Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR V3x

satsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τα V3x τελευταίας παραλαβής Κίνας είναι-Ειδικά τα μπλέ.

δλδ τα πρωτα v3x απο ποια χωρα ήταν?φαίνεται στην πράξη λες η διαφορα της ποιοτητας κατασκευης?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δλδ τα πρωτα v3x απο ποια χωρα ήταν?φαίνεται στην πράξη λες η διαφορα της ποιοτητας κατασκευης?

Εχω ήδη αναφέρει παλιότερα....

Tα πρώτα ήταν Αγγλίας,Καναδά με περισσότερα τα Σιγκαπούρης και όλα

είχαν την περίφημη Sharp οθόνη.

Με την πρώτη πτωση τιμής κυκλοφόρησαν κάποια Γερμανίας ,ενώ τα υπόλοιπα ήταν Σιγκαπούρης και τώρα τα περισσότερα είναι Κίνας,όλα με Samsung οθόνες-Οσο περνά ό καιρός και η συσκευή δεν είναι πια hi-end στον ανταγωνισμό, ο αντιπροσώπος και οι συνεργάτες του πρέπει εξ'αναγκης να πουλάνε φθηνότερα (πράγμα που πετυχαίνεται με σχετικές μειώσεις ποιότητας υλικών,ελέγχου κλπ )

-Ο καταναλωτής προστατεύεται δήθεν με την εγγύηση...-Το θέμα όμως είναι να χαλάσει μια φορά ή να χαλά συχνά και να στο φτιάχνουν στην εγγύηση ή ότιδήποτε άλλη φθορά που δεν θα καλύπτεται (όπως οπτική) και θα σε ταλαιπωρεί ?

ναι εχεις δικαιο ειναι λογικο να το κανει αυτο,δεν γινεται αλλιώς,τυχεροι αυτοι που τα πηραν στην αρχή.εσενα απο ποια χωρα ειναι?εχει την οθονη sharp?είχα δει ενα moto v3x απο τα πρωτα που βγήκαν και εντυπωσιαστηκα,δεν περιμενα να ειναι σαν του v903 η οθονη: Χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία που αναπτύχθηκε για τις τηλεοράσεις AQUOS LCD της Sharp, η Mobile Advanced Super-V LCD προσφέρει ευρεία γωνία προβολής 160 μοίρες κάθετα και οριζόντια, χωρίς αντιστροφή της κλίμακας του γκρίζου. Με διπλάσια αντίθεση από αυτήν των προηγούμενων μοντέλων (300:1), έχετε προβολή ζωντανών χρωμάτων ανεξάρτητα αν βρίσκεστε σε έντονη ηλιοφάνεια ή σε σκοτεινό θάλαμο.

πολυ καλο αυτο,λογικα θα εχει διαφορα με τις οθονες samsung e?τα εχεις δει?

Εχω δυνατότητα σύγκρισης με πολλά κινητά λόγω δουλειάς μ'επαγγελματικά συμβόλαια-Aυτό που έχω,είναι από τα πρώτα με Sharp οθόνη 11/2005 Σιγκαπούρης- Η οθόνη είναι νεώτερη και καλύτερη από του V903,αν διαβάσεις σχετικά.-H διαφορά με V3x-Samsung οθόνηs δίπλα-δίπλα είναι εμφανής,αν το βάλεις στις ίδιες ρυθμίσεις φωτεινότητας-Αυτή του Sharp φαίνεται πιό "γυαλιστερή-καθαρή" η απεικόνιση ,ιδιαίτερα το πρωι με έντονο ήλιο -Αντίθετα τα χρώματα είναι ζωντανά το ίδιο, και στις δύο οθόνες, όποτε ξεγελιέσαι αν δείς κάποιο μεμονωμένα.

κοίταξε εγώ που σύγκρινα ενα moto v3x με το sharp v903,δεν μου φανηκε καποιο απο τα δυο κινητα να εχει καλυτερη ή χειρότερη οθονη,πιστευω πως ειναι ισάξιες,άλλωστε δεν νομίζω η sharp να εδινε καλυτερη οθονη απο τις οθονες που βαζει στα κινητά της.λογικα πρεπει να εχoyn και οι δυο αυτο που εγραψα και σε προηγουμενο Post οτι χρησιμοποιούν την τεχνολογία που αναπτύχθηκε για τις τηλεορασεις aquos lcd της Sharp.

εχεις καποια αποδειξη οτι εχει καλύτερη οθονη?

τασος δες σε ποια χωρα εγινε το κινητο σου για να μας πει ο gary kokkin τι οθονη εχει.

-Για τα made in Germany V3x δεν έχω πληροφορία τι οθόνη έχουν-Οπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα,είχα ρωτήσει γνωστό μου σε service και δεν ήξεραν,γιατί δεν είχε πάει κανένα χαλασμένο να δούνε -Λογικά σαν ενδιάμεση κατάσταση για πτώση των τιμών πριν το Πάσχα,μπορούν να εχουν τόσο Sharp όσο Samsung.

-Οι Γερμανικές συσκευές κυκλοφόρησαν μάλλον από σπόντα στην Ελλάδα και έχουν κλειδώματα και μικρές επιπλέον διαφοροποιήσεις στο λογισμικό για την Vodafone ,δεν παύουν όμως λογικά να εχουν τα υψηλά standard κατασκευής των Γερμανικών προιόντων.

-Οσο αφορά αν το Sharp 903 και V3x έχουν την ίδια οθόνη σε σχετικές αναφορές σύγκρισης στο Internet (και στην αρχή του thread) έχει αναφερθεί το αντίθετο-Προσωπικά δεν έτυχε να τα δώ δίπλα-δίπλα.

Pws mporw na dw apo to kinito mou pia diktia exoun 3g sima stin ekastote perioxi pou tha vriskome?
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

na sou po to proto v3x pou eixa parei parusiaze provlimata kai phga kai mou to antikatesthsan kai phra auto !! to prohgoumeno htan made in china !! ego eida diafora akoma kai stis zelatines pou exoun pano ta kinita prin thn xrhsh !! auto pou einai made in germany eixe pantou zelatines eno to allo eixe mono stis othones !!kata ta alla den ta doulepsa kai ta duo mazi gia an do diafora stis othones !! alla auto mou fenetai polu ok parolo pou merikes fores otan vgaino apo java games kanei restart !!

Pws mporw na dw apo to kinito mou pia diktia exoun 3g sima stin ekastote perioxi pou tha vriskome?

Δεν γίνεται,γιατί μετά την "χειροκίνητη" αναγνώριση,το Δίκτυο επιλέγεται από την κάρτα SIM αυτόματα (που συνήθως είναι της ίδιας εταιρίας ή συνεργαζόμενης).

Κάνεις μια χειροκίνητη αναζήτηση δικτύων και εάν βρίσκεσαι σε περιοχή που καλύπτεται απο 3G δίκτυο θα το καταλάβεις από ένα σηματάκι 3G πριν το όνομα του δικτύου.

Να κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση. Ξέρω ότι το V3i έχει πολύ καλή μπαταρία. Το V3x παίρνει ίδια μπαταρία με το V3i ; Εάν ναι, τότε θα αγοράσω μια μπαταρία γιατί αυτή του κινητού είναι πολύ χάλια!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

emena h mpataria mou krataei anet 2mish meres ! giati thn vrisketai xalia !! osa nokia eixa kanena den evgaze parapano !! isos ftaiei oti ego eimai rodo kai to kinito den einai se 3g diktuo !!

Ξερει κανεις να μου απαντησει;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Poso kostizi mia kainouria mpataria gia to v3x?
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Για άλλη μια φόρα σε διάστημα ενός μηνός(απ΄την τελευταία του αναβάθμιση) ,το κινητό μου ξανακόλλησε.

'Ανοιγα το πορτάκι,το έκλεινα και μια άνοιγε η εξωτερική οθόνη και μία όχι.

Οι ήχοι δεν ακούγονταν ,έπεφταν απο το 7 στο 1-2 μόνοι τους..

Έκλεινε μόνο του.

Το πήγα σήμερα στην Motorola ,θα δούμε αύριο.

Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενος απο το V3x μου θύμισε τι τράβηξα με το 8210 ...

Φτιάχνετε και τρώει σουτ...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

xtes ki emena ekane kati perierga kollhmata kai mou thn espase!! ekei pou eperna thlefono h otan anoiga thn othoni akougotan sunexeia ena tou tou tou tou !! kai mou thn varese !! tora den to kanei !! an to kanei xana exei fugei gia allagei !!

Αγόρασα πριν λίγες ημέρες το Motorola V3x. Είναι το πρώτο Motorola που παίρνω και ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα με το μενού. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν και ίσως έχει ξανααπαντηθεί (συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω 50 σελίδες) αν υπάρχει τρόπος να μένει πάντα ενεργοποιημένη η αναφορά παράδοσης.

Αγόρασα πριν λίγες ημέρες το Motorola V3x. Είναι το πρώτο Motorola που παίρνω και ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα με το μενού. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν και ίσως έχει ξανααπαντηθεί (συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω 50 σελίδες) αν υπάρχει τρόπος να μένει πάντα ενεργοποιημένη η αναφορά παράδοσης.

ap oso xero oxi !! prepei na thn enrgopoieis se kathe mnm !!:)

Πήρα σήμερα την Μοτορόλα,και ακολούθησε το εξής κουφό.

Μου λεει ο τεχνικός έμενα δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα εώς τώρα.(Λες να εχω ορεξη για ψεματα και να χανω το κινητο και τον χρόνο μου χωρίς λόγο)

Θα τον ξαναπαρω στης 4 να δουμε τι θα γινει.

I love my Iphone

Mόλις επικοινωνησα ξανα με την Μοτορολα.

Μου είπανε το εξης τρελό.Καποιος έχει βαλει κολλα για να κολλησει η εξωτερικη οθονη και ετσι υπαρχει καποιο κοστος για να αλλαχτει και να μπει νεα οθονη....

Φυσικα κανεις δεν πειραξε το κινητο (ουτε εγω ουτε κανενας αλλος)..

Το θεμα δεν θα σταματησει εδω....γιατι η συμπεριφορα και τα service τους ειναι σαν αλλης γνωστης εταιρειας.

Αυριο θα παω να παρω το κινητο μου ανεπισκευαστο και φυσικα θα το πεταξω το ************

I love my Iphone

file mou tetoies ma....... legan kai se mena kai den mou to allazane to kinito !!kai phga mazi me ton father mou kai thn aderfh mou pou einai dikigoros kai na deis gia pote mou to allaxane !!mono pou den pesan sta podia mou na zhthsoun sugnomh !! vevaia to kinito mou htan kainourio !!molis 1mera tto eixa !!

file mou tetoies ma....... legan kai se mena kai den mou to allazane to kinito !!kai phga mazi me ton father mou kai thn aderfh mou pou einai dikigoros kai na deis gia pote mou to allaxane !!mono pou den pesan sta podia mou na zhthsoun sugnomh !! vevaia to kinito mou htan kainourio !!molis 1mera tto eixa !!

Ειδη εσταλε email στην Μοτορολα...και αυριο θα τα πουμε και στο service.

Εγω κινητο δεν περνω αν ειναι να πληρωσω.η το φτιαχνουνε μεσα στην εγγυηση..η αλλιως θα γελασουμε...

I love my Iphone

Ειδη εσταλε email στην Μοτορολα...και αυριο θα τα πουμε και στο service.

Εγω κινητο δεν περνω αν ειναι να πληρωσω.η το φτιαχνουνε μεσα στην εγγυηση..η αλλιως θα γελασουμε...

einai koroidia pantos ta service ton pio pollon etairion !!kalutera na mhn mplexeis !!