tasosvel Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 emena to ekane to proto mou kinito kai to edosa amesos piso kai mou edosan kainourio !!:) phgaine kalutera na sou xanaperasoun to logismiko !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Ρε παιδιά ξαφνικά το κινητό άρχισε από το πουθενά να μου κάνει επανεκκινήσεις... Σε ανύποπτο χρόνο βλέπω το "How Are You" της Vodafone ενώ πολύ συχνά βλέπω άσπρη οθόνη όταν το ανοίγω, σημάδι επανεκκίνησης. Τελευταία έχω αρχίσει να χάνω και κλήσεις, αφού κλείνει τελείως με το που το ανοίγω όταν χτυπάει!!! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;; Εμένα μου εμφανίστηκε μετά από 3 μήνες εντελώς ξαφνικά.. Λογισμικό R252211LD_U_85.97.c3P (VF Live!) Και γω ειχα το ιδιο προβλημα αλλα οταν ημουν σε μερος χωρις σημα!Βεβαια επειδη εχω καρτα cu απο το 2000 δεν λεει το σπαστικο how r u οταν ξεκιναει οποτε δεν το καταλαβαινα καν. Το προβλημα το ειχα και με vodafone λογισμικο αλλα και με unbrabded οταν εβαλα οποτε και εχασα την εγγυηση για να το παω πισω. Τελικα λυθηκε οταν περασα την προσφατη εκδοση 85.9Α.80R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Ρε παιδιά ξαφνικά το κινητό άρχισε από το πουθενά να μου κάνει επανεκκινήσεις... Σε ανύποπτο χρόνο βλέπω το "How Are You" της Vodafone ενώ πολύ συχνά βλέπω άσπρη οθόνη όταν το ανοίγω, σημάδι επανεκκίνησης. Τελευταία έχω αρχίσει να χάνω και κλήσεις, αφού κλείνει τελείως με το που το ανοίγω όταν χτυπάει!!! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;; Εμένα μου εμφανίστηκε μετά από 3 μήνες εντελώς ξαφνικά.. Λογισμικό R252211LD_U_85.97.c3P (VF Live!) Ετοιμασου..για αλλαγη κινητου(να παρεις αλλο κινητο...οχι να σου δωσουν αλλο κινητο οι ....της Μοτορολα..)... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Ετοιμασου..για αλλαγη κινητου(να παρεις αλλο κινητο...οχι να σου δωσουν αλλο κινητο οι ....της Μοτορολα..)... gia na to kaneis auto prepei na plhroseis? to thema einai na mhn plhroseis !!:) mporeis na vgaleis to vodafone logismiko kai na peraseis to pio kainoutio pou kukloforei apo thn motorola!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 gia na to kaneis auto prepei na plhroseis? to thema einai na mhn plhroseis !!:) mporeis na vgaleis to vodafone logismiko kai na peraseis to pio kainoutio pou kukloforei apo thn motorola!! Καλα εμενα και λογισμικο να μου βαλουν(non live)και νεο κινητο να μου δωσουνε...θα το αφησω σε μια γωνια.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Σε εχει σημαδεψει με τα προβληματα η γενικως με την λειτουργια του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Κρίμα γιατί, κατά τ' άλλα, είναι καταπληκτικό κινητάκι. Άκουσα ότι βγήκε φρέσκια-φρέσκια μια νέα έκδοση VF Live, θα πάω να μου την περάσουν και θα σας πω.. Πάλι καλά που υπάρχει και το VF address book για να μας γλυτωσει από κόπους :) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Σε εχει σημαδεψει με τα προβληματα η γενικως με την λειτουργια του? Με εχουν εξοργισει αφενως τα προβληματα αφετερου και το απαραδεκτο service τους... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Με εχουν εξοργισει αφενως τα προβληματα αφετερου και το απαραδεκτο service τους... Καλα για το service εδω εχω διαβασει τα χειριστα, ζητημα να ακουσα μια καλη κουβεντα. Και γω με ενω με το vodafone firmware ειχα φτασει σε εσχατο σημειο να μην μπορω ουτε με bluetooth να στειλω τπτ προτιμησα να βαλω την unbranded εκδοση και οτι ηθελε ας προκυψει παρα να το πηγαινα σ αυτους και να τους εδινα δικαιωμα να μου βγαζαν οτι το ειχα πεταξει στη θαλασσα...Εσυ τι προβληματα εχεις με το κινητο?Επιχειρησες να του βαλεις unbranded monster pack που σβηνει τα παντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Καλα για το service εδω εχω διαβασει τα χειριστα, ζητημα να ακουσα μια καλη κουβεντα. Και γω με ενω με το vodafone firmware ειχα φτασει σε εσχατο σημειο να μην μπορω ουτε με bluetooth να στειλω τπτ προτιμησα να βαλω την unbranded εκδοση και οτι ηθελε ας προκυψει παρα να το πηγαινα σ αυτους και να τους εδινα δικαιωμα να μου βγαζαν οτι το ειχα πεταξει στη θαλασσα...Εσυ τι προβληματα εχεις με το κινητο?Επιχειρησες να του βαλεις unbranded monster pack που σβηνει τα παντα? Μπες στο link που εχω στην υπογραφη μου ,και διαβασε τι εχει γινει... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Μπες στο link που εχω στην υπογραφη μου ,και διαβασε τι εχει γινει... Το διαβασα...Η ξεφτυλα σε ολο το μεγαλιο της.Λιγο τσιπα δεν εχουν οι ανθρωποι να σου μιλησουν σοβαρα και να κοιταξουν να εξυπηρετησουν παρα προσπαθουν να βρουν χιλιες δυο δικαιολογιες να μην στο φτιαξουν τζαμπα λες και τα βαζουν απο την τσεπη τους τα λεφτα...Σε σενα φανταστηκαν την κολλα, σε αλλους νερο...αξιολυπητοι. Σαν αποτελεσμα εμεινες με τα προβληματα ετσι?Κοιτα πλεον δεν χανεις τπτ να βαλεις καποιο MP. Παλι καλα που δεν το πηγα στο service δηλ,με τπτ δε θελω να περασω αυτη την ψυχοφθορα κατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Geia sas Otan me kaloun kai anoigo to portaki gia na miliso, anoigei meta apo 3-4 deyterolepta. Tin taxitita pantos tin exo grhgori. Kserete kamia lusi???? Episis to video otan exei esto kai ligo ilio kollaei poli kai to deixnei stadiaka. Kserei kaneis kanena site gia themata h skins kai pos mporo na ta valo sto kinito???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
8ball Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Sorry gays, διαβάζω το Thread εδώ και αρκετή ώρα προσπαθώντας να βρω αν αναφέρεται πουθενά η ύπαρξη κάποιου phone manager αλλά δεν πρόσεξα τίποτα... Λοιπόν; Υπάρχει τίποτα σχετικό; Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Εννοεις το motorola phone tool που ερχεται μαζι με το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 shmera anevhka athina kai to kinito mpainovgaine sunexeia apo to 3g me apotelesma na teleionei amesos h mpataria tou !! ti vlakeia auto to 3g !! eleos pouthena den exei kalo shma !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
8ball Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Εννοεις το motorola phone tool που ερχεται μαζι με το κινητο? Προφανώς έχασα το CD, αν μπορεί κάποιος να κάνει ένα copy θα ήταν τέλεια! Μένω περιοχή Χαριλάου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Mporei kapoios na mou pei pou mporo na vro themata gia to kinito kai pos na ta valo???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Mporei kapoios na mou pei pou mporo na vro themata gia to kinito kai pos na ta valo???? Εδω θα διαφωτιστεις πληρως http://www.rasputin007.co.uk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 shmera anevhka athina kai to kinito mpainovgaine sunexeia apo to 3g me apotelesma na teleionei amesos h mpataria tou !! ti vlakeia auto to 3g !! eleos pouthena den exei kalo shma !! Στην αθήνα γενικά το 3G έχει καλό σήμα, με εξαίρεση περιοχές όπως Δάφνη, Γλυφάδα και Δ. Αττική. Για να το ξέρετε (πληροφορίες εκ των έσω) όπου δεν έχει σήμα, δεν φταίει η εταιρεία, αλλά οι "οικολογικά ευαισθητοποιημένοι" δήμαρχοι και συμπολίτες μας. Πιο προβληματικές περιοχές η Δάφνη, Μαρκόπουλο. Συγκεκριμένα για τη Δάφνη, τα μισά sites της VF έχουν απενεργοποιηθεί πρόσφατα (το θέμα είναι στα δικαστήρια) ύστερα από "διαμαρτυρίες" κατοίκων και δημάρχων. Μόνο στη μπανανία μπορεί να συμβεί αυτό: Η εταιρεία να πασχίζει μέσα από δικαστήρια να παράσχει τις βασικές της υποχρεώσεις στους πελάτες τους, οι οποίοι θέλουν να έχουν σήμα αλλά όχι ... κεραίες! Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι είναι τόσο άσχετοι με το θέμα, ώστε να υποστηρίζουν λύσεις αστείες του στυλ κεραίες μακρυά από παιδκούς σταθμούς και γηροκομεία ή ακόμα - το κερασάκι στην τούρτα - να μπούν κεραίες μόνο στον Υμηττό! Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 se diafores perioxes pantos ego den eixa 3g shma !! mesa sto spiti mou sto neo kosmo eixe mia grammh to polu duo se orismena shmeia!! kai se diafora alla ktiria pou hmoun kai sthn mesogeion eixe fugei apo to 3g diktuo !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodim Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο την δευτερα αλλα δν ξερω αν ειναι οντως καλο.απαντηστε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο την δευτερα αλλα δν ξερω αν ειναι οντως καλο.απαντηστε μου Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο, σε λίγο θα βγεί ανανεωμένο HW και SW Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ego pali tha sou proteina na to pareis !! mia xara einai !! :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ego pali tha sou proteina na to pareis !! mia xara einai !! :) K egw etsi k alliws to SW allazei eukola...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 K egw etsi k alliws to SW allazei eukola...:blink: akrivos !!pantos h kamera tou tha se afhsei apoluta ikanopoihmenh !! opos kai h othoni tou !! :) ap oti ematha tha kukloforhsoun h exoun hdh kukloforhsei microsd 2 gb !! tis pernei to v3x? h mexri 512 pernei ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts