ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 χρονια πολλα σε ολους,λοιπον οχι δεν γινεται να εχω κλειστο το bt,μου χρειαζεται γιατι οταν ειμαι στην δουλεια ειμαι σε κινηση συνεχεια και το θελω για τις κλησεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 meiwsh ths o8onhs e? gia na doume kai kati akoma pou vlepoume posos xwros einai free stin karta bre paidia? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ΔιαχείρΗση ---> Μνήμη. Καταλαβαίνεις το Η, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 χρονια πολλα σε ολους,λοιπον οχι δεν γινεται να εχω κλειστο το bt,μου χρειαζεται γιατι οταν ειμαι στην δουλεια ειμαι σε κινηση συνεχεια και το θελω για τις κλησεις. Χρόνια πολλά και απο εμένα!!:) Ποιο bt έχεις?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Χρονια πολλα σε ολους. Απορια: Αν παρω D600 απο εξωτερικο περνουνται Ελληνικα εδω; Παω σε service η απο σπιτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonioSilvano Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε επικόληση τα mp3 απο τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας πάντα με το πρόγραμμα της samsung στην κάρτα μνήμης του κινητού χωρίς πρώτα να τα περνάμε 10 κομμάτια την φορά στην κοινή μνήμη και απο εκεί στην καρτα μνήμης? ΕΠΙΣΗΣ οχι δεν υπαρχει περιπτωση...αφου το ξερεις ηδη.. παρε ενα card reader σου χρειαζεται για πολλα[ακομα και αν αλλαξεις κινητο] Παράθεση www.softzone.org administrator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Χρονια πολλα σε ολους. Απορια: Αν παρω D600 απο εξωτερικο περνουνται Ελληνικα εδω; Παω σε service η απο σπιτι; φιλε μου το ενα d-600 που ειχα ηταν απο αγγλια αλλα το ειχα αγορασει απο καταστημα στην αθηνα,μου το εστειλαν συγκεκριμενα,μετα απο μια περιπου βδομαδα του το εστειλα πισω και μου εβαλε ελληνικα και μου το εστειλε,οποτε γιατι να μην μπαινουν:) μονο κλειδωμενο μην ειναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Μια ακομα ερωτηση Ταξιδιωτη. Η μπαταρια ειναι ιδια σε διαρκεια με το 500, μικροτερη κ καλυτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonioSilvano Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Μια ακομα ερωτηση Ταξιδιωτη. Η μπαταρια ειναι ιδια σε διαρκεια με το 500, μικροτερη κ καλυτερη; H Διαρκεια της μπαταριας εχει αμεση σχεση με τον τροπο χρησης του κινητου σου. Με νορμαλ χρηση κραταει περιπου 60 ωρες..[χωρις να παιζεις με mp3 φοτο βιντεο κλπ]. Δυστυχως αλλα δεν μπορεις να εχεις μικρο ογκο και βαρος παραλληλα με μεγαλη αυτονομια... γενικως τα νεα κινητα λογω των πολλων λειτουργιων που ενσωματωνουν η αυτονομια τους βρισκεται στα ιδια πλαισια περιπου. Παράθεση www.softzone.org administrator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 taxidioths pou phges kai tou ebales ellhnika?kai poso kostizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Portfigous Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Γειά σας παιδιά, με τόσα που είχα διαβάσει εδω μέσα, πήγα εχθές στο πλαίσιο για να αγοράσω το Nokia 6270. Τελικά καμία σχέση. Το 6270 ήταν παντόφλα και το πορτάκι κουνιόταν τόσο που νόμιζα οτι θα μου μείνει στα χέρια (προφανώς από την χρήση που του είχαν κάνει μέσα στη μια βδομάδα). Όντως βέβαια απο μενού μου φαινόταν καλύτερο το 6270. Τελικά πήρα το D600 και έχω μείνει άφωνος. Είναι φανταστικό. Το πρώτο μου Samsung (πάντα είχα nokia). Tα fnac το είχανε στην ίδια τιμή με το πλαίσιο και το πήρα απο εκεί (γιατί το πλαίσιο είχε μόνο 2 ανοιχτά κουτία στο stock). Απο πού συμφέρει να πάρω μνήμη 512MB σε κατάστημα ? (γιατί με έξοδα αποστολής απο internet μάλλον δεν συμφέρει). To samsung d600 πρεπει να ειναι φοβερο!!!:happy: Ανυπομονω να το παρω κι εγω!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 taxidioths pou phges kai tou ebales ellhnika?kai poso kostizei? φιλε μου καλησπερα ελληνικα εβαλα στο telephon market αν θες περισσοτερες πληροφοριες τοτε pm. και προς εναν φιλο που ρωτησε τι bt χρησιμοποιω,λοιπον εχω ενα se-662 και δουλευει αριστα με το d-600. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Το ειδα και εγω σε ενα Πλαισιο σημερα και μου αρεσε πολυ. Ωραιο το ανοιγμα, οθονη, ποιοτητα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια καθως πηρα ενα 8310 τωρα και ειναι γαιδουρινη. Δεν αδειαζει με τιποτα. Αλλα το 600αρι ειναι ερωτας στη πρωτη επαφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Το ειδα και εγω σε ενα Πλαισιο σημερα και μου αρεσε πολυ. Ωραιο το ανοιγμα, οθονη, ποιοτητα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια καθως πηρα ενα 8310 τωρα και ειναι γαιδουρινη. Δεν αδειαζει με τιποτα. Αλλα το 600αρι ειναι ερωτας στη πρωτη επαφη. ερωτας ακαταμαχητος οντως φιλε μου:lol: καλα οι μπαταριες των qtek δεν εχουν αντιπαλο οντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Παιδια τιποτε links για εφαρμογες,παχνιδια,φωτογραφιες,ringtones για το Samsung μας εχουμε ; :( :mad: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παιδια τιποτε links για εφαρμογες,παχνιδια,φωτογραφιες,ringtones για το Samsung μας εχουμε ; :( :mad: για ριξε μια ματια εδω φιλε μου.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90526σιγα,σιγα μαζευουμε.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentoner Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Γεια σας παιδες:) Αυριο αγοραζω το D600 και ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο φαινεται. Μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για την καμερα του? Παράθεση Τριφυλλαρα μου σε αγαπω,κι οπου παιζεις μαζι σου κι εγω,στις χαρες και στις λυπες μαζι,τριφυλλαρα μου μονο εσυ,εισαι αρρωστια μου μοναδικη,οτι εχω σε αυτη τη ζωη,διακρισεις ταξιδια πολλα,χαραγμενα βαθυα στην καρδια,κι αν δεν εχω καθολου μυαλοοοο,τριφυλλαρα το πηρες κι αυτοοο,κι αν δεν εχω καθολου λεφταααα,π***** Τζιγγερ τα πηρες κι αυτα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Έκατσα και διάβασα όλο το thread μιας και κέρδισα ένα d600 στο διαγωνισμό της samsung για τα Χριστούγεννα.Τελικά τί λέει το κινητό?Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.Οι μισοί είστε ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί το βρίζετε λες και σας έχει σκοτώσει κάποιο συγγενή..... Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Γεια σας παιδες:) Αυριο αγοραζω το D600 και ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο φαινεται. Μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για την καμερα του? η καμερα του φιλε μου τουλαχιστον για μενα κρινεται ως μετρια χωρις ομως να ειναι κακη,σε συνθηκες ημερας τραβαει αρκετα καλα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Έκατσα και διάβασα όλο το thread μιας και κέρδισα ένα d600 στο διαγωνισμό της samsung για τα Χριστούγεννα.Τελικά τί λέει το κινητό?Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.Οι μισοί είστε ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί το βρίζετε λες και σας έχει σκοτώσει κάποιο συγγενή..... συγχαρητηρια φιλε μου,οι γνωμες οντως ειναι καπως μπερδεμενες με το συγκεκριμενο κινητο,συντομα ομως αφου το κερδισες θα μας πεις κι εσυ τη δικη σου γνωμη.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Γεια σας και από μένα, Αποφάσισα και εγώ τελικά μνα πάρω το D600. Το παίρνω με επιδότηση απο τη Vodafone και περιμένω εδώ και 10 μερες να το φερουν στην περιοχή μου αλλά δεν βλέπω φως. Ξέρετε αν για τη Vodafone έχει διαφορετικό μενου το κινητό από το κανονικο "μη Vodafone live"? Γνωρίζει κανεις αν βάλανε τίποτα περιορισμούς μήπως στη μεταφορά δεδομένων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παιδιά μόλις ανέβασα σε mp3 για τα κινητά μας το "put the kot down" απο την διαφήμιση της NOVA στον φάκελό μου! πολύ γέλιο!:lol: Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 to kinito einai polu kalo poiothka kai polu ka8ares foto vgazei twra an kapioi edw mesa 8eloun na tous psinei to faghto na tous ka8izei sto trapezi kai na tous taizei kiolas e den ginete! to kinhto einai ena POLU KALO KAI GAMATO KINHTO osoi miloun enantia einai provokatores apla :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Καλά τώρα, μην περιμένεις να συμμεριστούμε την άποψή σου. Καλό κινητό είναι και με αρκετές ελλείψεις. Τίποτα παραπάνω ή παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Εχει δικιο ο teacher.Θα μπορουσε να εχει καλυτερο software βασει ονοματος της εταιριας και εμπειριας απο προηγουμενα μοντελα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts