SuRfeRCy Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 λοιπον λοιπον λοιπον να ρωτησω και εγω κατι: τι καταλαβαινετε εσεις οι καπνιστες με το να καπνιζετε? τι ευχαριστηση σας δινει αυτο το πραμα, και εγω δοκιμασα 1-2 φορες αλλα μια σκετη μαμακια ηταν... ή κανοντας το νιωθεται πως κανετε κατι το ξεχωριστο απο τους αλλους που δεν το κανουν Πολλοι φιλοι και φιλες μου καπνιζουν...μερικοι λενε πως απλα επειδη πινουν οι αλλοι γιατι να μην το κανουν και αυτοι και αλλοι λενε πως τωρα δεν μπορουν να το σταματισουν Η χαζομαρα τους η μεγαλη, οχι δεν μπορουν ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Είμαι και εγώ καπνιστής όπως έχετε καταλάβει αφού εγώ είμαι ο λόγος που ανοίχτηκαν 2 νέα φόρουμ για το κάπνισμα ;) . Δηλώνω ότι εγώ είμαι καπνιστής με συνείδηση και όταν κάποιος δεν μπορεί να αντέξει τον καπνό που έρχεται πάνω του σβήνω το τσιγάρο , πηγαίνου έξω για λίγο ή μετακινούμαι λίγο πιο κάτω για να μην έρχεται ο καπνός κατα πάνω του...Επίσης το τσιγάρο το είχα μάθει απο παλιά. Η παρέα που είμαι τώρα δεν καπνίζουν εκτός απο μερικές φορές που τυχαίνει να είμαι σε τέτοια παρέα. Το κάπνισμα κάνει κακό, αλλά περισσότερο κακό όταν πίνεις 2 πακέτα την ημέρα! Εγώ κατάφερα να το πίνω με μέτρο και άρχισα και πιο ελαφριά ! ;) Και για όσους λένε ποτέ δεν θα καπνίσω είναι θέμα αν ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να κρατήσει αυτή την υπόσχεση και εξαρτάται με ποιούς συχνάζεις! Όταν ήδη έχεις ξανακαπνίσει και το έχεις κόψει και κάνεις παρέα με καπνιστές είναι πάρα πολυ δύσκολο να μην το ξανααρχίσεις! :!: Αυτα! :D Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 gmac..... η πρώτη παράθεση που έχεις κάνει είναι τόσο έγκυρη όσο και το "τα φαγητά που ετοιμάζοντε σε φούρνο μικροκυμάτων είναι υπεύθυνα για 123.642 θανάτους σε ολο τον κόσμο" :D :D :D Σε προηγούμενο ποστ μου νομιζω έδωσα μια εξήγηση για το γιατί το κάπνισμα ΔΕΝ προκαλέι καρκίνο... Αλλά και μόνος σου στη δεύτερη παράθεση που κάνεις παρουσιάζεις κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που γράφεις στην πρώτη :D :D :D Γνωρίζεις τί σημαίνει risk factor ; Γνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα σε risk factor και cause? Άλλο παράγοντας κινδύνου και άλλο "αιτία" για καρκίνο!!!!!!! Εντούτις, δεν νομίζω σε κάποιο ποστ μου να είπα οτι το κάπνισμα κάνει καλό......Οχι δεν νομίζω...Είμαι σίγουρος οτι δεν ειπα κάτι τέτοιο. Αλλα βρε παιδιά μην τα κάνουμε όλα εναν "αχταρμα"!!!!! Και εν πάσει περιπτώσι, ΔΕΝ είναι μονο ο καρκίνος! Υπάρχουν και τα εμφράγματα. Που για τα εμφράγματα δεν μπορώ να πω ότι ΔΕΝ τα προκαλεί το κάπνισμα!!!!! Μάλιστα μπορώ να πω ότι για ένα ενδεχόμενο έμφραγμα το κάπνισμα δεν είναι μόνο risk factor αλλά cause :lol: :lol: :lol: Γιατί πολυ απλά, η νικοτίνη έχει την ιδιότητα όταν βρίσκετε μέσα σε μια αρτηρία και συνυπάρχει με σωματίδια χολυστερίνης, να "κολλάει" τη χολυστερίνη στα τοιχωματα της αρτηρίας με αποτέλεσμα στο μέλλον, το έμφραγμα να μας χτυπήσει την πόρτα... Βέβαια σε έναν άνθρωπο με χαμηλά επίπεδα χολυστερίνης πάλι το κάπνισμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. Όπως βλέπεις λοιπόν gmac (και άλλοι) δεν είμαι κανένας καπνιστής που ζω στον κόσμο μου. Ξέρω αρκετά καλά τι μπορεί να προκαλέσει και τι όχι το τσιγάρο μου! Απλά θα προτιμούσα και οι μη-καπνιστές που μιλάω μαζί τους να είναι το ίδιο συνειδητοποιημένοι και να μπορούν να καταλάβουν τους λόγους που κρίβοντε πίσω από ένα σήμα "το κάπνισμα προκαλέι καρκίνο"... Όπως έχω πει, είναι ενα σήμα όχι για να κάνει τους καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα, αλλα να απομακρίνει από αυτό τους "υποψήφιους" νέους καπνιστές. Δεν ισχύει αυτό το μήνυμα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ.- ps. το να χρησιμοποιείς ως πηγή ένα site που συμμετέχει ενεργα σε εκστρατείες κατά του καπνίσματος δεν νομίζω να το θεωρείς αμερόλυπτο....Δεν καταλαβες από τα κομμάτια που χρησιμοποίησες ότι το στυλ γραφής και μόνο έχει τόνο "υπερβολής";;;;;Λες το κάπνισμα να είναι η ΑΙΤΙΑ για ένα θάνατο απο καρκίνο κάθε 15 λεπτά;;;;Τότε γιατι δεν έχει πεθάνει ακόμα η μισή Μεγάλη Βρετανία;;;;;;;;Πως γίνετε και δεν πεθένουν ΟΛΟΙ οι καπνιστές αφού το κάπνισμα ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ;;;;Είναι σα να χρησημοποιώ ως πηγή το http://www.nogeneticafoods.org σε μια συζήτηση για το κακό που κάνουν οι γεννετικά μεταλλαγμένες τροφές για να αποδείξω ότι κάνουν κακό στον οργανισμό μας... [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DrMaslow gmac..... η πρώτη παράθεση που έχεις κάνει είναι τόσο έγκυρη όσο και το "τα φαγητά που ετοιμάζοντε σε φούρνο μικροκυμάτων είναι υπεύθυνα για 123.642 θανάτους σε ολο τον κόσμο" :D :D :D Σε προηγούμενο ποστ μου νομιζω έδωσα μια εξήγηση για το γιατί το κάπνισμα ΔΕΝ προκαλέι καρκίνο... Αλλά και μόνος σου στη δεύτερη παράθεση που κάνεις παρουσιάζεις κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που γράφεις στην πρώτη :D :D :D Γνωρίζεις τί σημαίνει risk factor ; Γνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα σε risk factor και cause? Ti diafora ti gnwrizw, alla opws eipa kai sto parapanw post, i diaxwristiki grammi anamesa sto "prokalw karkino" kai sto risk factor pou afksanei tis pi8anotites na prosvli8ei kapoios apo karkino kai einai leptes kai den apasxoloun to meso kapnisti/an8rwpo/politi. Afto pou me apasxolei einai i ugeia mou, diladi: 1) kapnizw: poies einai oi pi8anotites na pa8w karkino 2) den kapnizw, poies einai oi pi8anotites na min pa8w karkino. To an prokalei, epivarunei ktl as to psaksoun oi epistimones. Emena me endiaferei to apotelesma. Apo tous 1000 kapnistes pou pa8ainoun karkino, mipws ena megalo meros de 8a ekdilwne pote karkino an den kapnize? Afto einai pou exei simasia. Oso gia tin egurotita twn parapanw pou para8etw, den ti gnwrizw. Sto telos omws grafw kai tin pigi, pou einai to Cancer Research UK, to opoio gnwrizw oti sunergazetai kai me eksoxous epistimones. Kata ta alla den kserw ti "kapno foumarei" (vasika de foumarei kapno :p ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 To an prokalei, epivarunei ktl as to psaksoun oi epistimones. Emena me endiaferei to apotelesma. Apo tous 1000 kapnistes pou pa8ainoun karkino, mipws ena megalo meros de 8a ekdilwne pote karkino an den kapnize? Afto einai pou exei simasia. Αυτό που γράφεις είναι πολύ σημαντικό..!!!!! Αν μπορούσε η επιστήμη να αποδείξει κάτι τέτοιο να ξέρεις ότι πολλοί άνθρωποι θα το έκοβαν.. Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις το λυπηρό είναι ότι υπήρχε η προδιάθεση σε αυτούς τους ανθρώπους :( Και συνήθως υπάρχει και ιστορικό κληρονομικότητας.... Μακάρι να μπορουσαμε να ξέραμε κάτι τέτοιο..... [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DrMaslow Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις το λυπηρό είναι ότι υπήρχε η προδιάθεση σε αυτούς τους ανθρώπους H opoia (sumfwna panta me to parapanw site) prodia8esi eksartatai to an 8a ekdilw8ei apo tous diaforous risk factors. Apotelesma?Osoi exoun prodia8esi, kapnizontas afksanoun tis pi8anotites na pa8oun karkino. Kai fusika den einai mono o karkinos. Sigoura to na eispneies carbon monoxide (pws legetai sta Ellinika) de mporei na einai kalo gia tin ugeia. Oi erevnes pou les oti den uparxoun, otan 8a uparksoun (an uparskoun vevaia) 8a einai polu arga... Anyway o ka8enas einai eleftheros na kanei oti 8elei, arkei na min enoxlei tous allous. Ki epeidi den eimaste giatroi (egw diladi :p mias kai esy eisai psuxologos. Ok kserw oti den einai giatros o psuxologos alla tespa) afti i kouventa de 8a mas vgalei pou8ena. Afto pou me apasxolei perissotero den einai ti vlavi prokalei sta pneumonia tou (i allou) o ka8e kapnistis. Dika tou einai, as ta kanei oti 8elei. Me apasxoloun oi sunepeies pou exoun oi prakseis tou ka8e kapnisti se emena . Stin ugeia mou (kuriws) kai oi oikonomikes defterevontos. Btw, exete dei eseis kafeteries kai loipa alla meri na exoun ksexwristous xwrous gia kapnizontes kai kserwristous gia mi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 εδώ στην Αθήνα δεν έχω δεί ΠΟΤΕ τέτοιες καφετέρειες :D Στη Βιενη και στη Πράγα και στο Παρίσι ναι με 50/50 χώρους για καπνιστές και μη. Στο Λονδίνο ναι με 10/90 χώρους για καπνιστές και μη όπου το 10 είναι για τους καπνιστές :lol: :lol: :lol: [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DrMaslow εδώ στην Αθήνα δεν έχω δεί ΠΟΤΕ τέτοιες καφετέρειες :D Στη Βιενη και στη Πράγα και στο Παρίσι ναι με 50/50 χώρους για καπνιστές και μη. Στο Λονδίνο ναι με 10/90 χώρους για καπνιστές και μη όπου το 10 είναι για τους καπνιστές :lol: :lol: :lol: Αυτο δεν ειναι ρατσισμος με την Αγγλια? Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Στο τέλος θα διαβάσουμε σε καμια απάντηση πως το κάπνισμα κάνει καλό :p Εχει πλάκα γιατί με όσους καπνιστές έχω συζητήσει,όλοι χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα για να το υπερασπιστούν :p Λοιπόν για μένα το κάπνισμα είναι άσκοπο και ανούσιο.Αλλά δε μου πέφτει λόγος! Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Καρκίνο δεν προκαλεί αποδεδειγμένα φυσικά,αυτό είναι ανωμαλια που μπορει να τύχει - φτου φτου - στον καθένα.Αλλα σίγουρα κάνει κάποιο κακό στην υγεία και δε νομίζω να μάθουμε ποτέ αν αυτό είναι μεγάλο η μικρό. Αυτό που με ενοχλει είναι να πηγαίνω σε μέρη που απαγορεύεται το κάπνισμα και η πινακίδα που το γράφει να είναι διακοσμητικη.Να κάθομαι δίπλα σε καπνιστή - όχι ξένο - και να φυσάει τον καπνό του ή να κρατάει το τσιγάρο μέσα στη μούρη μου.Να κάνω παράπονα και να με κοιτάνε με μισό μάτι και μετά να νιώθω και γκρινιάρα!Και να βρίσκομαι σε συζήτηση με 4 καπνίστριες και να πέφτουν να με φάνε με ηλίθια επιχειρήματα για να με βγάλουν προβληματική που δεν καπνίζω στο τέλος.. :wacko: Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 A μπράβο... Πολλές φορές καταντάς εσύ να γίνεσαι κουραστικός, επειδή επιμένεις να σταματήσει το κάπνισμα ο διπλανός. Και ας μην γελιόμαστε, έχουν γίνει πολλές έρευνες, και οι καπνιστές έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες για οργανικές διαταραχές, σε σχέση με κάποιο μη καπνιστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Αυτο δεν ειναι ρατσισμος με την Αγγλια? Ma edw oi kapnistes einai ligoteroi apo tous mi kapnistes. Pou na deis twra pou psaxnw gia spiti kai polloi de dexontai na noikiasoun to spiti tous se kapnistes (pou de me apasxolei proswpika, mias kai den kapnizw). Pragma pou arxika se paraksenevei, alla an to kaloskefteis o idioktitis aplws prosexei tin periousia toy. An egw kapnizw meta apo ena xrono pou 8a fugw i murwdia 8a exei potisei toixous, kourtines kai moketes (pou einai tou spitiou) ara leei aplws "No smokers". Kalo? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Ma edw oi kapnistes einai ligoteroi apo tous mi kapnistes. Pou na deis twra pou psaxnw gia spiti kai polloi de dexontai na noikiasoun to spiti tous se kapnistes (pou de me apasxolei proswpika, mias kai den kapnizw). Pragma pou arxika se paraksenevei, alla an to kaloskefteis o idioktitis aplws prosexei tin periousia toy. An egw kapnizw meta apo ena xrono pou 8a fugw i murwdia 8a exei potisei toixous, kourtines kai moketes (pou einai tou spitiou) ara leei aplws "No smokers". Kalo? Και οι χωροι που ειναι για τους καπνιστες ειναι αθλιοι. Αρα ειναι ρατσιστες. Ναι να κανουν διαφορετικους χωρους, ναι να προστατεψουν αυτους που δεν καπνιζουν αλλα οχι ετσι με τετοια αθλιοτητα. Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nelly Στο τέλος θα διαβάσουμε σε καμια απάντηση πως το κάπνισμα κάνει καλό :p Εχει πλάκα γιατί με όσους καπνιστές έχω συζητήσει,όλοι χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα για να το υπερασπιστούν :p Λοιπόν για μένα το κάπνισμα είναι άσκοπο και ανούσιο.Αλλά δε μου πέφτει λόγος! Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Καρκίνο δεν προκαλεί αποδεδειγμένα φυσικά,αυτό είναι ανωμαλια που μπορει να τύχει - φτου φτου - στον καθένα.Αλλα σίγουρα κάνει κάποιο κακό στην υγεία και δε νομίζω να μάθουμε ποτέ αν αυτό είναι μεγάλο η μικρό. Αυτό που με ενοχλει είναι να πηγαίνω σε μέρη που απαγορεύεται το κάπνισμα και η πινακίδα που το γράφει να είναι διακοσμητικη.Να κάθομαι δίπλα σε καπνιστή - όχι ξένο - και να φυσάει τον καπνό του ή να κρατάει το τσιγάρο μέσα στη μούρη μου.Να κάνω παράπονα και να με κοιτάνε με μισό μάτι και μετά να νιώθω και γκρινιάρα!Και να βρίσκομαι σε συζήτηση με 4 καπνίστριες και να πέφτουν να με φάνε με ηλίθια επιχειρήματα για να με βγάλουν προβληματική που δεν καπνίζω στο τέλος.. :wacko: Koita...kaneis den amfizbitei to gegonos oti to kapnisma blaptei SOVARA tin ygeia!Oxi epeidi to grafoun ta paketa ap exw alla epeidi einai apodedeigmeno! Ap tin alli kaneis kapnistis den pisteuw na leei oti goustarei pou kapnizei kai oti DEN thelei na to kopsei! Distixws prokalei ethismo kai opoios leei oti mporei na kopei eukola gelietai!Opoios den kapnizei den katalabainei oti den kobetai eukola! Ethismos organikos iparxei alla se mikro pososto (px posi nikotini XREIAZETAI o organismos ti mera)..megaliteros einai o psixologikos! Diladi oti den bgazeis eukola ap to kefali sou to kapnisma kai sikwnesai mia mera kai les "TERMA" !!! Distixws... Oson afora ta dikaiomata pou exei o enas kai o allos oso ekneurizetai kapoios mi kapnistis gia kapoion pou dipla tou kapnizei toso ekneurizetai kai enas kapnistis otan kapoios tou apagoreuei na kapnisei!Isa dikaiomata exoun kai oi dio kai opoiadipote diakrisi einai ratsismos...Se xwrous pou den epitrepetai SAFWS prepei na to sevomaste! Opws episis kai se xwrous pou epitrepetai SAFWS oi mi kapnistes de tha mporoun na poun tipota! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Ma edw oi kapnistes einai ligoteroi apo tous mi kapnistes. Pou na deis twra pou psaxnw gia spiti kai polloi de dexontai na noikiasoun to spiti tous se kapnistes (pou de me apasxolei proswpika, mias kai den kapnizw). Pragma pou arxika se paraksenevei, alla an to kaloskefteis o idioktitis aplws prosexei tin periousia toy. An egw kapnizw meta apo ena xrono pou 8a fugw i murwdia 8a exei potisei toixous, kourtines kai moketes (pou einai tou spitiou) ara leei aplws "No smokers". Kalo? Me ti logiki auti (diladi tou oti den theoreis ratsismo auto pou ginetai stin Agglia) DE THA PREPE NA MILAEI KANEIS MI KAPNISTIS stin Ellada giati poly apla...oi perisoteroi kapnizoun!!!!!!!!!!Swsta? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Δεν είμαι καπνιστής αλλά έχω προσπαθήσει πολλές φορές να καταλάβω αυτή την ανάγκη που νιώθουν οι καπνιστές για το τσιγάρο. Εχετε δει ποτέ άτομο να τρώει τα νύχια του; Δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτή του τη συνήθεια. Στους καπνιστές προσθέστε και το ότι η νικοτίνη προκαλεί σύνδρομο στέρησης, δηλαδή δεν είναι μια απλή συνήθεια. Κατανοώντας λοιπόν την ανάγκη των καπνιστών προσπαθώ να μη γίνομαι κακός με τους γύρω μου καπνιστές. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πολλοί καπνιστές είναι χοντρόπετσοι αλλά πολλοί από μας έχουμε την ίδια χοντροπετσιά σε άλλα θέματα. Οσο για το αν το κάπνισμα επιβαρύνει την υγεία, δεν νομίζω ότι υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που να μην το πιστεύουν. Καπνιστές, προσπαθήστε να το κόψετε το ρημάδι! Ξέρω πολλούς που το κατάφεραν (είναι δύσκολο το καταλαβαίνω) και όλοι λένε ότι άξιζε το κόπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 DISTIXWS (alla poly distixws) oi perisoteroi to koboun otan IDI arxisoun ta problimata kai ftanei i stigmi pou o giatros tous leei " Kofto i tha pethaneis" !!!!! Distixws! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lirm Δεν είμαι καπνιστής αλλά έχω προσπαθήσει πολλές φορές να καταλάβω αυτή την ανάγκη που νιώθουν οι καπνιστές για το τσιγάρο. Εχετε δει ποτέ άτομο να τρώει τα νύχια του; Δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτή του τη συνήθεια. Στους καπνιστές προσθέστε και το ότι η νικοτίνη προκαλεί σύνδρομο στέρησης, δηλαδή δεν είναι μια απλή συνήθεια. Κατανοώντας λοιπόν την ανάγκη των καπνιστών προσπαθώ να μη γίνομαι κακός με τους γύρω μου καπνιστές. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πολλοί καπνιστές είναι χοντρόπετσοι αλλά πολλοί από μας έχουμε την ίδια χοντροπετσιά σε άλλα θέματα. Οσο για το αν το κάπνισμα επιβαρύνει την υγεία, δεν νομίζω ότι υπάρχουν λογικοί άνθρωποι που να μην το πιστεύουν. Καπνιστές, προσπαθήστε να το κόψετε το ρημάδι! Ξέρω πολλούς που το κατάφεραν (είναι δύσκολο το καταλαβαίνω) και όλοι λένε ότι άξιζε το κόπο. Μακαρι να μπορουσαμε να το κοψουμε ολοι οσοι καπνιζουμε (και εγω μεσα). Αλλα οσες φορες το προσπαθησα απλα δεν το καταφερα. Ισως τελικα και να μην θελω πραγματικα να το κοψω. :'( Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Isws theleis alla den THELEIS EPARKWS....Opws polloi allwste (ki egw distixws mesa..) :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Zer0cooL24 Oson afora ta dikaiomata pou exei o enas kai o allos oso ekneurizetai kapoios mi kapnistis gia kapoion pou dipla tou kapnizei toso ekneurizetai kai enas kapnistis otan kapoios tou apagoreuei na kapnisei!Isa dikaiomata exoun kai oi dio kai opoiadipote diakrisi einai ratsismos... Giatre, edw eisai la8os (ali8eia giati oloi oi giatroi kapnizoun??) Otan kapnizeis dipla mou se koinoxristo xwro de me eknevrizei. Apodedeogmena omws o kapnos sou prokalei vlavi stin ugeia mou. Etsi sou zitaw (kai to kratos me tous nomous) na min kapniseis. Diladi aplws sou zitaw na mi mou prokaleis vlavi . Ti akrivws se kanei na pisteveis oti afto einai ratsismos? H akoma kalutera eipes: Isa dikaiomata exoun kai oi dio Ti einai afto pou se kanei na pisteveis oti einai iso to dikaiwma pou exw na prostatepsw tin ugeia mou me to dikaiwma sou na kapniseis => ara na prokaleseis vlavi (makropro8esma kai a8roistika, esy kai oloi oi alloi) stin ugeia mou??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Pame na doume tin Elladara twra...!!!Oi mi kapnistes me Coca Cola kai oi kapnistes me ena paketo kai Coca Cola! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Zer0cooL24 Me ti logiki auti (diladi tou oti den theoreis ratsismo auto pou ginetai stin Agglia) DE THA PREPE NA MILAEI KANEIS MI KAPNISTIS stin Ellada giati poly apla...oi perisoteroi kapnizoun!!!!!!!!!!Swsta? To proigoumeno mou post 8a se kalupsei elpizw kai pistevw kai se afto to 8ema. Allo to na sou epivalw na min kapniseis (ston koinoxristo panta xwro) kai allo na mou epivaleis me to zori na ginw pa8itikos kapnistis. Nomizw i diafora einai emfanis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Giatre, edw eisai la8os (ali8eia giati oloi oi giatroi kapnizoun??) Otan kapnizeis dipla mou se koinoxristo xwro de me eknevrizei. Apodedeogmena omws o kapnos sou prokalei vlavi stin ugeia mou. Etsi sou zitaw (kai to kratos me tous nomous) na min kapniseis. Diladi aplws sou zitaw na mi mou prokaleis vlavi . Ti akrivws se kanei na pisteveis oti afto einai ratsismos? H akoma kalutera eipes: Ti einai afto pou se kanei na pisteveis oti einai iso to dikaiwma pou exw na prostatepsw tin ugeia mou me to dikaiwma sou na kapniseis => ara na prokaleseis vlavi (makropro8esma kai a8roistika, esy kai oloi oi alloi) stin ugeia mou??? Me auti ti logiki omws DEN exoume isa dikaiomata.... Diladi esi thelontas na prostateuseis tin ygeia sou mou zitas na min kapnisw...Logiko, giati sou sterw tin eleutheria epilogis... Egw ap tin alli, thelw na kapnisw (gia tous dikous mou logous...). Giati esi na mou steriseis tin eleutheria mou kai na mou to apagoreuseis??Einai lepto to thema alla egeitai stin eleutheria pou xei o kathenas na kanei oti thelei arkei...NA MIN KATAPATA ta dikaiomata tou allou! Mia lisi einai na se akousw kai na paw allou na kapnisw, opws episis kai mia alli lisi einai na pas esi allou gia na min se enoxlei! Einai ligo periergi katastasi,den xerw an sou dwsa na katalabeis ti akribws enow...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 ρε παιδια γιατι τωρα τελευταια οι γυναικες καπνιστες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες? οι αντρες αρχισαν και καπως το μειωνουν ενω αντιθετα αυτες ολο και το περισσευουν....... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy ρε παιδια γιατι τωρα τελευταια οι γυναικες καπνιστες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες? οι αντρες αρχισαν και καπως το μειωνουν ενω αντιθετα αυτες ολο και το περισσευουν....... xe,xe γιατι δεν βρισκουν αντρες :p :p Τοσο καιρο το παιζαν δυσκολες και τωρα μας κολανε. Τωρα ομως τις φτηνουμε εμεις και εχουμε μια και καλη, για να μαθουν. :p :p Ειναι μια αποψη εεεε???? Σοβαρα τωρα, το εχω παρατηρησει και εγω, ισως ο αγωνας και το αγχος της ζωης τις επηρεασε και αυτες. Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 La8os post. Please delete. Go to the next one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts