Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι έγινε ρε παιδιά? σήμερα από το πρωί ή έχω μισή γραμμή σήμα ή δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ! τι έγινε το ξεχασανε το σήμα στις διακοπες? ειπε να τις παρατήνει μέχρι το επόμενο weekend???? WTF???? ουτε SMS να στείλω? δλδ για να μιλήσω πρέπει να πάρω το αμάξι να πάω σε άλλη περιοχή??? ΕΛΕΟΣ!!!! ειμαι στην περιοχή της Κυψέλης, άλλος με πρόβλημα ειδικά σήμερα? :mad::mad::mad:

αντιμετωπιζουνε το ιδιο πρόβλημα και αλλη γνωστοι που εχουνε κοσμοτε στην περιοχη σου; . εαν ναι προφανως εχει κατέβει καποιος σταθμός βασης εκει κοντα και περνεις απο τον αμεσως κοντινοτερο σου. για αυτο εχεις και μειωμενο εως και ανυπαρκτο σημα. οσο για τα μυνηματα ειναι συχνοτατο το προβλημα δεν φευγουνε ενω εχεις υπολοιπο και δωρεαν μυνηματα καποια υπερφορτωση υπαρχει στο δίκτυο για αυτο δεν συμβαινει συνεχεια . αλλα ειναι σπαστικο μου εχει τυχει παρα πολλες φορες και μου ερχεται να πεταξω την σημ. αλλα με την 2-8η φορα παει. τι να κανεις αφου ο περισσοτερος κοσμος εχει παει στην κοσμοτε και θελουνε να επικοινωνησουνε και αυτοι εκεινη την στιγμη που θελεις να επικοινωνησεις και εσυ και υπερφορτωνεται το δικτυο για αυτο συμβαινει αυτο. τεσπα κατα την γνωμη μου δεν ειναι να κυκλοφορείς με την κοσμοτε ως βασικο κινητο διοτι ποτε δεν ξερεις εαν θα μπορεις να επικοινωνησεις ή οχι αμεσα ή οχι καλο ειναι να εχεις και καποιο αλλο κινητο ή καρτα σημ καποιας αλλης εταιρείας ως εφεδρικη οταν δεν μπορείς να επικοινωνησεις.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Στην περιοχή μου ΟΛΟΙ έχουν πρόβλημα! η λύση είναι απλά να μην έχουμε COSMOΠΟTE! από χτες το πρωί το πράμα χειροτέρεψε! πολύ συχνά δεν έχω καθόλου σήμα και τις περισσότερες ώρες που είμαι σπίτι έχει σχεδόν μισή γραμμή!!! τώρα προσπαθώ να στείλω μερικά SMS και δεν εχει ΚΑΝ σήμα!!!! δλδ ΕΛΕΟΣ ρε γμτ! ΟΧΙ άλλο κάρβουνο!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad:

Τηλεφώνησες να πάρεις ενημέρωση περί τίνος προκειται; Είναι βλάβη; Είναι βανδαλισμός; Τι; Μάθε, πες και σε μας και πράξε αναλόγως. Έχουν περάσει δύο μέρες από τότε που παρουσιάσθηκε το πρόβλημα. Νομίζω ότι εκτός από το να ρωτας τους γείτονες καλό είναι να ρωτήσεις και την εταιρεία. Μπορεί να το έχεις κάνει ήδη αλλά δεν μας έγραψες και τίποτα. Φιλικά πάντα...

Παιδιά και στην Άνω Κυψέλη εχθές και σήμερα υπάρχει πρόβλημα!

Αλλά είναι περίεργο, διότι δεν υπάρχει πρόβλημα από θέμα κάλυψης όπως αναφέρει ο φίλος Nikifoross. Από τις 4 κεραίες που με εξυπηρετούσαν, αφαίρεσαν από τις 3 από 2 κανάλια στην καθεμία, και από 1 κανάλι στην 4η!

Ελπίζω να το κάνουν αυτό με προοπτική να υπάρξει κάποια αναβάθμιση, γιατί ακόμα και έτσι όπως ήταν πρίν οι κεραίες, δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν όλες τις κλήσεις... Φανταστείτε πως είναι τώρα η κατάσταση!!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Παιδιά εγώ έχω ΠΟΛΥ μεγάλο πρόβλημα! και να ήταν μόνο εδώ???? είναι δυνατόν και στο εξοχικό μου και στην δουλειά μου έχει αλλά σε μικρότερο βαθμό, αλλά κυρίως με πειράζει για την Αθήνα, και δεν πιάνω και 3G πάει και αυτό ήταν όνειρο θερινής νυκτός!!! το κακό είναι ότι είμαι με 18μηνο συμβόλαιο! :O:O:O:O όσο για το what's up δίνουν 1500 λεπτά και βαρίεμαι να πάρω τηλ γιατι ΠΟΤΕ δεν έχω σημα!!! :lol::lol::lol: από τα 1500 λεπτά ζήτημα αν κάνω 60 τον μήνα!

Εγώ πήρα τηλέφωνο σημερα και περιέγραψα το πρόβλημα, δίνοντας συγκεκριμένες πληροφορίες οδών, σταθμών βάσης και καναλιών. Μου είπαν πως θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου.

Καλύτερα να καλέσεις κι εσύ στο 1250 δωρεάν, να πατήσεις την επιλογή 0 και μετά την επιλογή 1 και να κάνεις κι εσύ παράπονο. Αν μαζευτούν αρκετά, κάτι θα γίνει!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Τι είναι το 1250? προσπαθώ να πάρω το 1212 γιατί μου χάλασε και το cosmote my account και ΔΕΝ έχω σημα!!!! πως να πάρω τηλ ρε παιδιά να πάω σε άλλη περιοχή? ΕΛΕΟΣ δλδ! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Edit : τελικά έβγαλα το iphone στο μπαλκόνι επάνω σε κάτι πατάτες και με το bt hands free κατάφερα να μιλησω!!!! είπα ακριβώς που είμαι και κοίταξαν τους σταθμούς βασης, μου είπε είχε απενεργοποιημένο έναν τις προηγούμενες μέρες αλλά τώρα δουλευε ξανά. Επίσης υπάρχει κενό στην κάλυψη 3G δλδ ενώ στην Πλατεία έχει, εκεί μου είμαι εγώ κάνει τρύπα! και λέει προφανώς έχω το κινητό σε 3G mode και δεν το βρίσκει και μου χαλάει και το σήμα! είπε να κάνω δοκιμές και αν έχω και πάλι πρόβλημα να ενημερώσω, όσο για το 3G είναι στα σχέδια να τα φτιάξουν! άντε να δούμε!!!!

Edited by Nikifoross

Τι κάθεσαι και σκας τόσο καιρό με το να παραπονιέσαι;Άλλαξε εταιρία να ηρεμήσεις!

Έχει συμβόλαιο 18μηνο και μένουν ακόμη πολλοί μήνες όπως λέει πιο πίσω :p

Κανονικά, αν δεν μπορέσει η Κοσμοτέ να κάνει κάτι, προτείνω να απευθυνθεί στην ίδια την εταιρία για να βρει μια λύση, όπως αλλαγή οικονομικού προγράμματος προς τα κάτω ή κάποια έκπτωση στο πάγιό του, διότι δεν ευθύνεται ο πελάτης για τις μη αδεοδοτημένες κεραίες που απενεργοποιούνται.

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλα τα παραπάνω που έχω γράψει! έχω 18μηνο συμβόλαιο και έχω καιρόοοοοοο ακόμααααααααα! αλλιώς δεν θα έκανα έτσι! όταν όμως έχεις και 750MB δεδομένων που ΠΟΤΕ δεν έχω 3G να τα χρησιμοποιήσω και όταν πρέπει να βγαίνω στο μπαλκόνι για να μιλήσω!!! πριν μίλαγα με την κοπέλα της cosmote και μου λει δεν σας ακούω! και της λέω εμμμ αμα είχαμε σήμα θα μας ακούγατε!!!!:lol::lol::lol: μου είπαν να τους πάρω από σταθερό για να κάνουν κλήση στο κινητό να μετρήσουν τα σήματα αλλά δεν ξέρω το νούμερο και δεν το βρίσκω και στην σελίδα τους! το ξέρει κανείς????? κινητό είναι! εδώ να στείλεις μύνημα δεν μπορείς καλά καλά πρέπει να πας στο μπαλκόνι! και όλα αυτά με το ΠΑΓΙΟ γιατί με το what's up τα πράγματα είναι 10 φορές χειρότερα!!! κάνω τάμα για να καταφέρω να πάρω τηλέφωνο!!! 9 φορες στις 10 βγάζει δίκτυο κατελλημένο!!!! Edited by Nikifoross

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών (με συμβόλαιο COSMOTE) 1212 από κινητό τηλέφωνο COSMOTE, με χρέωση 0,0030€/δευτ (χωρίς χρέωση στην αναμονή) ή από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ στο 6971001212 (με χρέωση 0,1168€/λεπτό) ή στο 13838 (με χρέωση 0,0021€/δευτ), καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο.

Υπηρεσία Γενικών Πληροφοριών Cosmote – INFO EXPRESS & Αναγγελία βλαβών 1250 χωρίς χρέωση από κινητό COSMOTE ή στο 6971001250 από σταθερό τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο

Προχτές μίλησα με την cosmote κάναμε δοκιμές και άλλα πολλά με τα κινητά, μου είπαν να βγάλω το 3G για να ανεβάσω σήμα! φυσικά δεν άλλαξε τιποτα και μου ζήτησαν και που είμαι τις οδούς δλδ για να δούν για την κάλυψη, και η πλάκα είναι ότι είπαν πως είναι ικανοποιητική!!! καλά μας δουλεύουν ψιλό γαζί???? και καλά το πάγιο κάπως τρώγεται αν και μερικές φορές είναι ΕΛΕΟΣ! αλλά το what' s up???? στο μπαλκόνι έβγαινα και δεν είχα σήμα! ούτε και στην ταράτσα!!! τι να πω δλδ??? :mad::mad: κατέβασα Παναγίες που καστανίσανε! θα το κόψω δεν πάει άλλο! :blink::blink: παλιά δεν ήταν έτσι ! πως έχει γίνει έτσι ρε γμτ? μα να μου λενε δεν κατέβηκε κανένας σταθμος βάσης και καμια κεραία??? και πως το σήμα είναι τόσο κακό που χειρότερο ΔΕ γίνεται???? μιλάμε πάω να κάνω ενα τηλ και συνέχεια κατελλημένο δίκτυο, σήμα μηδενικό κτλ κτλ. Κάνω τάμα για να πάρω ενα τηλ! αυτό κύριοι της COSMOΠΟΤΕ το θεωρείτε "ικανοποιητική" λήψη? ή μάλλον ΜΗΔΕΝΙΚΗ ?

Δηλαδή εγώ τώρα που θέλω να πάω σε frog με φορητότητα?? :confused:

Δεν προτείνεται ε?? Επειδή ξέρω ότι το frog καλύπτεται από το δίκτυο της Cosmote.. Σε όλα τα καρτοκινητά της Cosmote έτσι είναι πλέον???

Δεν ξέρω τι κάνει τo frog πάντως εκεί που μένω το σήμα του whats up είναι απλά ανύπαρχτο!!! σκέφτομαι μήπως βρω ένα μηχάνημα που παίρνει κάρτα SIM και βγάζει έξοδο για τηλεφωνικό κέντρο να το σηκώσω στον trixbox μου και να το έχω στο μπαλκόνι με κεραιούλα επάνω σαν των wifi routers και να έχω μια κάρτα whats up μέσα να έχω σήμα καλό, έτσι θα βγάζω και γραμμή σε κινητά μέσω τηλεφωνικού κέντρου (trixbox linux). Σωστός έτσι???? ;););)

Δεν ξέρω τι κάνει τo frog πάντως εκεί που μένω το σήμα του whats up είναι απλά ανύπαρχτο!!! σκέφτομαι μήπως βρω ένα μηχάνημα που παίρνει κάρτα SIM και βγάζει έξοδο για τηλεφωνικό κέντρο να το σηκώσω στον trixbox μου και να το έχω στο μπαλκόνι με κεραιούλα επάνω σαν των wifi routers και να έχω μια κάρτα whats up μέσα να έχω σήμα καλό, έτσι θα βγάζω και γραμμή σε κινητά μέσω τηλεφωνικού κέντρου (trixbox linux). Σωστός έτσι???? ;););)

Πάντως, σε θαυμάζω. ΑΚΟΜΑ δεν έχεις κάνει φορητότητα για αλλού? Και γιατί ΤΟΣΗ φασαρία με το Whats up\? Αφού υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που δεν διαφημίζονται με το ...σημα ΚΑΜΠΑΝΑ! Για το συμβόλαιο σε καταλαβαίνω που δεν το κόβεις.Φιλικά...

Γιατί συγγενείς μου και πάρα πολλοί φίλοι μου έβαλαν what'up????? πως να πάω πχ Q όταν απλά δεν έχει κανένας???? με ποιον να μιλάω δλδ? το πάγιο είπαμε έχω 18μηνο και στις αρχές Σεπτ 2010 κλείνει μόλις χρόνο, έχουμε ακόμαααααααααααα!

Εγώ μίλησα τις προάλλες με την cosmote δίνοντας τους συγκεκριμένα ονόματα δρόμων και αριθμούς σταθμών βάσης, και με ειδοποίησαν πως πράγματι υπάρχει πρόβλημα στην Άνω Κυψέλη και ότι θα το φτιάξουν.

Και πράγματι, αυτή την στιγμή κάτι πειράζουν στις κεραίες εδώ γύρω... Ήδη επανέφεραν σε λειτουργία 3 κανάλια σε έναν από τους 4 πομποδέκτες... Για να δούμε...

Εμένα η κοπέλα που τις έδωσα οδούς γύρω μου είπε ότι δεν έχει κάτω κανέναν σταθμό βάσης, ότι δεν έχει κατέβει καμιά κεραία και ότι έχει ικανοποιητική λήψη!!! χτες και σήμερα παιδιά έγινε ακόμα χειρότερο το πράγμα! δεν έχω καθόλου σχεδόν σήμα ούτε στο μπαλκόνι ή κάτω στον δρόμο και χάνω εντελώς το σήμα για ΠΟΛΥ ώρα και λέει μόνο επείγουσες κλήσεις! και στο πάγιο και στο what's up! η κατάσταση αρχίζει να με εκνευρίζει πολυ, και τηλεφωνο να θες να πάρεις πρέπει να περιμένεις πολυ ώρα στην αναμονή και η υπομονή έχει και τα όρια της, αμα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αρχίσω να τους κατεβάζω καντίλια από το τηλέφωνο αν τους πιάσω ποτέ. :mad::mad::mad::mad:

Κόστα εσύ πως τα γνωρίζεις αυτά τα τεχνικά για τις κεραίες τους?

Έχω nokia και έχω το netmonitor... Βασικά, αυτό που παρατήρησα, ήταν πως όλο το απόγευμα σκάλιζαν την κεραία 2683 η οποία με καλύπτει καλύτερα (και βέβαια γινόταν χαμός με τις γύρω κεραίες που έπρεπε να εξυπηρετήσουν), κάποια στιγμή από τα 2 κανάλια που είχε της πρόσθεσαν και άλλα 3 που είχε παλιότερα, έπειτα την έκλεισαν, την ξανάνοιξαν με 2 κανάλια, και τώρα την έχουν απενεργοποιήσει... Δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθούν να κάνουν, αλλά ελπίζω να είναι για καλό! Επίσεις, πρέπει να αναφέρω πως εμείς εδώ δεν έχουμε πρόβλημα κάλυψης (έχει ΠΑΝΤΟΥ 7/7 GSM) αλλά χωρητικότητας!! Τρομερά σπασίματα, κοψίματα, και πολλές φορές σφάλμα σύνδεσης και δίκτυο απασχολημένο...

Εσύ σε ποιά οδό είσαι στην Κυψέλη? Κάτω από την πλατεία?? Εγώ είμαι Άνω Κυψέλη (περίπου 5 λεπτά απο πλατεία) στο τέρμα της οδού Λαχανά. (Κοντά στα σχολεία της άνω κυψέλης)

Καλημέρα! εγώ είμαι πίσω από το 39 λύκειο! κοντά πυθίας δλδ. Δεν έχουμε και 3G τίποτα! αλλά το σήμα με νοιάζει! κανά πρόγραμμα σαν αυτό που λες για iphone έχει? :p:p:p σήμερα θα τους πάρω τηλ να τους κράξω! χτες δεν μπορούσε κανείς να με πάρει σε κανένα απο τα 2 νούμερα!!! και για να στείλω SMS έπρεπε να πάω ταράτσα! αν στήσω το κινητό σε δορυφορικό πιάτο επάνω θα έχω σήμα????? :lol::lol:

Χα χα χα! Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις!! Συνδέεται το iphone και με δορυφορικό πιάτο??? Και δεν του το 'χα! χαχαχα!!

Κοίτα, αν είσαι ακριβώς πίσω από το 39, λογικά θα πρέπει να εξυπηρετείσαι κι εσύ από τις ίδιες κεραίες, δηλαδή την 2681, 2682, 2683, 2684. Από εχθές το βράδυ όμως έχουν κατεβάσει τις 2683 και 2684 απ' ότι έχω δει... 3G επιβεβαιώνω κι εγώ πως απλά δεν υπάρχει!! Πιστεύω πως αυτό που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή μέχρι να ξαναφτιάξουν τις κεραίες (θα ενημερώσω σχετικά). Έπειτα, πάμε να τους πάρουμε και να τους κράξουμε μαζι!!

Για το iphone δεν ξέρω κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα... :(

Το 2682 είναι micro που έχουν Άνω Κυψέλη!Βάλαν και 900άρια κανάλια που ανέφερες πιο πάνω;Να τα σημειώσω αν είναι για το celltrack γιατί έχω λίγο καιρό να το ενημερώσω το αρχείο με τις κεραίες!

Την 2682 δεν την πείραξαν... Και βασικά αυτή την στιγμή αυτή είναι που σηκώνει όλη την κίνηση!

Η 2683 είχε 5 κανάλια, και μετά το πάσχα την έκαναν με 2 κανάλια (τώρα βέβαια την έχουν κατεβάσει). Επίσεις, η 2684 είχε 4 κανάλια νομίζω, και αυτή μετά το Πάσχα την έριξαν στα 2. (Επίσεις από εχθές την έχουν κατεβάσει). Υπάρχει και η 2681 η οποία δεν έχει πάθει καμία αλλαγή... Δεν ξέρω βέβαια αν είναι τυχαίο ή λόγω Cosmote, αλλα σήμερα είδα κοντά στα σχολεία ένα van του ΟΤΕ που έλεγε "Μέτρηση ποιότητας δικτύων". Λέτε να είναι της Cosmote?

Edited by KostasDj_2

Σήμερα κονόμισα από την δουλειά ένα μηχανάκι για τηλεφωνικό κέντρο δλδ είναι GSM gateway to pstn, το ericson G30e, έβαλα μέσα την κάρτα SIM του What's up και σύνδεσα πάνω ένα ασυρματο τηλ, έχει μεγάλη αποσπόμενη κεραία σαν από wifi router. Και έχει leds μέτρησης σήματος. 2 φορές για λίγο το έχασε και τις περισσότερες δείχνει να έχει καλό σήμα, όταν έχασε το σήμα απλά δεν μπορούσα να πάρω! φανταστείτε με τέτοιο μηχάνημα και δεν έχεις σήμα! πόσο μάλλον με κινητά! μάλλον πρέπει να το εγκαταστήσω στο μπαλκόνι! και μια φωτο. Οποιος έχει iphone γραψτε εκεί που παίρνετε τηλέφωνα στο πληκτρολόγιο δλδ αυτο *3001#12345#* και δείτε τι κάνει!!! φοβερό!

Να αναφέρω ότι σήμερα στο σπίτι μου δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ σχεδόν σήμα στο πάγιο δλδ το χάνει εντελώς δεν έχει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! και μια από τα ιδια και το άλλο! δλδ είμαι αναγκασμένος να πλουτίσω τη netone με λίγα λόγια!

http://i180.photobucket.com/albums/x207/NikiforosGT/photos%20forums/EricsonGSMgwpstnG30e.jpg

Edited by Nikifoross

... Οποιος έχει iphone γραψτε εκεί που παίρνετε τηλέφωνα στο πληκτρολόγιο δλδ αυτο *3001#12345#* και δείτε τι κάνει!!! φοβερό!...

Δεν μας λες κι εμάς που δεν έχουμε iPhone τι κάνει να μην μας "φάει" η περιέργεια; :lol: