johnny_htc Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, james9t said: Ναι το ξερω μου εχει ξανατυχει οταν ενα συνεργειο ειχε κοψει την οπτικη πριν 9 μηνες. Ευχαριστημενος ειμαι απο την cosmote σε θεματα ταχυτητας αποκαταστασης απλα ειναι αυτη η εξαρτηση απο το ιντερνετ που οταν σου τυχαινει σε αποδιοργανωνει σε καποιο βαθμο. First world problems.... Θα το δουν πάντως ότι υπάρχει βλάβη και λογικά θα αποκατασταθεί γρήγορα. Θα έχουν πέσει και άλλοι στην εξυπηρέτηση πάνω να ρωτάνε τι συμβαίνει, άρα θα μεταφερθεί γρήγορα στα αυτιά του τεχνικού. Συμφωνώ πάντως, υπάρχει δυνατή εξάρτηση πλέον 😏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9t Δημ. Παρασκευή στις 07:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:44 πμ 3η μερα και δεν εχουν λυσει ακομα το προβλημα...Εκτεταμενη βλαβη στην περιοχη λεει αλλα πολυ παραξενο , τι ειδους βλαβη μπορει να παρει 3+ μερες να λυθει μεσα στον αστικο ιστο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 12:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:03 μμ (edited) On 7/2/2025 at 9:44 ΠΜ, james9t said: 3η μερα και δεν εχουν λυσει ακομα το προβλημα...Εκτεταμενη βλαβη στην περιοχη λεει αλλα πολυ παραξενο , τι ειδους βλαβη μπορει να παρει 3+ μερες να λυθει μεσα στον αστικο ιστο. Ακόμα τίποτα; Μήπως κόψανε ίνα για τα καλά.. 🥲 Γίνονται τίποτα έργα στην περιοχή; Edited Κυριακή στις 12:04 μμ by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9t Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν On 9/2/2025 at 2:03 ΜΜ, johnny_htc said: Ακόμα τίποτα; Μήπως κόψανε ίνα για τα καλά.. 🥲 Γίνονται τίποτα έργα στην περιοχή; Το φτιαξανε μετα απο 3 περιπου ημερες. Το προβλημα ηταν στο κουτι που ειναι στα 5 μετρα απο το σπιτι μου. Τελος καλο ολα καλα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Ξεκίνησαν τα παρατράγουδα σε εμένα. Κάνουν έργο κατασκευή κυκλικού κόμβου και στη μέση είναι το κουτί του ΟΤΕ που και εγώ παίρνω από κει ίντερνετ. Για κάνα 10 ήμερο το ίντερνετ έπεφτε ανά 1,2 ώρες με διάρκεια μερικές φορές εμφάνιζε !. Τους πήρα στο 13788 είδαν πως γίνονται έργα και είχε γίνει ζημιά..τέλος πάντων μου εκαναν δώρο ένα πάγιο για τη ταλαιπωρία tv+ σταθερό και απεριόριστα δεδομένα για 20 μέρες σε όλα τα κινητά και εκτροπή κλήσεων 1 μήνα δωρεάν. Το έφταιξαν αλλά μας έφυγε ο μηχανικός που είχε αναλάβει το έργο, έχουν μείνει όλα στο έλεος κλειστός κεντρικός δρόμος όλοι από δίπλα με έναν πρόχειρο δρόμο και το γιατί; επειδή αυτός ζήτησε γκρέμισμα της γέφυρας αλλά ο Δήμος δεν συμφωνεί. Ελλάδα 2.0 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Έμπλεξες. Στη μέση τι είναι στύλος ή καμπίνα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, hercoulis said: Έμπλεξες. Στη μέση τι είναι στύλος ή καμπίνα; Πέτρου μέση άκρη. Όλα μαζί 🤣🤣🤣 Δε φαίνεται πολύ καλά ότι πρόλαβα για φωτογραφία: 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Είναι μόδα οι κυκλικοί κομβοι, και βάζουν στο κέντρο βράχια αντί να βάλουν καμία κεραία 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, hercoulis said: Είναι μόδα οι κυκλικοί κομβοι, και βάζουν στο κέντρο βράχια αντί να βάλουν καμία κεραία Φίλε είναι ταμάμ είναι μεγάλος έχει δίπλα κολώνα της ΔΕΗ (ναι έξω από τον κόμβο 😭🤣) αλλά καμπίνα είναι Vdsl φενεται να καταλήγει υπόγειο καλώδιο πάνω στο κουτί οπότε ίσως ινα. Αν ναι γιατί κάτι θυμάμαι που της περνούσαν δεν είχα ίντερνετ, οπότε έχει ο χώρος ινα για τη κεραία, δίπλα το κουτί του ΟΤΕ. Το έχω αναφέρει καιρό στη Cosmote είναι τζαματο σημείο για έναν ψηλό ιστό θα χω φουλ σήμα σπίτι 🙂 Δεν έδωσαν καν σημασία αφού τους έχω πρηξει στο αίτημα για τις γύρω περιοχές. Ρε συ ο άλλος όμως παράτησε το έργο ξεκίνησε τέλη Νοεμβρίου είπαν θα είναι έτοιμο τέλη Δεκεμβρίου το άλλαξαν σε Ιανουάριο μετά Φεβρουάριο τώρα λένε Μάρτιο.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 17 minutes ago, elkons said: Φίλε είναι ταμάμ είναι μεγάλος έχει δίπλα κολώνα της ΔΕΗ (ναι έξω από τον κόμβο 😭🤣) αλλά καμπίνα είναι Vdsl φενεται να καταλήγει υπόγειο καλώδιο πάνω στο κουτί οπότε ίσως ινα. Αν ναι γιατί κάτι θυμάμαι που της περνούσαν δεν είχα ίντερνετ, οπότε έχει ο χώρος ινα για τη κεραία, δίπλα το κουτί του ΟΤΕ. Το έχω αναφέρει καιρό στη Cosmote είναι τζαματο σημείο για έναν ψηλό ιστό θα χω φουλ σήμα σπίτι 🙂 Δεν έδωσαν καν σημασία αφού τους έχω πρηξει στο αίτημα για τις γύρω περιοχές. Ρε συ ο άλλος όμως παράτησε το έργο ξεκίνησε τέλη Νοεμβρίου είπαν θα είναι έτοιμο τέλη Δεκεμβρίου το άλλαξαν σε Ιανουάριο μετά Φεβρουάριο τώρα λένε Μάρτιο.. Ναι σιγά, τι πιο σύνηθες να συμβεί... Ο άλλος ζήτησε γκρέμισμα γέφυρας λεει αχαχααχ. Ναι φυσικά , αν είναι να πάρει εργολαβία να χτίσει καμιά καινούργια. 🤣🤣🤣🤣 Ταμάμ ο κόμβος για έναν πυλώνα 30μετρο απλά 😎😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 3 minutes ago, johnny_htc said: Ναι σιγά, τι πιο σύνηθες να συμβεί... Ο άλλος ζήτησε γκρέμισμα γέφυρας λεει αχαχααχ. Ναι φυσικά , αν είναι να πάρει εργολαβία να χτίσει καμιά καινούργια. 🤣🤣🤣🤣 Ταμάμ ο κόμβος για έναν πυλώνα 30μετρο απλά 😎😏 Έχει κ ένα πουρνάρι μπροστά πιο παλιά είχε στάση για ΚΤΕΛ αλλά την έβγαλαν πρέπει να περπατήσεις στη γέφυρα κ αν δε σε πατήσουν είναι θαύμα. Ναι ρε μετά τις πλημμύρες εδώ το 19 έπεσε η νέα γέφυρα Φύλλων ενώ του Βασιλικού έμεινε όρθια (αυτή π θέλει να ρίξει). Μετά από 3 χρόνια έφτιαξαν στα φύλλα πριν κάτι μήνες έριξαν του Αφρατίου λένε είναι ακατάλληλη και ακόμα δεν είναι έτοιμη οπότε θα πάω μέσω ποταμού όταν δεν έχει νερό. Ναι είχαν συμφωνία να γίνει απλά αναστήλωση και τώρα μας έφυγε. Μια κεραία Ναι βέβαια έχει φουλ μέχρι κει η Cosmote και απέναντι βλέπω τη Nova κεραία στο Βράχος (αλλά δεν κοιτάει κει) Αλλά δε πειράζει να μπει να καλύψει πιο κάτω που είναι μαπα το καρπούζι βέβαια δε παίζει να μπει καν κεραία φέτος εδώ κ 9 χρόνια. Στις πλημμύρες δεν έχω ιδέα για τα δίκτυα μόνο είχα διαβάσει είχε πάει ο ΟΤΕ κτ τέτοια και γ Vodafone κ Cosmote είχε δώσει επικοινωνία δωρεάν κλπ Εγώ ήμουν Χαλκιδική 🗿 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts