adversus Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 οκ σε ευχαριστω! Δε κάνει τίποτα. Προσωπικά θα κοιτούσα και το lenovo zuk z2 pro. Δεν έχει την υποστήριξη σε roms όπως η xiaomi αλλά πραγματικά είναι διαμαντάκι στα λεφτά του. ( έκανε και λίγο φθηνότερο πριν τις γιορτές οπότε μπορεί και να ξαναπέσει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. January 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Δε κάνει τίποτα. Προσωπικά θα κοιτούσα και το lenovo zuk z2 pro. Δεν έχει την υποστήριξη σε roms όπως η xiaomi αλλά πραγματικά είναι διαμαντάκι στα λεφτά του. ( έκανε και λίγο φθηνότερο πριν τις γιορτές οπότε μπορεί και να ξαναπέσει ) μπα μαρεσει καλυτερα το xiaomi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_alexios Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Απο Geekbuying Κίνα πήρε κι ένας φίλος το MiMax και είναι μια χαρά.Έχει wind (όπως εγώ ) και πιάνει 4g κανονικά....ήδη βγαίνω off topic δύο φορές! Για μένα είναι δυσκολότερη η αλλαγή γιατί είμαι με windows phone και ακόμα αμφιταλαντεύομαι.Αλλά αν γίνει μαλλον με βλέπω για το 5s. Καλή εβδομάδα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. January 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Απο Geekbuying Κίνα πήρε κι ένας φίλος το MiMax και είναι μια χαρά.Έχει wind (όπως εγώ ) και πιάνει 4g κανονικά....ήδη βγαίνω off topic δύο φορές! Για μένα είναι δυσκολότερη η αλλαγή γιατί είμαι με windows phone και ακόμα αμφιταλαντεύομαι.Αλλά αν γίνει μαλλον με βλέπω για το 5s. Καλή εβδομάδα σε όλους! αθηνα πιανει το 4G για επαρχια δεν ξερω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Δεν θα δεις διαφορες οτι και να παρεις. Πολυ μικρες για να αλλάξεις. Περιμενε κατι με με 835 αξιόπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. February 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Δεν θα δεις διαφορες οτι και να παρεις. Πολυ μικρες για να αλλάξεις. Περιμενε κατι με με 835 αξιόπιστο το θεμα ειναι οτι οι συσκευες που θα βγουνε τωρα με τον 835 θα ειναι αρκετα ακριβες 450 ευρω και βαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts