Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR V3x

satsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον μου εβαλαν την R252211LD_U_85.97.CDP το προβλημα ηταν οτι ξαφνικα δεν διαβαζε την sd τωρα ολα καλα...

Φιλε μου εχω την συσκευη εδω και κανα 6μηνο (πολυ ευχαριστημενος).

Απο εχθες ομως δεν φορτιζει! Ενω αναβει κανονικα το φοτακι και λεει φορτιση εδω και 5 ωρες δεν λεει να φορτισει πληρος, και εχθες μου αποφορτιστηκε για πλακα!

Η συσκευ ειναι maade in Germany :) , και το λογισμικο μου R252211LD_U_85.97.C3P Voda...

Αμα κανω καμια αναβαθμηση θα στρωσει?

^^^HAVE NO FEAR Greg IS HERE^^^

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου εχω την συσκευη εδω και κανα 6μηνο (πολυ ευχαριστημενος).

Απο εχθες ομως δεν φορτιζει! Ενω αναβει κανονικα το φοτακι και λεει φορτιση εδω και 5 ωρες δεν λεει να φορτισει πληρος, και εχθες μου αποφορτιστηκε για πλακα!

Η συσκευ ειναι maade in Germany :) , και το λογισμικο μου R252211LD_U_85.97.C3P Voda...

Αμα κανω καμια αναβαθμηση θα στρωσει?

Η αναβάθμιση δεν εχει να κάνει πολλά με την φόρτιση,αφού ήδη η συσκευή σου λειτουργούσε καλά (υποθέτω).Οπότε 2 πράγματα πιθανόν να συμβαίνουν.

-Χάλασε η μπαταρία,λογικά από μη σωστές φορτίσεις-ξεφορτίσεις

-Χάλασε ο φορτιστής

-Δοκίμασε να αποφορτίσεις την μπαταρία,και προσπάθησε φόρτιση με USB σύνδεση από ΗΥ με το καλώδιο που παρέχεται ,ανοικτή η συσκευή ,όχι παραπάνω από 1,5 ώρα,ανεξάρτητα τι λέει στην συσκευή (φορτίστηκε ή όχι,η ένδειξη είναι πλασματική με σύνδεση USB)-Αν φορτίστηκε η μπαταρία,φταίει ο φορτιστής,αν όχι η μπαταρία.

Σε κάθε περίπτωση η εγγύηση ισχύει περιορισμένα για φορτιστή ή μπαταρία,θεωρούνται αναλώσιμα-Πιθανόν όμως και να στην αλλάξουν,αν δεν πάς στην Vodafone...

Δοκιμασα φορτιση και με φορτιστη αυτοκινητου και μεσω usb αλλα ειχα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα, οποτε δεν παιζει.

Δοκιμασα χθες και την αποφορτιση και ξανα φορτιση αλλα μπα, επισης το αφησα κλειστο να φορτιζει το βραδυ αλλα με το ιδιο αποτελεσμα μολις 1 γραμη!

Σημερα το πηγα στο servise οποτε κατα την Παρασκευη θα ενημερωσω.

Παντος μπαταρια δεν πευτει τοσο ξαφνικα και αποτομα εκτος αν την βραχυκυκλωσεις ή της δωσει παραπανω ταση... τι να πω μακαρι να ειναι κατι στην εγκυηση.

Θα αλαξω και το τζαμακι τις καμερας μιας και το εφερα σε απελπιστικη κατασταση (αυτα παθαινεις αμα το εχεις μαζι στην δουλεια) με κοστος 22euro.

^^^HAVE NO FEAR Greg IS HERE^^^

• 4 weeks later...
Ελεγχε τη σελιδα στην υπογραφη μου που και που και αν βγει νεο reflash κλπ θα το βρεις ;)

-Κυκλοφόρησε και νέο ανεπίσημο reflash στo Motox forum,το R252211LD_U_85.9B.E5P......υπευθύνη σας πάντα,γιατί επίσημα ακόμα η Motorola στην Ελλάδα δίνει το 85.9B.COR ,βασικά για Vodafone.

-Η νέα έκδοση αναφέρεται ότι έxει βελτιώσεις στην ποιότητα επικοινωνίας όταν υπάρχει αδύναμο σήμα,και είναι ελαφρώς πιό γρήγορη.

Αυτη η εκδοση σε μενα εχω την εντυπωση οτι εφερε μια παρενεργεια, η πλοηγηση στο μενου των μηνυματων (εισερχομενα,διαβασμα,πισω κλπ) εγινε αισθητα πιο αργη. Θα δειξει βεβαια.

Καλησπέρα, έχω ένα V3x vodafone live, και θέλω να του περάσω το τελευταίο reflash. Οι ερωτήσεις μου είναι:

Μήπως αντί για ένα απλό reflash να του περάσω κάποιο Monster Pack για να απαλλαχτώ και από το vodafone live; Έχω κατεβάσει μερικά monsterpacks, πως καταλαβαίνω ποιό είναι το πιο καινούριο; Μετά έχοντας βάλει το νέο monsterpack θα μπορώ να βάλω το σωστό language pack και το τελευταίο reflash, σωστά; Το Bootloader ανήκει στο flex, σωστά; Το τελευταίο είναι το 0682; Το μόνο εργαλείο που χρειάζομαι είναι το RSDLite και οι drivers του καλωδίου ή θέλω και τίποτα άλλο; Ενδεικτικά αυτά είναι τα Monsterpacks που έχω κατεβάσει έως τώρα:

R252211LD_U_85.9A.80R_LP0039_DRM0001_VSTU_206_0C_JPCore_R25221_NONE_UCSIRIUSEMEAR25221095_1FF.rar

R252211LD_U_85.9B.A1P_LP0039_DRM0001_VSTU_206_0C_JPIN_R25221GENERIC_03_USRAZRV3XT677EDR25221008_1FF_.zip

R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GENERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.rar

Αυτά για αρχή :D

Καλησπέρα, έχω ένα V3x vodafone live, και θέλω να του περάσω το τελευταίο reflash. Οι ερωτήσεις μου είναι:

Μήπως αντί για ένα απλό reflash να του περάσω κάποιο Monster Pack για να απαλλαχτώ και από το vodafone live; Έχω κατεβάσει μερικά monsterpacks, πως καταλαβαίνω ποιό είναι το πιο καινούριο; Μετά έχοντας βάλει το νέο monsterpack θα μπορώ να βάλω το σωστό language pack και το τελευταίο reflash, σωστά; Το Bootloader ανήκει στο flex, σωστά; Το τελευταίο είναι το 0682; Το μόνο εργαλείο που χρειάζομαι είναι το RSDLite και οι drivers του καλωδίου ή θέλω και τίποτα άλλο; Ενδεικτικά αυτά είναι τα Monsterpacks που έχω κατεβάσει έως τώρα:

R252211LD_U_85.9A.80R_LP0039_DRM0001_VSTU_206_0C_JPCore_R25221_NONE_UCSIRIUSEMEAR25221095_1FF.rar

R252211LD_U_85.9B.A1P_LP0039_DRM0001_VSTU_206_0C_JPIN_R25221GENERIC_03_USRAZRV3XT677EDR25221008_1FF_.zip

R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GENERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.rar

Αυτά για αρχή :D

Μην σε ποιανει πανικος!

Μπορεις καλιστα να βγαλεις το live και να κανεις το κινητο unbranded. Για τα MP, απο αυτα που βρηκες το δευτερο ειναι και το νεοτερο. Βεβαια φερουν το πακετο γλωσσας 0039 χωρις ελληνικα. Απο την αλλη το 0038 ελληνικο πακετο δεν συνεργαζεται με αυτα τα MP ,εκτος ισως απο το τελευταιο.

Για να μην μπλεξεις, πανε στη σελιδα της υπογραφης και κατεβασε τα ΜP,LP,reflash που θα βρεις. Περνα με την εξης σειρα: ΜP->LP(πακετο γλωσσας)->Τελευταιο reflash 85.9B.E5P. Περασε τα με το RSD Lite. Στον τομεα guides θα βρεις υλικο που θα σε βοηθησει γενικως, ψαξε και ρωτα αν εχεις αποριες ;)

Μπα κανενα προβλημα, τα εχω δοκιμασει σε μενα παμπολες φορες ;)

Μπα κανενα προβλημα, τα εχω δοκιμασει σε μενα παμπολες φορες ;)

Λοιπόν πέρασα τα πακέτα του MotoX, δηλαδή αυτό το MP:

S/W Version: R252211LD_U_85.97.70R_MOTOX.shx

Flex Version: USRAZRV3XNRDRXXR25221035

αυτό το LP:

R252211LD_U_85.97.70R_Lang0038_reflash_MOTOX.shx

και μετά το τελευταίο reflash και όλα δουλεύουν μια χαρά :)

Αφού ασχολήθηκες ,η original Hellomoto που έδινε η Ελληνική αντιπροσωπεία πρίν 1 έτος,είναι η R252211LD_U_85.92.70R με LP038,αν ψάξεις σχετικά,υπάρχει πλέον το MP.

Εχει διαφορές στο πως βγαίνουν κάποιοι χαρακτήρες στα μηνύματα,επειδή είναι ενσωματωμένο το LP,3 skins,το DAP,3 καλά παιχνίδια και Wap browser πλήρες συμβατό με τα Ελληνικά δίκτυα -Επίσης δέχεται με modding και Websessions για Vodafone Live,μπορώντας να σβήσεις τα κατάλοιπα άλλων δικτύων.Μειονέκτημα δεν μπορείς να περάσεις νέα ,ούτε να διαγράψεις τα υπάρχοντα skins (μπλέ,γκρι,μαύρο από ότι θυμάμαι)

Γεια χαρα και απο μενα και να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολους τους συντελεστες του Greek Motorola Community, για τους επεξηγηματικοτατους οδηγους. Εντουτοις, μου παρουσιαζεται ενα προβλημα, οσο και αν το εψαξα, οποτε θα ηθελα την εμπεριστατωμενη συμβουλη σας αν επιθυμειτε.

Εχω κατεβασει απο το Mobile9.com καποια skins, και με οδηγο το εγγραφο που βρισκεται μεσα στο site σας, προσπαθω να τα περασω. Χωρις τυχη ομως :(

Ενω το εχω σχεδον αδειο τον χωρο της συσκευης, οσο και της καρτας μνημης (εχω βαλει 256ρα), συνεχως μου βγαζει σφαλμα το Skins Manager v0.31, που λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος ελευθερος χωρος (μου λεει οτι ο διαθεσιμος ελευθερος χωρος ειναι 0 :blink: )

http://img142.imageshack.us/img142/8513/clipboard01qw6.jpg

Ας με βοηθησει καποιος παρακαλω, γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου εδω και 2 μερες προσπαθωντας να βρω τι φταιει. Ευχαριστω εκ των προτερων. :)

Υ.Γ.: Να σημειωσω πως του εχω περασμενα τα προσφατα monster pack, language pack και reflash που παρατιθενται στο site του grmoto community.

Thanks φίλε για τα καλά σου λόγια!

όσον αφορά το πρόβλημα σου,δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις νεότερη έκδοση του MotoMidMan.H 0.31 είναι πολύ παλιά.

Γεια χαρα και απο μενα και να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολους τους συντελεστες του Greek Motorola Community, για τους επεξηγηματικοτατους οδηγους. Εντουτοις, μου παρουσιαζεται ενα προβλημα, οσο και αν το εψαξα, οποτε θα ηθελα την εμπεριστατωμενη συμβουλη σας αν επιθυμειτε.

Εχω κατεβασει απο το Mobile9.com καποια skins, και με οδηγο το εγγραφο που βρισκεται μεσα στο site σας, προσπαθω να τα περασω. Χωρις τυχη ομως :(

Ενω το εχω σχεδον αδειο τον χωρο της συσκευης, οσο και της καρτας μνημης (εχω βαλει 256ρα), συνεχως μου βγαζει σφαλμα το Skins Manager v0.31, που λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος ελευθερος χωρος (μου λεει οτι ο διαθεσιμος ελευθερος χωρος ειναι 0 :blink: )

http://img142.imageshack.us/img142/8513/clipboard01qw6.jpg

Ας με βοηθησει καποιος παρακαλω, γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου εδω και 2 μερες προσπαθωντας να βρω τι φταιει. Ευχαριστω εκ των προτερων. :)

Υ.Γ.: Να σημειωσω πως του εχω περασμενα τα προσφατα monster pack, language pack και reflash που παρατιθενται στο site του grmoto community.

Εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις κάποιο από τα skin που υπάρχουν στο grmoto δοκιμαστικά. Ενδεχομένως αυτά που κατέβασες να μην είναι συμβατά με το κινητό σου. Επίσης αν τα skin συνοδεύονται από αρχεία install και uninstall (τα αρχεία με τα κίτρινα αστέρια) και έχεις κάποια έκδοση του P2k Commander μπορείς να κάνεις διπλό κλικ στο install και να γίνει η εγκατάσταση αυτόματα. Προσοχή όμως τα skin να προορίζονται για το κινητό σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thx! Αν δεν καταφερεις να περασεις και τα skin με το p2k commander δοκιμασε την χειροκινητη μεθοδο με εναν file manager πχ leadergl πες να σου πω αν μπερδευτεις. Επισης να ξες οτι το κινητο εχει περιορισμο 12mb στον χωρο a:/ Οποτε αν εχει γεμισει μην περιμενεις να χωρεσουν και τα skin. Τελος, skin μπορει να γινει install και στον χωρο b:/ αλλα ενω θα φαινετε κανονικα μεσα απο το κινητο, θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο επιλεγοντας το default moto!

Κατεβασα την τελευταια εκδοση του MotoMidMan (0.667) ομως οταν παταω το install, μου βγαζει να του φορτωσω καποιο jad η jar, που αποσο γνωριζω, αυτα αναφερονται για εφαρμογες η παιχνιδια java.

Εγω θελω να εγκαταστησω skin, και με το MotoMidMan δεν βλεπω τον τροπο, ενω με το Skin Manager εβλεπα τον τροπο, αλλα χωρις προκοπη.

Αναμενω με ανυπομονησια τις απαντησεις σας ^_^

Κατεβασα την τελευταια εκδοση του MotoMidMan (0.667) ομως οταν παταω το install, μου βγαζει να του φορτωσω καποιο jad η jar, που αποσο γνωριζω, αυτα αναφερονται για εφαρμογες η παιχνιδια java.

Εγω θελω να εγκαταστησω skin, και με το MotoMidMan δεν βλεπω τον τροπο, ενω με το Skin Manager εβλεπα τον τροπο, αλλα χωρις προκοπη.

http://dwalx.motofan.ru/sm.php

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Sorry φίλε μου.Έχω πολλά στο μυαλό μου και μπέρδεψα το MotoMidMan με το SkinManager.Το SkinManager εννοούσα.

Αφού ασχολήθηκες ,η original Hellomoto που έδινε η Ελληνική αντιπροσωπεία πρίν 1 έτος,είναι η R252211LD_U_85.92.70R με LP038,αν ψάξεις σχετικά,υπάρχει πλέον το MP.

Εχει διαφορές στο πως βγαίνουν κάποιοι χαρακτήρες στα μηνύματα,επειδή είναι ενσωματωμένο το LP,3 skins,το DAP,3 καλά παιχνίδια και Wap browser πλήρες συμβατό με τα Ελληνικά δίκτυα -Επίσης δέχεται με modding και Websessions για Vodafone Live,μπορώντας να σβήσεις τα κατάλοιπα άλλων δικτύων.Μειονέκτημα δεν μπορείς να περάσεις νέα ,ούτε να διαγράψεις τα υπάρχοντα skins (μπλέ,γκρι,μαύρο από ότι θυμάμαι)

Καλησπέρα! Από που ακριβώς μπορούμε να βρούμε το Ελληνικό MP :) ;

Eχω το v3x αρκετό καιρό αλλά δεν μπορώ να περάσω skins,themes...

Mηπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα το καταφέρω αυτό?

όσο ποιο αναλυτικά γίνεται.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Που μπορω να παω για να μου περασουν το τελευταιο software; γιατι μονο που διαβαζω τι πρεπει να κανω για το κανω μονος μου με πιανει πανικος!

Και αν γινεται ταυτοχρονα να μου αφαιρεσουν και το vodafone κομα καλυτερα!!