aleka_gates Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Ego aurio leo na pao na paro ta CREATIVE I-TRIGUE 3400 mu aresei poli to design tous!Ti lete aksizoun? EDIT:telika ta pira k eimai para poli euxaristimeni an kai ligo akriba...99euro alla xalali! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis_innova Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 exw paragghlei ta creative ispire t 6060 einai kala??? Παράθεση sifnos for ever!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 καλούτσικα είναι... Αυτά έχω και κοιτάω να τα αλλάξω... τα z5400 βλέπω. Καλά είναι; Τα έχει κανένας; review δεν κατάφερα να βρω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Εγώ πάντως λέω να πάρω τα z5500 αλλά είναι ακριβά τα άτιμα.. Πωπω, μόλις τα είδα τα ερωτεύτηκα... :love: :p Τα έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 τα 5500 θέλουν απόσταση περίπου 60cm από το tower λόγω μαγνητών. Αλλιώς αυτά θα έπαιρνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 εννοεις το sub η ακομα και τους δορυφορους?? αυτο για το λογο του σκληρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 τα 5500 θέλουν απόσταση περίπου 60cm από το tower λόγω μαγνητών. Αλλιώς αυτά θα έπαιρνα... Λόγω κραδασμών, όχι μαγνητών. kostakiss μόνο για το woofer ισχύει αυτό. Παιδιά τα creative gigaworks s750(7.1) τα έχετε δει? Είναι περίπου στην ίδια τιμή με τα logitech z5500(5.1) και είναι 700W όχι 505W... Μου φαίνεται ότι θα αλλάξω γνώμη :D Εξ'άλλου πολλοί υποστηρίζουν creative (είμαι και κάτοχος 2 σετ ηχείων) παρά logitech. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 αυτο για ολα τα woofer δεν ισχυει?λεω και γω..τι μαγνητων λεει? τα x-530 ποση αποσταση θελουν μπορει να δει κανεις ?αν και πρεπει να ναι κανα μετρο μακρια..και αυτο επειδη μου το πες εσυ pcman :D(θυμασαι?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 αυτο για ολα τα woofer δεν ισχυει?λεω και γω..τι μαγνητων λεει? τα x-530 ποση αποσταση θελουν μπορει να δει κανεις ?αν και πρεπει να ναι κανα μετρο μακρια..και αυτο επειδη μου το πες εσυ pcman :D(θυμασαι?) Και βέβαια το θυμάμαι. Ισχύει για ότι παράγει κραδασμό. Όπως ξέρεις και όπως ξέρουμε όλοι, τα μπάσα πάνε παντού σαν ήχος αλλά και σαν κραδασμός(βάλε το woofer τέρμα και πήγαινε στην άλλη άκρη του σπιτιού σου και ακούμπα τον τοίχο). Οσο απομακρύνεσαι από το woofer ο ήχος αλλά και ο κραδασμός εξασθενεί πολύ πιό αργά σε σχέση με τα υπόλοιπα ηχεία. Που θέλω να καταλήξω? Αν τα έχεις σε στο δωμάτιο σου, είτε 2 μέτρα απόσταση να έχουν είτε 0,50 είτε 10 είναι (σχεδόν) τον ίδιο κραδασμό θα έχουν. Τα μέτρα που δίνουν οι εταιρίες είναι τυπικά και τα λένε για να μην πάθει τίποτα ο σκληρός. Στην ουσία, το μόνο που μπορεί να πάθει είναι να σου πετάξει καμιά μπλε οθόνη και να κάνει επανεκκίνηση(δεν το έχω πάθει ποτέ). 4 χρόνια τα έχω δίπλα δίπλα και δεν έχει πάθει τίποτα κανένας σκληρός μου(4). Όσο για τον μαγνήτη που λέει ο SIRHC πιό πάνω, δεν ισχύει γιατί: Το pc speaker σε μερικά pc είναι ένα κανονικό ηχείο(0.4W, 8Ω) και όχι επαγωγικό ηχειάκι(buzzer). Αυτό το βάζουν πάνω ή κάτω απο τον σκληρό οι κατασκευαστές (σε αντίθεση με τα buzzer που έιναι πάνω στην μητρική ή στο μπροστινό Panel), γιατί? Γιατί δεν παίζει ρόλο ο μαγνητισμός. Είπαμε ότι ο σκληρός λειτουργεί με μαγνητισμό αλλά αυτή η ποσότητα δεν μπορεί να του κάνει τίποτα, πόσο μάλλον ένας μαγνήτης(σαφώς μεγαλύτερος) σε 50πλάσια απόσταση. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 @PCMan ωραιο ποστ και ελπιζω να ισχυει..παντως εγω το κραταω εκει που ειναι ενα μετρο μακρια επιφυλακτικα αλλα και ..γιατι ετσι οπως εγινε και διπλα να θελω να το βαλω δεν γινεται..τεσπα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquagirl Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 απο τα καλυτερα ηχεια κατα την γνωμη μου ειναι τα Altec Lansing MX 5021 ειναι 2.1 με τεχνολογια THX πολυ δυνατα και απιστευτη ποιοτητα ηχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Λόγω κραδασμών, όχι μαγνητών. http://tweaknews.net/reviews/z5500/img/z22.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Καλά για οθόνες(ΜΟΝΟ CRT) και τηλεοράσεις εννοείται. Για τους υπολογιστές ισχύει το παραπάνω που έγραψα. ΥΓ. Τα αγόρασες τελικά? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Σκοπεύω να αγοράσω τα ηχεία αυτά: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500692 για το PC(και αν είναι δυνατόν να συνδέονται με το Xbox). Τι γνώμη έχετε; Eίναι δυνατή η σύνδεση αυτή; Αρχικά, έλεγα για τα Dreamax 5010 αλλά τα είδα από κοντά και... Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Σκοπεύω να αγοράσω τα ηχεία αυτά: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500692 για το PC(και αν είναι δυνατόν να συνδέονται με το Xbox). Τι γνώμη έχετε; Eίναι δυνατή η σύνδεση αυτή; Αρχικά, έλεγα για τα Dreamax 5010 αλλά τα είδα από κοντά και... θα σε ανταμειψουν και με το παραπανω! μια χαρα ειναι και σε τιμη καλη,εγω εχω εδω και 5 χρονια ηχεια της creative και τα εχω "καψει" στην κυριολεξεια και ακομη ειναι ζωντανα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 paidia exw ta logitech x530 5.1 alla mou fenete oti exoun kapia problimata sinxronismou ixeiwn me to subwoofer. ta exei kapios gia na dw an ontws den einai kala i an exoun ta dika mou kapio problima ??? ak den kserete gia pia ixeia sas milaw deite ta sto parakatw link http://www.sendspace.com/file/u2g0bc Παράθεση honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Τι εννοείς προβλήματα συγχρονισμού? Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 ennow oti to basso den paei analoga me ton rithmo tou tragoudiou alla oli tin wra kanei basso xwris to tragoudi na exei. diladi gia na katalabeis.otan akouw ena tragoudi laiko to opoio den exei basso to woofer kanei basso kai to laiko ginetai beataki Παράθεση honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 paidia exw ta logitech x530 5.1 alla mou fenete oti exoun kapia problimata sinxronismou ixeiwn me to subwoofer. ta exei kapios gia na dw an ontws den einai kala i an exoun ta dika mou kapio problima ??? ak den kserete gia pia ixeia sas milaw deite ta sto parakatw link http://www.sendspace.com/file/u2g0bcεγω τα εχω..αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα..παει αναλογα το τραγουδι..βεβαια σε κατι house κομματια που ακουω..παει ρυθμικα..σαν να μην συγχρονιζεται..αλλα οταν ειναι για μπασο στο τραγουδι το κανει κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Χαμήλωσε λίγο τη ρύθμιση στο μπάσο... 1/3 με μισό... Βοηθάει? Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 otan kleineis apo pisw to subwoofer teleiws akougete katholou basso?? giati egw to kleinw terma to woofer kai parolo ayta akougetai basso kai bgalzei kai aera esena sto kanei ayto??? gia dokimase kai pes mou giati nomizw oti einai xalasmena kleise apo pisw to woofer terma bale ena tragoudi me basso kai pes mou an akougetai katholou basso kai an sou einai eykolo bgale ena video ta ixeia me ena tragoudi kai an mporeis anebase to gia na to katebasw na dw tis diafores me ta dika mou giati ksereis exw akoma tin egguisi kai ta allazw ayrio an ontws exoun problima an mporeis se parakalw steile ena video i an exeis MSN pes to mou na sou dwsw to e-mail mou na sinenoithoume eyxaristw Παράθεση honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 otan kleineis apo pisw to subwoofer teleiws akougete katholou basso?? giati egw to kleinw terma to woofer kai parolo ayta akougetai basso kai bgalzei kai aera Από όσο θυμάμαι ναι... σε υψηλές εντάσεις όμως μόνο... Δυστυχώς τα ηχεία δεν τα έχω πια για να σε βοηθήσω στα υπόλοιπα... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 ta allakses ?? Παράθεση honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Βρήκα τα Ζ-5500 σε τιμή σκότωμα και τα χτύπησα... Αλλιώς δεν είχα παράπονο. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Βρήκα τα Ζ-5500 σε τιμή σκότωμα και τα χτύπησα... Αλλιώς δεν είχα παράπονο. Με γειά σου!:)Πως σου φαίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts