thrasos_18 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 geia sas paidia...na kanw mia erwtisi?mipws kserete pou mporw na vrw themes gia to d500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisZab Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 geia sas paidia...na kanw mia erwtisi?mipws kserete pou mporw na vrw themes gia to d500? Ap' oso gnwrizw den dexetai themes.... An kanw lathos as me diwrthwsei kapoios!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 geia sas paidia...na kanw mia erwtisi?mipws kserete pou mporw na vrw themes gia to d500? Καλως όρισες φίλε στην παρέα μας! Κατα αρχάς ρώτησες σε λάθος section, εδώ μιλάμε για το D600. Και κατα δεύτερον, το κινητό σου δεν δέχεται themes:D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Παιδιά, μόλις σήμερα το αγόρασα, για να αντικαταστήσω το D500. Έχει κάποιος σας ringtone παλιού τηλεφώνου (ξέρετε, εκείνα που έκαναν ντριιιιν!..) σε μορφή που να την βλέπει το D600; Ευχαριστώ! Και κάτι άλλο, μήπως είναι η ιδέα μου ή όντως δεν έχει screensaver; Ένα ένα τα ανακαλύπτω μου φαίνεται. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά χρησιμοποούσα πολύ τις σημειώσεις που είχε το D500. Σήμερα που και το τελευταίο καρτοτηλέφωνο δέχεται σημειώσεις, είναι δυνατόν το D600 να μην υποστηρίζει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Καλημέρα παιδιά, η ερώτηση που σας έχω σήμερα είναι μικρή: πως μπορώ να ξεκλειδώσω το Samsung D600? :) Ο αδερφός μου το κλείδωσε μετά από 3 λάθος ΡΙΝ και δεν έχει πουθενά ούτε PUK ούτε τα χαρτιά του κινητού για τυχόν άλλους κωδικούς που μπορεί να χρειαστεί.. Προσωπικά δεν έχω ιδέα από Samsung, είχα Nokia και SonyEricsson. Ελπίζω να μπορεί να το ξεκλειδώσει με κάποιο προγραμματάκι στο laptop του ή σε κανένα γερμανό ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Το κλειδωμα που αναφερεις εχει σχεση με την καρτα sim και δεν αφορα το κινητο. Ειτε Nokia εχεις, ειτε Samsung, εαν δωσεις 3 φορες λαθος τον κωδικο PIN, η καρτα sim μπλοκαρει. Εφοσον δεν εχεις τον κωδικο PUK δοκιμασε να κανεις ενα τηλεφωνο στο τηλεφωνικο κεντρο του δικτυου σου. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 μου χαλασε το h/free και ψαχνω στο ιντερνετ μπας και βρω τιποτα , αλλα τζιφος.Επισης κ στη Λαρισα στα καταστηματα δε βρηκα τα αυθεντικα ακουστικα.Εχετε καποιο site υποψη? Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 παιδες το πακετο του d600 τι περιεχει μεσα?καρτα μνημης δινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 παιδες το πακετο του d600 τι περιεχει μεσα?καρτα μνημης δινει? Κινητό με την μπαταρία του, CD, manuals, καλώδιο για σύνδεση με την τηλεόραση, καλώδιο USB, handsfree. Κάρτα μνήμης δεν δίνει, αλλά τα 80ΜΒ ενσωματωμένης κάνουν για αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από stardrive Με δεδομένο αυτό που έγραψες (Ασχολούμαι χρόνια με αυτά τα θέματα...) Για εξηγησέ το λίγο καλύτερα. α) γιατί τα 3G δίκτυα εκπέμπουν μικρότερη ακτινοβολία β) τι σημαίνει η αναβάθμισή τους γ) γιατί κινητά 2ης γενιάς και όχι 3ης δ) αν τώρα έχεις ένα κινητό που λειτουργεί και σε 3G αλλά και σε GSM , σε ποιά λειτουργεία έχει μικρότερο sar Καλά θα ήταν την "μη γνώση" να την αντιμετωπίζεις διαφορετικά έτσι τουλάχιστον προσπαθούμε οι περισσότεροι, άν όχι όλοι, εδώ. Θα απαντήσω στον αγαπητό α) Η κεραίες 3g εκπέμπουν μικρότερη ακτινοβολία διότι εχούν αναβαθμιστεί για να μην επηρεαζουν τόσο τον ανθρώπινο οργανισμό. Β)Αναβαθμιση σημαίνει επεξεργασία των υπάρχοντων κεραιών για δίκτυο 3G. Γ) Εδώ στην ελλάδα το δίκτυο 3G θα αναπτυχθεί σε 2 περίπου χρόνια. Μέχρι τότε όσοι έχουν 3G κινητό φαίνεταί ότι έχουν φούλ σήμα και μπορεί να μην έχουν και καθόλου. Δ)Σε gsm εχει μικρότερο δείκτη ακτινοβόλίας.Μετά από 2 χρόνια θα έχει σε 3G. Ελπίζω να σας κάλυψα.Ασχολούμαι χρόνια,βλέπεται είναι η δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 παιδες εχουμε κανενα νεοτερο μοντελο εξελιξη του D600? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 παιδες εχουμε κανενα νεοτερο μοντελο εξελιξη του D600? Φώτη κάνε μια αναζήτηση για το D 900! Περίπου το ίδιο με το δικό μας, + κάμερα 3 Mpx. Ερχεται απο Σεπτέμβρη!:D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 ok θα το δω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkonta Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να περαστεί το λογισμικό του Ε900 που είναι τοσο καλύτερο από του D600 στο D600 ?? Η επιλογή που παίζει μουσική στο Background είναι πάρα πολύ ελκυστική...μαζί με τόσα άλλα που έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvass Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 De nomizw donkonta. Milame gia dyo teleiws diaforetika chipsets (HPE gia to E900, Dragonfly gia to D600) pou exoyn anaptyxthei apo diaforetikous oikous. Ara mallon apithano... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkonta Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 ...Κρίμα... Ευχαριστώ πάντως xvass για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idipodasmad Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 καλησπερα εδω και δυο μερες εχω το d 600.οταν παιζει στη τηλεοραση δεν παιζει full screen.και στην ημερομηνια μου δειχνει λαθος ημερα,αλλα σωστη ημερομηνια.αν μπορει καποιος ας βοηθησει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να περαστεί το λογισμικό του Ε900 που είναι τοσο καλύτερο από του D600 στο D600 ?? Η επιλογή που παίζει μουσική στο Background είναι πάρα πολύ ελκυστική...μαζί με τόσα άλλα που έχει... "Μαζι με τοσα αλλα που εχει"?Τι αλλα εχει φιλε μου παραπανω?παντως αυτο που με χαλαει στο D600 που το ξυπνητηρι δεν χτυπαει με ανοιχτο το κινητο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagosd600 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 pios kseri na moy pi pos na stelon vinteo apo pc sto kinito apo to kinito ston pc mporo gia to d 600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 παντως αυτο που με χαλαει στο D600 που το ξυπνητηρι δεν χτυπαει με ανοιχτο το κινητο:( Μάλλον εννοείς πως δε σου κτυπάει με το κινητό κλειστό ε? Κι όμως κτυπάει! :rolleyes: Εκεί που έχει την "πρωινή αφύπνιση", κατέβα κάτω με τα βελάκια, βρές την "Αυτόματη ενεργοποίηση" και κάντην ενεργή! εγώ έτσι ξυπνάω τα πρωινά! :D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 ρε παιδιά καμία εφαρμογή,παιχνίδι ή λογότυπο για αυτό το απίστευτο κινητό??? Το έχω 4 μήνες και πραγματικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfasdf Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 kalispera paidia tha ithela na rwthsw an xerei kapoios na mou eksigisei pws tha katevasw paixnidi gia to d600 kaipws tha to kanw na paixei. me liga logia poia einai olh i diadikasia!! help me plz.. thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik49 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει αναβαθμιση λογισμικου. Το προβλημα μου ειναι να μπορωνα βαζω νεες λεξεις στο Ελληνικο Τ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει αναβαθμιση λογισμικου. Το προβλημα μου ειναι να μπορωνα βαζω νεες λεξεις στο Ελληνικο Τ9. Αυτό είναι το αιώνιο πρόβλημα με όλα τα samsung... Ενώ σε άλλες γλώσσες μπορείς να αποθηκεύσεις νέες λέξεις, στα Ελληνικά δεν γίνεται... Και να σου πω την αλήθεια εγω δε το βλέπω να λύνεται το πρόβλημα αυτό... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Πιστεύω οτι το D600 είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που έβγαλε η Samsung που ικανοποιεί απόλυτα όλες τις σημερινές βασικές ανάγκες ενός κινητού και χωρίς πολλά προβλήματα. Το έχουν απίστευτα πολλοί φίλοι μου και ποτέ δεν παρουσίασε κάποιο ιδιαίτερο βασικό πρόβλημα. Πολύ ωραία είναι και η ασημένια έκδοση που δεν αφήνει "δαχτυλιές" :D :lol: :D ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts