TrobocopR Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον David Θα πρεπε να γίνει ότι και στην αμερική (που είναι πάντα υπερβολικοί). Απλούστατα, τους καπνιστές όλοι να τους αντιμετώπιζαν σαν άρρωστους, σαν μιαρούς κλπ. Μόλις έσκαγε σε μια παρέα κάποιος και άναβε τσιγάρο, οι άλλοι με την συμπεριφορά τους και τον αποκλεισμό του, να τον έκαναν να αισθανθεί πολύ άσχημα. Δακτυλοδεικτούμενοι όσοι καπνίζουν. Ρατσιστικό ε;; YES IT IS!! I LOVE IT!! Το διαβάσαμε και αυτό... Εν τω μεταξύ ξεχνάς μια λεπτομέρεια. Άσχετα με την κακιά τους συνήθεια (κακιές συνήθειες έχουμε όλοι) οι καπνιστές τυχαίνει να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ. Θα ρωτήσω μόνο αυτό. Ο πατέρας μου καπνίζει. Τι προτείνεις;;; Μήπως να τον στήσω στα 5 βήματα και να τον εκτελέσω;;; :mad: :mad: :mad: Μην ανησυχείς όμως: :) αν σου λείπουν οι σπηλιές και τα κλαδιά των δέντρων, τίποτα δεν σε εμποδίζει να επιστρέψεις σε αυτά... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DrGus κ εγω χαιρομαι γιατι σημερα μολις εμαθα οτι κ η πρωην μου εκοψε το καπνισμα προς μεγαλη μου χαρα... (μετα απο μερικες απειλες απο τον γιατρο της βεβαια, αλλα σημασια εχει οτι το εκανε!) ο πατερας μου δε εδω κ δυο χρονια σχεδον τωρα δεν καπνιζει! Το θέμα δεν είναι να το κόψεις αλλά να αντέξεις στον πειρασμό να μην ξαναρχίσεις! :D Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης Εγω παλι πιστευω οτι απο τη στιγμη που το forum μας το αποτελουν στη μεγαλυτερη του βαση ενηλικες και νοημονες ανθρωποι τοτε ολο αυτο το thread ειναι αχρηστο .Τι προσπαθουμε να κανουμε;Να πεισουμε καποιον που ειναι 20-30-40 χρονων οτι αυτο που κανει ειναι επιβλαβες για την υγεια του και για τον περιγυρο του;Οτι σε λιγα χρονια θα εχει σοβαρα προβληματα υγιειας και ισως θα του αποφερει και τον θανατο;Αφου δεν μπορειτε να το αντιληφθειτε μονοι σας ρε παιδια τοτε προβλημα σας ειλικρινα.Ευχομαι μονο μεσα απο την καρδια μου ποτε να μην παθετε κατι απο αυτο το ναρκωτικο.Εγω χαιρομαι πλεον γιατι και τα 3 μελη της οικογενειας μου το εχουν κοψει μαχαιρι το καπνισμα συν αλλοι 2 πολυ γνωστοι μου. για τους μεγαλους μπορει να μην χρειαζεται αυτο το threat αλλα για εμας τους πιο μικρους ισως να χρειαζεται... ομως με τις τοσες αποψεις και σχολεια που ακουστηκαν δεν ξερω αν θα πρεπει τελικα να καπνιζουμε ή οχι... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy για τους μεγαλους μπορει να μην χρειαζεται αυτο το threat αλλα για εμας τους πιο μικρους ισως να χρειαζεται... ομως με τις τοσες αποψεις και σχολεια που ακουστηκαν δεν ξερω αν θα πρεπει τελικα να καπνιζουμε ή οχι... Κοίταξε τα συμπεράσματα της συζήτησής μας είναι απλά και συνοψίζονται κατά την γνώμη μου ως εξής: 1) Δικαίωμα του καθενός να καπνίζει αρκεί να μην ενοχλεί τους άλλους 2) Το κάπνισμα είναι επιβλαβές στην υγεία και στο πορτοφόλι με μόνο του θετικό μια κάποια ευχαρίστηση από την γεύση του. Δεν νομίζω ότι κάποιος κερδίζει τίποτε ουσιαστικό από το κάπνισμα. Σίγουρα όμως χάνει. Η απόφαση δική σου. Φιλικά Γιάννης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B Κοίταξε τα συμπεράσματα της συζήτησής μας είναι απλά και συνοψίζονται κατά την γνώμη μου ως εξής: 1) Δικαίωμα του καθενός να καπνίζει αρκεί να μην ενοχλεί τους άλλους 2) Το κάπνισμα είναι επιβλαβές στην υγεία και στο πορτοφόλι με μόνο του θετικό μια κάποια ευχαρίστηση από την γεύση του. Δεν νομίζω ότι κάποιος κερδίζει τίποτε ουσιαστικό από το κάπνισμα. Σίγουρα όμως χάνει. Η απόφαση δική σου. Φιλικά Γιάννης. ναι ρε φιλε οταν λεω "εμας τους πιο μικρους..." δεν ενοω μονο τον ευατο μου Εγω τα καταλαβαινω και ξερω τι μου γινετε και γενικα που καταλιγουμε μεσω αυτου του threat Υπαρχουν ομως και πιο μικροι.... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy ναι ρε φιλε οταν λεω "εμας τους πιο μικρους..." δεν ενοω μονο τον ευατο μου Εγω τα καταλαβαινω και ξερω τι μου γινετε και γενικα που καταλιγουμε μεσω αυτου του threat Υπαρχουν ομως και πιο μικροι.... Ναι, κι εγώ όταν λέω "η απόφαση δική σου" δεν εννοώ μόνο εσένα, αλλά γενικά άτομα σχετικά μικρής ηλικίας. Το κακό είναι ότι σε μικρές ηλικίες δεν υπάρχει η ωριμότητα και η σωστή κρίση για να δει κάποιος τα μειονεκτήματα του καπνίσματος και είναι πολλοί που αρχίζουν το κάπνισμα σε τέτοιες ηλικίες για τελείως ανόητους λόγους. Και δυστηχώς φταίνε σε μεγάλο βαθμό και οι γονείς που είτε αποτελούν αρνητικό πρότυπο, είτε δεν εξηγούν στα παιδιά τους τις "παρενέργειες" του καπνίσματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Παναγία μου, τι άλλο θα διαβάσουμε... Anyway, Ας μην το ψάξω πολύ. Θα ρωτήσω μόνο αυτό. Δε μου λες ρε Δαβίδ, ο πατέρας μου καπνίζει. Τι προτείνεις;;; Μπαα...ο πατέρας σου άμα του πεις τίποτα η θα σε γράψει στα .... του ή θα σου ρίξει καμιά μπούφλα :p HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον David Μπαα...ο πατέρας σου άμα του πεις τίποτα η θα σε γράψει στα .... του ή θα σου ρίξει καμιά μπούφλα :p :( :( "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 κ ενα συγγνωμη στον φιλο Trobocop[R] "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Δεν εγινε τιποτα. Συνεχιζουμε.... Ο πανελλήνιος συνδεσμος αιγοπροβείων χειριστών/αυτοκινητιστών κουρευτικής μηχανής "ανοικτού τύπου" (Grassminator class) συνιστά: ...save your mouth for mentos!!! :D :lol: :rolleyes: :D :alien: :D ...the freshmaker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 σωστος! :) "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Επιτρεπεται να ρωτησω τι παιχτηκε τωρα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Πήρες πμ. Ας το προσπεράσουμε και ας συνεχίζουμε on topic... Το πανελλήνιο συνδικάτο βραχνιασμένων βοσκών, βλάχων, τσελιγκάδων και λοιπών όμορων επαγγελμάτων κτηνοτροφικής φύσης δήλωσε με δελτιο τύπου που εξέδωσε ότι θα συμπαρασταθει με κάθε τρόπο στον αδερφο πανελλήνιο συνδεσμο αιγοπροβείων χειριστών/αυτοκινητιστών κουρευτικής μηχανής "ανοικτού τύπου" (Grassminator class) και οτι συνυπογραφει την συσταση του. Προβατίσια Δύναμη!!!!!!!! :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Πήρες πμ. Ας το προσπεράσουμε και ας συνεχίζουμε on topic... Το πανελλήνιο συνδικάτο βραχνιασμένων βοσκών, βλάχων, τσελιγκάδων και λοιπών όμορων επαγγελμάτων κτηνοτροφικής φύσης δήλωσε με δελτιο τύπου που εξέδωσε ότι θα συμπαρασταθει με κάθε τρόπο στον αδερφο πανελλήνιο συνδεσμο αιγοπροβείων χειριστών/αυτοκινητιστών κουρευτικής μηχανής "ανοικτού τύπου" (Grassminator class) και οτι συνυπογραφει την συσταση του. Προβατίσια Δύναμη!!!!!!!! :D :D :D μα καλα που τα βρισκεις... :D αλλα ας μεινουμε on topic... "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία άποψη, αφού διάβασα όλο αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα. Πολλές φορές ο εθισμός που δημιουργεί το κάπνισμα είναι τόσο ισχυρός που αλλάζει τους ανθρώπους και τους κάνει να σέβονται λιγότερο τους συνανθρώπους τους. Ένα ακραίο παράδειγμα είναι οι ναρκομανείς που σίγουρα όταν ξεκινάν τη χρήση δεν είναι ούτε εγκληματίες ούτε αδίστακτοι προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δόση τους. Γίνονται όμως :( :( όταν δεν έχουν χρήματα να πάρουν τη δόση τους συχνά καταφεύγουν σε ληστείες για να εξασφαλίσουν χρήματα. Η εξάρτηση δηλαδή τους αδηγεί σε αντικοινωνική συμπεριφορά. Το αντίστοιχο παράδειγμα με το κάπνισμα προέρχεται από το οικογενειακό μου περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα τους γονείς μου. Χωρίς να θέλω ούτε να τους παινέψω ούτε να τους κατηγορήσω και ενώ είναι πολύ μορφομένοι και ευαίσθητοι πολίτες σε πολλά θέματα, στο θέμα του καπνίσματος δε σέβονται καθόλου τους γύρω τους και πάνω απ' όλα τα ίδια τους τα παιδιά. Αποφεύγω να ταξιδεύω μαζί τους στο ίδιο αυτοκίνητο γιατί δε μπορούν να καταλάβουν πόσο ενοχλητικό και ανθυγειινό είναι να καπνίζουν μέσα και μάλιστα :!: με κλειστά παράθυρα :!: . Ξερώ ότι ο λόγος που το κάνουν είναι επειδή δε μπορούν να μείνουν καθόλου χωρίς τσιγάρο και αυτό δείχνει ότι είναι πλήρως εξαρτημένοι :( :( Όλα αυτά με έχουν κάνει φανατικό αντικαπνιστή αλλά όχι με την έννοια να αντιμετωπίζω ρατσιστικά όσους καπνίζουν αλλά να μην ανέχομαι καθόλου να βρίσκομαι σε χώρους που κυριαρχεί ο καπνός με τον τρόπο που περιέγραψαν και τα παιδιά παραπάνω. Κάτι ακόμα: Το γεγονός και μόνο ότι σχεδόν όλοι, είτε καπνίζουν είτε όχι, το χουν δοκιμάσει κάποτε πως το κρίνετε; Εγώ το θεωρώ πολύ ανησυχητικό γιατί δείχνει πόση δύναμη έχουν οι καπνοβοιμηχανίες αφού θεωρείται απίστευτο και φοβερά "ξενέρωτο" να μην έχεις βάλει ποτέ τσιγάρο στο στόμα σου. Άρα αφού το δοκιμάζουν όλοι, ε όλο και κάποιοι θα τσιμπάνε Εγώ πάντος δε το χω δοκιμάσει ποτέ :D :D και δε νομίζω ότι χάνω και τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 σε πολλα φιλε μου συνονοματε κ συντοπιτη συμφωνουμε... απλα εγω το εχω δοκιμασει κιολας κ ειδα οτι δεν προσφερει απολυτως τιποτα... "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Παιδια, δυστυχως ο,τι και να ακουσει καποιος καπνιστης για το τσιγαρο, αν δεν θελει ο ιδιος να το κοψει τοτε δεν προκειτε να το κοψει με τιποτα ! Ακουστε κι εμενα που ειμαι καπνιστης :D Οσο βαζουν αντικαπνιστικους νομους, τοσο περισσοτερο καπνιζω !!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Aυτά λέμε τόση ώρα...ότι κανείς δεν πρόκειται να καταφέρει να αλλάξει γνώμη σε κανέναν, αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν.... http://www.langkawi.dk/u229.gif http://www.langkawi.dk/u230.gif http://www.langkawi.dk/g9.gif http://www.langkawi.dk/u228.gif http://www.langkawi.dk/u227.gifhttp://burns.thefinaldimension.org/contrib/ed/bluboomteamenforcer.gif http://www.langkawi.dk/u226.gif http://www.langkawi.dk/g12.gif http://www.langkawi.dk/t180.gifhttp://www.langkawi.dk/p77.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2003 κ εγω ρε παιδια το τοπικ δεν το ξεκινησα με σκοπο να αλλαξω σε καπνιστη την αποψη του για το καπνισμα... εξαλλου πιστευω πως ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια κ κανουμε τις επιλογες μας... απλα ενημερωτικα ηθελα απομεις να δω τι σκεφτεται ο καθενας εδω μεσα!κατι σαν ενημερωση να δω τι παιζει κ εξω!κ εγω αντικαπνιστης ειμαι αλλα ακουω ολες τις αποψεις κ τις σεβομαι!ο καθενας το σκεφτεται διαφορετικα κ αυτο θελω να μαθω... "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 πιστευω πως το θεμα εκανε τον κυκλο του εκτος κ αν υπαρχει κατι ακομα να ειπωθει!αλλιως ας κλειδωθει απο τους αρμοδιους κ ευχαριστω ολους για την ανταποκριση! "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 egw tha dhlwna mh kapnisths kai oxi antikapnisths...antikapnisths tha dhlwna sth perwptwsh poy kapoios foymarei panw sth mapa moy...panta filika ilias! Twra kwsta mporei na kleidwthei... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 η αποψη σου με βρισκει απολυτως συμφωνω φιλε μου ηλια! "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Γιατι να κλειδωθει παιδια; Ολο και καποιος μπορει να θελησει να πει την αποψη του πανω στο θεμα... Μπορει να βγει και καποια ερευνα για το τσιγαρο που θα ειναι καλο να συζητηθει κι εδω παρα να ανοιχτει αλλο θεμα Εγω θα ελεγα καλυτερα να υπαρχει ανοιχτο και ας μην κανει καποιος post... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Θα συμφωνήσω κι εγώ. Καλύτερα να μην κλειδωθεί. Απλά να μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Απλώς αν προκύψει κάτι νεώτερο να μπορουμε να το γράψουμε. Να μην είναι κλειδωμένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. October 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 σωστη η αποψη κ των δυο σας... αλλα μενει στην κριση των υπευθυνων mods!απο το ανοιγεται καθε φορα κ διαφορετικο thread ας μεινει ανοιχτο αυτο κ να λεει ο καθενας κατι καινουριο... "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts