode. 6) Η κάμερα έχει touch to focus ? Ναι. Κατά τα άλλα είναι μια εξαιρετική συσκευή για τα λεφτά της. Πάρα πολύ καλός και γρήγορος και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να μην ξεκλειδώνει η συσκευή αν το χω στην τσέπη η οπουδήποτε και καταλάθος πάει το δάκτυλο μου εκεί. Ξέρει κανείς; Edit: Ξέχασα να πω πως είναι το μονόκαρτο unbranded PRA-LX1 με αριθμό έκδοσης NRD90M test-keys και τώρα διαπίστωσα πως πράγματι δεν έχει κάπου επιλογή για έλεγχο updates. Την πατήσαμε; Τι σημαίνει τώρα αυτό; Οτι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάρει τίποτα και θα μείνει με οτι έχει; Edited April 23, 2017 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Γνωρίζει κανείς αν έχει καλύτερη κάμερα από το Nova και το a5 του 2017? Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 @johnphone έχεις την official beta rom...που απο όσο ξέρω δεν παίρνει αναβαθμίσεις..μονο αν το ρουταρεις κ περασεις αλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 @johnphone έχεις την official beta rom...που απο όσο ξέρω δεν παίρνει αναβαθμίσεις..μονο αν το ρουταρεις κ περασεις αλλη ρομ. Δηλαδή όσοι πήραν (παρεισαγωγή απο σκρουτζ) unbranded θα μείνουν με αυτή, ενώ όσοι πήραν (πάλι παρεισαγωγή απο σκρουτζ αλλά branded) θα συνεχίσουν να παίρνουν κανονικά αναβαθμίσεις; Με άλλα λόγια θα πρέπει να rootαρω τη συσκευή μου και να χάσω την εγγύηση, παρότι είναι official η rom της; Για να πετύχω τι; Για να περάσω μια άλλη rom (πάλι official) που θα έχει όμως δυνατότητα να παίρνει αναβαθμίσεις (και μάλλον θα είναι branded) ..... :mad: Κάτι δεν μου αρέσει καθόλου σε όλο αυτό και αν όντως υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο, μάλλον θα πρέπει να περάσω μια βόλτα απ' το γνωστό μαγαζί της ομόνοιας να τα πούμε λίγο. Αύριο θα κάνω και ένα τηλέφωνο στο επίσημο πλέον σέρβις της Huawei (Αμπελόκηπους) να δω τι θέση θα πάρουν και αυτοί για το θέμα και τι ισχύει. Υπομονή και ψυχραιμία συναγωνιστές :lol: και εδώ θα μαστε να τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Αύριο θα κάνω και ένα τηλέφωνο στο επίσημο πλέον σέρβις της Huawei (Αμπελόκηπους) να δω τι θέση θα πάρουν και αυτοί για το θέμα και τι ισχύει. Τι να σου πει το επισημο για το παραεισαγωγης; Αυτη ειναι υπευθυνη για τα δικα της και ενω παρεχει και σερβις και για κινητα που προερχονται απο αλλες ευρωπαικες αντιπροσωπειες. Αν αυτα εχουν beta ή πειραγμενη rom δεν ξερω καν αν εχουν εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Eγω παντως το δευτερο που ειχε αυτη την rom το πηγα πισω και μου εκαναν επιστροφη χρηματων χωρις μα και μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Γνωρίζει κανείς αν έχει καλύτερη κάμερα από το Nova και το a5 του 2017? Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανείς ? Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Τη μερα σιγουρα το nova. Σε σκοταδια ειναι αρκετα κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Τη μερα σιγουρα το nova. Σε σκοταδια ειναι αρκετα κοντα. Ευχαριστώ φίλε μου. Γενικά αξίζει περισσότερο το Nova από το p8? Γιατί βλέπω ότι ακόμα ούτε rom σωστή δεν έχει βγει. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Εχει γενικα δυνατοτερο soc που τα πηγαινει καλυτερα στο gaming η gpu του και εχει και χαμηλοτερη καταναλωση λογω τεχνολογιας 14nm (οποτε πιστευω θα χει καλυτερη αυτονομια). Επιπλεον εχει 32αρη αποθηκευτικο και ειναι γενικοτερα πιο premium κατασκευη. Προσωπικα αν δεν ηταν μολις 5 ιντσες θα το χα τσιμπησει. Αν ειχαν ιδια λεφτα θα σου λεγα ασυζητητι πας nova. Αλλα επειδη εχουν και ενα 50αρη διαφορα δες τις προτεραιοτητες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Εχει γενικα δυνατοτερο soc που τα πηγαινει καλυτερα στο gaming η gpu του και εχει και χαμηλοτερη καταναλωση λογω τεχνολογιας 14nm (οποτε πιστευω θα χει καλυτερη αυτονομια). Επιπλεον εχει 32αρη αποθηκευτικο και ειναι γενικοτερα πιο premium κατασκευη. Προσωπικα αν δεν ηταν μολις 5 ιντσες θα το χα τσιμπησει. Αν ειχαν ιδια λεφτα θα σου λεγα ασυζητητι πας nova. Αλλα επειδη εχουν και ενα 50αρη διαφορα δες τις προτεραιοτητες σου. Σε ευχαριστώ πολυ. Για την κοπέλα μου το θέλω. Θα το κοιτάξω και θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Τι να σου πει το επισημο για το παραεισαγωγης; Αυτη ειναι υπευθυνη για τα δικα της και ενω παρεχει και σερβις και για κινητα που προερχονται απο αλλες ευρωπαικες αντιπροσωπειες. Αν αυτα εχουν beta ή πειραγμενη rom δεν ξερω καν αν εχουν εγγυηση. Αυτή η άποψη υπάρχει γενικώς. Αλλά δεν την καταλαβαίνω καθόλου. Δηλαδή αν εγώ χρειαστώ κινητό στο Περού κ μετά πάω να δουλέψω στην Ινδία κ χαλάσει θα πρέπει να το στείλω πίσω στο περου και να μην έχω κινητό για ένα μήνα?? Δεν παίζει αυτό. Η εταιρεία είναι η ίδια και τα εξουσιοδοτημένα service της είναι υπεύθυνα να εξυπηρετούν τους πελατες της εκεί περιοχής. Και δεν μιλάω τώρα για xiaomi και άλλες μικρές εταιρείες. Αλλά για κολοσσούς τύπου lg Huawei sony κλπ κλπ απαράδεκτο να μην εξυπηρετούν. (Απλως αφορμή πήρα από το ποστ σου, δεν απαντώ σε κάτι συγκεκριμένο. ) Edited April 25, 2017 by brian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Κοιτα αν μια εταιρεια δεν δινει global εγγυηση τοτε ναι. Θα πρεπει να το στειλεις πισω στη χωρα σου (ή οποιαδηποτε ευρωπαικη αν το πηρες απο εκει καθοτι αντιμετωπιζεται ως εννιαιο region). Βεβαια συνηθως global εγγυηση εχουν ακριβοτερα και βαρυτερα προϊοντα (οπου κοστιζουν τα μεταφορικα) και οχι κινητα που ανταγωνιζονται ευρω ευρω τη τιμη. Σκεψου οτι αλλοι παιρνουν κινεζικα απο σκρουτζομαγαζα χωρις καθολου εγγυηση (περαν καταστηματος) αντι επισημων εισαγωγων με εγγυηση. Οποτε αν δεν επαιζε κατι τετοιο και κατεληγαν λογω global εγγυησης να εχουν πανω κατω ολα ιδια τιμη και μαλιστα ελαφρως ακριβοτερη απο οτι τα σημερινα official (λογω του αυξημενου ρισκου που εχουν οι αντιπροσωπιες) τοτε θα οδηγουσε σε πτωση πωλησεων. Ειναι ενα τροπος να κανουν διακριση τιμων και να τσιμπησουν μεγαλυτερα κερδη παιζοντας με διαφορετικες τιμες σε διαφορετικους καταναλωτες. Χωρια οτι με αυτο το τροπο καταφερνουν να μειωσουν το arbitrage. Edited April 25, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Εγω πάντως που εχω branded πηρα τηλ στην Μιχαλακοπούλου κ ρώτησα αν μπορουν να μου περασουν μια καθαρή ρομ χωρις λογότυπο φορέα κ μου είπαν οτι δεν μπορούν !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Τι να σου πει το επισημο για το παραεισαγωγης; Αυτη ειναι υπευθυνη για τα δικα της και ενω παρεχει και σερβις και για κινητα που προερχονται απο αλλες ευρωπαικες αντιπροσωπειες. Αν αυτα εχουν beta ή πειραγμενη rom δεν ξερω καν αν εχουν εγγυηση. Ακούστε λοιπόν την ιστορία μου (για το θέμα της beta rom) γιατί νομίζω πως αφορά κάμποσους εδώ μέσα ..... Κατ' αρχήν πρέπει να πω πως όσο διάβαζα στο νετ για το θέμα της beta rom, τόσο περισσότερο εκνευριζόμουν. Πως είναι δυνατόν να εμπορεύεται κατάστημα (το γνωστό της ομόνοιας) συσκευές γνήσιες και επίσημα εισαγμένες (όχι απ' την ελληνική αντιπροσωπεία) με δοκιμαστική έκδοση rom; Που τις βρήκε; Ποιος του τις προμήθευσε; Το ήξερε το κατάστημα οτι έχουν beta rom; Πολλά τα ερωτήματα..... Πρώτη επίσκεψη σήμερα: Πάω στο γνωστό κατάστημα με το κουτί στο χέρι και λέω στον πωλητή πως μου πούλησε (πριν 4 ημέρες) Huawei P8 lite 2017 με δοκιμαστική έκδοση Android & Emui (του το δείχνω στις ρυθμίσεις) το οποίο δεν έχει καν επιλογή για αναζήτηση ενημερώσεων και λείπει και μια εφαρμογή συστήματος (ο file manager αν δεν το έχετε προσέξει) . Του λέω επίσης πως δεν θέλω να έχω μια καινούργια συσκευή που είναι πολύ πιθανόν να μην πάρει ποτέ κανενός είδους αναβάθμιση και πως αν δεν έχει άλλο με κανονική rom unbranded, να βρει κάποια λύση, αλλιώς να μου επιστρέψει τα χρήματα. Δεν ήμουν φανερά επιθετικός, παρά μόνο απαιτητικός ως εξαπατημένος πελάτης. Φυσικά ο πωλητής τα μάσησε λίγο και άρχισε τα περίεργα του τύπου "Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίζει με τις rom" και "Καλύτερα να απευθυνθείτε στο σέρβις". Θα το κάνω του λέω, αλλά θέλω να δεσμευτείς πως αν μου πει η αντιπροσωπεία αυτό που δεν θέλω να ακούσω (οτι δεν καλύπτεται απο εγγύηση, η οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι) θα πρέπει να γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλιώς θα το "τεντώσω" το θέμα. Δεν δεσμεύτηκε, αλλά μου έδωσε όνομα για να τον αναζητήσω μετά. Δεύτερη επίσκεψη αμέσως μετά: Πάω κολλητά στο νέο επίσημο σέρβις της Huawei στους Αμπελόκηπους. Τους λέω την ιστορία και τους τα δείχνω κιόλας στη συσκευή. Και μένουν έκπληκτοι αναρωτώμενοι και οι ίδιοι, ποιος πουλάει τέτοιες συσκευές και ποιος του τις προμηθεύει. Την πήρε, την έδωσε στον τεχνικό ο οποίος του είπε οτι έχει άλλες 3 τέτοιες συσκευές απο το ίδιο κατάστημα αγορασμένες..!! Κανονικά δεν επιτρέπεται να πωλούνται αυτές οι συσκευές, παρότι είναι όλα τους official. Είναι μόνο για δοκιμαστική χρήση (για καταστήματα κλπ) . Σε αυτό το σημείο άρχισα να φοβάμαι πως θα μου πουν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω: "Λυπάμαι κύριε αλλά η συσκευή σας δεν καλύπτεται απο εγγύηση" η "Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι". Και περιμένω με αγωνία...... Ευτυχώς τίποτα απ' αυτά δεν συνέβη. Αντιθέτως μάλιστα ήταν τόσο εξυπηρετικοί και υποστηρικτικοί που μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Μου ζήτησαν το όνομα του καταστήματος και την απόδειξη αγοράς και είπαν πως θα πρέπει να μιλήσουν μαζί τους σοβαρά γι' αυτό το θέμα ενημερώνοντας και την μαμά Huawei. Δεν ξέρω αν όλα αυτά ήταν δηθενιές στα πλαίσια του customer care- marketing. Αυτό που ξέρω είναι οτι κράτησαν τη συσκευή μου, αφού όντως καλύπτεται επίσημα απο ευρωπαϊκή εγγύηση (τσέκαραν το imei). Μάλιστα την ξαναπήγε στον τεχνικό και όταν ήρθε μου είπε πως μόλις σήμερα (!) κυκλοφόρησε επίσημα η rom (unbranded) γι' αυτή τη συσκευή, μιας και στην Ελλάδα ακόμη δεν πωλείται επίσημα μέσω της αντιπροσωπείας τους. Θα μου περάσουν τη σωστή rom λοιπόν και μάλλον αύριο θα με καλέσουν να την παραλάβω :D Σπεύσατε λοιπόν όσοι έχετε συσκευές με τέτοια rom. Μην πειραματίζεστε με περίεργες μεθόδους αντικατάστασης (root κλπ) γιατί άπλα θα χάσετε την εγγύηση. Edited April 25, 2017 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ωραιος φιλε. Και τοσο καιρο προτεινα αριστερα και δεξια branded :) Ξερουμε αν θα βγει και στο net ή οποιος παρει με beta μετα θα πρεπει να τρεχει στο σερβις; Το θεμα ειναι οτι πολυς κοσμος ειναι λιγοτερο ψαγμενοι και δεν θα παρουν χαμπαρι οτι εχουν beta και δεν εχουν updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ok οποτε αν το παρεις αυριο πες μας τι ρομ βαλανε τελικά..αν είναι unbranded. Μήπως το παω κ εγω να περάσουν μία καθαρή ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Johnphone εμείς που έχουμε branded της vodafone πρέπει να πάμε μέχρι Αμπελόκηπους ή είμαστε οκ με αυτή την έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ok οποτε αν το παρεις αυριο πες μας τι ρομ βαλανε τελικά..αν είναι unbranded. Μήπως το παω κ εγω να περάσουν μία καθαρή ρομ Ναι θα ενημερώσω. Αρκεί να το πάρω. Και θέλω να πιστεύω πως αφού το αγόρασα unbranded έτσι και θα παραμείνει. Θα είναι βλακεία να μου περάσουν branded rom. Johnphone εμείς που έχουμε branded της vodafone πρέπει να πάμε μέχρι Αμπελόκηπους ή είμαστε οκ με αυτή την έκδοση? Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. Δηλαδή να το πήρες branded και να στο κάνουν unbranded. Αν είναι πλήρης και official η rom που τρέχει δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Καταλαβαίνω βεβαία οτι κανείς δεν θέλει logo και διάφορα άλλα σκουπίδια, αλλά αν δουλεύει σωστά ίσως δεν χρειάζεται. Εκτός κι αν το κάνουν επι πληρωμή. Δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Σε θέμα μπαταρίας πως τα Πάει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μετα την 5η πληρη φορτηση στρωνει.Με την δικια μου χρηση,wifi και δεδομενα ανοιχτα οχι συνεχεια, αλλα οταν τα χρειαζομαι και φωτεινοτητα παντα στο αυτοματο εχω δει και 7 ωρες οθονη. Τωρα ειμαι στο 43% μπαταρια με 5 ωρες και 10 λεπτα οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μετα την 5η πληρη φορτηση στρωνει.Με την δικια μου χρηση,wifi και δεδομενα ανοιχτα οχι συνεχεια, αλλα οταν τα χρειαζομαι και φωτεινοτητα παντα στο αυτοματο εχω δει και 7 ωρες οθονη. Τωρα ειμαι στο 43% μπαταρια με 5 ωρες και 10 λεπτα οθονη. Bασικα πιο παλια ειχα το p9 lite με 2 ραμ. Οκ θεμα με το χωρο δεν ειχα τοτε,μιας κ οι εφαρμογες που ηθελα δουλευανε μια χαρα.Γρηγορο δεν το ελεγες γτ ειχε 2 ραμ. Τωρα επειδη θα παω παλι σε τετοια κατηγορια με μπατζετ κατω των 200 ευρω ελεγα να παω σε αυτο το κινητο. Βεβαια κοιταγα και xiaomi note 4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts