Abagnale Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Το Fifa.Ολη η σειρα ειναι καταπληκτικη. εχω ολα τα φιφα εκτος απο το 97 :cry: Τα παιζω ακομα και σημερα Παράθεση You see things and say why, but I dream them and say why not? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Starcraft(+Broodwar),Halo,Syberia(το I). Πραγματικά όταν τα τελείωσα ένιωσα μια απέραντη θλίψη που τελείωσαν... Το StarCraft έχει σενάριο παραγματικό διαμάντι, το Halo απίστευτο gameplay (μα καλά κανείς δεν είχε σκεφτεί να βάλει τις χειροβομβίδες στο δεξί κλικ!) ενώ το Syberia μαγική ατμόσφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ονομάζεται Fallout2(είχε κυκλοφορίσει γ΄θρω στο 1997-1998) Ευγε! Και νόμιζα ότι μόνο εγώ θα το έλεγα! Καταπληκτικό παιχνίδι, δεν βγαίνουν τέτοια, ακόμη το βλέπω σε κάποια ράφια! Από σύγχρονα θα έλεγα το Football Manager με το οποίο είμαι κολλημένος τώρα, αλλά το Fallout είναι το κορυφαίο όλων των εποχών. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Tekken 2 για Playstation, το είχα κάψει. Επίσης Diablo2 και MGS 1,2 ,παιχνιδάρες. Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Under a killing moon! Oi palies agapes pane ston paradeiso ;) Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Mporei na sas fanei parakseno ma prin apo lgo kairo eixa pathei tin plaka mou me to Legacy Of Kain: Defiance. To exw termatisei 2 fores kai tha to ksanaepeza euxaristws! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Tomb Raider!!!! Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια! Είναι και πολύ γ@@@@το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Χωρις καμια 2η σκεψη,Football Manager 2005. :cool: Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Ευγε! Και νόμιζα ότι μόνο εγώ θα το έλεγα! Καταπληκτικό παιχνίδι, δεν βγαίνουν τέτοια, ακόμη το βλέπω σε κάποια ράφια! Από σύγχρονα θα έλεγα το Football Manager με το οποίο είμαι κολλημένος τώρα, αλλά το Fallout είναι το κορυφαίο όλων των εποχών. exo ola ta paixnidia pou exoun sxesi me fallout fallout1 fallout2 fallout tactics fallout Bos tora perimeno to 3 meros :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 η σειρα metal gear solid και ειδικα το metal gear solid 3 snake eater δεν το φτανει κανενα στο ειδος του,ουτε οι επικες ταινιες του χολυγουντ δεν εχουν τετειο σεναριο,πλοκη και απο αποψη γραφικων,εθισμου,χειρισμου και οι απιστευτες λεπτομεριες το παιχνιδι ειναι τρελα το μονο που εχω γνησιο και σε ειδικη μεταλικη εκδοση Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Ειμαι αναμεσα σε δυο.Το Max Payne 2 και Call of Duty - United Offensive. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Ειμαι αναμεσα σε δυο.Το Max Payne 2 και Call of Duty - United Offensive. MaxPayne 2 καταπληκτικο παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 exo ola ta paixnidia pou exoun sxesi me fallout fallout1 fallout2 fallout tactics fallout Bos tora perimeno to 3 meros :w00t: Το tactics δεν το πήρα γιατί μου είχαν πει ότι δεν είναι κανονικό παιχνίδι αλλά μόνο μάχες. Το δυνατό σημείο του παιχνιδιού για μένα δεν ήταν οι μάχες αλλά το σενάριο που ανάλογα με τις αποφάσεις σου άλλαζε. Δεν ήξερα κανέναν που να έχει καταλήξει στο ίδιο finale!!! Για το Bos δεν έχω ακούσει ποτέ τι είναι; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Red alert2 kai me diafora idiaitera sto internet. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Το tactics δεν το πήρα γιατί μου είχαν πει ότι δεν είναι κανονικό παιχνίδι αλλά μόνο μάχες. Το δυνατό σημείο του παιχνιδιού για μένα δεν ήταν οι μάχες αλλά το σενάριο που ανάλογα με τις αποφάσεις σου άλλαζε. Δεν ήξερα κανέναν που να έχει καταλήξει στο ίδιο finale!!! Για το Bos δεν έχω ακούσει ποτέ τι είναι; to fallout Bos einai to Fallout:Brotherhood of Steel gia XBOX kai ps2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 starcraft broodwar (mono sto internet omos. ta single einai missions mpourdes oute ena den exo paixei) fallout 1 , 2 final fantasy 7, 8, 9 unreal tournament auta mou exoun katastrepsei th zoi to fallout tactics htan patata epaixa 2 ores kai meta to petaxa sta skoupidia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Λοιπον μετα απο σκεψει καταλιξα στο Diablo 2. Ειναι παιχνιδαρα και πολυ καλα σχεδιασμενο.Παρολο που το σεναριο δεν εχει ιδιετερο βαθος και δεν ειναι πολυ σημαντικο το παιχνιδι σε εθιζει και σε κολαει στην οθονη για ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 NeedForSpeedUndreground2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V525 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 1)Warcraft frozen throne 2)word of warcraft επικα παιχνιδια μονο για το διαδικτυο!!! Παράθεση Be best and f@ck the rest.. http://www.dzygn.com/forums/images/avatars/animated/lsvader.gif http://www.thewushucentre.com/characters/anjin.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 NeedForSpeedUndreground1 kai 2!!!!! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Red alert2 kai me diafora idiaitera sto internet. Red Alert και παλι Red Alert.... :w00t: ;) Επεισης πολυ καλο παιχνιδι που βγηκε πριν λιγες μερες ειναι το Act Of War: Direct Action... εχω φαει μεγαλο κολημα!!! Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 pedia to unreal tournament ine korifeo pragmatika, kai to carmageddon poli fasi Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Quake 3. Παιζω ακομα... Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 age of empires the conquerors mono sto internet omws,toulaxiston kollima 3 xronon. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 @Pasalimani τι nick έχεις στο zone? Kαι γω πιστός στο conquerors τα τελευταία 2² χρόνια ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts