sercreep Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Χμχμχμχ,αρχίζω να γίνομαι εντελώς απαισιόδοξος ρε γμτ.Ακούω κάτι για τέλη καλοκαιρίου και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τότε. Μήπως να κοιτάξω για το D500 και όταν με το καλό έρθει το D600 βλέπουμε. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markella Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 μιλησα και σημερα μαζι του,πηρε τηλ σε αυτους που τα ειχε παραγγειλει και τσακωθηκαν και τους ειπε οτι μολις λυσουν το οποιοδηποτε προβλημα που αντιμετωπιζουν με το κινητο αν αντιμετωπιζει να του τα στειλουν αμεσως. Kalimera! Diladi sou edwse na katalabeis pws yparxei pithanotita na tou ta feroun telika, apla ka8ysterimena? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Αφού δεν του το έφεραν όταν έγιναν τα καλά κουμάντα,μάλλον δεν θα του το φέρουν.Πάντως εγώ θα έχω επικοινωνία με την Samsung Hellas αλλά αν σε 1 βδομάδα συνεχίσουν να μην έχουν πληροφορίες για το D600 τότε πάω πρός D500 γιατί δεν θέλω να πάω σε Nokia ΠΑΛΙ...! Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markella Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Αφού δεν του το έφεραν όταν έγιναν τα καλά κουμάντα,μάλλον δεν θα του το φέρουν.Πάντως εγώ θα έχω επικοινωνία με την Samsung Hellas αλλά αν σε 1 βδομάδα συνεχίσουν να μην έχουν πληροφορίες για το D600 τότε πάω πρός D500 γιατί δεν θέλω να πάω σε Nokia ΠΑΛΙ...! k emena kati tetoio me blepw na kanw... den kserw an tha mporesw na kanw ypomoni mexri na to feroun kanonika oloi stin Ellada... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Μόλις μίλησα με SAMSUNG.Καμία ενημέρωση ακόμα και έτσι όπως τον άκουσα μάλλον θα περάσει καιρός μέχρι να έχουν νέα. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psariatros Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εγώ πάντως πήρα το D500 ησύχασα! Παράθεση THE DOC IS BACK... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Κάτα πάσα πιθανότητα, (εκτός απροόπτου φυσικά) το απόγευμα πάω και αγοράζω το D500 και ησυχάζω όπως είπε και ο φίλος psariatros. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Kalimera! Diladi sou edwse na katalabeis pws yparxei pithanotita na tou ta feroun telika, apla ka8ysterimena? παιδια εγω πιστευω οτι του την φερανε και μαζι με αυτον την πατησαμε κι εμεις που το περιμεναμε και δε ξερω για σας αλλα εγω ειχα τρελαθει με το κινητο και το περιμενα πως και πως,τωρα πηρα το 6230i κι εληξε το θεμα ξενερωσα πως να το πω,παμε για κ-750 τωρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 ταξιδιωτης22 εγώ γείωσα το 6680 για το D600.Αλλά μιάς και γούσταρα τρελά τον σχεδιασμό θα πάω για το D500. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 e 8a vgei to D600 pou 8a paei mages upomoni den einai poli akoma isws........ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 ταξιδιωτης22 εγώ γείωσα το 6680 για το D600.Αλλά μιάς και γούσταρα τρελά τον σχεδιασμό θα πάω για το D500. μα ετσι οπως πηγε το θεμα,καλυτερα καποιος να παει να παρει το d-500. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Χμχμχμχ,αρχίζω να γίνομαι εντελώς απαισιόδοξος ρε γμτ.Ακούω κάτι για τέλη καλοκαιρίου και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τότε. Μήπως να κοιτάξω για το D500 και όταν με το καλό έρθει το D600 βλέπουμε. Οταν θα ερθει ομως τοτε ισως μετανοιωσεις και πεις<γιατι δεν εκανα υπομονη?>:)))) Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Άμα πώ κάτι τέτοιο,θα πουλήσω το D500 για να το πάρω.Αλλά μέχρι τότε ας ευχαριστηθώ το D500 που btw το έχω στα χέρια μου. :) Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Πάντως είναι εκπληκτικά μικρό!!! Πρόσφατα το πήρε ένας φίλος μου και το έπαιξα λιγάκι! Είναι ένα κινητό όλο οθόνη πολύ μουράτο και ομορφο! Για το D500 μιλάω. Εντύπωση μου έκανε επίσης το γεγονός πως η μπαταρία του κινητού κρατάει από ότι μου είπε 3! μέρες! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Αντε να δοθμε τελικα τι θα γινει, ολο στην αναμονη με βλεπω!!! :D μια με 6680 και τωρα με αυτο το D600 εχω παθει πλακα. :wacko: :wacko: :blink: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Οταν θα ερθει ομως τοτε ισως μετανοιωσεις και πεις<γιατι δεν εκανα υπομονη?>:)))) καλα εκανε και το πηρε γιατι εδω στην ελλαδα εχουμε μπερδεψει λιγο τα μπουτια μας,μια ερχεται μια δεν ερχεται το D-600 τωρα πλεον δε με ενδιαφερει υπαρχει κι ενα k-750 για τον επομενο μηνα που τουλαχιστον ξερω οτι θα ερθει σιγουρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 καλα εκανε και το πηρε γιατι εδω στην ελλαδα εχουμε μπερδεψει λιγο τα μπουτια μας,μια ερχεται μια δεν ερχεται το D-600 τωρα πλεον δε με ενδιαφερει υπαρχει κι ενα k-750 για τον επομενο μηνα που τουλαχιστον ξερω οτι θα ερθει σιγουρα file ταξιδιωτης22 eida kala afhneis tin samsung gia alli etairia? ti einai to K-750? telika 8a er8ei to D600 min masas exw kalo proais8ima Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 φιλε μου δεν αφηνω τη samsung γιατι δε μου φταιει σε κατι απλα τα χω παρει ολιγον με το χαλασμα που εφαγα. το κ-750 καλο εργαλειο κι αυτο αλλα ειναι σε αλλο θεμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 φιλε μου δεν αφηνω τη samsung γιατι δε μου φταιει σε κατι απλα τα χω παρει ολιγον με το χαλασμα που εφαγα. το κ-750 καλο εργαλειο κι αυτο αλλα ειναι σε αλλο θεμα. ok file mou vour gia to D600 ante na doume Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Εως οτου το πιασετε στα χερια σας θα βγαλει αλλο καλυτερο και αντε παλι απο την αρχη.Κουμπαρα εχετε?Αν οχι καλο θαταν να ειχατε εναν.:))) Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 oxi koumpara alla na 8a pouliseis to D500 8a pareis osa 8a pareis 8a simplirwseis meta kai 8a pareis to D600 :lol: :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 πιο ξενερα δεν εχω ξαναφαει παντως δεν νομιζω τελικα να το παρω γιατι εχω ψυχραθει,θα περιμενω η το d-720 η το k-750 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 file ταξιδιωτης22 eida kala afhneis tin samsung gia alli etairia? ti einai to K-750? telika 8a er8ei to D600 min masas exw kalo proais8ima Βασικά ρε παιδία τι φτάει η Samsung άν ένας ανεγκέφαλος που έχει πειχείρηση με κινητά νόμιζε ότι θα έχει το D600 και το έβγαλε στην φόρα για προπαραγγελίες κτλ ? Είπε τπτ η Samsung για το D600 ? ΌΧΙ Εγώ που μίλησα και με την Samsung Hellas μου είπαν ότι δεν ξέρουν τπτ. Άρα μην κατηγορούμε την Samsung :) Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 ετσι ειναι φιλε μου αλλα εγω τωρα πλεον οπως και να χει το θεμα ξενερωσα αγρια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Βασικά ρε παιδία τι φτάει η Samsung άν ένας ανεγκέφαλος που έχει πειχείρηση με κινητά νόμιζε ότι θα έχει το D600 και το έβγαλε στην φόρα για προπαραγγελίες κτλ ? Είπε τπτ η Samsung για το D600 ? ΌΧΙ Εγώ που μίλησα και με την Samsung Hellas μου είπαν ότι δεν ξέρουν τπτ. Άρα μην κατηγορούμε την Samsung :) Sε αυτο ειμαι συμφωνος! ;) Αλλα ειναι γεγονος οτι στην Ελλαδα τα διαφορα προιοντα κινητης και οχι μονο ερχονται με μικρη ως μεγαλη καθυστερηση απ' οτι σε αλλες Ευρωπαικες χωρες. :( (Π.Χ. το samsung Ε720 που εδω Ιταλια κλεινει εναμιση μηνα+ στις; βιτρινες) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts